Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malestia.pl [Dedyk] [Medium]

Tharel.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wstęp do prezentacji, nie powiem, że nie ale zaskoczył mnie na plus oczywiście. Bardzo pomysłowy grafik/ twórca prezentacji. Zaś ulepszanie broni z 30 czy też z 75 dało mi odpowiedź na serwer, że nie jest wręcz dla mnie. Ale bardzo przyjemna prezentacja. Pozdrawiam.

Oj daj spokój gra jest przyjemna a te ulepszanie nie daje ci tak dużo no i nie jest aż tak skomplikowane. Ogólnie dzięki tym nowościom serwer nie nudzi się po 5 minutach

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

na początku myślałem że serwer jest kolejny w stylu ZabQ stawia serwer na tydzień.

Ale wam powiem że chwilkę pograłem i serwer mi się okropnie podoba :)

Gratuluje serwera oby tak dalej i zapraszam wszystkich na serwer.

Opublikowano

Nie polecam ze względu na tego pseudo youtubera który jest " gejem ".

Na serwerze po cofce gra 700 osób...

~1400* pierw wejdź na serwer, potem pisz ile jest inteligencie

Jasio90.png
Opublikowano

Moim zdaniem z*******y serwer jak dla mnie to jest bardziej pod easy ale to może że jestem doświadczonym graczem

bardzo polecam dużo osób gra.

Bullet for my Valentine <3

Opublikowano

Czy buf u helera "zwiększenia ataku" ma poprawione dmg na tym serwie czy nie ?

75775358773159538492.png

Opublikowano

No właśnie jak to jest ? ZabQ to tfu.. homoś? Bo kurcze propaguje tak te dewiacje i to na yt i to na serwerze dając możliwość brania ślubów pederastów?

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Czy buf u helera "zwiększenia ataku" ma poprawione dmg na tym serwie czy nie ?

Tak, szaman heal jest bardzo dobrą postacią.

Expienie jest bardzo przyjemne i dopasowane, jak na razie nadal polecam.

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

Jeden z lepszych serwerów na jakim grałem, aczkolwiek administracja to ścierwo: http://imgur.com/8xoLbqO,xfcf1aH,1aMkxuO,Xnt3OIf,Y8mY9ym

Był włam na konta moderatorów (moderatora), dlatego pojawiły się takie wiadomości. Dużo więcej informacji na ten temat znajdziesz na oficjalnym forum. Nie ma za co.

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

Dlaczego nadal mam bana i nie chcą mnie odbanować? :)

Rozmowa z jednym z tutów na plemionach:

Widać gołym okiem jak własnych graczy oszukujecie. Serwer był niesamowicie dobrze zrobiony i to był definitywnie najlepszy serwer na jakim grałem. Szkoda tylko, że takie pizdy jak wy go założyły i robicie wszystkich w c***a. Skończyłem, nie proszę o unbana nawet.
 Marahindnia 06.01. o 23:24
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD toś dowalił, jakbym ci cokolwiek mógł z tym zrobić poza przekazaniem tego dalej, a co udowodnienia kim jesteśmy to sam pokazujesz =))
 Ashinerdnia 06.01. o 23:02
Czemu mi po prostu k***a nie powiesz ze jestescie pizdami i robicie w c***a wlasnych graczy?
 Ashinerdnia 06.01. o 21:05
sygnatura jak widać na screenie nie łamała zasad
 Ashinerdnia 06.01. o 21:04
Ostrzeżenie dodane przez Allener za Nieodpowiednia sygnatura w Profil. 
Dano 100 punktów - wygasają sty 01 2016 00:27.
Zawieszony całkowicie
hahaha XDDDDDDDDDDDDD
 Marahindnia 06.01. o 20:20
Najwyraźniej dostałeś bana z powodem =)
 Ashinerdnia 06.01. o 19:16
w każdym razie nadal nie dostałem ub.
 Marahindnia 06.01. o 17:01
A tego to nie wiem, nie siedziałem dzisiaj z nimi xD
 Ashinerdnia 06.01. o 16:39
podobno tłumaczycie się na forum, że nie wyłudzał allener passów. No nie ważne, czekam na ub :)
 Marahindnia 06.01. o 16:32
Okłamujemy ludzi, na jaki temat ? xD btw. myślałem że już ub dostałeś, zaraz ci je załatwie xD
 Ashinerdnia 06.01. o 16:32
Czekam i czekam, słyszałem, że okłamujecie ludzi nadal :D Szkoda, że nadal mam screenyhttp://imgur.com/2t86ncj,IhC6U4Y,LnysLoZ,VxfbcUN,gcOYmg5#0
 Ashinerdnia 06.01. o 02:59
Czekam :)
 Marahindnia 06.01. o 02:15
Tak
 Ashinerdnia 06.01. o 01:37
W takim razie mam rozumieć, że dostanę ub?
 Marahindnia 06.01. o 01:34
Kolejny jego włam =)
 Ashinerdnia 06.01. o 01:28
Wyjaśnisz mi sytuację?
 Marahindnia 06.01. o 01:03
Marah
 Ashinerdnia 06.01. o 00:59
Marah? :)
Opublikowano

Serwer świetny, prezentacja również, to samo ze stroną i forum.

Mamy do czynienia z porządnym serwerem!

Zagram i polecam. :)

Opublikowano

Ile? 700?!

Nie, nie, nie.

W godzinach szczytu jest grubo ponad 1k ;)

Grubo na serwerze ponad tysiąc? Przepraszam Cię kolego, ale chyba nie policzyłeś jeszcze 3 konta na jedną osobę. - Sklep, buff dający buffy głównej postaci. Wtedy przypada to na jedną osobę po 2-3 konta.  ;)

Opublikowano

Grubo na serwerze ponad tysiąc? Przepraszam Cię kolego, ale chyba nie policzyłeś jeszcze 3 konta na jedną osobę. - Sklep, buff dający buffy głównej postaci. Wtedy przypada to na jedną osobę po 2-3 konta.  ;)

K***a, bo inaczej nazwać tego nie mogę, od kiedy liczy się tak, że jak licznik wskazuje 1000 online, to graczy jest 333,33? W tym momencie może ktoś mieć zalogowanych 20 kont i biegać na DT, więc przestań głupoty gadać i doliczać się że gra 200 graczy i każdy ma 5 buffów i 30 shopków wystawionych.

Opublikowano

Opłaca się zaczynać od nowa? Od 0? 

Jakieś sposoby na zarobek? 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Opublikowano

Wszyscy płaczą że nie ma nawet 500 graczy... Jeżeli chcesz się przekonać to wejdź na serwer i sam sprawdź, a nie piszesz opinie o rzeczach które nie są prawdziwe. Co do serwera grałem i chyba nawet wrócę ponownie bo widzę nowe rzeczy na serwerze. Oczywiście też polecam! ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...