Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malestia.pl [Dedyk] [Medium]

Tharel.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wciąż nie dostałem sm, które kupiłem pomiędzy 23-26 grudnia, a obiecaliście ich zwrot. Co ja mam k***a jeszcze zrobić? Mam napisać do supportu o zwrot tego? To miało być do 2 dni bodajże zwrócone, zwykli złodzieje i nic więcej.

Nie sraj się tak, tylko napisz do supportu., bo jak inaczej mają Ciche oddać? Ja napisałem wczoraj i po 2/3 godzinach odzyskałem, to co straciłem. Oczywiście musisz mieć dowód zakupu.

Jasio90.png
Opublikowano

Cofka czy nie cofka opłaca się grać. Expimy na pełnej pompie. Polecam serdecznie serwer wbijać ;)!

No wlasnie raczej sie juz NIE OPLACA grac.. :)

Cofka cofką i co? Rekompensata taka, ze dali -30% w itemshopie? Zeby jeszcze wiecej na nim zarobic. Hmm, to dla kogo ta rekompensata, dla nich czy dla graczy? Pomydlili troche Wam oczy, napisali kilka cieplych slowek a Wy dalej na tym syfie siedzicie.. Oni maja wszystko i wszystkich w d***e, licza tylko kase, ZabQ jest totalnym chamem i ignorantem. Co Was tu ludzie trzyma? Ja po cofce wymienilem eq poki sie jeszcze dalo i ucieklem z servera :)

NIE WARTO TRACIC CZASU, NIE POLECAM!

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

No wlasnie raczej sie juz NIE OPLACA grac.. :)

Cofka cofką i co? Rekompensata taka, ze dali -30% w itemshopie? Zeby jeszcze wiecej na nim zarobic. Hmm, to dla kogo ta rekompensata, dla nich czy dla graczy? Pomydlili troche Wam oczy, napisali kilka cieplych slowek a Wy dalej na tym syfie siedzicie.. Oni maja wszystko i wszystkich w d***e, licza tylko kase, ZabQ jest totalnym chamem i ignorantem. Co Was tu ludzie trzyma? Ja po cofce wymienilem eq poki sie jeszcze dalo i ucieklem z servera :)

NIE WARTO TRACIC CZASU, NIE POLECAM!

Czas to ja straciłem czytając twojego posta co do zniżek raczej nie zarobili ponieważ dali szkaty i skarpety a z nich SM jak szalone lecą więc jeszcze idzie całkiem nie żle zarobić.

Do tego graczy wcale nie ubyło jest tyle ile było fuul shopów w m1 Jinno i w Shinso.

Wiec na razie skoro skończyłeś grę po co piszesz tutaj ???

837371446280124127260.png
Opublikowano

https://www.youtube.com/watch?v=9uc23gls9iE

HAHAHA - ROZJEBAŁEŚ MNIE

Dlaczego? A no to dlatego że nadal nie udzieliłeś odp na to czemu nie robiliście codziennie save.

Kolejna sprawa.. Admini nie zaglądają na ten temat, i nie warnują - No przepraszam ale dlaczego za wyrażenie swojej opini mamy dostać warna.

Są opinie negatywne/pozytywne. 

Poza tym admin zagrajmarek cały czas warnuje ludzi za trolla więc czemu mówisz że omijają ten temat, ehh szkoda słów dla cb...

I jeszcze twój komentarz "My na mpc nie wchodzimy" No to widać że nie umiecie przyjąć krytyki na klate..

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Czas to ja straciłem czytając twojego posta co do zniżek raczej nie zarobili ponieważ dali szkaty i skarpety a z nich SM jak szalone lecą więc jeszcze idzie całkiem nie żle zarobić.

Do tego graczy wcale nie ubyło jest tyle ile było fuul shopów w m1 Jinno i w Shinso.

Wiec na razie skoro skończyłeś grę po co piszesz tutaj ???

Z tego samego powodu co ty - bo mam prawo wyrazic swoja opinie o tym servie, a ze jest gowniany - jest negatywna. Jeszcze jakies pytania do mnie?

SM leca jak szalone? czyli raz na tysiac oddanych dostaniesz 50sm? Poza tym skoro jedna rzecz "potrzebna" z ISu kosztuje 200/250/350 SM to powiedz mi, jestes w stanie uzbierac na wszystko zeby sobie kupic? Chyba prowadzac tryb no-life przez caly czas trwania eventu.

Ludzi nie ubylo? Porownujac jak dzialal licznik przed cofka o 10 rano bylo po 1,2-1,4k ludzi.

Ostatnio, co na chwile go wlaczyli o 10 rano bylo 800. Spadek zatem o jakies 400-600 online minimum. Teraz licznik nie dzialal, wczoraj wieczorem przynajmniej, dzis juz nie mam clienta zeby sprawdzic.

Administracja sie malo co interesuje, ZabQ wyzywa ludzi i banuje za nic. No ale coz, idz przylizac jeszcze troche jajka administracji to moze Ci cos dadza ;)

Powodzenia i NIE POLECAM tego syfu.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Nie sraj się tak, tylko napisz do supportu., bo jak inaczej mają Ciche oddać? Ja napisałem wczoraj i po 2/3 godzinach odzyskałem, to co straciłem. Oczywiście musisz mieć dowód zakupu.

po h*j mi dowód zakupu? jaki dowód? to jest ich serwer i chyba wiedzą komu i kiedy doszło ileś tam sm, na forum napisali, że oni się wszystkim zajmą i zwrócą sm.

Opublikowano

https://www.youtube.com/watch?v=9uc23gls9iE

HAHAHA - ROZJEBAŁEŚ MNIE

Dlaczego? A no to dlatego że nadal nie udzieliłeś odp na to czemu nie robiliście codziennie save.

Kolejna sprawa.. Admini nie zaglądają na ten temat, i nie warnują - No przepraszam ale dlaczego za wyrażenie swojej opini mamy dostać warna.

Są opinie negatywne/pozytywne. 

Poza tym admin zagrajmarek cały czas warnuje ludzi za trolla więc czemu mówisz że omijają ten temat, ehh szkoda słów dla cb...

I jeszcze twój komentarz "My na mpc nie wchodzimy" No to widać że nie umiecie przyjąć krytyki na klate..

Pff, i tak najlepsze jest to, że żaba wyzywa w tym filmiku byłych graczy, głównie tych, którzy pokończyli grę PRZEZ TEAM, który robił save'a gdy nie zapomniał. Takim chamem i prostakiem jest head admin tego serwera. Jeszcze tłumaczenie, że nie wbijają na MPC, bo się boją hejterów. rly? To czemu żaba dalej nagrywa, skoro przecież ma hejty?

Jeszcze to, że administracja pisała, że itemy już nie znikają, a po cofce Evor pisał, że to przez licznik cofało itemy. A licznik wyłączyli dopiero po przerwie. #mydlenieoczu

@ Do kiedy trwa event świąteczny? Ile ludu w godzinach szczytu?

tenor.gif

Opublikowano

@TeZo coś pisali o evencie że do 2-3 tyg. 

a ludzi pewnie mają 1000-1200 a jak jest więcej to znaczy  ze licznik podkręcony

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

@TeZo Ahh mówisz na administracje, że kłamie nie dotrzymuje słowa a sam co piszesz i robisz ??

Cofnąłem się specjalnie dla ciebie do 63 strony.

Niektórzy kupili eq za złotówki, wymienili eq z innego serwera na eq tutaj, robili nocki w święta, przegrali np. 30h w te 3 dni. A administracja daje za to promocję w IS oraz raty i blaski na 48h xD xD xD

No beka normalnie. ZabQ najbardziej pazerny na hajs, tak jak to było niecały rok temu - najpierw hejtował ascarial, żeby ludzie szli na nostidle, a potem sam z niego nagrywał.

Jeszcze raz nie polecam, mój ostatni post w tym temacie, elo.

Pff, i tak najlepsze jest to, że żaba wyzywa w tym filmiku byłych graczy, głównie tych, którzy pokończyli grę PRZEZ TEAM, który robił save'a gdy nie zapomniał. Takim chamem i prostakiem jest head admin tego serwera. Jeszcze tłumaczenie, że nie wbijają na MPC, bo się boją hejterów. rly? To czemu żaba dalej nagrywa, skoro przecież ma hejty?

Jeszcze to, że administracja pisała, że itemy już nie znikają, a po cofce Evor pisał, że to przez licznik cofało itemy. A licznik wyłączyli dopiero po przerwie. #mydlenieoczu

@ Do kiedy trwa event świąteczny? Ile ludu w godzinach szczytu?

Idź na Ascar*ala s2 (zapowiedź) i tam dupe liż administracji bo tylko to potrafisz chociaż dostajesz większy hejt niż w tym temacie. Na poczatku chwalisz później tyrasz jesteś jak dla mnie idiotą !!!

Event trwa dwa tygodnie :)

Łap SSy z M1

post-127260-0-23277500-1419964356_thumb.jpgpost-127260-0-24149300-1419964367_thumb.jpg

837371446280124127260.png
Opublikowano

@TeZo Ahh mówisz na administracje, że kłamie nie dotrzymuje słowa a sam co piszesz i robisz ??

Cofnąłem się specjalnie dla ciebie do 63 strony.

Idź na Ascar*ala s2 (zapowiedź) i tam dupe liż administracji bo tylko to potrafisz chociaż dostajesz większy hejt niż w tym temacie. Na poczatku chwalisz później tyrasz jesteś jak dla mnie idiotą !!!

Event trwa dwa tygodnie :)

Łap SSy z M1

Sorry, ale jak zobaczyłem, że żaba obraża graczy własnego serwera to musiałem napisać post. A, i masz złe info, bo na ascarialu nie gram ;>

Tak btw. to Ty robisz to samo co ja w prezce ascariala, ale ok.

Kiedy będzie zwiększony max lvl? A w sumie, po co pytam, skoro administracja boi się wejść do tematu? B)

tenor.gif

Opublikowano

Sorry, ale jak zobaczyłem, że żaba obraża graczy własnego serwera to musiałem napisać post. A, i masz złe info, bo na ascarialu nie gram ;>

Tak btw. to Ty robisz to samo co ja w prezce ascariala, ale ok.

Kiedy będzie zwiększony max lvl? A w sumie, po co pytam, skoro administracja boi się wejść do tematu? B)

Gdzieś tam wyżej jeden z nich napisał mi, że kiedy x osób wbije maxa ;-)

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

Podobno bylo jakas duza cofka. Prawda to jest?

Tak była cofka 3 dniowa. Dokładnie informacje znajdziesz na ich forum.

Opublikowano

Nie polecam tego kurestwa!

Cały eq/konto zostało ojebane w c**j wie jaki sposób! 

Ten serwer to KPINA

Pozdrawiam ludzi, którzy spędzą jeszcze dużo czasu, będą mieli wszystko i nagle zniknie im całe EQ bez żadnej gildii, stronek, hacków itd.

A jezeli chodzi o tą żabę z teamu, to jest nie wyrośnięty dzieciak, który za 100zł zrobi wszystko  ;)

2ntwai9.gif

Opublikowano

Nie polecam tego kurestwa!

Cały eq/konto zostało ojebane w c**j wie jaki sposób! 

Ten serwer to KPINA

Pozdrawiam ludzi, którzy spędzą jeszcze dużo czasu, będą mieli wszystko i nagle zniknie im całe EQ bez żadnej gildii, stronek, hacków itd.

A jezeli chodzi o tą żabę z teamu, to jest nie wyrośnięty dzieciak, który za 100zł zrobi wszystko  ;)

Jak na każdym serwerze ustawiasz takie samo hasło to nie ma co się dziwić że cie okradli :)

Opublikowano

Jak na każdym serwerze ustawiasz takie samo hasło to nie ma co się dziwić że cie okradli :)

Prosze bardzo obroncy servera, macie idealna postawe administracji  :) Mniej / wiecej zawsze maja takie podejscie wobec graczy. Ubylo ich sporo, ZabQ wyzywa swoich "graczy" na filmikach i jaki to ma sens? 

Nie warto tracic czas na ten syf. Server BYL dobry, ale administracja z zabkiem na czele to zmienila ;)

Nie polecam. Ba, nawet odradzam :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Prosze bardzo obroncy servera, macie idealna postawe administracji   :) Mniej / wiecej zawsze maja takie podejscie wobec graczy. Ubylo ich sporo, ZabQ wyzywa swoich "graczy" na filmikach i jaki to ma sens? 

Nie warto tracic czas na ten syf. Server BYL dobry, ale administracja z zabkiem na czele to zmienila ;)

Nie polecam. Ba, nawet odradzam :)

Serio? Ty nadal tu piszesz?!  o.O Człowieku, ty masz życie? Czy tylko siedzisz i hejtujesz na mpc?

Powtórzę się, dlaczego mamy być poważni w stosunku do osób, które niepoważnie podchodzą do naszego serwera (czyt. stosowanie się do regulaminu) ?

Opublikowano

Serio? Ty nadal tu piszesz?!  o.O Człowieku, ty masz życie? Czy tylko siedzisz i hejtujesz na mpc?

Powtórzę się, dlaczego mamy być poważni w stosunku do osób, które niepoważnie podchodzą do naszego serwera (czyt. stosowanie się do regulaminu) ?

Ej chlopcze (bo mezczyzna cie nie nazwe..), wchodze sobie pare razy na mpc jak jestem an kompie i nikomu nic do tego, a juz na pewno nie tobie :) No jestem tu nadal bo sledze losy tego servera i smieje sie z glupoty niektorych. A w tym temacie akurat mam malo postow, wiec.. Poza tym - czy dla kazdego dzieciaka twego pokroju obce jest slowo "krytyka"? Kazde zle slowo skierowane w strone sevrera to jest od razu hejt? No sorry, wejdz w koncu w dorosle zycie to zrozumiesz pare spraw ;)

Dlaczego macie byz powazni w stosunku do KAZDEGO? Bo chyba chcieliscie byc profesjonalna administracja. Czy nie? Jesli tak, to wymaga to od was profesjonalnego (czyt: powznego) podejscia nawet do dziecka, ktore sie Ciebie zapyta czy dasz mu fmsa+2. Chyba ze dalej bawicie sie w piaskownice i zlewanie graczy - wowczas nie mam pytan. Koles normalnie napisal posta, a tu juz ironiczna odpowiedz od administratora ZabQa. Wyzywanie na filmikach. Zlewanie graczy. Chamskie,ironiczne, nawet wulgarne odpowiedzi od administracj. To nazywasz powaznym podejsciem? Nawet do ludzi, ktorzy po prostu wyraza negatywna opinie? Bo zdaje sie zabku na swoim filmie zwyklinal kazdego, kto tylko napisal zle slowo na mpc. Nie kazdemu musi sie server podobac, ale jesli tak jest - to wg zabka jest zdaje sie "pierd*****m gimbusem". Server bez przyszlosci i to dzieki Wam :)

Wole juz grac na konkurencji od Uzurpatora, tam przynajmniej nie ma takich przekretow, wyzywania, a admini podchodza raczej profesjonalnie do servera i ciagle jest cos robione, poprawiane, dodawane :)

Wam tez tego zycze, moze sie kiedys wezmiecie do roboty, byleby nie jak zostanie wam 200 online bo moze byc za pozno.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Ostrzegałem was od 25 strony że serwer upadnie, że administracja wyzywa graczy a nikt nie wierzył i się śmiali! teraz macie administracje... ja bym prosił o kontakt z Żabq bo chciałbym z nim pogadać w realu i zobaczyć czy mnie wyzwie  B)

za wysoka sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...