Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malestia.pl [Dedyk] [Medium]

Tharel.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@oOSniezekOo

Nie wiem co ty ćpiesz ale my  od startu nic nie zmienialiśmy na nowych mapach... xD

Itemy już nie znikają, argumenty z dupy proszę sobie wsadzić tam gdzie wcześniej były.

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

10min temu zniknał mojemu koledze pet i twierdzisz dalej ze nie znikaja

Argumenty z dupy przed chwila twoja administracja powiedziala ze rep metinow byl za duzy i zostal zmniejszony  jkak i drop KD I kazda osoba ktora tam dropila to potwierdzi :)

47960446974272485250.jpg

Opublikowano

10min temu zniknał mojemu koledze pet i twierdzisz dalej ze nie znikaja

Argumenty z dupy przed chwila twoja administracja powiedziala ze rep metinow byl za duzy i zostal zmniejszony  jkak i drop KD I kazda osoba ktora tam dropila to potwierdzi :)

Zrób sobie przerwę bo troszkę nietrzeźwo gadasz. :)

Opublikowano

Tharel co jak co ale nawet zabq mowil ze zostalo to znerfione 

do tego juz znikly koledz x2 Azraelus w dt poszedl do Zabq a zabqu dal perm na ts + chcial dac perma w grze

56096062140461666809.png

Opublikowano

bo zaraz spadne z dywanu na podloge hahaha dostalem bana ! za ,,obraze" no i fajnie tylko ze nie wiem jak to sie stalo ...
moze to przez moja ostatnia wypowiedz w tym temacie ... 
dlaczego administracja banuje za ,,nic" ? 

Opublikowano

Zrób sobie przerwę bo troszkę nietrzeźwo gadasz. :)

wiesz co Ci powiem? jesteś jebanym ciulem i tutaj właśnie udowodniłeś jak traktujesz nas swoich graczy, jesteś naszym sługą tak samo jak Policja, Straż, Pogotowie bo to dzięki nam mają pracę a jeżeli my gramy i płacimy za grę to nam się należy największy szacunek ! i chciałbym Tobie powiedzieć mimo że jesteś w internecie nie jesteś anonimowy bo Tobie się łatwo piszę za monitorkiem takie komentarze a poczekaj aż serwer upadnie i ktoś przeliczy straty wydanej kasy na is.. wtedy wam do śmiechu nie będzie a przepraszam ten team się zwinie i zapadnie pod ziemie jak to teraz robi.. radziłbym Tobie mieć troche szacunku do nas bo to ty jesteś naszym sługą a nie my twoimi pachołkami... bez nas ten serwer upadłbym w ciągu paru tygodniu gdyby było tam po 10 graczy! zapomniałbym dodać każdy dobry serwer ma chujową administracje np reinor, promt2, ravia, ps ravia się jakoś trzyma, novaMT2. Ja jako zwykł użytkownik ostrzegam was ponieważ nie podoba mi się co wy wyprawiacie... ps nie moge doładować sm przelewem bo nie ma mojego banku  -.- @ps chciałem ciebie ostrzec bo administracja serwera Eruris.pl robiła tak samo a dziś ten serwer nie istnieje. 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

wiesz co Ci powiem? jesteś jebanym ciulem i tutaj właśnie udowodniłeś jak traktujesz nas swoich graczy, jesteś naszym sługą tak samo jak Policja, Straż, Pogotowie bo to dzięki nam mają pracę a jeżeli my gramy i płacimy za grę to nam się należy największy szacunek ! i chciałbym Tobie powiedzieć mimo że jesteś w internecie nie jesteś anonimowy bo Tobie się łatwo piszę za monitorkiem takie komentarze a poczekaj aż serwer upadnie i ktoś przeliczy straty wydanej kasy na is.. wtedy wam do śmiechu nie będzie a przepraszam ten team się zwinie i zapadnie pod ziemie jak to teraz robi.. radziłbym Tobie mieć troche szacunku do nas bo to ty jesteś naszym sługą a nie my twoimi pachołkami... bez nas ten serwer upadłbym w ciągu paru tygodniu gdyby było tam po 10 graczy! zapomniałbym dodać każdy dobry serwer ma chujową administracje np reinor, promt2, ravia, ps ravia się jakoś trzyma, novaMT2. Ja jako zwykł użytkownik ostrzegam was ponieważ nie podoba mi się co wy wyprawiacie... ps nie moge doładować sm przelewem bo nie ma mojego banku -.- @ps chciałem ciebie ostrzec bo administracja serwera Eruris.pl robiła tak samo a dziś ten serwer nie istnieje.

Od tony stron piszesz to samo. Skończ, wyjdź, przejdź się i wróć.

Jeżeli coś komuś zniknelo, a nie ma ss to i tak są szanse ze zostanie to zwrócone - mamy jeszcze logi.

Wszystkim, którym coś zniknelo zapraszamy na support:

support.malestia.pl

I proszę, aby na bieżąco zapoznawac się z informacjami na forum.

Ps.

Przeczytaj regulamin serwera.

Opublikowano

Od tony stron piszesz to samo. Skończ, wyjdź, przejdź się i wróć.

Jeżeli coś komuś zniknelo, a nie ma ss to i tak są szanse ze zostanie to zwrócone - mamy jeszcze logi.

Wszystkim, którym coś zniknelo zapraszamy na support:

support.malestia.pl

I proszę, aby na bieżąco zapoznawac się z informacjami na forum.

Ps.

Przeczytaj regulamin serwera.

Proszę  B)  "riba nie ma w logach" 

post-253726-0-82273600-1419285224_thumb.jpg

post-253726-0-79133300-1419285225_thumb.jpg

za wysoka sygnatura

Opublikowano

@OficerPL

O czym ty człowieku gadasz? Mam szacunek do osób poważnych, a nie do ludzi, którzy na siłę robią z siebie idiotę. Zastanów się nad sobą bo na prawdę zaczynam wątpić w to co widzę, pozwolę sobie podsumować twój "wysiłek" w tym temacie:

- gadasz bzdury i wyciągasz wyssane z dupy argumenty

- obrażasz mnie nawet nie wiem dlaczego, po prostu na siłę szukasz zaczepki

- twierdzisz, że serwer jest c*****y, a nadal siedzisz w tej prezentacji, tak jakbyś chciał mi zaszkodzić

- porównujesz prywatny serwer do służb państwowych co jest troszkę dziwne

Jeżeli serwer Ci się nie podoba, droga wolna, ja nikogo nie trzymam na serwerze, mi pieniądze z serwera nie są potrzebne do szczęścia, póki co jestem w miarę młody i na pewno mam jeszcze czas na rozwój osobisty. Serwer robię z czystej pasji, tak pasji przez zwykłe 'S'.

Jeżeli masz jeszcze jakieś problemy osobiste to na prawdę radzę Ci opuścić ten temat bo tylko się zdenerwujesz, a to szkodzi zdrowiu.

Opublikowano

@Tharel. problem że serwer mi się podoba lecz jest na nim chu**** administracja gdzie nawet riba mi nie chcę oddać nie wspominając o tym evencie co zapowiadają i nie mogą zapowiedzieć  B)  nawet gdybym robił z siebie idiotę to na pewno moi gracze w 2010 roku mieli wszystko na serwerze i jeżeli chcieli event to była ankieta a nie jak tutaj  B)

@ps argumenty z dupy to czemu inni se ze mną zgadzają? 

@EVENT świąteczny np? który miał być dwa dni temu?

post-253726-0-07600300-1419285725_thumb.jpg

za wysoka sygnatura

Opublikowano

@Tharel. problem że serwer mi się podoba lecz jest na nim chu**** administracja gdzie nawet riba mi nie chcę oddać nie wspominając o tym evencie co zapowiadają i nie mogą zapowiedzieć  B)  nawet gdybym robił z siebie idiotę to na pewno moi gracze w 2010 roku mieli wszystko na serwerze i jeżeli chcieli event to była ankieta a nie jak tutaj  B)

Trochę nie rozumiem porównania, 2010, a 2014, co to ma do rzeczy?

I o jakim evencie mówisz? Każdy event jest zapowiadany na forum.

edit

@OficerPL

Ha! Mam cię! Jesteś hipokrytą, przed chwilą napisałeś, że serwer Ci się podoba, a teraz widzę screeny, jak piszesz, że krytykujesz to "gówno".

Nie żebym był jakiś arogancki, ale niektórzy tutaj pierdu, pierdu, a ja widzę 2k graczy na serwerze i tonę pracy jaką w serwer wkładamy.

Opublikowano

Zadziwiła mnie ilość graczy, gram na tych prywatnych serwerach już sporo czasu ale takiej ilości graczy to dawno nie widziałem, także gratuluje i życzę powodzenia ;) 

xD 

Opublikowano

Trochę nie rozumiem porównania, 2010, a 2014, co to ma do rzeczy?

I o jakim evencie mówisz? Każdy event jest zapowiadany na forum.

edit

@OficerPL

Ha! Mam cię! Jesteś hipokrytą, przed chwilą napisałeś, że serwer Ci się podoba, a teraz widzę screeny, jak piszesz, że krytykujesz to "gówno".

Nie żebym był jakiś arogancki, ale niektórzy tutaj pierdu, pierdu, a ja widzę 2k graczy na serwerze i tonę pracy jaką w serwer wkładamy.

ironia  B)  pisząc gówno miałem na myśli ccałokształt+administracja, jedynie co mi się nie podobało na serwerze to szkaty blasku gdzie 0,1% było na drop zwoju sm xD

przyznam się że jestem waszym graczem i wspieram gospodarkę więc mam prośbę mógłby być dziś aktywowany drop szkatułek blasku? 

post-253726-0-36924600-1419286942_thumb.jpg

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Tharel twierdzisz ze drop KD na mapie 90 nie byl zmniejszony moze wbijesz zaraz na ts i zapytasz byle kogo kto ma 90 :) ? XCruzer  Jeden Kazdy to potwierdzi

47960446974272485250.jpg

Opublikowano

@Tharel. jak macie te 2k graczy to nie pozwalajcie, żeby odeszli... 20 grudnia miał być event, 21 Evor napisał, że jeszcze tego samego dnia będzie info, teraz jest 22 grudnia, 17 minut do 23 i co? I gó*no, że tak to ujmę... Tutaj jakbyś zapomniał:

http://forum.malestia.pl/index.php?/topic/1146-%C5%9Bwi%C4%99ta-na-malestii/#entry5855

Nie bądźcie gołosłowni.

tenor.gif

Opublikowano

Jak event zostanie przygotowany to zostaniecie o nim poinformowani. Na razie poprawiamy stabilność gry - cierpliwości.

Tylko tak na przyszłość - jak coś zapowiadacie to miejcie to już gotowe.

Tak btw. to przy użyciu rękawiczki na 2h można bugować wierzchowce te wchodzące w slot.

tenor.gif

Opublikowano

najgorsze jest to ze zabq'u takjakby okrada tu ludzi 

juz x2 azraelus poszedl sie je.... czyli 700sm kolega wbil na ts prosil od kilku dni o  wzrot 

a zabqu za takie "zawracanie dupy"banuje na ts 

56096062140461666809.png

Opublikowano

Server nawet nawet ale ni da się ubić metka w m2 bo ktoś przyleci (tak z 4osoby) :D

I3QiiEX.png

And if you're not down with that, we got 2 words 4 ya

FxMQtFh.jpg Essential

Opublikowano

najgorsze jest to ze zabq'u takjakby okrada tu ludzi 

juz x2 azraelus poszedl sie je.... czyli 700sm kolega wbil na ts prosil od kilku dni o  wzrot 

a zabqu za takie "zawracanie dupy"banuje na ts 

Od tego jest support.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...