Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malestia.pl [Dedyk] [Medium]

Tharel.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ej chlopcze (bo mezczyzna cie nie nazwe..), wchodze sobie pare razy na mpc jak jestem an kompie i nikomu nic do tego, a juz na pewno nie tobie :) No jestem tu nadal bo sledze losy tego servera i smieje sie z glupoty niektorych. A w tym temacie akurat mam malo postow, wiec.. Poza tym - czy dla kazdego dzieciaka twego pokroju obce jest slowo "krytyka"? Kazde zle slowo skierowane w strone sevrera to jest od razu hejt? No sorry, wejdz w koncu w dorosle zycie to zrozumiesz pare spraw ;)

Dlaczego macie byz powazni w stosunku do KAZDEGO? Bo chyba chcieliscie byc profesjonalna administracja. Czy nie? Jesli tak, to wymaga to od was profesjonalnego (czyt: powznego) podejscia nawet do dziecka, ktore sie Ciebie zapyta czy dasz mu fmsa+2. Chyba ze dalej bawicie sie w piaskownice i zlewanie graczy - wowczas nie mam pytan. Koles normalnie napisal posta, a tu juz ironiczna odpowiedz od administratora ZabQa. Wyzywanie na filmikach. Zlewanie graczy. Chamskie,ironiczne, nawet wulgarne odpowiedzi od administracj. To nazywasz powaznym podejsciem? Nawet do ludzi, ktorzy po prostu wyraza negatywna opinie? Bo zdaje sie zabku na swoim filmie zwyklinal kazdego, kto tylko napisal zle slowo na mpc. Nie kazdemu musi sie server podobac, ale jesli tak jest - to wg zabka jest zdaje sie "pierd*****m gimbusem". Server bez przyszlosci i to dzieki Wam :)

Wole juz grac na konkurencji od Uzurpatora, tam przynajmniej nie ma takich przekretow, wyzywania, a admini podchodza raczej profesjonalnie do servera i ciagle jest cos robione, poprawiane, dodawane :)

Wam tez tego zycze, moze sie kiedys wezmiecie do roboty, byleby nie jak zostanie wam 200 online bo moze byc za pozno.

Się rozpisujesz , jakbyś wypracowanie pisał. Nie pasuje nie graj, ja gram długo , nic mi nie ginie, straciłem sm , odzyskalem. Zamiast ciągle pisać jaki to zły serwer to wyjdź z prprezentacji i tyle.

Drop szkatułka blasku został zmieniony? Bo otworzyłem 150 i nic nie droplo poza zmianami i innymi badziewiami?

Jasio90.png
  • Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ostrzegałem was od 25 strony że serwer upadnie, że administracja wyzywa graczy a nikt nie wierzył i się śmiali! teraz macie administracje... ja bym prosił o kontakt z Żabq bo chciałbym z nim pogadać w realu i zobaczyć czy mnie wyzwie  B)

A to zapraszam na FB znajdziesz adres ;)

Się rozpisujesz , jakbyś wypracowanie pisał. Nie pasuje nie graj, ja gram długo , nic mi nie ginie, straciłem sm , odzyskalem. Zamiast ciągle pisać jaki to zły serwer to wyjdź z prprezentacji i tyle.

Drop szkatułka blasku został zmieniony? Bo otworzyłem 150 i nic nie droplo poza zmianami i innymi badziewiami?

Drop nie był zmieniamy kwestia szczęścia.

Opublikowano

Ej chlopcze (bo mezczyzna cie nie nazwe..), wchodze sobie pare razy na mpc jak jestem an kompie i nikomu nic do tego, a juz na pewno nie tobie :) No jestem tu nadal bo sledze losy tego servera i smieje sie z glupoty niektorych. A w tym temacie akurat mam malo postow, wiec.. Poza tym - czy dla kazdego dzieciaka twego pokroju obce jest slowo "krytyka"? Kazde zle slowo skierowane w strone sevrera to jest od razu hejt? No sorry, wejdz w koncu w dorosle zycie to zrozumiesz pare spraw ;)

Dlaczego macie byz powazni w stosunku do KAZDEGO? Bo chyba chcieliscie byc profesjonalna administracja. Czy nie? Jesli tak, to wymaga to od was profesjonalnego (czyt: powznego) podejscia nawet do dziecka, ktore sie Ciebie zapyta czy dasz mu fmsa+2. Chyba ze dalej bawicie sie w piaskownice i zlewanie graczy - wowczas nie mam pytan. Koles normalnie napisal posta, a tu juz ironiczna odpowiedz od administratora ZabQa. Wyzywanie na filmikach. Zlewanie graczy. Chamskie,ironiczne, nawet wulgarne odpowiedzi od administracj. To nazywasz powaznym podejsciem? Nawet do ludzi, ktorzy po prostu wyraza negatywna opinie? Bo zdaje sie zabku na swoim filmie zwyklinal kazdego, kto tylko napisal zle slowo na mpc. Nie kazdemu musi sie server podobac, ale jesli tak jest - to wg zabka jest zdaje sie "pierd*****m gimbusem". Server bez przyszlosci i to dzieki Wam :)

Wole juz grac na konkurencji od Uzurpatora, tam przynajmniej nie ma takich przekretow, wyzywania, a admini podchodza raczej profesjonalnie do servera i ciagle jest cos robione, poprawiane, dodawane :)

Wam tez tego zycze, moze sie kiedys wezmiecie do roboty, byleby nie jak zostanie wam 200 online bo moze byc za pozno.

Widocznie to Ty nie wiesz co to znaczy "krytyka", ponieważ prawdziwa krytyka to jeden post, który potrafi dojść do ludzi tak, aby wyciągać pewne wnioski, a Ty i cała banda kretynów siedzicie i bez sensu pierdolicie w temacie, jak nie chcesz grać - spadaj, grać gdzie indziej, mi to bardziej pasuje, bo przynajmniej nie będę musiał czytać Twoich bzdurnych wypocin. 

Mimo ciężkich chwil, ludzie do nas wracają, ale cóż, przecież to serwer bez przyszłości, zaraz będzie 200 online i padnie.

Opublikowano

Jeśli by mi mógł ktoś polecieć jak ja mogę się w jak najlepszy sposób odrobić mając 330 sm na koncie ?  Coś kupić i sprzedać ? Kupić i mieć dla siebie czy jak ? Nikt nie chce za invorie wymienić, tam jest za dużo luda jak dla mnie, a tu nadal dużo (gra mniej, ale dla mnie akurat mimo tępej administracji w tym głupiego bachora Zabq).   Jakby mógł ktoś polecić sposób odrobienia się przy użyciu 335 sm byłbym wdzięczny...  

P.S - Tharel pisałeś, że nie zależy ci na kasie, robisz to z pa$ji, a zamiast dać nawet marne 50-100 sm dodatkowo w zamian, albo coś bardziej ambitnego niż to co otrzymali gracze to wy daliście pieprzoną skrzynkę świąteczną z itemami exp/pvp.  Ty niepoważny cepie i hipokryto...wróć do szkoły.

Opublikowano

Szczerze nie rozumiem tego narzekania - okej, no była cofka, lecz ludzie, którym się serwer spodobał grają nadal. Wprowadzili mnóstwo fajnych rzeczy i serwer mi zaczyna przypominać klimat Balantii - ładnie wszystko ułożone, przyjemne zdobywanie ekwipunku i zarabianie. Wszystko dość łatwo zdobyć i nawet teraz da się wybić na serwerze.

Rozumiem, że Administracja nie jest idealna, ale starają się jak mogą, gdyby jak piszecie lecieli tylko na hajs po cofce serwera byście nie widzieli już.

Polecam i pozdrawiam.

Opublikowano

Zejdź z komputera i ochlon, a nie wszystkich wyzywasz, przypominam że to tylko gra.

Zwyzywałem ich za swoje durne zachowanie i brak jaj oraz łapczywość. Szczególnie mam na myśli tego bachora.  

A po co zamykać skoro wiadome było, że jednak spora ilość ludzi zostanie ? Kasa się kręci i zamiast rekompensaty, gracze dostali możliwość kupna premium pudła. 

Zresztą nikt nie mówi, że serwer jest beznadziejny bo nie jest, ale administracja tak.  

Opublikowano

Propaganda przez administracje dalej sieje zamęt. Nie dajcie się wciągnąć w wir kłamstw!

By ukryć stale malejącą liczbę graczy usunęli licznik z strony, to istne zatajanie prawdy.

Niekompetencja administracji, źle zarządzanie serwerem, łapczywość na pieniążki daje o sobie znaki!

Heniek.

Opublikowano

@Heniu Mechanik Licznik jest na stronie i na serwerze jest ponad 1k ludzi wystarczy wejść do m1 ch1 shinsoo/lub jinno aby zobaczyć ile tutaj gra graczy. Na serwerze stale są robione poprawki i eventy i serwer polecam.

Opublikowano

Hahahahah 500 online? Wejdź i zobacz ile tu jest sklepów, na PL'u tyle nie ma.

I tak to padnie przecież sam "administrator" żabku na ts'ie na pytanie czy "Malestia postoi pare lat" a on na to Bez przesady. xD

Nie polecam i nie pozdrawiam.

PS. Jak wyjdzie balmorka s2 to już tyle shopów tu nie będzie. :(

Opublikowano

Nie mogłem napisać postu tutaj ze swojego konta, bo miałem bana, ale teraz mogę już wszystko rozjaśnić.

Ja nie polecam, była cofka, dzieciaki w teamie. ZabQ, który jara szlugi jak wraca ze szkoły i chowa peta, bo ktoś go zauważy, czego się po nim można spodziewać?

Ja bugowałem wszystko na waszym serwerze zaczynając od biologa po inne i cały hajsik został cofnięty po tej cofce 3 dniowej.

Ja wiem, że wy jesteście zachłanni tylko na hajs, nie oszukujmy się, kto jak kto ale na pewno wy.

Nie polecam.

Opublikowano

Widocznie to Ty nie wiesz co to znaczy "krytyka", ponieważ prawdziwa krytyka to jeden post, który potrafi dojść do ludzi tak, aby wyciągać pewne wnioski, a Ty i cała banda kretynów siedzicie i bez sensu pierdolicie w temacie, jak nie chcesz grać - spadaj, grać gdzie indziej, mi to bardziej pasuje, bo przynajmniej nie będę musiał czytać Twoich bzdurnych wypocin. 

Mimo ciężkich chwil, ludzie do nas wracają, ale cóż, przecież to serwer bez przyszłości, zaraz będzie 200 online i padnie.

Sadzac po ilosci nawet glupich "lajków", ktore dostaje za te rzekomo idiotyczne wypociny swiadcza o tym, ze jednak wiele osob sie z tym zgadza. Tak wiec idac Twoim tokiem rozumowania to owszem - to jednak byla krytyka nie hejt :) I rzeklbym nawet ze pokonales sie swoja wlasna bronia, jak sie z tym czujesz?

Poza tym - drugi administrator wyzywajacy graczy :D Czyli tylko Evor (jesli przekrecilem nick to przepraszam) jest u Was normalny i idzie z nim pgoadac, a nawet dogadac sie? Fakt, ze gram gdzie indziej, nie znaczy, ze przestane sie tu wypowiadac - im wiecej ludzi to przeczyta i odejdzie / nie zacznie grac na tym gownie tym lepiej (tym wiecej ocalonych). Jest masa serverow dobrych i z porzadna administracja, a nie takim czyms jak Wy. Ludzie do Wac wracaja? Serio? Ciekawe rzeczy prawisz, ciekawe.. Myslales ty o karierze w polityce? Tam tez takich kretaczy biora, nadalbys sie.

Po raz kolejny nie polecam i odradzam, szkoda marnowac czas na tej imitacji servera.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

I tak to padnie przecież sam "administrator" żabku na ts'ie na pytanie czy "Malestia postoi pare lat" a on na to Bez przesady. xD

Nie polecam i nie pozdrawiam.

PS. Jak wyjdzie balmorka s2 to już tyle shopów tu nie będzie. :(

No bez przesady, jest parę serwerów co stoi parę lat, a trzeba przyznać, że metin powoli się kończy.

Ba***ra s2? Ma już ruszać od 2 lat i nic o niej nie słychać.

Opublikowano

No bez przesady, jest parę serwerów co stoi parę lat, a trzeba przyznać, że metin powoli się kończy.

Ba***ra s2? Ma już ruszać od 2 lat i nic o niej nie słychać.

Słychać. 

Ma wystartować w pierwszy kwartał ferii ;-)

Serwer polecam, gra się naprawdę bardzo fajnie.

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

Nie mogłem napisać postu tutaj ze swojego konta, bo miałem bana, ale teraz mogę już wszystko rozjaśnić.

Ja nie polecam, była cofka, dzieciaki w teamie. ZabQ, który jara szlugi jak wraca ze szkoły i chowa peta, bo ktoś go zauważy, czego się po nim można spodziewać?

Ja bugowałem wszystko na waszym serwerze zaczynając od biologa po inne i cały hajsik został cofnięty po tej cofce 3 dniowej.

Ja wiem, że wy jesteście zachłanni tylko na hajs, nie oszukujmy się, kto jak kto ale na pewno wy.

Nie polecam.

Jest to serwer prowadzony przez dzieciaków. nie spodziewaj się bóg wie czego.

Postoi z miesiąc zbiorą hajs i cześć. Zrobią kolejny kopiuj wklej serwer i też tak będzie, polityka dzieciaków.

Skoro coś się udało raz to może i kolejny też się uda.

Heniek.

Opublikowano

Póki co nie wydałem ani grosza na IS-a, gram - całkiem przyjemnie i efektywnie. Spójrzcie na siebie, wydajecie realistyczne pieniądze w grę (cos czego nie możecie dotknąc ani wziąć do ręki)  a potem narzekacie że serwer nie spełnia waszych waszych oczekiwań. Wszystko chcecie mieć już, teraz , nie umiecie się bawić grą i stopniowym zdobywaniem czegoś. Ja tak robie, nie wszystko od razu, nie wszystko na teraz tylko wszystko w swoim czasie.

Porównując ten serwer a inne to pod ISa nie jest aż tak bardzo zrobiony. Ja osobiście tu zostane jak najdłużej się da i myślę ze krok po kroku będę "KOKSEM" :D

Pozdrawiam, fajny sewer, tylko jeden mały problem z tym że z misji 50 lv+ dostaje się tak marne nagrody...

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Zbugowało mi postać, a support nie odpowiada (Mimo, że napisałem do każdego ważniejszego moderatora na ich forum, w grze, na shoutboxie i nic. Pomoc zerowa)

Gospodarka na serwerze jest śmieszna.

Jednak serwer jest ok i fajnie sie na nim gra, a ja chwilowo nie mam takiej możliwości :(.

Opublikowano

Wstęp do prezentacji, nie powiem, że nie ale zaskoczył mnie na plus oczywiście. Bardzo pomysłowy grafik/ twórca prezentacji. Zaś ulepszanie broni z 30 czy też z 75 dało mi odpowiedź na serwer, że nie jest wręcz dla mnie. Ale bardzo przyjemna prezentacja. Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...