Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malestia.pl [Dedyk] [Medium]

Tharel.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem niepotrzebnie wylewacie swoje żale itp.

Teraz każdy serwer tak kończy i będzie kończył, era metina dobiega końca a stać będą tylko klasyki.

Też nie rozumiem niektórych, przecież gracze się tym bawią. Sami wydają pieniądze.. wiedzą, że tak się to może skończyć ale znajdzie się grupa ludzi z mpcforum która bedzie wchodziła i pisała:

-A nie mówiłem, że tak skończy? nie grając pewnie na serwerze i nie wydając na niego nawet 1zł.

Gracz który wydał dużo więcej od was ma to w d.. idzie dalej na inny serwer grać.

Serwer był ok.

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moim zdaniem niepotrzebnie wylewacie swoje żale itp.

Teraz każdy serwer tak kończy i będzie kończył, era metina dobiega końca a stać będą tylko klasyki.

Też nie rozumiem niektórych, przecież gracze się tym bawią. Sami wydają pieniądze.. wiedzą, że tak się to może skończyć ale znajdzie się grupa ludzi z mpcforum która bedzie wchodziła i pisała:

-A nie mówiłem, że tak skończy? nie grając pewnie na serwerze i nie wydając na niego nawet 1zł.

Gracz który wydał dużo więcej od was ma to w d.. idzie dalej na inny serwer grać.

Serwer był ok.

Ja tam grałem na serwerze i wydałem chyba 50 czy 70 zł i ogólnie to był git, tylko gdyby tak zamienić administrację na tą z metin2 sg albo po prostu, żeby się starali i serwer byłby jednym z topowych. A teraz skończył jak przeciętny gotowiec.

Gdyby ktoś odkupił pliki i zajmował by się serwerem to chętnie bym pograł.

Btw. ostatni post administracji w tym temacie jest chyba sprzed miesiąca, więc...

tenor.gif

Opublikowano

Serwer upadł przez Zabqa, który reklamuje inne. Od miesiąca nie wprowadzili drugiej części aktualizacji.

Topowa postać 135lv z full eq ledwo poszła za 15zł.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...