Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Medium Malestia.pl - Start 12 grudnia

Tharel.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 329
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja czegoś nie pojmuje. Przedstawcie mi jakiekolwiek argumenty dlaczego tak uważacie? I ponownie (juz 3 raz) pragnę zwrócić uwagę na nasze rangi. Tharel i Ja jesteśmy technikami, a ZabQ jest głównym administratorem, który zarządza rozgrywką. Dlaczego ZabQu albo którys z nas miałby niszczyć sobie serwer? Nie rozumiem waszej logiki, przykro mi.

Następnym razem, proszę wszystkich, którzy piszą negatywne rzeczy o kimś z ekipy, o przygotowanie sensownych argumentów.

Pozdrawiam,

Zarząd Malestia.pl

Opublikowano

Jesli chodzi o you tuberow robiacych serwer, z reguły to nie wypala, hajs ich zjada, Ale co do zabqa akurat mam pewność i wierzę w to, że nie będzie podobnej sytuacji.

Opublikowano

Napisze jeszcze raz bo odpowiedzi nie otrzymalem:

Jaki jest % ulepszenia na dany +?

Jakie sa bony na serwie? (Prosze o tabele lub wypisanie wartosci)

Jaki jest czas respawnu bossow/metinow?

Z metina w dt (mapki) jest drop?

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Jesli chodzi o you tuberow robiacych serwer, z reguły to nie wypala, hajs ich zjada, Ale co do zabqa akurat mam pewność i wierzę w to, że nie będzie podobnej sytuacji.

Problem w tym, że ludzie nie wiedzą jakie są zarobki i jak prawidłowo zarządzać kasą, jakiś dureń zaczął pieprzyć o hajsie to teraz reszta powtarza.

Serwer musi zarobić bo inaczej to nie miałoby sensu i TAK my robimy serwer po to żeby zarobić, jedyną różnicą jest to, że zarabiamy z pasji, a nie po prostu tak sobie bo tak wyszło.

Tworzenie dobrego serwera to kwestia długiego czasu pracy i poświęceń, nie da się tak w tydzień, dwa zrobić dobry serwer. Teraz wyobraźcie sobie, że harujecie kilka miesięcy, a potem z tego nic nie dostajecie oprócz uśmiechu na twarzy... gdzie tu sens. My chcemy stworzyć jeden dobry serwer, niestety wcześniej nam nie wyszło i to jest jedyny argument osób, które twierdzą, że zaraz zamykamy serwer.

Pracujemy nad tym projektem bardzo długo, spełniamy jakieś tam swoje marzenia, nie mamy żadnej nadziei, my staramy się o to, żeby było jak najlepiej.

Napisze jeszcze raz bo odpowiedzi nie otrzymalem:

Jaki jest % ulepszenia na dany +?

Jakie sa bony na serwie? (Prosze o tabele lub wypisanie wartosci)

Jaki jest czas respawnu bossow/metinow?

Z metina w dt (mapki) jest drop?

W większości itemów do +5 100%, potem spada.

Zaraz edytne i coś wrzucę.

Metiny 15-20 minut. Bossy to zależy, pamiętam, że te na nowych mapach co godzinę.

Jest, ale bardzo słaby, ogółem tam resp pojawia się do dropnięcia mapki (nie ma szkatułek, wpada do eq), więc siłą rzeczy, długo tam nie posiedzisz.

Kiedy bedzie mozna ladowac w isa?

Za niedługą chwile będzie otwarta rejestracja to i będzie można ładować w IS.

Opublikowano

Ponawiam

Zawitam na pewno ;)

1. Zmienialiście coś w postaciach? (Szamani są mocno z tyłu z expem)

2. Są 6 ste skile woja i ninji?

3. Proponowałbym wieczne strzały dla Ninji.

4. W tych smoczych umiejętnościach jest bonus do Wartości Ataku, brakuje według mnie bonusu na Moc Umiejętności (Szaman i Sura jest przez to w plecy).

Opublikowano

Ponawiam pytanie oraz skąd tęczowe klucze ?

To sam zobaczysz .Bo is będzie za nie długo . A tęczowe wymieniasz za 40 kd z tego co wiem .

Opublikowano

Rejestracja została włączona!

Linki do clienta:

Mirror I | Mirror II

Do piątku pojawią się jeszcze 2 linki.

* Sporo osób się pyta to odpowiadam: tak można korzystać z IS.

Jak coś to na stronie działa tylko Mirror I. 

Będzie dostępna płatność za pomocą PaySafeCard'a?

Za I miejsce w konkursie jest 2190SM, tak?

Czy przypadkiem wierzchowce nie miały być na 480h lub 60dni, a nie 480h lub 20dni?

tenor.gif

Opublikowano

O k***a z tym is to dojebali . Jednak tu nie zagram jak maja byc takie ceny

Z tym się zgodzę. Ludzie, 20zł za kostium? Rozumiem, że maszyna trochę kosztuje, ale bez przesady...

Do tego jeszcze pierścienie, wierzchowce - w podobnej cenie... Może zmniejszycie te ceny choć odrobinę? Lepiej, żeby wiele osób kupiło za trochę mniej, niż mało osób w takich cenach.

I jak z tymi wierzchowcami jest w końcu? U żaby patrzyłem było 60dni, a w IS jest napisane, że na 20dni. Więc?

tenor.gif

Opublikowano

Z tym się zgodzę. Ludzie, 20zł za kostium? Rozumiem, że maszyna trochę kosztuje, ale bez przesady...

Do tego jeszcze pierścienie, wierzchowce - w podobnej cenie... Może zmniejszycie te ceny choć odrobinę? Lepiej, żeby wiele osób kupiło za trochę mniej, niż mało osób w takich cenach.

I jak z tymi wierzchowcami jest w końcu? U żaby patrzyłem było 60dni, a w IS jest napisane, że na 20dni. Więc?

Wszystko oprócz wierzchowców jest na zawsze, bez limitu czasowego.

Oczywiście, możemy dać kostiumy za jakieś 10 zł, ale z limitem czasowym.

Są 2 typy wierzchowców do wyboru:

a) 20 dni

b ) 60 dni

Wybierasz to w grze.

edit.

Przepraszam, ppk, lizaki itp też są czasowe.

Opublikowano

Wszystko oprócz wierzchowców jest na zawsze, bez limitu czasowego.

Oczywiście, możemy dać kostiumy za jakieś 10 zł, ale z limitem czasowym.

Są 2 typy wierzchowców do wyboru:

a) 20 dni

b ) 60 dni

Wybierasz to w grze.

edit.

Przepraszam, ppk, lizaki itp też są czasowe.

Tak . 10 zł  dajcie normalnie 100 zł pd  200 zł wierzchowiec .1 raz widzę tyle przedmiotów w isie i takie ceny  ! ulepszacze w isie to już nowa era metina jeszcze itemy dodajcie nie zapomnijcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...