Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malestia.pl [Dedyk] [Medium]

Tharel.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rekompensata w postaci -30% w is ostatecznie mnie przekonala zeby tu nie grac.

Wiedzą ze dlugo nie pociagną bo tego nie ogarniają wiec chcą ile tylko jeszcze sie da wyciagnac z isu i bajo.

Miło było, fajny server ale administracja.
Pozdrawiam i nie polecam !

rYD9JSA.png

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Widze, że ładnie Tharel potrafi uciszyć sprawe z tymi dyskami -.- Szkoda ze nie powiedział dlaczego padły? Moze takie coś jak specjal 256 MB mu coś mówi ? Wiem kto zrobił DDoSa, mam na to dowody. Nie piszcie ze pier*ole farmazony ;]

Jeśli to prawda z cofką to serdeczny choj w dupe adminstracji ZabQ

Ssac kase z gimbow i nie zabezpieczyc serwera , k***a dno totalne

Przynajmniej mam z kogo sie pośmiać dzisiaj. Każdy z was powinien polecieć do odstrzału za to co pisze na tym MPC.

Wielcy znawcy, wielcy technicy serwerów dedykowanych komentujący projekty serwerów. 

Taka sytuacja jak padnięcie dysku serwera na BSD to normalna rzecz przy takim obciążeniu jak 3 tyś osób na Metinie i to nie ważne jak mocny mamy serwer.

Kopii zapasowej nie ma bo padła cała macierz łącznie z dyskami backupu a wy nadal pierd**icie że SERWER DLA HAJSU. ZATKAĆ TWARZE MATOŁKI.

Ja życzę osobiście powodzenia ekipie. URATUJCIE TEN SERWER BO JESTEŚCIE JEDYNĄ EKIPĄ KTÓRA ZAWSZE DAJE RADE I NIE ROBI SERWERÓW DLA ZAROBKU TYLKO 4 FUN DLA GRACZY !!!! TRZYMAM KCIUKI.

Opublikowano

Przynajmniej mam z kogo sie pośmiać dzisiaj. Każdy z was powinien polecieć do odstrzału za to co pisze na tym MPC.

Wielcy znawcy, wielcy technicy serwerów dedykowanych komentujący projekty serwerów. 

Taka sytuacja jak padnięcie dysku serwera na BSD to normalna rzecz przy takim obciążeniu jak 3 tyś osób na Metinie i to nie ważne jak mocny mamy serwer.

Kopii zapasowej nie ma bo padła cała macierz łącznie z dyskami backupu a wy nadal pierd**icie że SERWER DLA HAJSU. ZATKAĆ TWARZE MATOŁKI.

Ja życzę osobiście powodzenia ekipie. URATUJCIE TEN SERWER BO JESTEŚCIE JEDYNĄ EKIPĄ KTÓRA ZAWSZE DAJE RADE I NIE ROBI SERWERÓW DLA ZAROBKU TYLKO 4 FUN DLA GRACZY !!!! TRZYMAM KCIUKI.

Każdy server jest dla hajsu misiu ja to wiem, ale wytłumacz mi czemu takich problemow nie ma na virtualu, na plu, na xenoxie i wielu innych serverach ktore stoją nie przerwanie po kilka lat?

Jak sie skąpi na maszyne albo nie jest sie wystarczająco rozwinietym intelektualnie to sie robi kopie zapasową co 3 dni zamiast co pare h i potem są takie problemy.

rYD9JSA.png

Opublikowano

Gdzie jesteście teraz wielcy Administratorzy? Kilka stron temu wykłócaliście się, że wszystko jest dobrze poukładane, a teraz nie ma z was nikt odwagi napisać nawet słowa w temacie, na który patrzy większa część graczy?

Napisaliście jakieś denne przeprosiny na swoim forum, że niby mieliście złą politykę w teamie i teraz będzie inaczej, no beka.

Będzie inaczej bo na serwerze będzie grać sama Mafia Zabqa i Wy zarządzający tym serwerem na swoich prywatnych postaciach.

Pozdrawiam was nieudacznicy, trochę późno na przeprosiny i zmiany polityki działania, tymbardziej po takiej akcji jak cofka o 3dni ;)

Opublikowano

100 zł ? gdzie znajdziesz 100 zł na ulicy ? nigdzie ... moje pytanie brzmi gdzie jest K***A moje 100 zł ? to ze zaladowalem w is 100 zł nie swiadczy o tym ze rodice mnie utrzymuja pracuje po 12 godzin co 2 dzien pracuje na nockach od 19 do 7 rano zarabiam na ten p********y serwer laduje w is a ty mi dajesz: 30% znizke w is szkaty na 48h i raty na 48 h ? chyba cie  pojebalo chlopcze. Gdzie jest moje 100 zł ? raty blaski i znizke wsadz sobie w dupe moze bedziesz wyzszy... od 100 pln nie zbiednieje ale mam nadzieje ze nikt wiecej nie zaladuje w is tak jak ja i ten serwer upadnie, Dziekuje dowidzenia  

Opublikowano

ja nie wiem czemu wy placzecie o te 30% w isie :D dali cos co moze sie przydac i nam i im nie wydaje wam sie ze skoro ktos wsadzil w serwer 100 zl tak jak kolega up w ciagu osatnich 3 dni to mu sie to bedize bardzo oplacalo ? wsadzil 100 zl jest o 30% taniej wiec kupic moze o 30% wiecej przedmiotow tak ? no tak jak dla mnie to to 30% jest dla soob ktore ostanio wsadzily kase w serwer i odrazu w pizdu to poszlo bo serwer off to jest do zachecenia graczy ktorzy dopiero zaczeli lub maja zamiar zaczac grac szkty na 48h ? to jest zdecydowanie za duzo przeciez nazbiera tego kazdy po kilka tysiecy raty 60% na 48 h to jest tez zbyt duza rekompensata powiedzmy ze osoba miala przygotowane pd smy i wszystko i akurat expila przez te 3 dni czy tam 2 wiec jesli bedzie miala 60% expa + drop szkat blasku to nie dosc ze wyexpi wiecej niz w ten czas w ktorym jest cofka to jeszce wiecej zarobi ludzie myślcie troche bo to jest zalosne co piszecie zachowujecie sie jakbyscie życie temu serwerowi oddali a on by go wykorzystał no b***h please !! popatrzcie na to ze przez 48h z ratami zrobicie wiecej niz przez 72h bez + osoby ktore zaladowaly w isa lub te ktore chcialy beda mialy jeszcze wieksza korzyść nie rozumiem co wy macie w glowach moze dlatego stwierdzielm ze malestia to bedzie moj ostatni serwer bo juz nie moge znieść tak strasznie zle nastawionych do siebie ludzi poprostu to psuje cala gre ;) pozdrawiam piona i mam nadzieje ze niedlugo ten serwerek wystaruje bo jest spoko 

Opublikowano
· 30% zniżkę w ItemShop'ie na wszystkie artykuły

Jak można jeszcze tak sie ośmieszać? widać chcą tylko zebrać kase od naiwnych ludzi, którzy tutaj zostaną.

PS: Tharel i  ten z zaje.bistym ryjem, teraz to nie macie odwagi odpowiedzieć nikomu na mpc? ^ ^

61487_10201049932547461_1025965916_n.jpg

Opublikowano

Niektórzy kupili eq za złotówki, wymienili eq z innego serwera na eq tutaj, robili nocki w święta, przegrali np. 30h w te 3 dni. A administracja daje za to promocję w IS oraz raty i blaski na 48h xD xD xD

No beka normalnie. ZabQ najbardziej pazerny na hajs, tak jak to było niecały rok temu - najpierw hejtował ascarial, żeby ludzie szli na nostidle, a potem sam z niego nagrywał.

Jeszcze raz nie polecam, mój ostatni post w tym temacie, elo.

tenor.gif

Opublikowano

Pamiętajcie, że wydawanie w IS to na własne ryzyko  tak samo jak byś dał mi 5 zł dałeś mi więc nie muszę oddawać proste i tak samo jest z IS. A co do tego sracie wszyscy nie wiem po co jak serwer i tak jeszcze nie działa idźcie sobie gdzieś indziej startują serwery po co dobijacie leżącego i tylko mulicie MPC gdybym miał moda już bym temat zamknął to jest śmieszne w kółko to samo jest tu kilka chyba jakiś psychicznie chorych, którzy już od pierwszej strony jadą po serwerzxe i po jego team nie wiem po co, ale to w końcu internet nikt cię tutaj nie zna nikt cię nie pobije nikt ci nie pojedzie. Moje skryte marzenie jest by kiedyś to się zmieniło by każdy miał swoje prawa w internecie wtedy nie będzie takich kozaków jak wy tylko placki okupujący drzwi do klasy w szkole. 

Ogarnijcie wreście i dajcie spokój to już jest nudne i nie smaczne !!!

837371446280124127260.png
Opublikowano

100 zł ? gdzie znajdziesz 100 zł na ulicy ? nigdzie ... moje pytanie brzmi gdzie jest K***A moje 100 zł ? to ze zaladowalem w is 100 zł nie swiadczy o tym ze rodice mnie utrzymuja pracuje po 12 godzin co 2 dzien pracuje na nockach od 19 do 7 rano zarabiam na ten p********y serwer laduje w is a ty mi dajesz: 30% znizke w is szkaty na 48h i raty na 48 h ? chyba cie  pojebalo chlopcze. Gdzie jest moje 100 zł ? raty blaski i znizke wsadz sobie w dupe moze bedziesz wyzszy... od 100 pln nie zbiednieje ale mam nadzieje ze nikt wiecej nie zaladuje w is tak jak ja i ten serwer upadnie, Dziekuje dowidzenia  

Powiem ci że kiedyś jak istaniał pierwszy Avalon to załadowałem w niego blisko 1,5 tys zł. Od tego czasu już nigdy nie grałem z IS-em, pierdolił mnie on.  Masz racje 100 zł piechotą nie chodzi no ale co poradzisz? Wszyscy piszą że są tutaj dymacze na kase to chyba proste że wtedy się w taki serwe nie ładuję

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Pamiętajcie, że wydawanie w IS to na własne ryzyko  tak samo jak byś dał mi 5 zł dałeś mi więc nie muszę oddawać proste i tak samo jest z IS. A co do tego sracie wszyscy nie wiem po co jak serwer i tak jeszcze nie działa idźcie sobie gdzieś indziej startują serwery po co dobijacie leżącego i tylko mulicie MPC gdybym miał moda już bym temat zamknął to jest śmieszne w kółko to samo jest tu kilka chyba jakiś psychicznie chorych, którzy już od pierwszej strony jadą po serwerzxe i po jego team nie wiem po co, ale to w końcu internet nikt cię tutaj nie zna nikt cię nie pobije nikt ci nie pojedzie. Moje skryte marzenie jest by kiedyś to się zmieniło by każdy miał swoje prawa w internecie wtedy nie będzie takich kozaków jak wy tylko placki okupujący drzwi do klasy w szkole. 

Ogarnijcie wreście i dajcie spokój to już jest nudne i nie smaczne !!!

Jeżeli to byłby zakłady bukmacherskie to bym inaczej na to patrzał. Nie zapominaj, że z naszych większości pieniędzy serwer się utrzymuje. A kwota którą zarobili musi być duża, skoro mieli tyle graczy i tyle kosztował militar w IS. Nie rozumiesz pewnych aspektów. Wydając na serwer, oni mają prawo o niego zadbać aby Twoje pieniądze się nie zmarnowały. Sądzisz, że ktokolwiek by grał na serwerze gdzie Administrator od razu wspomina że chcę tylko pieniądze i się zmyć? = )

Opublikowano

Jeżeli to byłby zakłady bukmacherskie to bym inaczej na to patrzał. Nie zapominaj, że z naszych większości pieniędzy serwer się utrzymuje. A kwota którą zarobili musi być duża, skoro mieli tyle graczy i tyle kosztował militar w IS. Nie rozumiesz pewnych aspektów. Wydając na serwer, oni mają prawo o niego zadbać aby Twoje pieniądze się nie zmarnowały. Sądzisz, że ktokolwiek by grał na serwerze gdzie Administrator od razu wspomina że chcę tylko pieniądze i się zmyć? = )

Przepraszam od pierwszej strony wszyscy twierdzicie, że serwer pod hajs jak Zaba zarobi kase to serwer zamknie, więc po co ładowali w IS a teraz płaczą chodzi mi tylko o to lecz chyba serwer jeszcze włączą a jak nie to życie jest okrutne sam wydałem w IS ale na szczęście tylko na wierzchowca.

837371446280124127260.png
Budowniczy
Opublikowano

Tylko to mi przyszło na myśl.

http://youtu.be/gPRn3Nmr81U?t=23s

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

225621419704800985391.png

Witam,

Serwer zostanie uruchomiony  o godzinie 20:00

Wszystkie informacje 'co się stało' itd znajdują się na naszym forum.

e2TT2Na.png

Opublikowano

225621419704800985391.png

Witam,

Serwer zostanie uruchomiony  o godzinie 20:00

Wszystkie informacje 'co się stało' itd znajdują się na naszym forum.

Reje też będzie działać?

4008f620557c76b9gen.jpg
Opublikowano

Najśmieszniejsze co wyczytałem na ich forum w tym głównym temacie nt.awarii to to ,że cytuje:

Pragnę zaznaczyć, że od dnia dzisiejszego TEAMSPEAK NIE JEST GŁÓWNĄ DROGA KOMUNIKACJI!

PROSIMY KONTAKTOWAĆ SIĘ Z KAŻDĄ PODGRUPĄ NA DWA SPOSOBY - SUPPORT LUB FORUM

I z tego miejsca chciałem się zapytać  administracji i czekam na odpowiedź chyba ,że jesteście śmierdzącymi tchórzami nie mającymi odwagi się odezwać:
A kiedy teamspeak w ogóle był miejscem pomagania przez administracje lub jakiegokolwiek kontaktu z Wami? Pomijając pierwsze dni startu. Sam znam parę przypadków gdzie ludzie czekali po X czasu by Wielka Administracja Najlepszego Prywatnego Serwera Metin2 w Polsce zeszła lub ba! chociaż się zainteresowała tą osobą.Lepiej siedzieć cały dzień na kanale jakiejś śmiesznej MafiiZabQ ( swoją drogą gratuluje każdemu co przebywa w tej gildii i zazdroszczę 'sensei'a )Wy twierdzicie,że teamspeak nie jest główną drogą komunikacji.. no tak bo żeby załatwić sprawę z osobą na TS w ciągu 10-15min lepiej ją wysłać by napisała na support do ,którego Wy zajrzycie jak przypadkowo klikniecie  zakładkę lub będziecie się wymigiwać tym,że macie milion zgłoszeń i nie macie na to czasu,nie ogarniacie tego.
Ten cały Wasz śmieszny materialistyczny pseudo administrator ZabQ gówno robi i nie ma nawet odwagi napisać wyjaśnień w tym temacie tylko użala się nad sobą na swoim facebook'u.

Szkoda mi ludzi,którzy wpakowali ciężko zarobione pieniądze by taki śmieć ZabQ,bo od teraz jest dla mnie śmieciem ich wykiwał ponadto nawet ich nie przeprosił lub oddał SM.O reszcie teamu też już od teraz sobie wyrobiłem zdanie mam nadzieje ,że gracze również.

Co do serwera NIE POLECAM 
I radzę Wam nie grać na tym czymś bo się przejedziecie na tych 'technikach' jeszcze nie raz.

#rein

Opublikowano

Zabq juz nawet z domu nie wychodzi bo ostatnio klinge od jednego ziomka zarobil nie ma co grac na serwie tego zlodzieja i oszusta ale jego ojciec tez w pierdlu siedzial to co sie dziwic

Zabq juz nawet z domu nie wychodzi bo ostatnio klinge od jednego ziomka zarobil nie ma co grac na serwie tego zlodzieja i oszusta ale jego ojciec tez w pierdlu siedzial to co sie dziwic

Opublikowano

Najbardziej rozbawił mnie tekst w grze admina "przecież zapowiadaliśmy cofke o co tyle szumu" czy jakoś tak..

Serwera nie polecam nie dość, ze itemki znikały to teraz 3 dniowa cofka.. macie tą professionalna administracje

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

@Marcuśny pisało tak "o co tyle szumu przecież zapowiadaliśmy cofke do 23 grudnia" I TAKIE KRUWA WTF. 23 GRUDZIEŃ? TO JA Z 70 LVL  spadłem do 34 z takim eq ze p******e ten serwer i wystawiłem eq po 1 yang i pokupywali to ludzie..

c**j macie filmik jak sprzedwalem i opowiedzialem chwilowo co i jak 

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Ja wiedziałem że to się tak skończy od razu jak się patrzy na tego pizdusia zabq i jak nagrywa te swoje mało oglądane filmiki na yt z tym pedalskim "Siemanko" to już rzygać mi się chce ... nie polecam serwer, administracje tego typa itp ...
UP to typowy ZabQ tak ?

ddz8gi.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...