Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malestia.pl [Dedyk] [Medium]

Tharel.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PRZECZYTAJ TO UWAŻNIE ZANIM ZACZNIESZ GRAĆ NA TYM SERWERZE !!!

a więc tak, 

z początku podobał mi się serwer i naprawdę miałem dobre zdanie o nim.

ale zaczął mi się mniej podobać kiedy zauważyłem jak Pan GM o nicku Lolitax zaczał grać swoją prywatną psotacią. 

Co lepsze gdzie ja mam praktycznie full na 2 reke i z fryzu oraz tarczy abs na wojownika pan GM jedzie mnie za kazdym razem na 1 skilla, walnięcie. 

To nie jest realne. Kolejny pan Nyth, podejrzewam ze jego kolega rownie to samo robi. Zalożyłem eq full na sztylety + abs na ninje i fryz na ninje aby sprawdzic moje podejrzenia i co? Na 1 skilla oczywiscie (szybki atak).

Według mnie, administracja nie powinna grać na tym serwerze zwykłymi postaciami. Pan LOLITAX tak bardzo się "zmaniaczył" w tą grę że nawet nie raczy odpowiedzieć od 5 dni na moj support twierdząc, że wszystkie zgłoszenia zostały sprawdzone i do niego nic nie należy. W mieście mozna znaleźć często nawet 5 Gmów latających natomiast żadnen, dokładnie zaden nie raczy odpisac na PW. A no tak zapomnialem, bo mają spam od innych graczy. 

Zaraz zaraz, to skoro w grze nie odpowiadają, na supporcie nie odpwoiadają, to gdzie można uzyskać pomoc? Żenua.pl z tego serwera. Odechaiło mi się na tym syfie grać i odradzam każdemu grania na tym serwerze. 

Podkrecone drugie postaci GMów to głowny powód. Już nie powiem o gimbusiarskim podejściu administracji serwera gdzie pan GM LOLITAX wyzywa swoich graczy natomiast twierdzi ze na "zwykłej psotaci" mu wszystko mozna natomiast natomiast na GMie tylko trzeba być "grzecznym".

Zaraz pan Lolitax bedzie komentował moje wypociny lecz ja jego wypowiedź mam w głębokim poważaniu. Wyraziłem swoją opinię i mam do tego prawo. Napisałem jak ja to widzę z perfepktywy gracza i nie bede grał na serwerze gdzie admin sobie lata drugą postacią jako zwykły gracz gdzie rzecz jasna na pewno sobie coś przekładał, zmieniał, doładowywał. Żegnam się z serwerem. Macie 1 gracza mniej w sumie to nic i tak bedziecie trzepać hajs na 1700 niewinnych graczach ale moze i oni zrozumieją, że na tak żałosnym serwerze nie warto grać (o ile licznik nie jest pieknie podkrecony) + 50% serwera to sklepy są. Szkoda tylko, że gracze którzy wyładują na ISa dowiedzą się o tym jak już nieźle wam zapełnią te chytre kieszenie. 

Pozdrawiam serwer i życzę upadku takiego ścierwa.

BTW : sell 77 dagger z full eq +9 ( jeśli by ktoś chciał kupić postać ode mnie na tym syfiastym serwerze to sprzedam nawet za 20zł). Zwróci mi się za mojego PDka któego zaluje ze kupiłem.

ZACZĄŁEM PO MOJEJ WYPOWIEDZI CZYTAĆ POWYŻSZE OPISY I NIE WIEDZIAŁEM ŻE TAKI HEJT TUTAJ SIE KRECI. W SUMIE WIDAC ZE NIE PIERWSZY JESTEM :) 

EDIT:

WIDAC GDZIE MAJĄ OPINIĘ INNYCH GRACZY

2174014195571121047243.png

Każdy z gm robi sobie prywatną postać ale jeśli gm rzuca sobie na prywatną postać eq to w moim teamie został by zdegradowany natychmiastowo.

Jeżeli gm używa prywatnej postaci to gra na niej jak zwykły gracz.

Tyle z mojej strony :)

Jeżeli jest jak mówisz to nieźle dobrany zespół :)

No cóż powodzenia :P

1EPZ6G.gif

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Każdy z gm robi sobie prywatną postać ale jeśli gm rzuca sobie na prywatną postać eq to w moim teamie został by zdegradowany natychmiastowo.

Jeżeli gm używa prywatnej postaci to gra na niej jak zwykły gracz.

Tyle z mojej strony :)

Jeżeli jest jak mówisz to nieźle dobrany zespół :)

No cóż powodzenia :P

nie tlyko ja tak mowie :D zobacz powyzej :D zresztą pisałem z GMami na ich normalnych postaciach :D

Opublikowano

@Vastiar Taa coś tutaj jest podejrzanego z tymi screenami ... po obejrzeniu screena c0ś zaczeli zmieniać by sie pozbyć dowodu ;p

A btw dziś w nocy tutaj taki drobne groźby od naszego GMA?

post-873208-0-99100100-1419569267.png

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

@Vastiar Taa coś tutaj jest podejrzanego z tymi screenami ... po obejrzeniu screena c0ś zaczeli zmieniać by sie pozbyć dowodu ;p

A btw dziś w nocy tutaj taki drobne groźby od naszego GMA?

attachicon.gif78u.PNG

Zalapalem sie na screena, jestem fajny, pozdrawiam Tango.

PS. Admin noob, jak można grozić banem za pisanie na czacie bez wulgaryzmow? :((

OsoInternational.jpg

Opublikowano

xD haha jaki spam, debilizm everywhere!

Polecam serwerek, bardzo mi przypadł do gustu :) co tam tych bugow jest, ale to tak wszedzie :P a tutaj admini sie staraja :D

Opublikowano

xD haha jaki spam, debilizm everywhere!

Polecam serwerek, bardzo mi przypadł do gustu :) co tam tych bugow jest, ale to tak wszedzie :P a tutaj admini sie staraja :D

Jeśli debilizmem nazywasz wyrażenie własnej opinii, która jest prawdziwa, no to okay, żyj sobie we własnym świecie.

Ciekawe jak się starają, skoro każdy mod/admin gra sobie na własnej postaci i rzadko kiedy odpisze, jak przychodzisz do żaby z czymś to mówi, że nie ma dostępu. Technicy są zajęci serwerem, więc graczom nie pomagają. Aha, ok.

tenor.gif

Opublikowano

czego się dziwicie?

właściciel - nie wiem ile ma lat, ale oglądałem film jak wracał z fajką do domu i chował ja bo ktoś przejeżdżał - wszyscy z tego filmu leją.

Tharel - młodzieniaszek

reszty nie znam, ale czego się można spodziewać po nich?

ja bym się nie zdziwił jakby niedługo serwer od tak zamknęli, bo włam albo coś innego.

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Witam, z waszych opinii wygląda, że na serwer się nie opłaca w ogóle wchodzić. Ale tak z ciekawości zapytam ile ludzi gra możliwe, że pogram :P

Aktualnie na liczniku prawie 1400.

u6pv.jpg

Opublikowano

Aktualnie na liczniku prawie 1400.

Ten licznik liczy również shopy + buffy + boty... wszystkie postacie zalogowane, szkoda, że nie jest tak, że jedno IP to jedno zalogowanie wtedy byśmy zobaczyli ile jest graczy online.

Budowniczy
Opublikowano

Popieram ojAnty i się mu wcale nie dziwię.

Pomyślcie sobie, ile ludzi teraz z topki wbiło swój lvl na wykorzystanym błędzie z expem? Ktoś poniósł konsekwecje za bug-using? A gdzie tam..

Na serwerze była dodana opcja, że jeśli otworzysz sklep w celu kupna czegoś, ludzie z przeciwnego królestwa, bądź z Twojego, bijąc Cię na wolnym nie zadawali Ci żadnych obrażeń.. Byłoby nawet ok, gdyby nie działał ten sam sposób z mobami na każdej mapie. Zatem jak można było expić 20 lvlem w v2?

Było to całkiem proste. Otwierałeś sobie sklepik drugą postacią, następnie otwierałeś go na pierwszej postaci i przy każdym zlurowaniu spota moby Ci nic nie stracały, a Ty sobie mogłeś na 20lvlu bić całe spoty w V2. Tak więc, kto z tych 90+ lvli sobie to wykorzystał, to wykorzystał. To samo działało na Azraelach, Riperach, Śmierciach i wszędzie gdzie tylko chciałeś. One Ci nic nie zadawały, nie odpychały Cię, a ty pakowałeś w Bossów ile chcesz.

Kolejna sytuacja, to zgłaszałem te błędy w grze adminowi. Uzyskałem odpowiedź od niego: "wbijam za 15minut i to naprawiam". Mijają dwa dni, błędy te same. Dałem sobie spokój z wchodzeniem na ts, z supportem i cokolwiek załatwianiem. A skoro Wam się nie chciało zejść na dół na TS'ie i zainteresować się  choć odrobinę tym co zgłaszaliśmy, to postanowiliśmy sobie to ze znajomymi wykorzystać. Trzeba uczyć się na błędach. Tego jest jeszcze więcej, niż to co niżej pokazane. Nie traćcie swojego czasu Admini. ZabQ niszczy sobie i reputację na serwerze i na YouTube.

538161419598673847239.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=FxSOe6XCUJY&feature=youtu.be

Jak wrócę będzie udostępniony.

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

POWODY DLA KTÓRYCH NIE WARTO GRAĆ NA SERWERZE MALESTIA.PL

PRZECZYTAJ TO UWAŻNIE !!!

(póki co) 9 POWODÓW DLACZEGO NIE WARTO GRAĆ NA SERWERZE MALESTIA.PL

Piszę te powody z perspektywy gracza.

1. Totalny brak komunikatywności ADMINISTRACJA - GRACZ 

Przez pierwsze dni serwera nie było czegoś takiego na serwerze jak SUPPORT czyli centrum zgłoszeń natomiast zgłoszenia umieszczało się publicznie na forum o ile się nie mylę bądź na teamspeaku się czekało pół dnia na administrację aby coś zgłosić. 

Problem w tym, że nie każdy ma teamspeak3 i nie każdy na forum ma chęci przy całym serwerze zgłaszać skargę. Na tym serwerze nie ma czegoś takiego jak "pomoc dla gracza". No chyba że jesteś kumplem któregoś admina z reala to idealne warunki dla Ciebie do gry na tym serwerze. Eq i pomoc masz gwarantowane. Czas na grę admini sobie znajdą natomiast na odpisanie na ticket w centrum zgłoszeń oni za bardzo są zapracowani.

2. Serwer posiada bardzo dużo bugów.

Znikające przedmioty to jedno. Nie oddawanie ich to drugie. Na serwerze pewnego dnia masz eq następnego dnia go nie ma. Czary mary. Administratorzy nie oddadzą Ci nic bo zanim uzyskasz pomoc od nich to minie około tydzień.

Aktualnie jest 26.12 a ja wysłałem ticketa bodajże 20.12. Co lepsze maila nawet adminom nie chciało się zmienić i zastosowali maila z serwera Nosti*la.pl 

6689014195986841047243.png

3. Administracja posiada swoje drugie postacie na które przekładają sobie ekwipunki oraz grają na full IS.

Tutaj mógłbym pisać i pisać ale napisze krótko. Nie wiem czy cała ale większość administracji posiada własne postaci na których przełożyli sobie eq, dopalaczy wszystko co potrzebne, smoczych monet i mimo tego, że jesteś najlepszym graczem to administracja pokona Cie przy full absach na miecze i wojowników na 1 skilla. Pisałem z panem Lolitax który jest GM na tym serwerze i poziom jego inteligencji jest przerażający, bo zaczął na dodatek wyzywać własnych graczy. Twierdzi, że na zwykłej postaci wszystko mu wolno natomiast na GM trzeba tylko być "grzecznym i uprzejmym".

4. Zlagowane miejsca publiczne. Czyli słaba maszyna.

Kochana administracja potrafi również oszczędzać przy prawie 1700 graczach na maszynie bo po co nowa? 6-7  sekundowe lagi w miejscach publicznych to w końcu nic takiego. Serwer dziennie wyrzuca około 9-10 razy a więc nie ma mowy abyście postawili sklepik na cały dzien/noc bo najzwyczajniej w świecie zejdzie u was w sklepie 1 przedmiot bo 20 minut po wystawieniu sklepu serwer wywali.

5. Bany rozsyłane za nic, inaczej mówiąc "błędy administracji".

Otrzymałem w gratisie za zakup SM perma na forum. Fajnie nie? Wiele graczy otrzymuje permy za ... a dokładnie przez błędy administracji. Administracja nie sprawdzi danej sytuacji dobrze, i od razu banują niewinne osoby.  Jedną ofiarą jestem ja, natomiast kilku moich kolegów również za darmo otrzymali blokady stałe na konto. Tak to jest jak daje się dostęp do komend 15 latkowi który 1 raz jest adminem na serwerze.

6. Admini pomagają gildiom do których należą. 

Jak wiadomo już powyżej było wspomniane, że admini grają 2 postaciami i należą sobie do danych gildii. Co lepsze nie kończą na wspieraniu samych siebie lecz jeszcze swoich kolegów z gildii :) 

Tak bardzo sprawiedliwa gra! :) 

PS: jeśli ktoś chce screeny z dowodami to zapraszam na PW :) 

7. Przedmioty z ItemShopu nie dochodzą.

Kupiłem sobie feniksa do PVP który daje 4 bonusy. Wydałem 300 smoczych monet na tego fruwającego brzydla który nawet nie dofrunął do mojego dozorcy. Nie wiem czy admini nie karmią ich czy co ale kolejnego pakietu SM nie chciało mi się kupować. 

Pierw niech admini z chajsu za serwer nakarmią pety w ISie zeby mialy siły dojść bo nie jestem jedyny któremu nie doszły.

8. Na tym serwerze gracz równy jest z niczym

Administracja  w ogóle nie opiekuje się graczami. Siedzą na kontach bankowych i tylko jedyne co robią cały dzień to F5 jadą. Możliwe że to powód nie odpisywania graczom.

9. Expiono na bug expie

Było coś takiego, że jak wystawisz sklep to mobki nie zadają obrażen natomiast Ty zadajesz. Pełno graczy wykorzystało ten bug lurując na siebie całe spoty w v2, av2 bo żadne mobki hp nie zabierały natomiast postać nasza zabierała. Gdy topa została osiągnięta po tygodniu gry bug został usunięty.

Post będzie najprawdopodobniej aktualizowany bo argumenty mi się nie skończył lecz czas. Wieczorkiem dokończę.

Opublikowano

az nie wierze osoba ktora rekoma i nogami bronila serwa (czyt. up)  juz sprzedala konto wiec kolejna osoba widze ze sie przejechala :) 

ja juz jakis czas temu zrezygnowalem ale teraz coraz wiecej rzeczy wychodzi a co jest jeszcze ukryte to wiedza pewnie nieliczni :)

pozdrawiam i widzimy sie na innym serwie pozdro

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

Przepraszam jakim prawem na tym serwerze jest promowana dewiacja i zachowania odchodzące od normy typu śluby homoseksualne? Ja rozumiem - gra, może i nawet to ułatwia ją, ale nie życzę sobie by nawet w pierdolonym metinie musiał takie coś przeżywać, telewizja mi już wystaczy.

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Przepraszam jakim prawem na tym serwerze jest promowana dewiacja i zachowania odchodzące od normy typu śluby homoseksualne? Ja rozumiem - gra, może i nawet to ułatwia ją, ale nie życzę sobie by nawet w pierdolonym metinie musiał takie coś przeżywać, telewizja mi już wystaczy.

hahaha ales glupi. Przeciez w metinie orginalnym jest zmiana plci wiec jakie dewiacje gamoniu. Gracvzy barzo duzo fanie sie gra zapraszam wszystkich. Zauwazylem ze wypowiadaja sie tu ludzie ktorzy chca na zlosc zaszkodzic serwerowi, bo wychodza jakies chlamy i mysla ze pr serwery. WIaomo nie jest to serwer idealny, ale chyba obecnie najpopularniejszy, stabilny i barddzo dopracowany

Opublikowano

az nie wierze osoba ktora rekoma i nogami bronila serwa (czyt. up)  juz sprzedala konto wiec kolejna osoba widze ze sie przejechala :)

ja juz jakis czas temu zrezygnowalem ale teraz coraz wiecej rzeczy wychodzi a co jest jeszcze ukryte to wiedza pewnie nieliczni :)

pozdrawiam i widzimy sie na innym serwie pozdro

Po prostu admini mydlili oczy ale dziś już widzę że ten serwer mija się z celem, nie polecam nikomu ALE WRĘCZ I ODRADZAM gry na tym serwerze.

Nie warto tu nawet już wchodzić, ponieważ ten serwer +/- za tydzień będzie off i będą tylko wspomnienia z Malestia.pl

Kontakt z graczami jest tu zerowy, tak droga administracjo przeliteruję wam Z E R O W Y !!!!

Nie robicie kompletnie nic, pieprzycie od 3 dni że robiliście event świąteczny a jest to gotowiec z Epvp z drobną edycją.

Siedziałem kur*a ponad 27 godzin na TS3 aż któryś z was łaskawie wejdzie, weszedł ktoś ? TAK.

Wszedł ZabQ i poinformował mnie że dziś nie da rady gadać i abym się zgłosił jutro.

Kolejna sprawa to bugi, jest bug na bugu. Niby ta wielka administracja ciągle coś oprawia ale gówno się zmienia jest tylko gorzej.

Na email nie przychodzą zmiany hasła, emaila itd. 

Tworzycie sobie prywatne postacie na które dajecie FULL IS i macie czym się chwalić po m1.

ZabQ liczy tylko hajs i pewnie co po chwilkę odświeża sobie konto w banku patrzeć jak gracze wpłacają mu hajsy, ale wiesz co Ci powiem?

To Ci się skończy. 

Ostatnio jak siedziałem na ts3 wbiło dwóch typków i tylko " gdzie jest ten ch*j, cip*a, zajebi*my gnoja, mówię im że siedzi pod nami na kanale Ci patrzą i racja,

siedziałeś tam ze swoimi friendzone i śmiałeś się pewnie na całego z debili którzy wpłacają Ci hajs.

Straciłem przez wasze bugi syriusza +8 napisałem na support bodajże 22 grudnia odpisaliście dziś 26 grudnia, z*******y zapłon nie ma co.

Odpisaliście cytuję " W związku z dużą próbą wyłudzeń przedmiotów nie jesteśmy w stanie zwrócić Ci twojego przedmiotu " Oczywiście na dole ładnie się 

podpisałeś " ZabQ - Administrator Malestia.pl "

Kuwa nie masz logów baranie ? Nie potrafisz sprawdzić kto jakim przedmiotem handlował, jaki wyrzucał?

Co ty robisz tutaj? Jeszcze administrator, pożal się boże, jesteś największym nieudacznikiem jaki kiedykolwiek stworzył serwer metin2, co ja mówię? Stworzył?

Nad projektem pracowali Evor i Tharel. Cała twoim pseudo Armia ZabQ to banda bachorów, dałeś im wszystkim full is za to że pomagali stworzyć serwer, rzucali

pomysłami? Kuwa gościu ? Myślisz cokolwiek? Cała twoja boska mafia wiedziała przed startem co i jak robić aby się wybić a normalny gracz który kupuje Ci

w ISie musi sobie sam radzić, to się nazywa faworyzacja jakbyś nie wiedział ...

Jedyną osobą która robi tutaj cokolwiek to moderator " Japet " który został wybrany po tym jak mówił że nikt nie ogarnia forum, widzisz co ty zrobiłeś ?

Osoby zewnątrz muszą pomagać ogarnąć Ci serwer, ponieważ ty dobrałeś takich inteligentów że szkoda gadać.

Nie chce mi się dalej pisać ale chętnie bym popisał, może jak wrócę napiszę coś jeszcze.

Nie wiem czy są gdzieś tam błędy w tym co pisałem czy nie ma, mam to w d***e.

SERWER MALESTIA.PL 

ODRADZAM !

u6pv.jpg

Opublikowano

Hej, można tam sprzedawać legalnie konto? Bo mam zamiar to zrobić..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...