Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Medium Malestia.pl - Start 12 grudnia

Tharel.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odpowiesz mi na moje pytanie :D

Czemu więcej rzeczy tutaj podchodzi pod harda a serwer jest medium :D

fms / boj mi chodzi głównie .

Ponieważ jest to serwer medium/hard, zapraszam do dokładnego przeglądnięcia prezentacji, a z pewnością znajdziesz tam wiele odpowiedzi na nurtujące Cię pytania.

@lolipop10

Hmm... ciężko powiedzieć, na pewno nie będzie ani łatwo na to, ani na drugie. Mówimy oczywiście o max. lvlu i najlepszym eq do zdobycia.

• Odpowiedzi 329
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Administracja - nie mam nic do zarzucenia, prezentacja - wyśmienita. W końcu serwerek na jaki przez długi okres czasu czekałem. Polecam ! 

//

Opublikowano

Ślub p****ów ? To już podziękuje za serwer, grzmoćcie sie sami

Przecież to jest czysto dla zwały... Czy na tym mpc siedzą tylko niedojebańce? :D

OsoInternational.jpg

Opublikowano

HAHAHAHA czekalem na serwer w ktorym bedzie mozliwy slub tych samych plci odkad gram na privach xD  Tym mnie zacheciliscie, ale widze juz pierwsze bole dupy z tego powodu XDDD

+ile kd sa max? Bo nie doczytalem w prezentacji..

ZR_o79.gif

Opublikowano

Co do gildi MafiaZabQ to nwm czy dobry pomysł żeby HA serwera robił swoją gildie.

Gildie przeważnie robiłem tylko ze względu na widzów.

HAHAHAHA czekalem na serwer w ktorym bedzie mozliwy slub tych samych plci odkad gram na privach xD  Tym mnie zacheciliscie, ale widze juz pierwsze bole dupy z tego powodu XDDD

+ile kd sa max? Bo nie doczytalem w prezentacji..

Max +5

Opublikowano

Przecież to jest czysto dla zwały... Czy na tym mpc siedzą tylko niedojebańce? :D

Patrząc na Twój avek słyszę "banda p****ów w skórzanych, k***a rurkach", ahh ten Popek. no offence oczywiście. :P

Opublikowano

Patrząc na Twój avek słyszę "banda p****ów w skórzanych, k***a rurkach", ahh ten Popek. no offence oczywiście. :P

xD Wiadomo, też nie lubię p****ów i takich rzeczy, ale to nie znaczy że nie można się pośmiać i podejść do tego z dystansem, to tylko metin :D

OsoInternational.jpg

Opublikowano

NIedojebali to chyba ciebie te twoje ped.ały

Opublikowano

Ślub p****ów ? To już podziękuje za serwer, grzmoćcie sie sami

To jest tylko gra tak więc zluzuj troszku ...

A w sumie mógłbyś być chodź trochę tolerancyjny, oczywiście nie jestem za związkami tych samych płci, ale jak już ktoś chce żyć z kimś z taką samą płcią to trudno, niech każdy robi co chce, byle im dzieci nie dawali adoptować.

Myślę że zapowiedź nie rozpocznie kolejnej dyskusji o homoseksualistach, zapraszam wszystkich na forum i ts'a serwerowego !

Szykuje się pompa !

u6pv.jpg

Opublikowano

Zajebiscie z tymi ślubiami homosiów, kolega powiedzial "w końcu coś dla mnie :D"

Nie rozumiem tych hejtów związanych właśnie z tym, nie jest to dodane czasem tylko 4fun? :)

Opublikowano

Macie coś do pedałków?  xD

osobiście uważam że to choroba i nie chce na to patrzeć ale bez przesady by ktoś się spinał o śluby homoseksualne gdzie jest to zrobione 4fun ^^

18438724560545478762_thumb.jpg
Opublikowano

Śluby Homoseksualne

iLbQXkS.png

Zaktualizowano prezentację o kolejną nowość.................

Poważnie ? sami pod sobą dołki kopiecie :D to się nie obejdzie bez echa zabQ już do końca się skompromituję. 

Piona

Bez polecenia ze względu na tą nowość

Opublikowano

Jeżeli ktoś ma problemy z emocjami, lubi robić "burze w szklance wody" i nie ma poczucia humoru, wcale nie musi zakładać homoseksualnych związków.

Opublikowano

Poważnie ? sami pod sobą dołki kopiecie :D to się nie obejdzie bez echa zabQ już do końca się skompromituję. 

Piona

Przecież to jest gra... Serwer dla zabawy jak każdy. Jak można się takim czymś przejmować? Ja sobie właśnie specjalnie buffka zrobie dla woja.

Jeśli dla ciebie [was, piszę też do tych którzy komentowali wcześniej to negatywnie] ślub w metinie jest taki jak w rzeczywostosci to gratuluję.

Serwer pompa ! Wbijam  z ekipą 12 grudniaa! :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...