Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Medium Malestia.pl - Start 12 grudnia

Tharel.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trochę drogi ten IS. Radzę dać np all na miesiąc czasu i zmniejszyć ceny do 12-15zł :) Będzie rozsądnie.

Jakaś reklama będzie ?

Pan Żabol i kilka osób z Mafii, parę innych osób.

Co do wierzchowców te 20 dni, to chodziło 480h, bo 20 dni ma 480h cze

Na niektórych hardach macie kostium na 30 dni za 15zł, u nas macie na stałe za 20 i narzekacie...

• Odpowiedzi 329
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak . 10 zł  dajcie normalnie 100 zł pd  200 zł wierzchowiec .1 raz widzę tyle przedmiotów w isie i takie ceny  ! ulepszacze w isie to już nowa era metina jeszcze itemy dodajcie nie zapomnijcie

Nie wiem o czym ty gadasz, masz jakieś kompleksy czy coś? To są podstawowe ulepszacze, które są wszędzie (kamyk, perełki i zwoje). Żaden PD nie kosztuje 100 zł i żaden wierzchowiec 200 zł. Nie wiem może masz jakieś zwidy od tego metina, zrób sobie przerwie, odejdź od komputera i zastanów się nad sobą.

Ceny są umiarkowane, zalecam zajrzeć na inne serwery gdzie jest w miarę podobnie do nas.

Opublikowano

Problem w tym, że ludzie nie wiedzą jakie są zarobki i jak prawidłowo zarządzać kasą, jakiś dureń zaczął pieprzyć o hajsie to teraz reszta powtarza.

Serwer musi zarobić bo inaczej to nie miałoby sensu i TAK my robimy serwer po to żeby zarobić, jedyną różnicą jest to, że zarabiamy z pasji, a nie po prostu tak sobie bo tak wyszło.

Tworzenie dobrego serwera to kwestia długiego czasu pracy i poświęceń, nie da się tak w tydzień, dwa zrobić dobry serwer. Teraz wyobraźcie sobie, że harujecie kilka miesięcy, a potem z tego nic nie dostajecie oprócz uśmiechu na twarzy... gdzie tu sens. My chcemy stworzyć jeden dobry serwer, niestety wcześniej nam nie wyszło i to jest jedyny argument osób, które twierdzą, że zaraz zamykamy serwer.

Pracujemy nad tym projektem bardzo długo, spełniamy jakieś tam swoje marzenia, nie mamy żadnej nadziei, my staramy się o to, żeby było jak najlepiej.

W większości itemów do +5 100%, potem spada.

Zaraz edytne i coś wrzucę.

Metiny 15-20 minut. Bossy to zależy, pamiętam, że te na nowych mapach co godzinę.

Jest, ale bardzo słaby, ogółem tam resp pojawia się do dropnięcia mapki (nie ma szkatułek, wpada do eq), więc siłą rzeczy, długo tam nie posiedzisz.

Za niedługą chwile będzie otwarta rejestracja to i będzie można ładować w IS.

Dureń ? Jak znajdę Ss z waszego zarobku z Nostidla.pl to je tutaj wrzucę i każdy zobaczy jak było naprawdę jak na końcu nostidli przerobił Bluur Ss z kwotą doładowań w IS Była mniejsza która on wstawił a która w rzeczywistości była.

Opublikowano

Nie no serio nawet jak kostium czy zwierzak na stałe to ceny troche za wysokie. Obniżcie trochę a na pewno więcej osób to zakupi i tylko więcej zarobicie. :) Przynajmniej wierzchowce czasowe a są za 25zł jednak jak na czasowe to trochę dużo. I tylko 3 możliwości doładowania Sms troche lipa.

Opublikowano

Nie wiem o czym ty gadasz, masz jakieś kompleksy czy coś? To są podstawowe ulepszacze, które są wszędzie (kamyk, perełki i zwoje). Żaden PD nie kosztuje 100 zł i żaden wierzchowiec 200 zł. Nie wiem może masz jakieś zwidy od tego metina, zrób sobie przerwie, odejdź od komputera i zastanów się nad sobą.

Ceny są umiarkowane, zalecam zajrzeć na inne serwery gdzie jest w miarę podobnie do nas.

.

Opublikowano

Wszystko oprócz wierzchowców jest na zawsze, bez limitu czasowego.

Oczywiście, możemy dać kostiumy za jakieś 10 zł, ale z limitem czasowym.

Są 2 typy wierzchowców do wyboru:

a) 20 dni

b ) 60 dni

Wybierasz to w grze.

edit.

Przepraszam, ppk, lizaki itp też są czasowe.

Obniżcie te ceny chociaż o 50-75SM, taki wierzchowiec za 300SM dajcie za 250, wierzchowca za 250 za np. 175, to będzie git. Naprawdę jak zobaczyłem ceny w IS i pomyślałem ile chcę wydać to wyszło mi, że kupię 3 itemy... A kwota niemała (ok. 60zł).

Pomyślcie nad tym porządnie, macie do piątku jeszcze wiele czasu. Jak widzisz posty up, to większość, czy nawet wszyscy są za zmniejszeniem tych cen. I nie porównuj cen na tym serwerze do cen na serwerach only pod IS jak sravja. Ja jakoś ostatnio grałem na pewnym serwerze to jak wydałem 40zł na IS to miałem tam wszystko praktycznie w IS ;)

A i tak jeszcze P.S. - te egzo w IS to naprawdę zły pomysł! Ktoś przypakuje w IS jak na PLu np. takie 200zł, kupi 20 egzo, tęczaka, powymienia np. zmianki/egzo z IS na aury i jeszcze w piątek będzie miał aurę P :>

@down

Pomyśl, że to jest ~60zł za 3 ITEMY. Nie każdy ma ochotę wydawać tyle na metina, szczególnie, że są jeszcze np. wierzchowiec, pd, pierścień i to już wychodzi ponad 100zł. Ludzi powyżej 25 lat za często nie widzi się w metinie, więc takie dziecko musi trochę na to oszczędzać, a student musi przepracować te kilka lub kilkanaście godzin, żeby to mieć.

tenor.gif

Opublikowano

Jaka kur*a przesada ? Kostium fryz i peta macie na stałe to kurw po co kupować coś 10x jak można raz a trochę drożej i mieć na stałe ? ;o 

@Edit mam nadzieje że wierzchowcami kostiumami lizakami będzie można handlować ? 

Opublikowano

1. Zmienialiście coś w postaciach? (Szamani są mocno z tyłu z expem)
2. Proponowałbym wieczne strzały dla Ninji.
3. W tych smoczych umiejętnościach jest bonus do Wartości Ataku, brakuje według mnie bonusu na Moc Umiejętności (Szaman i Sura jest przez to w plecy).

Opublikowano

Jak dla mnie ceny są ok ale te ZMIANKI!!!! ceny za full pakiet kosztuje jakieś 120zł nie jest to wygórowana cena za wszystko na praktycznie stałe ponieważ 480h to ciężko zużyć.

Opublikowano

Jaka kur*a przesada ? Kostium fryz i peta macie na stałe to kurw po co kupować coś 10x jak można raz a trochę drożej i mieć na stałe ? ;o 

@Edit mam nadzieje że wierzchowcami kostiumami lizakami będzie można handlować ?

Tak, prawie wszystkimi przedmiotami da się handlować.

1. Zmienialiście coś w postaciach? (Szamani są mocno z tyłu z expem)

2. Proponowałbym wieczne strzały dla Ninji.

3. W tych smoczych umiejętnościach jest bonus do Wartości Ataku, brakuje według mnie bonusu na Moc Umiejętności (Szaman i Sura jest przez to w plecy).

1. Tak, 'Zwiększenie Ataku' zostało ulepszone. Przy 100+ Int'a na P daje ok. 150 wartości ataku.

2. Dodamy to w jakimś hotfixie - parę dni po starcie.

3. Na to Ci nie odpowiem bo nie ja tym się zajmuje. Pomyślę o tym i przedyskutuje z resztą, możliwe, że dodamy taki skill.

Jak dla mnie ceny są ok ale te ZMIANKI!!!! ceny za full pakiet kosztuje jakieś 120zł nie jest to wygórowana cena za wszystko na praktycznie stałe ponieważ 480h to ciężko zużyć.

U nas ze zmiankami jest troszeczkę inaczej, dla przykładu na mapie 90+ z metina leci 12 zmianek (100% na drop), stąd taka ilość i cena.

Opublikowano

Zmniejszcie ceny w IS chociaż o te 30%. Bo to już jest przesada.

Dodatkowo moglibyście robić jakieś przeceny od czasu do czasu.

Opublikowano

480h ciężko zużyć? Grając codziennie 5h (niektórzy całe noce grają) to raczej szybko zejdzie :) A jak ktos ma zamiaru kupic jeszcze z dodatkowym expem to ciągle na nim będzie.

Opublikowano

480h ciężko zużyć? Grając codziennie 5h (niektórzy całe noce grają) to raczej szybko zejdzie :) A jak ktos ma zamiaru kupic jeszcze z dodatkowym expem to ciągle na nim będzie.

I dlatego masz do wyboru pieczęć 480h i 60 dni. Do wyboru do koloru.

Opublikowano

Zmniejszenie te ceny a zarobicie wiecej i zyskacie na graczach . Bo przy takich cenach to sie odniechciewa grać 300 zl na itemy exp i pvp

anNO14B_460sa.gif

Opublikowano

@Tharel. pomyślcie nad zmniejszeniem tych cen. Bo jak patrzyłem po komentarzach to większość była za zmniejszeniem, a za zostawieniem cen były osoby, po których widać, że takie 120zł na IS to dla nich niewiele. A przecież głównymi graczami metina są osoby w przedziale wiekowym mniej więcej 12-22 lat, czyli osoby, których za bardzo nie stać na wydawanie tylu pieniędzy na grę. I nie porównujcie tutaj IS na serwerze metina z grą jak GTA V, czy FIFA15, bo o serwerze nic nie wiadomo, czy padnie lub bardziej kiedy, a taką grą możesz się praktycznie do końca życia cieszyć.

I uprzedzam komentarze typu: "jesteś po prostu biedakiem i żal Ci wydać pieniędzy na grę". Sam planuję wydać koło 70zł lub więcej, jednak jak mam za taką kwotę kupić 3 czy 4 itemy to ja podziękuję.

tenor.gif

Opublikowano
Odpowiadam ostatni raz na pytania odnośnie IS'a. 

Ceny nie będą zmienione, wszystko jest OK ustawione. W ISie są zwoje sm, dzięki czemu możecie nimi handlować w grze.

Dodatkowo będzie sporo eventów typu drop szkat blasku gdzie będą dropić takie zwoje.

I jeszcze... konkursy, mamy zaplanowaną masę konkursów w grze/forum jak i fanpage, gdzie można się załapać i trochę SM zarobić.

Nikt nikomu nie każe wydawać 500 zł, chcemy, żeby IS jak i gra miała wspólną interakcje.

Mam nadzieje, że się zrozumieliśmy.

Opublikowano

Ceny jak najbardziej w porównaniu do innych cięższych serwerów np. Vixa, są kupony is, więc spokojnie można bez wydawania można mieć te itemki, ja sam nie zamierzam wydać ani grosza. ;)

Opublikowano

Róbcie jak uważacie, ale opinie wielu graczy powinniście jakoś rozważyć, a nie olać ciepłym moczem nie rozmawiając wspólnie z innymi adminami. :)

Opublikowano

Mysle, ze serwer moze liczyc na spore wsparcie środowisk LGBT oraz na wyroznienie orderem usmiechu wreczonym przez samego prezydenta Słupska Roberta Biedronia.

Tak na powaznie serwer zapowiada sie fajnie ale nie zagram gdyz w najblizszym czasie beda startowac lepiej zapowiadajace sie privy.

Opublikowano

Ceny jak najbardziej w porównaniu do innych cięższych serwerów np. Vixa, są kupony is, więc spokojnie można bez wydawania można mieć te itemki, ja sam nie zamierzam wydać ani grosza. ;)

Pisałem, żebyście nie porównywali cen do serwerów typowo pod IS. Zresztą vixa i tak już padła, m.in. przez właśnie takie PD na 7dni za 50zł <śmiech>.

Odpowiadam ostatni raz na pytania odnośnie IS'a. 

Ceny nie będą zmienione, wszystko jest OK ustawione. W ISie są zwoje sm, dzięki czemu możecie nimi handlować w grze.
Dodatkowo będzie sporo eventów typu drop szkat blasku gdzie będą dropić takie zwoje.
I jeszcze... konkursy, mamy zaplanowaną masę konkursów w grze/forum jak i fanpage, gdzie można się załapać i trochę SM zarobić.

Nikt nikomu nie każe wydawać 500 zł, chcemy, żeby IS jak i gra miała wspólną interakcje.
Mam nadzieje, że się zrozumieliśmy.

Niech Ci już będzie, nie będę już się wpi*przał do spraw serwerowych, zresztą wasz serwer, wy decydujecie. Nie mnie oceniać, czy robicie dobrze czy źle, najwidoczniej.

Tylko też nie odpie*dolcie takiej rzeczy, że z co dziesiątego blaska będzie dropić kupon 100sm.

Jeszcze takie pytanie: jak to dokładnie będzie z broniami 30lvl? Coś tam obiło mi się o uszy, że jest zwiększony ich resp.

Ile jest bestów na mapę?

Co ile resp?

+ ile dropią bronie i jak często?

Ile % na ulepszenie na +9?

Co potrzeba na przerobienie na następną broń z tej na 30lvl?

Widzę też, że macie bardzo dobrą maszynę. Jak dobra jest w odniesieniu do Titana, Sequoi lub Tianhe-2?

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...