Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malestia.pl [Dedyk] [Medium]

Tharel.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NIE POLECAM grania na tym serwerze jest cofka do 23 grudnia 0 profesjonalizmu ludzie stracą bardzo dużo a oni robią promocje w is -30% bo chcą jak najwiecej hajsu od graczy wyciągnąć.

61565334175303272152.png

Ten obrazek obrazuje ich profesjonalizm

Dodatkowo gdy napiszecie temat na ich forum gdzie mówicie o ich zachowaniu zamykają tematy prawda boli :)

28758229182880120441.jpg

63418892989211108427.jpg

Nie warto u nich grać.

Pozdrawiam

NIE POLECAM NOWEJ JAKOŚCI ,SAME BUGI, STRATA  CZASU

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja żałuję tyle spędzonych godzin na tym zjebanym serwerze ZabQ aka gówno + Lolitax + Tharel ... sam syf i tyle ten serwer już nie istnieje i tyle a miałem takie z*******e plany tak mi się podobał serwer a teraz mnie ta jego pojebana administracja wkurwiła -.-

ddz8gi.png

Opublikowano

Robert powiedział prawidłowo powinni jako rekompesate dać 300% expa i yang pd na dzień i rekawiczkę.... 

Szacun dla ciebie Robert! Jestem jak najbardziej za choć wiem że zabqa się nie zgodzi bo "jak chcą mieć wiecej expa to niech kupią pdka" taka bedzie pewnie odp. 

No ale cóż jak bedzie cofka to p******e i czekam na inny privek i nigdy wiecej dla nich szansy

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Nie wierze wgl , że się dałem nabrać na ten pseudo serwer. 

ŻabQ i żabq team full is i sobie lecieli :D 

Administracja to jedna wielka dziecinada i tle w temacie. 

Spotkamy się na dobrym hardzie mam nadzieje :)

Wbijać oglądać i komentować !! Dziękuje i zapraszam . 

https://www.youtube.com/channel/UCBj2TcxiskQl1SHOOMSOUUg

Opublikowano

mimo tego wszystkiego tyle os czekalo na forum ... normalnie nie potrafie zrozumiec jak oni zaprzepascili taka szanse i taki serwer ... watpie zeby liczba graczy dobila jeszcze 1 k (no moze tylko odrazu po wlaczeniu jak ludzie zaloguja sie tylko sprawdzic co maja a czego juz nie ... pozniej to juz liczba bedzie spadac)

26511835619931009214.png

Opublikowano

­Szkoda, że ta cofka...

Nie wrócę już, za dużo straciłem

Hahaha, super... Fajnie wiedziec ze do 23 cofka... Moja postac moje konto nie istnieje, IS przepadl no super haha.....

Dokładnie ja również nie widzę większego sensu czekać dłużej bo to już kurde masakra .. 

Wbijać oglądać i komentować !! Dziękuje i zapraszam . 

https://www.youtube.com/channel/UCBj2TcxiskQl1SHOOMSOUUg

Opublikowano

I o to w ten sposob koncze gre, jak wrocilem do metina tak i zakoncze ta kariere. :D

Bronilem serwera, bo jako tako co znikalo bylo mi oddawane, ale teraz juz niestety zegnam sie. ^^

Opublikowano

A serwer tak dobrze się zapowiadał,  standardowo widać klapa.

Raczej po takiej aż cofce się nie zbierzecie..

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

No co cofka do 23 i wyrobią się z eventem świątecznym na czas. Nie wiem co będzie grał bym jeszcze ale jak liczba graczy spadnie do 300-350 no to już koniec, ale jak się utrzyma koło 800-1000 to będę dalej grał bo serwer spoko i nie będzie tłumów na spotach xD

837371446280124127260.png
Opublikowano

Bardzo przyjemnie się grało , dużo ludzi, walka o metki/spoty czasem to irytowało aczkolwiek to przecież sens metina , nie :D? Tak czy inaczej, przez te 4 dni zdobyłem za dużo żeby wracać i robić wszystko od nowa (23 to chyba jeszcze konta nie mialem xD). Pozdrawiam, jeśli ktoś ma namiar na jakiś fajny privek hard to proszę mnie na PW poinformować :D

Opublikowano

patrze ranking mam 62lvl a przed rozjebaniem mialem 75 jak nie oddadza lvla eq i wszystkiego to pozdro. A dziś miałem sprzedać to konto ;/

Opublikowano

Ja rowniez podziekuje za serwer, bylo fajnie, ale sie wlasnie skonczylo. Jak pewnie wiekszosc ludzi stad za duzo stracilem, i jeszcze te zalosne "wynagrodzenie" raty 30% na 48h i 30% rabatu w IS'IE! Smiechu warte, pozdrawiam wszystkich ;).

1292102632u115053.png

Opublikowano

Potrafię zrozumieć, że maszyna padła, coś się wydarzyło nie z ich winy bo zwyczajnie pech.

Było wiele błędów ale zawsze wracałam bo serwer ogólnie jest okey, ludzie też nawet są ok.

Tylko nie bardzo rozumiem tego, że dla osoby która nie kupuję w IS jaka jest rekomensata za stracony czas? jedynie podwyższony exp na 2 dni? To akurat jest bardzo zabawne.

Mając graczy nie patrzcie tylko pod osoby, które kupują w IS'ie. A to zagranie jest śmieszne :)

Kogo to ma zachęcić do powrotu? :)

Opublikowano

Mialem wlasnie pisac,ze gra bardzo duzo osob,liczbe graczy mozna bylo porownac do tej na ascarialu za czasow jego swietnosci.W kazdym razie moj post bedzie nieaktualny.

Srij9JT.png

Opublikowano

Ta sama akcja co na Dreikonie, dyski padły i cofka o 3 dni. Beka troszkę z tego, ale cóż. Pewnie ilość graczy z 2k zrobi się 1k lub nawet mniej ;) Ale najlepsze jest to, jako rekompensatę daliście 30% zniżki z is ; D Nie dość, że ludzie stracili 3 dni gry to jeszcze ich wykorzystujecie żeby ostatnie grosze wydali. Masakra. 

xD 

Budowniczy
Opublikowano

Dokładnie. Słabą strategię sobie dobrali.

To jest zagranie głupiego gimba jakim jest ZabQ. Wpakowali ludzie masę hajsu. Zaimprowizowali wywalenie dysków. Cofnęli Wam wszystko o 3 dni do tyłu. W rekompensatę dają Wam -30% do IS, co jest kur*a śmieszne jak ryj ZabQ.

Teraz pogratuluje tym, którzy po tej przerwie załadują w tego IS. Chce poznać tych pustaków, którzy pójdą na tę śmieszne "-30%".

ZabQ, jesteś śmiesznym człowiekiem. Wydaj sobie na życie te swoje pieniążki. W końcu musisz przyjechać na sylwka do Gdyni za coś :) 

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

ja tam od samego początku mówiłem - ZabQ, Tharel = idioci i na pewno tylko pod hajs i siemanko

nie polecam, nie wbijajcie!

tutaj nie można się smiać, tylko płakać

naprawdę szkoda mi ludzi, którzy swój czas, pieniądze realne władowali tutaj, przypuśćmy ktoś kupił od kogoś eq 24 grudnia za złotówki, to teraz nie ma złotówek i nie ma eq, ciekawe jak to oddadzą?

no szkoda mi ludzi, a administracji ogromny karny k***s i c**j im w morde

może ZabQ nazbiera tyle hajsu, że w końcu ogarnie swój ryj i będzie mógł palić szlugi w domu, bo na razie tylko jak wraca ze szkoły

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Widze, że ładnie Tharel potrafi uciszyć sprawe z tymi dyskami -.- Szkoda ze nie powiedział dlaczego padły? Moze takie coś jak specjal 256 MB mu coś mówi ? Wiem kto zrobił DDoSa, mam na to dowody. Nie piszcie ze pier*ole farmazony ;]

Budowniczy
Opublikowano

watpie zeby liczba graczy dobila jeszcze 1 k (no moze tylko odrazu po wlaczeniu jak ludzie zaloguja sie tylko sprawdzic co maja a czego juz nie ... pozniej to juz liczba bedzie spadac)

Ziomuuś, da się zrobić, licznik x10 i będzie nawet 3k ludu.

Pojebao Was cebulaki.

Powiedźcie mi jedno. Ile Was trzeba ru*hać w d***, abyście otworzyli szeroko oczy i spojrzeli na to co się dzieję? Ile trzeba mieć w tych pustych baniach rozumu, aby dać się ru*hać jakiejś gimbazie, która kur*a 3 miesiące temu nie wiedziała kompletnie nic o tworzeniu serwerów? Ile z Waszych je**nych kieszeni trzeba wyciągnąć $, abyście zobaczyli, jak jakiś gimbus jak ZabQ [ dziwie się że swoją twarz pokazuje, bo rzygam za każdym razem jak ją widze] trzepie Wam każdą złotówkę z kieszeni.

Ludzie, otwórzcie oczy. Co z tego, że zdobędziesz top 1 trutę, stalkę czy c**j wie co na tym serwie? To jest wszystko WIRTUALNE. Za jakiś czas już tego "mieczyka" mieć nie będziesz. Trochę jakiejś powagi.. Jest tyle rzeczy do zrobienia na co dzień, tymbardziej w święta, nie chcę kur*a wiedzieć ilu z Was w momencie kolacji wigilijnej myślało o tym, aby tylko pójść i wbić kolejny lv..

Czuję się dumny, że mogę zacytować mój tekst, który był napisany, jak serwera jeszcze nie wyjebało w kosmos i powiedzieć " a nie mówiłem kur*a"?

Teraz płaczcie o swoje SM, a ZabQ Was rucha jak chce. Polakom nigdy nie przemówisz, oni zawsze będą mieli swoje dwa słowa do dodania.

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

esnwh5.png

ZabQ jestem w stanie zrozumieć bardzo wiele, jednak czy ty nie zachowujesz się jak hipokryta? Mówisz, że ludzie zachowują się jak zwierzęta - fakt, mają prawo. Wydali mnóstwo swojego czasu wraz i pieniędzy, aby postać była lepsza. Ale dlaczego zganiacie na graczy, że nie potrafią się zachować na teamspeaku? Wiele ludzi siedziało na poczekalni, czekając na Twą pomoc bądź innego członka z Administracji którzy chcieli zamienić słowa na spokojnie, ale wy ich obrzucaliście błotem. Sam wyzywasz graczy, sam jesteś dla nich nie kulturalny. 

Taka rekompensata? 

30% Taniej w is? Chcecie znów wyciągnąć od graczy pieniądze? Tak samo jak z IS + start medale konne? Na początku dropił bardzo szybko, ale potem zmieniliście ten drop i ludzie polecieli na IS. 

Opublikowano

Admini  mają was za zwierzęta, dają dupne pocieszenia ( by więcej zarobić) jakiś % więcej SM.

A Wy dajecie się i tak dymać na każdym kroku hahaaha :)

Ładujcie ładujcie w isa.. ZabQ będzie miał na chipsy i coca colę :)

Heniek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...