Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malestia.pl [Dedyk] [Medium]

Tharel.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Widać, że masz zerowe pojęcie o czymkolwiek - smutne to.

Licznik został źle zrobiony i za często chciał odświeżyć ilość graczy.

Z matematyki wiemy, że im więcej graczy tym więcej zapytań do bazy.

Z tego niestety wiemy, iż baza nie wyrabiała.

A następnie w grze:

EJ GM! NIE MA MOJEGO SZPADLA +9 C**J** SERWER ŻEGNAM.

@Endymion_

Jesteś zuy. Ciekawe jak Twoje pvp :))

A ty zapytaj się ŻabQ'a jakie plany na sylwestra w tą piękna nadchodząca noc. 

@topic

Skoro on jest głównym Administratorem serwera - to dlaczego on się nie wypowie? To on powinien takimi sprawami zarządzać.  xD

Opublikowano

serwera oczywiście Nie polecam, eq z is znika przy zwykłym wejściu na dc (piszesz na support po czym dostajesz śmieszną odpowiedź typu ''nie jesteśmy w stanie sprawdzić co ci znikło i ze względu na liczną ilość wyłudzeń nie jesteśmy w stanie oddać ci owych przedmiotów), zarozumiały ZabQ jedynie liczy czy hajs z isa się zgadza,

a teraz jeszcze ta cofka 3dni która wynikła z braku jakiegokolwiek myślenia ''TECHNIKÓW'' co prawda do swojego błędu nadal nie potraficie się przyznać i zwalacie wszystko na ovh, przykra sprawa : ( ale za to ''kochani gracze'' macie -30% na is ! czyt. jakoś straty musimy odrobić.. aby móc spokojnie zamknąć serwer  xD 

Pozdrawiam  ;)

Opublikowano

Nie wiem jakim cudem potraficie sprawdzić czy przypadkiem naprawdę im dyski nie padły(jak ktoś się na tym nie zna to niech się nie wypowiada)

Bonusy dali 60% expa i drop szkat blasku, więc nie najgorzej po za tym wszyscy co kupowali coś za SM dostają zwrot i mogą to kupić za 30% taniej. Jak ktoś wydaje tylko na is to już jego problem i ryzyko. Ludzi dalej jest dużo i dalej zabawa jest świetna.

"Żyje by grać, gram by żyć" - Oto moja dewiza

Opublikowano

Nie wiem jakim cudem potraficie sprawdzić czy przypadkiem naprawdę im dyski nie padły(jak ktoś się na tym nie zna to niech się nie wypowiada)

Bonusy dali 60% expa i drop szkat blasku, więc nie najgorzej po za tym wszyscy co kupowali coś za SM dostają zwrot i mogą to kupić za 30% taniej. Jak ktoś wydaje tylko na is to już jego problem i ryzyko. Ludzi dalej jest dużo i dalej zabawa jest świetna.

A powiedz mi jak mocno trzeba wy*uchać graczy by przejrzeli na oczy? 

E,nie polecam bo ZabQ.

#rein

Opublikowano

Zacznijmy od tego panowie że nie inwestuje się realnych pieniędzy w serwer który nie stoi nawet miesiąc, tylko naiwniacy kupują od razu SM i je wydają.

Ja mam takie pytanie, czy warto robić te misje ? czy można je spokojnie olać ?

Gdzie się wyrabia skille na P? 

Czyli jak ktoś założył konto na przykład wczoraj a robiliście cofkę o 3 dni to tej osobie zniknęło konto ?

Opublikowano

Zacznijmy od tego panowie że nie inwestuje się realnych pieniędzy w serwer który nie stoi nawet miesiąc, tylko naiwniacy kupują od razu SM i je wydają. Masz rację :)

Ja mam takie pytanie, czy warto robić te misje ? czy można je spokojnie olać ? Biolog warto robić i misje do 40 lvl żeby hajsu załapać na początek

Gdzie się wyrabia skille na P? Kamienie Duchowe + KU danej umiejętności co 2h i zwoje

Czyli jak ktoś założył konto na przykład wczoraj a robiliście cofkę o 3 dni to tej osobie zniknęło konto ? Konto będziesz miał, ale postaci nie.

@ Dla tych co nie wiedzą czy warto zagrać/wrócić SS z Jinno Shinso m1

post-127260-0-16417000-1419785778_thumb.jpgpost-127260-0-93216500-1419785756_thumb.jpg

837371446280124127260.png
Opublikowano

Przecież szkaty nie lootają a jak już to bardzo małą szansą na drop a wiesz dlaczego? Bo według ich to już za dużo dali nam na rękopesatę i mamy skarpetki które niby same w sobie są szkatami ...

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

B525QjI.jpg

Zapraszamy na nasze forum do obejrzenia prac konkursowych !

e2TT2Na.png

Opublikowano

A powiedz mi jak mocno trzeba wy*uchać graczy by przejrzeli na oczy? 

E,nie polecam bo ZabQ.

Nikt nikogo nie zmusi by przestał grać. Ci którzy odeszli z serwera to przejrzeli na oczy, a reszta to głąby które wierzą że administrator się zmienił i będzie wszystko ładnie pięknie. Niech sobie grają, niech ich wykorzystuje. Potem tylko płacz i lament xD Powodzenia w grze! 

Ps. ZabQ nie odpiszę bo już zbiera "mafie z tsa", chipsy, coca colę i wali nocke w sylwestra xD

Heniek.

Opublikowano

serwera oczywiście Nie polecam, eq z is znika przy zwykłym wejściu na dc (piszesz na support po czym dostajesz śmieszną odpowiedź typu ''nie jesteśmy w stanie sprawdzić co ci znikło i ze względu na liczną ilość wyłudzeń nie jesteśmy w stanie oddać ci owych przedmiotów), zarozumiały ZabQ jedynie liczy czy hajs z isa się zgadza,

a teraz jeszcze ta cofka 3dni która wynikła z braku jakiegokolwiek myślenia ''TECHNIKÓW'' co prawda do swojego błędu nadal nie potraficie się przyznać i zwalacie wszystko na ovh, przykra sprawa : ( ale za to ''kochani gracze'' macie -30% na is ! czyt. jakoś straty musimy odrobić.. aby móc spokojnie zamknąć serwer xD

Pozdrawiam ;)

Multi, przedmioty w DC juz nie znikają. Wszystkie tego typu błędy naprawilismy.

Ogl, napisaliśmy Wam, że do 14 wszystkie SM'y będą oddane i tak się stało.

Zrobiliśmy porzadek w Administracji i staramy się wszystko przywrócić do normy.

Wszystkim, którzy mówią, że jaki ten serwer to nie bubel, proszę po raz enty, aby skonczyli,bo robi się niepotrzebny spam,którego i tak nikt nie czyta.

Opublikowano

Wszystkim, którzy mówią, że jaki ten serwer to nie bubel, proszę po raz enty, aby skonczyli,bo robi się niepotrzebny spam,którego i tak nikt nie czyta.

spam którego nikt nie czyta, nikt się ze mną nie zgadza a 11 lajków dostałem ? xD  rozumiem że teraz przedmioty już nie znikają.. lecz znikały, pisałem wam z całą gildią iż znikają to po prostu nas zlewaliście i twierdziliście iż lecimy w c***a, no to sorry ale co ja mam o was myśleć. 

Opublikowano

Serwer prowadzony na bardzo wysokim poziomie przed doświadczoną administrację. Tutaj nikt nie olewa graczy, Mistrzowie Gry zawsze pomagają, a na serwerze cały czas są jakieś aktualizacje. Życzę jeszcze większej ilości graczy i powodzenia w rozwoju!

Opublikowano

Serwer prowadzony na bardzo wysokim poziomie przed doświadczoną administrację. Tutaj nikt nie olewa graczy, Mistrzowie Gry zawsze pomagają, a na serwerze cały czas są jakieś aktualizacje. Życzę jeszcze większej ilości graczy i powodzenia w rozwoju!

Boże, widzisz to i nie grzmisz.

Gdyby nie olewali, to ludzie, którzy czekają X czasu na teamspeaku - bądź czekali dostaliby od nich odpowiedź. Sam czekałem z ludźmi na teamspeaku czasami po 3-4-5 godzin by porozmawiać z Administracją na spokojnie. A co widziałem? ŻabQ'a bądź innego administratora który siedział sobie ze swoimi kolegami nawet nas nie zauważając. 

@Edit

Nie zapominając o supporcie, na który i tak nie reagują. = )

@Edit2x

Nawet nie wiecie, a jest bug z SM kuponami i stroną.

Gdybyście wyrzucili ZabQ'a który nic nie robi na serwerze i daje bany na chat za napisanie prawdy, to może i ma jeszcze jakieś szansę na odbudowanie rozwoju serwer'a. On sam w sobie szkodzi temu serwerowi. Jest głównym Administratorem a nie chcę się wypowiedzieć? 

Opublikowano

Boże, widzisz to i nie grzmisz.

Gdyby nie olewali, to ludzie, którzy czekają X czasu na teamspeaku - bądź czekali dostaliby od nich odpowiedź. Sam czekałem z ludźmi na teamspeaku czasami po 3-4-5 godzin by porozmawiać z Administracją na spokojnie. A co widziałem? ŻabQ'a który siedział sobie ze swoimi kolegami nawet nas nie zauważając. 

@Edit

Nie zapominając o supporcie, na który i tak nie reagują. = )

Gdybyście wyrzucili ZabQ'a który nic nie robi na serwerze i daje bany na chat za napisanie prawdy, to może i ma jeszcze jakieś szansę na odbudowanie rozwoju serwer'a. On sam w sobie szkodzi temu serwerowi. Jest głównym Administratorem a nie chcę się wypowiedzieć? 

Przy takiej ilości graczy nie jest możliwe, żeby każdemu od razu pomóc. Wiem na czym to polega.

Opublikowano

Przy takiej ilości graczy nie jest możliwe, żeby każdemu od razu pomóc. Wiem na czym to polega.

Oczywiście że nie, ale jeżeli oni zganiają winę na graczy, że zachowują się jak zwierzę - to nie ma co się dziwić, ze ludzie się denerwują. Gdy oni nawet nie chcieli wziąć jednej osoby na swój pokój na teamspeaku by wytłumaczyć sprawę. 

Opublikowano

Oczywiście że nie, ale jeżeli oni zganiają winę na graczy, że zachowują się jak zwierzę - to nie ma co się dziwić, ze ludzie się denerwują. Gdy oni nawet nie chcieli wziąć jednej osoby na swój pokój na teamspeaku by wytłumaczyć sprawę. 

W takim razie nie widzę problemu, żeby przyjąć z 2-3 osoby na TGM czy coś w tym stylu lub jako support czy coś.

Opublikowano

Jest dużo normalnych graczy, ale co poradzić, jak wejdzie Ci jakiś idiota i zaczyna wydzierać mordę.

Aaa i kolejna sprawa, już któryś raz powtarzam, że nie mamy obowiązku przyjmowania graczy na TSie, od tego są forum/support.

Opublikowano
Jest dużo normalnych graczy, ale co poradzić, jak wejdzie Ci jakiś idiota i zaczyna wydzierać mordę.

W końcu osoby oczekujące na zwrot utraconych przedmiotów to "zwierzyniec" "idioci" "dzikusy"

- bo puszczają im nerwy od czekania po 5 godzin, aż pan ZabQ opuści kolegów 10 latków z dzielnicy i zejdzie na kanał?

Administracja nie traktuje serio graczy, to gracze nie traktują gimbusów z administracji serio.

Ps.

Aaa i kolejna sprawa, już któryś raz powtarzam, że nie mamy obowiązku przyjmowania graczy na TSie, od tego są forum/support.

Administracja boi się porozmawiać z graczem? Większość pewnie nie miała jeszcze mutacji ;/

Heniek.

Opublikowano

W końcu osoby oczekujące na zwrot utraconych przedmiotów to "zwierzyniec" "idioci" "dzikusy"

- bo puszczają im nerwy od czekania po 5 godzin, aż pan ZabQ opuści kolegów 10 latków z dzielnicy i zejdzie na kanał?

Administracja nie traktuje serio graczy, to gracze nie traktują gimbusów z administracji serio.

Ps.

Administracja boi się porozmawiać z graczem? Większość pewnie nie miała jeszcze mutacji ;/

Administracja bez mutacji? Administracja ma ~20 lat, więc nie rozumiem Twojego podejścia.

Serwer cały czas jest godny uwagi, graczy nadal sporo, choć cofka wielu zniechęciła do gry. Jak na razie nadal polecam ;-)

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

Racja up.

Co do gry graczy jest więcej niż wczoraj chodzi mi o nowych graczy bo ty 30-50 jest od groma znowu widać w samym jinno m1 i m2 duzo graczy nie ubyło a ci co skończyli grę sprzedają konta i nowi przychodzą :)

837371446280124127260.png
Opublikowano

Wciąż nie dostałem sm, które kupiłem pomiędzy 23-26 grudnia, a obiecaliście ich zwrot. Co ja mam k***a jeszcze zrobić? Mam napisać do supportu o zwrot tego? To miało być do 2 dni bodajże zwrócone, zwykli złodzieje i nic więcej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...