Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malestia.pl [Dedyk] [Medium]

Tharel.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widzę, że prawie każda osoba z MPC szuka zaczepki, jak nie z dupy wyjęte KDki z metinów, to spóźniony event świąteczny, o którym mówiliśmy, że będzie spóźniony. Teraz czepiać się będziecie o PDka z Wilczego Gaju, ale najlepsze jest to, że narzekają prawie ciągle te same osoby.

PD nadaje się na postać, daje od razu 50% więcej expa na 35 minut, uczciwy gracz wyjdzie prawie na tym samym.

Aha teraz to strzeliles sobie w kolano Czyli Ci, ktorzy na tym zarabiali, UCZCIWIE - nie lamiac regulaminu, nie robiac nikomu krzywdy, nie bugujac, nie cheatujac, kur*a mac nie oszukujac - to nie sa uczciwi gracze? Gardze Toba. Server schodzi na psy, zarowno przez coraz to madrzejsze wypoweidzi administracji jak i jej czyny. Gratuluje. Te PD i tak nie schodzily z ceny, bo zanim taki sposob wyszedl na jaw chodzily po 2,5-3kk i nadal chodza w tej cenie. Pomijam fakt, ze nie byl to wcale dobry zarobek, bo jedno PD zdobywalo sie ~10min. W godzine mialo sie jakies 6-7 pd a co za tym idzie w granicach 15-18kk. Wiec na takiego np peta czy kostium trzebaby zarabiac w ten sposob z 10 - 12 godzin. Ale dla malego lvla byl to swietny zarobek zeby mial na ku, ulepszanie, bodzia.. No ale po co ulatwiac zycie? "Mafia zabka" sie juz nachapala to usuwamy sposob na zarobek a dajemy w zamian za to smieszny bonus za wilczy gaj czyli OD RAZU AKTYWOWANE 35min expa 50%! Nie no, genialne! Przeciez kazdy na 10 lvlu od razu leci expic cieszac sie, ze ma "pd" ^_^ Smiechu warte.

Robcie tak dalej, powodzenia, skonczycie jak wiekszosc servero z nieudolna administracja, ktora zamiast sluchac graczy robi wszystko po swojemu a server idzie w strone upadku. Bierzcie dalej przyklad z Ascariala, co by nie!

Ironiczny

LEGACY

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Aha teraz to strzeliles sobie w kolano Czyli Ci, ktorzy na tym zarabiali, UCZCIWIE - nie lamiac regulaminu, nie robiac nikomu krzywdy, nie bugujac, nie cheatujac, kur*a mac nie oszukujac - to nie sa uczciwi gracze? Gardze Toba. Server schodzi na psy, zarowno przez coraz to madrzejsze wypoweidzi administracji jak i jej czyny. Gratuluje. Te PD i tak nie schodzily z ceny, bo zanim taki sposob wyszedl na jaw chodzily po 2,5-3kk i nadal chodza w tej cenie. Pomijam fakt, ze nie byl to wcale dobry zarobek, bo jedno PD zdobywalo sie ~10min. W godzine mialo sie jakies 6-7 pd a co za tym idzie w granicach 15-18kk. Wiec na takiego np peta czy kostium trzebaby zarabiac w ten sposob z 10 - 12 godzin. Ale dla malego lvla byl to swietny zarobek zeby mial na ku, ulepszanie, bodzia.. No ale po co ulatwiac zycie? "Mafia zabka" sie juz nachapala to usuwamy sposob na zarobek a dajemy w zamian za to smieszny bonus za wilczy gaj czyli OD RAZU AKTYWOWANE 35min expa 50%! Nie no, genialne! Przeciez kazdy na 10 lvlu od razu leci expic cieszac sie, ze ma "pd" ^_^ Smiechu warte.

Robcie tak dalej, powodzenia, skonczycie jak wiekszosc servero z nieudolna administracja, ktora zamiast sluchac graczy robi wszystko po swojemu a server idzie w strone upadku. Bierzcie dalej przyklad z Ascariala, co by nie!

zaraz napiszą że jesteś idiotą tak jak do mnie administracja napisała ponieważ zacząłem ich atakować słowami że nie panują nad serwerem i są niedojrzali, szczerz ten Zabq  to jednostrzałowiec jak ciota wygląda na tych filmikach  

Droga Administracjo!  te serwery które wymienie tak samo robiły jak wy! ps pokazałem ss riba i nadal go nie mam! 

NovaMT2

Reinor.pl

Eruris.pl <- tutaj to już w ogóle 

Evoris.pl <- chyba dobrze napisałem

ProMT2 po zmianie właściciela, mało kto gra

DiamondMT2 <- po zmianie wszystko upadło

DragonMT2 jak się nie mylę! 

kolej na wasz serwer... mimo 2 tyś graczy gówno robicie 23 a eventu nie ma bo po co, hajs z isa jest i git! 

@ ps w ciągu 21 godzin stania sklepu wywaliło mnie 14 razy przy 25 mb/s internetu PC I3 3.5x2x4 4 gb good ram 1600 mh 1666? dysk 1 tb karta asus hd 7770 1GB i pewnie napiszą że to moja wina i tak  B)

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Wyszedl kilka dni temu serwer tam jednym z zalozycieli rowniez jest youtuber i jakos moze pisac do wszystkich dbac o serwer zmieniac jak cos jest nie tak 

mozna/mozna trzeba tylko chciec ale biorac przyklad z dzisiejszych osob to wychodzi to tak 

otworzyc serwer pierdolic milion kocopolow --->  zaczac miec wyjebane na serwer ---> zaczac zmieniac wszystko na gorsze aby nowi gracze mieli ciezej(chociaz juz maja cenami na rynku) ---> pozbyc sie graczy ----->  zamknac serwer i myslec o kolejnym aby powciskac sciemy 

a mozna naprawde to wszystko fajnie zrownowazyc aby kazdemu gralo sie dobrze bo kto chce kupi SM-y a ludzie kupony beda nadal kupowac 

i zamiast zajac sie naprawianiem znikajacego eq(ewentualnie zasiegnac porady osob ktore sie na tym znaja) ogarniac serwer ku lepszemu 

to lepiej miec wyjebane...

to jest moja opinia nikt nie musi sie zgadzac ze mna ale od tego jest forum 

pozdrawiam

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

Nie rozumiem czemu administracja tak strasznie kombinuje niech zrobią coś i zostawią a nie cały czas mieszają i wychodzi to na gorsze. Niech powiedza po co usuneli pd 30min jak przez 1.5 tygodnia były i nie zawadzały więc czemu teraz usunięte

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ile Ci zapłacili? to są jakieś żarty bo itemy znikają cały czas, cały czas wywala przy bardzo dobrym komputerze przeglądając  internet i ma się otwartego shopa to tyle razy go potrafi wywalić.... 

Nic mi nie zapłacili, nawet z nimi nie pisałem. Cały czas wywala? Stary, ja dziś od 6 do 9 expiłem non stop w V2 nie wywaliło ani razu, a mam włączonego fb, forum serwera oraz youtube. Teraz od 3 godzin chodzę na WD ( Wieża Demonów ) przeszedłem już 8 razy i ani razu mnie nie wywaliło ( 4 clienty włączone ) więc nie pierdziel tu głupot kłamstwami.

Serwer hejtują ciągle te same osoby, szczególnie Ci z Invorii S2, macie swoją zapowiedź to spadajcie tam a nie siedźcie tu i nie wypisujcie głupot.

Mieli kilka problemów ale ciągle je naprawiają. Jeśli chodzi o sprawę PD kto pomyślał to robił postacie i miał, kto nie wiedział to grał normalnie jak każdy i nie narzekał.

Kolejną sprawą twoja wypowiedź " itemy znikają cały czas "

Wejdź na forum serwera, link masz w zapowiedzi na 1 stronie nie będę Ci go przytaczał po raz kolejny bo taki tępy chyba nie jesteś aby go nie znaleźć lub nie znać.

Widzisz jakikolwiek temat z dziś z przedmiotem który znikł ? Bo ja nie, chyba że oślepłem. 

Widzisz aby ktokolwiek na czacie w grze pisał że zginął mu itemek ? Nie.

BO ITEMKI JUŻ NIE ZNIKAJĄ ! ORAZ Z SERWERA NIE LOGA !

Dziękuję, miłego popołudnia, smacznego obiadku jeśli jeszcze nie jadłeś 

I Wesołych świąt kolego bo takowe się zaczynają.

Pozdrawiam Cię ciepło ! :)

PS. Mam nadzieję że może za tą wypowiedź mi coś w końcu zapłacą.

u6pv.jpg

Opublikowano

Nic mi nie zapłacili, nawet z nimi nie pisałem. Cały czas wywala? Stary, ja dziś od 6 do 9 expiłem non stop w V2 nie wywaliło ani razu, a mam włączonego fb, forum serwera oraz youtube. Teraz od 3 godzin chodzę na WD ( Wieża Demonów ) przeszedłem już 8 razy i ani razu mnie nie wywaliło ( 4 clienty włączone ) więc nie pierdziel tu głupot kłamstwami.

Serwer hejtują ciągle te same osoby, szczególnie Ci z Invorii S2, macie swoją zapowiedź to spadajcie tam a nie siedźcie tu i nie wypisujcie głupot.

Mieli kilka problemów ale ciągle je naprawiają. Jeśli chodzi o sprawę PD kto pomyślał to robił postacie i miał, kto nie wiedział to grał normalnie jak każdy i nie narzekał.

Wejdź na forum serwera, link masz w zapowiedzi na 1 stronie nie będę Ci go przytaczał po raz kolejny bo taki tępy chyba nie jesteś aby go nie znaleźć lub nie znać.

Widzisz jakikolwiek temat z dziś z przedmiotem który znikł ? Bo ja nie, chyba że oślepłem. 

Tak ostatni przypadek widziałem o 3 w nocy jak gościu pisał na czacie że mu itemy znikły! ile Ci zapłacili? 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Zapłaciłem plusikiem, bo popieram.

Gram na serwerze, mnie jakoś nie loga, a jak już, to tylko przez mój internet, bo aktualnie mam na ts-ie 1k pingu... Święta idą, mój operator coraz mniej internetu dostarcza, aż szkoda.

Co do przedmiotów, to te jednak znikają, widziałem kilka przypadków, lecz mnie jakoś nic z konta nie uciekło, aż dziwne... :p

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

Tak ostatni przypadek widziałem o 3 w nocy jak gościu pisał na czacie że mu itemy znikły! ile Ci zapłacili? 

Zapłacić jeszcze nie zapłacili, może zapłacą C'nie ?

Oj no widzisz ja jakoś o 3 w nocy bardziej śpię niż przesiaduję na komputerze, no ale nie o tym spór :)

Od wczoraj itemki nie giną i jestem tego pewny piszę i gadam z wieloma osobami, cała gildia licząca 60 osób ostatnio nam zniknęły przedmioty

ale od wczoraj ok. 14 już normalnie gramy WD ulepszamy, nic nie znika ...

Nie wiem czemu chcesz aby ten serwer miał negatywną opinię, mnie to nie obchodzi w team'ie nie jestem, jestem zwykłym graczem @Evor. ( daj mi w końcu jakąś rangę ) serwer mi się podoba, gra wielu graczy aktualnie 1918 na liczniku. Spoty wszędzie pozajmowane.

Zapraszam do gry. Piąsia. 

u6pv.jpg

Opublikowano

Administracja powinna przywrócić pd 30min co im one szkodzą ... Przez 1.5 tygodnia były normalnie serwer funkcjonował nagle teraz zmienili po co 

Teraz PD automatycznie jest przypisywane do konta. Taki był zamysł tej misji.

Opublikowano

za dużo?

mam 37 lvl aura P całe eq perfekt +9 na ten lvl na militarze bije wyjdą dzikie sługi i te generały i dyntka kuniec

Chwalisz się nieumiejętnością grania w metina czy jak, bo trochę nie rozumiem.

Opublikowano

nie uruchamiaj mnie nawet, napisałbym ci pare ciepłych, ale szkoda mi % bo zaraz banik i nie będę mógł hejtować

napisałem, że niemożliwe że brakuje mi czasu jak mam lepsze eq na ten rajd niż 3/4 ludzi na tym serwerze i wszyscy robią a ja mam brak czasu?

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Przywroccie stara nagrode za wilczy gaj, a nie walisz "inteligentne" ironiczne riposty, jak to na profesjonalnego administratora przystalo...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

powiedz czemu nie przywrócisz starej nagrody za wilczy gaj ? Przez 1.5 tygodnia dostawało się pd 30min i jakoś serwerowi się nic nie działo cały czas pięknie funkcjonował a teraz wielce zmiany po co wam one ? Myślisz że takie zmiany przyciągną graczy? Chcesz zarobić hajsy to słuchaj graczy a nie robisz głupoty i pozniej serwery padaja.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ten łatwy rajd nie działa, wywala bez żadnych nagród. + Przydałaby się może jakaś informacja że koszt takiej przyjemności do 2kk?

Nagrody za misje nadal nie poprawione, nie opłaca się ich w ogóle robić. Przydałoby się więcej nagród stałych, może jakieś eq albo itemy, a nie cały czas 400k i troche doświadczenia.

OsoInternational.jpg

Opublikowano

wiecie co jest najlepsze ? od 3 dni powinien być event Świąteczny a go nadal nie ma i tutaj macie dowód na to że administracja nic nie robi...  B)  podobno pracują 24h  <3

za wysoka sygnatura

Opublikowano

wiecie co jest najlepsze ? od 3 dni powinien być event Świąteczny a go nadal nie ma i tutaj macie dowód na to że administracja nic nie robi...  B)  podobno pracują 24h  <3

To akurat namniejszy problem, bo sie usprawiedliwiaja ze wazniejsze sa bugi stabilnosc itp, tu fakt - cos tam poprawiaja, naprawiaja, a przy okazji zepsuja 10 innych rzeczy, ale mniejsza z tym.. Ciekawe czy do swiat odpala ten event, bo chociaz tak by wypadalo ;)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Tharel. zaczął już czy tam jutro zacznie robić mapę pod event świąteczny, może w styczniu już będzie ten event. Chociaż na tym serwerze nie jest to pewne ^^

tenor.gif

Opublikowano

najbardziej rozbawił mnie ten komentarz ze zdjęcia :D  przeciez to pół serwera jest idiotami bo każdy ma te same problemy (y) event świąteczny będzie ale za rok na innym serwerze który  będzie wydany z tych samych rąk i tak samo padnie :D

ps! przecież administrator twierdzi że ja wymyślam :/ a tutaj na ss o dowody ;o 

post-253726-0-29315500-1419360008_thumb.jpg

post-253726-0-78183700-1419384745_thumb.jpg

post-253726-0-21381500-1419384746_thumb.jpg

post-253726-0-91079600-1419384746_thumb.jpg

post-253726-0-40619100-1419384747_thumb.jpg

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Prawda ich boli :P

Z cichy idzie pogadac  teraz sobie zrobili ukryty kanal i wszyscy siedza u adamskiego bo juz nawet dupy im sie nie hcce ruszac aby pomoc

47960446974272485250.jpg

Opublikowano

Prawda ich boli :P

Z cichy idzie pogadac  teraz sobie zrobili ukryty kanal i wszyscy siedza u adamskiego bo juz nawet dupy im sie nie hcce ruszac aby pomoc

No wiesz niby zajęci tworzeniem eventu Świątecznego, lecz efektów nie widać ani nie słychać więc może na Sylwestra się wyrobią.

Serwer fajny zajeb... się gra aż się chce, ale Administracje nie wie co robić brak podziało jaki jest zastosowany w prezentacji, chodzi o to, że ci mieli sie graczami zajmować a ci updetami, ale jak sie pytasz to wszyscy tworzą event lub naprawiają bugi podkreślam wszyscy.

837371446280124127260.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...