Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malestia.pl [Dedyk] [Medium]

Tharel.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co tu duzo gadac jeden z najlepszych serverow na jakim gralem od paru lat, nie mialem zadnych hamulców przed zaladowaniem w isa, nareszcie serverek na ktorym sobie dluzej pogram.

Btw. cos wam znkinelo? weszlismy na dc, zniknal itemek, czekacie az wam go oddadzą, bez jednego itemka jakikolwiek by nie byl da sie przezyc, a jesli wy wchodziliscie po 50 razy i poznikalo wam cale eq to miejcie pretensje do siebie.

Najlatwiej obwiniac administracje ale kazdemu zdarzaja sie bledy itp, oni tez nie są nieomylni ale przynajmniej cos robią, jest support na ktorym dostalem szybką odpowiedz, jest forum gra i ts gdzie mozna sie z nimi skontaktowac.

a jesli nawet jest z tym problem to wyobrazcie sobie ze do was ze jestescie w domu i do kazdego okna puka wam lacznie tysiac osob, dacie rade z nimi wszystkimi porozmawiac w 5 minut? No wlasnie.

Polecam i zapraszam.

Wszystko naprawdę ładnie i obiektywnie napisałeś, choć przyczepiłbym się do kwestii obarczania winą Administracji. No bo znikanie itemów jest spowodowane przez graczy? No przepraszam bardzo, jest to wina Administracji, plików czy bóg wie czego (Nie, nie znikneło mi nic na serwerze i jestem bardzo z niego zadowlony), w ich interesie powinno być jak najszybsze naprawienie tego problemu, to nie jest coś zwyczajnego że coś masz po czym to znika, przytaczając ten przykład który podałeś ;

Wchodzisz do domu, kładziesz klucze/telefon, idziesz się kąpać, wychodzisz, bach! kluczy/telefonu nie ma.

//

Normalne? Nie sądzę, tak samo jest tutaj z tymi itemami, Administracja musi naprawić to jak najszybciej, nic mi nie znikło i gra mi się świetnie lecz trzeba stać również w obronie tym którym znika, bo i Nam może przydażyć się taka sytuacja.

Pozdrawiam cieplutko i również zapraszam na serwer.

Budowniczy
Opublikowano

Pojebao Was cebulaki.

Powiedźcie mi jedno. Ile Was trzeba ru*hać w d***, abyście otworzyli szeroko oczy i spojrzeli na to co się dzieję? Ile trzeba mieć w tych pustych baniach rozumu, aby dać się ru*hać jakiejś gimbazie, która kur*a 3 miesiące temu nie wiedziała kompletnie nic o tworzeniu serwerów? Ile z Waszych je**nych kieszeni trzeba wyciągnąć $, abyście zobaczyli, jak jakiś gimbus jak ZabQ [ dziwie się że swoją twarz pokazuje, bo rzygam za każdym razem jak ją widze] trzepie Wam każdą złotówkę z kieszeni.

Ludzie, otwórzcie oczy. Co z tego, że zdobędziesz top 1 trutę, stalkę czy c**j wie co na tym serwie? To jest wszystko WIRTUALNE. Za jakiś czas już tego "mieczyka" mieć nie będziesz. Trochę jakiejś powagi.. Jest tyle rzeczy do zrobienia na co dzień, tymbardziej w święta, nie chcę kur*a wiedzieć ilu z Was w momencie kolacji wigilijnej myślało o tym, aby tylko pójść i wbić kolejny lv..

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

@iGu

nie czaje twojego toku myślenia

co cie obchodzi kogoś portfel jak ktoś chce to sobie doładuje sm i wcale nie będzie tego żałował

Opublikowano

Pojebao Was cebulaki.

Powiedźcie mi jedno. Ile Was trzeba ru*hać w d***, abyście otworzyli szeroko oczy i spojrzeli na to co się dzieję? Ile trzeba mieć w tych pustych baniach rozumu, aby dać się ru*hać jakiejś gimbazie, która kur*a 3 miesiące temu nie wiedziała kompletnie nic o tworzeniu serwerów? Ile z Waszych je**nych kieszeni trzeba wyciągnąć $, abyście zobaczyli, jak jakiś gimbus jak ZabQ [ dziwie się że swoją twarz pokazuje, bo rzygam za każdym razem jak ją widze] trzepie Wam każdą złotówkę z kieszeni.

Ludzie, otwórzcie oczy. Co z tego, że zdobędziesz top 1 trutę, stalkę czy c**j wie co na tym serwie? To jest wszystko WIRTUALNE. Za jakiś czas już tego "mieczyka" mieć nie będziesz. Trochę jakiejś powagi.. Jest tyle rzeczy do zrobienia na co dzień, tymbardziej w święta, nie chcę kur*a wiedzieć ilu z Was w momencie kolacji wigilijnej myślało o tym, aby tylko pójść i wbić kolejny lv..

Co ty w ogóle dajesz każdy ma swoje zdanie i będzie robił co mu się podoba LoL.

Dyski padły serwer off dzisiaj się okaże czy zrobią.

837371446280124127260.png
Opublikowano

Pojebao Was cebulaki.

Zgadzam sie ale nie mowisz w tym momencie do psów tylko do inteligentnych istot ktore mają swoj rozum i wiedzą co robią.

Na swoim przykladzie wiem ze server sie kiedys skonczy badz skoncze na nim grac ale mi sprawia przyjemnosc samo granie tam, expienie itp. Nie robie tego po to zeby cos osiagnac czy miec cos na dluzej.

Wydane hajs na is bo jest mi wtedy latwiej grac i gra sprawia mi jeszcze wieksza przyjemnosc.

Administratorzy stawiają servery tylko i wylacznie po to zeby zarobic ale nikogo nie zmuszają do grania, robimy to z wlasnej woli i kazda ze stron jest zadowolona.

A jesli ktos ma zamiar plakac bo wydal hajs a server padl albo miec pretensje ze administracja nic nie robi lub są bugi to wybaczcie nie macie duzo wspolnego z inteligentnymi osobami. Wiedzieliscie od poczatku na co sie piszecie, to nie global ani nie gra za którą placicie tu wszystko jest darmowe i wszystko jest wlasnoscia adminow.

To tak jakby wam kolega pozyczyl gre na konsole, teoretycznie jest u was w domu i w nia gracie, praktycznie nie nalezy do was.

Nie rozumiem was, podoba sie? gramy, czekamy, pomagamy administracji, nie podoba sie? zmieniamy server. To nie jest trudne jak sie ma iq powyzej 90 a wydaje mi sie ze nie ma tu osob uposledzonych.

Ból dupy off plox

rYD9JSA.png

Opublikowano

Miała być przerwa 10min a serwer offline od 11 godzin :)

Good job ZabQu :)

Ponieważ im dyski padły, zapewne backupy im się też zrypią i będzie cofka o parę dni ;) no ale cóż, bywa. 

xD 

Opublikowano

haha, zwała :D wiedziałem że tak się skończy, przed startem jarałem się serwerem opór, po starcie uczucia mieszane, po dłuższej grze c*****o opór. Nic dziwnego jak adminem jest debil, a gm w grze ma niedojebanie umysłowe. Bez poważnej ekipy żaden serwer długo nie postoi :)

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Skończyłem grę na tym serwie szybko bo na 44lvl. Ktoś kto ma rozum znajdzie sobie inny ciekawszy itd w końcu ile jest serwerów do wyboru.

Nie polecam strach się bać co jeszcze wymyślą. 

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Opublikowano

wedlug mnei to bedize tak zarobili w swieta na isie i to dosyc ladnie bo ludzie pewno pokupowali rekawice zeby latwiej sobie podropic te cale duperele swiateczne nie padla im zadna maszyna oni poporstu zrobia cofke bo tak im sie podoba i bedzie bardzo duzy problem z odzyskaniem smow bo pewnie cos iim nie bedzie dzialalo postoi ten serwer jeszcze z tydzien a potem bedize nagle off i za kilka tygodni reaktywacja :) 

Opublikowano

Krążą plotki, że ma być cofka. Ktoś coś wie? ;-)

Na ts mówili że muszą czekać na odpowiedz serwerowni teraz nic nie wiadomo na temat cofki  *(Tak mówili godzine temu)

790331421158480286162.png

i5 2500k 

msi z77a gd 55

Ballistix x2 4gb

r9 270x 4gb

Thermaltake 530w

gladius m25

seagate 1tb

Opublikowano

Nie bylo serwera zabqa ktory nie mialby takiej sytuacji jak teraz,

jak odpala to bedzie przepraszal za cofke (ktora na 70% bedzie), da raty, odpali blaski i moze troche sm'ow.

ZAWSZE tak jest na serwerach zabqa wiec na tym to byla tylko kwestia czasu,

ZAWSZE chca cos 'naprawic', a nagle pada serwer, nastepnie serwerownia i tak dalej..

nie ma co czekac na serwer- jak odpala to bedzie z 600 graczy bo wiekszosc odejdzie, skonczy sie jak Restia od r3sp3cta.

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

HAHAHAAH Evo jezeli to czytasz to pozdro. 

Zadał on pytanie na tsie "Czemu nie zapisujecie danych na dysku codziennie" Administracja Zaniemówiła, No nieźle

Administracja powiada że cofka bedzie do 23.12 Jestem Załamany....

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Cofka do 23.12.14 GG WP ;)

I dobrze z 1,8k zrobi się 500 i będzie git.

Wbijajcie na Invorie s2 tam nie ma administacji takiej jak tu.

Opublikowano

Krążą plotki, że ma być cofka. Ktoś coś wie? ;-)

Cofka do 23 grudnia !

JEDNYM SŁOWEM NA ZAKOŃCZENIE 

B E K A

Zjebaliście tak z*******y serwer, który down kupuje w OVH ? ZabQ.

Serwer super ale administracja to dno, żałuję że straciłem tam ponad 110 godzin.

Dojeba**** jeszcze obniżką w IS -30% Mało Ci hajsu złodzieju ?

Teraz jeszcze reszta Ci doładuje i zwijasz interes ?

NIE POLECAM

ODRADZAM

NIECH TO PADNIE

MALESTIA [*]

u6pv.jpg

Opublikowano

Cofka do 23.12.14 GG WP ;)

I dobrze z 1,8k zrobi się 500 i będzie git.

Wbijajcie na Invorie s2 tam nie ma administacji takiej jak tu.

jezeli liczysz 500 osob to ze sklepami botami i bufami? :) po odjeciu bedzie z 300 wytrwalych osob ;)

chociaz musze przyznac ze za duzo osob tu gralo i za malo ch bylo na taka ilosc graczy :)

jeszcze nie przekreslam serwa bo zaczelo mi sie fajnie grac ... no ale 23.12 dostalem bana za rzekoma ,,obraze" na 3 dni ... jesli wlacza go i nie odblokuja mi konta (a wg nich ,,Zastrzegamy sobie prawo do przyjęcia zgłoszenia 24h po jego odebraniu i 48h na jego rozwiązanie od przyjęcia."

nie bede czekac 72h na odbanowanie i skoncze grac :)

Opublikowano

ZABA ZLODZIEJU UDLAW SIE MOIM HAJSEM J*B... GIMBUSIE

nawet juz konta niema imbecylu je ba ny bo bylo zalozone 23.... wiec ciekawe jak niby oddacie hajs ZLODZIEJE :)

BEKA Z WAS MAFIA PAJACA ZABY

ZABA DZIECKO MILO ZE TO KONIEC TWOJEJ NEDZNEJ KARIERY NA YT :DDDDDD hahaha

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

Niestety ale tak liczy serwer powoli upada , nagrałem sobie kilka odcinków od początku pykałem i już na start pełno błędów , znikały itemy ciągłe lagi ale jakoś mimo tego wszystkiego ludzie grali i podziwiam Sam też grałem bo serwer sam w sobie był spoko ..nie chce tu nikogo winić ale kogo można jak nie administrację ? chyba nie graczy ^^ tutaj temacik dodany : http://forum.malestia.pl/index.php?%2Ftopic%2F2399-co-dalej%2F 

Dla mnie to już jest koniec z tym serwerem pozdrawiam i życzę miłej gry dla graczy którzy będą czekać i grać :))

Zrobiliście ten serwer żeby hajs się zgadzał a z dnia na dzień się wszystko jebało .. :)

''ŻabQ Team'' ^^ nie wierze kur**

Pierwszy / Fortuno . 

Ps. Zapraszam na sss która startuje niebawem ^.^ , porządny stabilny hard :)

Wbijać oglądać i komentować !! Dziękuje i zapraszam . 

https://www.youtube.com/channel/UCBj2TcxiskQl1SHOOMSOUUg

Opublikowano

Miało być jak nigdy a wyszło jak zawsze ;)

ZabQ od zawsze leciał na $$ i nie ma się co okłamywać.(Stwierdzam to po tym jak wrzucił dowody na Ascariala a potem nagrywał z niego GamePlay'e- beka :P ) Szkoda mi tylko jego 'pomocników' z administracji. Każdy ma ubrudzone ręce przez tą materialną szuje.

NIE POLECAM BO ZABQ 

#rein

Opublikowano

Cofka do 23? Hahahahahhahahaaha beka. Najlepiej już zamknijcie serwer i pracujcie nad kolejnym, tylko wtedy będzie grało może 300 graczy. Żałuję tylko tych 50zł wladowanych w serwer ;/ Na szczęście SMSem, więc mniej wpadnie w wasze ręce.

Nie polecam, nie pozdrawiam.

@ jakaś rekompensata za cofke będzie?

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...