Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malestia.pl [Dedyk] [Medium]

Tharel.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hahaha ales glupi. Przeciez w metinie orginalnym jest zmiana plci wiec jakie dewiacje gamoniu. Gracvzy barzo duzo fanie sie gra zapraszam wszystkich. Zauwazylem ze wypowiadaja sie tu ludzie ktorzy chca na zlosc zaszkodzic serwerowi, bo wychodza jakies chlamy i mysla ze pr serwery. WIaomo nie jest to serwer idealny, ale chyba obecnie najpopularniejszy, stabilny i barddzo dopracowany

Pandoramt2. Nie ma gm, nie ma butów, jest 1 admin i administratorzy forum a serwer stoi i ma +2k online, rok temu nawet 3k

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pandoramt2. Nie ma gm, nie ma butów, jest 1 admin i administratorzy forum a serwer stoi i ma +2k online, rok temu nawet 3k

Chodzilo mi o serwer medium. Tak serio to  poloowa ludzi ktora sie tu wypowiada to wyolbrzymia problemy, gram od poczatku i nic mi nie zniknelo. Zaluwazcie ze w wielu wypowiedziach pojawia sei sformulowani "syf lepszy serwer wyjdzie ( tu nazwa serwer). \Pewnie wieksosc nie daje sobie rady na serwie i ze zmiana na jakis badziewiasty serwer wypisjue glupoty. Ciekawy jestem ile z tych hejterow wroci jak ich te niby pro serwy okaza sie niewypalem.

A prawda jest taka ze serwer naprawde ogarniety. Fajnie wszystko dopassowane, gra sie przyjemnie. Zapraszam ludzi. Obecnie 1800 online choc sa swieta i wiele osob nie ma czasu bo siedzi u rodziny badz z rodzinka.

Opublikowano

Mówiłem, że ten serwer to dno. ;- )

Administracja nawet się już nie wypowiada w tym temacie, bo po co? Zarobili to co mają, a to, że ŻabQ dostał permenatnego bana na konto na youtube, to wcale się nie dziwie. Jego szacunek do graczy jest zerowy - widać jak go wychowali. W dodatku, najwyraźniej ludzie mieli ogromne powody, by go zgłaszać. Itemy wciąż znikają, ludzie co chwile się skarżą że nie mogą odzyskać danych itemów. 
Próbujecie na siłę zgonić winę na graczy, jaki to ma sens? Graczy jest więcej, ludzie mają mnóstwo dowodów - to wy się pogrążacie w ich oczach. Najgorsze jest to, że dajecie bana za wypowiedzenie swojego słowa - gdzie wręcz to jest dozwolone, by wyrazić swoją opinie, nie prawda? ;- )

Przy invori, wątpię, że uciągniecie.

Opublikowano

Po co porównujesz serwer który ma 5 czy tam 6 lat do serwera który nie ma nawet miesiąca? tam panuje inny klimat i serwer nie jest rozwijany przez administracje lecz przez graczy, no ale i tak niedawno grało tam 6k ludzi a teraz gra zaledwie 2 a to wszystko z powodu administracji. Tutaj jest podobnie jest niby te 2,5k ale jak administracja będzie miała dalej wyebane to ta liczba będzie stopniowo spadać. Co do serwera, dziwi mnie strasznie ilość graczy, ponieważ nie mają aż takiej dużej reklamy, a serwer jakiś fajny nie jest, poza tym jest to serwer Youtubera a na takich serwerach jest największy syf, dlatego serwera nie polecam ;) 

xD 

Opublikowano

Prosze jak wystraczy administracje przycisnąć na MPC to od razu odpiszą Ci na supporcie :) w sumie na gówno mi na odpowiedź teraz ale liczy sie fakt, że po kilku dniach w koncu odpisał Pan "lolitax który ma czas na gre". 

b4S6y2L.png

Opublikowano

Nie słuchać tych co tylko głupoty wypisują ... Może że eq znika ale administracja się stara ciągle coś poprawiają !
Serwer naprawdę super jest event świąteczny specjalna mapa możecie dużo ulepek nadropić teraz itp ... bardzo dobry czas dla tych którzy chcą zagrać na takim zaje***tym serwerze bo warto. Może pod moim komentarzem będzie dużo fejmu itp ale ja się tym nie przejmuje serwer jest godny zagrania na nim. W sam raz dla tych co lubią solidne serwery medium z nutką harda. Więc nie spinać dup nie zastanawiać się zagrać czy nie zagrać tylko od razu wbijać na serwer ludzi gra od 1600 do 2000 + jest z kim grać.
ZAPRASZAM GORĄCO NA SERWER !!!!!!

ddz8gi.png

Opublikowano

@Dzban3k jakie kurhwa 2k?

Jest z kim grać? Racja jest Z Mafią Zabqa którzy mają full isa. 

Wczoraj nie wiem kto to był założył zbrojke mnisią i kurw  i zmienił broń na stożkowego i rozpierdalał ludzi z 70+ lvl mając samemu 37 -,- (to jest niemożliwe ...)

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Nie słuchać tych co tylko głupoty wypisują ... Może że eq znika ale administracja się stara ciągle coś poprawiają !

Serwer naprawdę super jest event świąteczny specjalna mapa możecie dużo ulepek nadropić teraz itp ... bardzo dobry czas dla tych którzy chcą zagrać na takim zaje***tym serwerze bo warto. Może pod moim komentarzem będzie dużo fejmu itp ale ja się tym nie przejmuje serwer jest godny zagrania na nim. W sam raz dla tych co lubią solidne serwery medium z nutką harda. Więc nie spinać dup nie zastanawiać się zagrać czy nie zagrać tylko od razu wbijać na serwer ludzi gra od 1600 do 2000 + jest z kim grać.

ZAPRASZAM GORĄCO NA SERWER !!!!!!

Stale coś poprawiają... No okej fajnie. Co do serwera nic nie mam, nawet ciekawie się gra, jest co robić... No ale trzeba zdjąć te kolorowe okularki i spojrzeć trzeźwym okiem... Mniejsza już o to znikające eq, ten bug z expem... był i jak wbili Ci co mieli to nagle usunięty... Tak samo perełki... To samo z Pdkami, Ci co mieli to nadropili a potem nagle nie dostaje się pdeka za misję... Dziwnym trafem na początku też był bug ze skillami i jak więcej osób to wbiło to nagle usunięte...  Mniejsza o to, że wiele osób zgłaszało te bugi, a zostały usunięte po dłuższym czasie, pewnie trzeba było poczekać aż odpowiednie osoby wbiją to co trzeba :) 

Radzę się zastanowić dobrze zanim zaczniecie grać na tym serwerze :) 

Opublikowano

No ok ale ja kur*** dziennie wraz z ekipą 10 osobową gramy na serwerze wręcz maniaczymy i gramy od dość tak długa mamy po 60-80lv i nikt nic nie miał żadnego problemu żeby komuś coś znikło albo zbugowało cokolwiek by się miało takie coś zdarzyć to się nie zdarzyło i tutaj mówię prawdę bez żadnego kłamania. Aktualnie trwa przerwa techniczna od godz 21:30 w celu naprawieniu bugów żeby lepiej się grało więc jednak administracja rusza tyłki. Jest parę osób w administracji co powinno im się tego admina zabrać a niektóre osoby wręcz podziwiam co są tak pracochłonne. Polecam serwer i zapraszam oraz pozdrawiam <3 !!

ddz8gi.png

Opublikowano

Nie polecam serwera administracja oddała mi sm których nigdy nie miałem bo nawet nie ładowałem w is. Haha profesjonalna administracja na poziomie. 5

Opublikowano

No ok ale ja kur*** dziennie wraz z ekipą 10 osobową gramy na serwerze wręcz maniaczymy i gramy od dość tak długa mamy po 60-80lv i nikt nic nie miał żadnego problemu żeby komuś coś znikło albo zbugowało cokolwiek by się miało takie coś zdarzyć to się nie zdarzyło i tutaj mówię prawdę bez żadnego kłamania. Aktualnie trwa przerwa techniczna od godz 21:30 w celu naprawieniu bugów żeby lepiej się grało więc jednak administracja rusza tyłki. Jest parę osób w administracji co powinno im się tego admina zabrać a niektóre osoby wręcz podziwiam co są tak pracochłonne. Polecam serwer i zapraszam oraz pozdrawiam <3 !!

Bo nie wszedłeś do dc i nie wyjebało Ci petów i wierzchowców. Dlatego Ci nic nie zniknęło ;)

1367591241-U459639.png

Opublikowano

PRZERWA TECHNICZNA DO RANA BYNAJMNIEJ ............

Niewiadomo ile potra wiec nie wkrecaj kitu.

I nie uzywaj slowa "bynajmniej" jesli nie znasz jego znaczenia badz chociaz sposobu uzycia.

Co do servera to mam juz mieszane uczucia, zobaczymy co bedzie po tej przerwie...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

@MoHa15 zabronisz mi robić cie w c***a? 

Btw, gadałem z administracja na tsie i odpowiadali na pytania przez ponad 30 min, i chyba nadal rozmowy toczą.

Dlaczego napisałem że do rana, a otóż dlatego że W weekend ma się pojawić event dropu blasku, więc jak k***a? Jak ma być w (weekend) to już chyba dziś prawda zważając na ten czas 8 min po czyli już 27.12 - 

Czyli powinni już wystartować według czasu ale powiedzieli że w nocy się zajmią tym wszystkim i niedługo potem powinno być ok (powiedział ogólnie, bo sam nie zna dokładnej godziny) A rano w zimę może każdy inaczej odebrać.

Ja gdy mam wolne pozwalam sobie na granie do 6 rano gdzie potem się kłade i spię koło 15-20 więc jak wstane to jest dla mnie to rano bo się dopiero co obudziłem... (tak i nie tylko ja tak żyje)

A wsumie posłuchajcie sobie, pytania i odnośnie wszystkiego na temat serrwa.

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Co tu duzo gadac jeden z najlepszych serverow na jakim gralem od paru lat, nie mialem zadnych hamulców przed zaladowaniem w isa, nareszcie serverek na ktorym sobie dluzej pogram.

Btw. cos wam znkinelo? weszlismy na dc, zniknal itemek, czekacie az wam go oddadzą, bez jednego itemka jakikolwiek by nie byl da sie przezyc, a jesli wy wchodziliscie po 50 razy i poznikalo wam cale eq to miejcie pretensje do siebie.
Najlatwiej obwiniac administracje ale kazdemu zdarzaja sie bledy itp, oni tez nie są nieomylni ale przynajmniej cos robią, jest support na ktorym dostalem szybką odpowiedz, jest forum gra i ts gdzie mozna sie z nimi skontaktowac.

a jesli nawet jest z tym problem to wyobrazcie sobie ze jestescie w domu i do kazdego okna puka wam lacznie tysiac osob, dacie rade z nimi wszystkimi porozmawiac w 5 minut? No wlasnie.

Polecam i zapraszam.

rYD9JSA.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...