Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malestia.pl [Dedyk] [Medium]

Tharel.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

drop KD na 100% mniejszy

gadalem z kilkoma osobami co wczesnie wbili 90 z kazdego metka leciala szkata..

a teraz koles z gildii co 3/4metki ma czasami co 10 jak pech zlapie ( rekawiczka z is)

56096062140461666809.png

Opublikowano

brawa tharel. to posuniecie bylo godne podziwu ! 
usuniecie z ,,wilczego gaju" dropu pd 30 min no poprostu bomba .....
zmniejszenie dropu kd na mapie 90 .... kolejny + dla ciebie!
naprawde tak szybko chcesz pozbyc sie graczy ? co jeszcze zmniejszysz ? resp metkow na mapie 90 itd. ? 
zamiast rujnowac gospodarke zajmij sie naprawa dt i innych bugow ....

Opublikowano

Serio? Zamiast zablokować przekładanie i handlowanie PD z Wilczego Gaju to oni usunęli xD

Jakaś patola. Ten serwer jest coraz gorszy...

tenor.gif

Opublikowano

Ważne, że Mafia Żabka ma się dobrze i ma full is'a i eq :-)

Serwer sam w sobie jest ciekawy, lecz osoby zarządzające nim już nie.

Trochę śmieszne jest to, że przeciętny gracz żeby coś osiągnąć coś bez ładowania kasy w IS'a musi się nieźle natrudzić. Oczywiście można kupić SM'y od graczy, ale wartość całego IS'a tylko do expa jest dość duża i żeby mieć takowe itemy, który dają BARDZO dużo w grze trzeba wydać sporo hajsu w grze.

I nie mówcie mi, że Mafia Żabka i GM'i, moderatorzy nie dostają IS'a bo po prostu śmiechne i nie uwierzę, że wydają oni po +/- 150zł :)

Trochę boli to, że gracz graczowi jest nie równy, no ale cóż, z tym nic nie zrobimy:)

Serwer Polecam, Administracje Nie.

Opublikowano

Serio? Zamiast zablokować przekładanie i handlowanie PD z Wilczego Gaju to oni usunęli xD

Zablokować możliwość handlu PD z misji/rajdów i po kłopocie, ale po co, za dużo roboty.

Opublikowano

ja za takie coś pewnie bym od razu dostał bana  B) Wiecie co jest najlepsze? administrator nazwał mnie idiotą pare postów wyżej to znaczy że wy też jesteście idiotami bo macie takie samo zdanie o nich jak ja...

post-253726-0-97209100-1419327485_thumb.jpg

post-253726-0-36039400-1419327491_thumb.jpg

post-253726-0-40198900-1419327496_thumb.jpg

post-253726-0-05326700-1419327500_thumb.jpg

za wysoka sygnatura

Opublikowano

to na low lvl byl najlepszy sposob na zarobek ... a teraz juz go nie ma .. to boli bo ladnie sie zarabialo (a administracji nie dziala sie zadna krzywda ..)

coraz gorzej na tym serwie .. coraz ciezej ... moze to mialo za zadanie zmusic graczy do ladowania w is na pd ... juz sam nie wiem ale tak jak napisal kolega wyzej bez is jest tu ciezko (sam nie wladowalem zl i nawet fajnie sie gralo ale to juz parodia )

idzie ktos lowic ryby ? nie bo po co ? co 5 raz uda sie cos wyciagnac i 80% to drobne ryby a gdy trafi sie karas lub cos to albo do wody albo martwy ... osci sa drogie ale wiadomo dlaczego ..

Opublikowano

teraz to i tak bez znaczenia, bo cały świat się dowie o tym zarobku nawet jakby przywrócili, wiec c**j im w łeb.

czekamy na invorie hehe albo sobie zobacze co mozna pobugować na serwerze.

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Teraz chyba nie warto zaczynać jak administracja odwaliła taką maniane . Na starcie ludzie przez 1.5 tygodnia się dorobili z misji na 10 lvlu w której dostawało się pd 30min , teraz wycofali z gry pd 30min. Nowy gracz teraz ma duzo trudniej

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Widzę, że prawie każda osoba z MPC szuka zaczepki, jak nie z dupy wyjęte KDki z metinów, to spóźniony event świąteczny, o którym mówiliśmy, że będzie spóźniony. Teraz czepiać się będziecie o PDka z Wilczego Gaju, ale najlepsze jest to, że narzekają prawie ciągle te same osoby.

PD nadaje się na postać, daje od razu 50% więcej expa na 35 minut, uczciwy gracz wyjdzie prawie na tym samym.

Opublikowano

Uczciwy gracz wyjdzie prawie na tym samym ? hahaha dobry jestes człowieku . Ludzie przez 1.5 tygodnia dorobili się na tym ale mniejsza o to, Dostajesz expa 35min aktywowanego od ubicia bossa. Teraz odlicz czas aż dojedziesz na spot który zapewne bedzie zajęty odbij go, ile czasu z tego pd ci zostanie ? może jakies 2min. Biedna administracja nie potrafi usunąć handlowania pdkiem 30min? tak wgl czemu wycofali te pdki ? jak przez 1.5 tygodnia było dobrze to czemu tego nie można zostawić gospodarka się trzymała teraz zmiany powiedz mi po co ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Płaczecie o głupie pdki. Jak można mieć ból dupy o to, że ktoś się dorobił z czegoś? Równie dobrze mogliście grać wcześniej i zarabiać. Sam zacząłem parę dni temu i jakoś mnie nie boli to, że ktoś się dorobił z tego...

#czemu mam ochronke na g1, a jak chcę przeczytać KD to pisze, ze muszę mieć skille perfect?

Jasio90.png
Opublikowano

Płaczecie o głupie pdki. Jak można mieć ból dupy o to, że ktoś się dorobił z czegoś? Równie dobrze mogliście grać wcześniej i zarabiać. Sam zacząłem parę dni temu i jakoś mnie nie boli to, że ktoś się dorobił z tego...

#czemu mam ochronke na g1, a jak chcę przeczytać KD to pisze, ze muszę mieć skille perfect?

Bo musisz mieć KU i kamyka duchowego. I czytasz jak KU tylko że kamyk i KU znika.

Opublikowano

Zapraszam na serwer, cały czas ok. 2000online, wiele sklepów, wszystkie spoty zajęte. Gra się przyjemnie przedmioty już nie znikają a także już nie wywala.

Wbijać i gramy !

u6pv.jpg

Opublikowano

Zapraszam na serwer, cały czas ok. 2000online, wiele sklepów, wszystkie spoty zajęte. Gra się przyjemnie przedmioty już nie znikają a także już nie wywala.

Wbijać i gramy !

ile Ci zapłacili? to są jakieś żarty bo itemy znikają cały czas, cały czas wywala przy bardzo dobrym komputerze przeglądając  internet i ma się otwartego shopa to tyle razy go potrafi wywalić.... 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Wbijać i gramy !

no jak bym dostal sm tez bym tak napsial jak ty LOL?

Przypomnik ze administracja jest tak Ubogo umyslowa i nadal twierdzi ze dropu kd nie zmniejszony LOL?

Poczym wchodze na ts i ich gm potwierdza to ze zmniejszono

47960446974272485250.jpg

Opublikowano

serio jestescie zabawni

ten kto mowil ze ten pro elo zarobek na servie itd JP i wgl

kazal pisac pw o info o tym zarobku

napisal mi  ze w 10minut ma pd na 30min... czyli jakies 2kk

w 10minut ja wezme 6/7spotow w av2 za ktore mam 500k

w 10minut w m1 nadropie 60-70 zmianek + 30kazdej szkaty czyli 5kk na farcie

w 10minut dojde do kowala (zarobek od 30kk do 120kk)

w kolejne 10minut dojde do ripla (minimalnie 20kk)

a wiec to ma byc ten pro elo zarobek ze robi sie postac 10lvl i sela pd 30min?

56096062140461666809.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...