Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Medium Malestia.pl - Start 12 grudnia

Tharel.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 329
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie, z metków mordu będzie tylko ku i mapka leci od razu na ziemię, po dropnięciu prawidłowej metin dalej się nie respi.

Co do MafiiZabQ, to ma Malestii jej nie będzie :)

Opublikowano

Kiedy dacie klienta do pobrania, nie kazdy ma dobrego neta :/ BEta jeszcze dziala ?

Jutro (czyt. środa) bedzie już dostępna rejestracja jak i możliwość pobrania clienta.

Opublikowano

Jutro (czyt. środa) bedzie już dostępna rejestracja jak i możliwość pobrania clienta.

Ja bym wam radził usunąć te nowość ze ślubem bo to odpycha graczy z tego co widzę .

Opublikowano

Ja bym wam radził usunąć te nowość ze ślubem bo to odpycha graczy z tego co widzę .

Stanie się coś ?? komuś spadła korona z głowy ?? nikt nie musi tego robić jest to tylko urozmaicenie serwera i wyróżnienie z ów serwerów ( nie tylko śluby są  nowością !!!_

Opublikowano

Stanie się coś ?? komuś spadła korona z głowy ?? nikt nie musi tego robić jest to tylko urozmaicenie serwera i wyróżnienie z ów serwerów ( nie tylko śluby są  nowością !!!_

LOL . mi to nie przeszkadza .... ale czytam posty all to widzę że ludzi to boli :x

Opublikowano

Hmm, wbiję. Ale najwyżej pogram tylko tydzień, bo czekam na thes*ie :D  :D

Dobra, fajnie, ale napisałeś to już drugi raz. Nie musisz reklamować tego syfu.

Co do serwera mam parę pytań:

1. Jak z kostiumami/fryzurami? Może dodacie takie wakacyjne aka plażowe?

2. Magiczne metale skąd? (Oprócz sklepu za PO).

3. Na dungeony na wyższy lvl będzie potrzebny buff?

4. Będą zmianki skilli?

5. Ile % na trutę z ripa i śmierci?

6. Ile się wbija ze 119 na 120 z max. ilością PD?

7. I ile można mieć max. PD założonych? (Np. PD 1h, PD IS i PD 3h.) Ile ogólnie będzie rodzajów PD? Z IS, na 1h z metków z red lasu pewnie, 30min, 3h itd? Jakie będą?

8. Robienie zbroi do expa będzie konieczne, czy to bardziej na dungeony?

tenor.gif

Opublikowano

z naciskiem na najlepszy ;)

serwer prezentuje się spoko, wbije. :D

ale ta nazwa to chu*owa xD

nazwa, tak samo jak śluby homoseksualne to tylko nieistotne szczegóły, pomyśl tylko o rozgrywce ! ;o To będzie moc :D Serwerek dopracowany i dopięty na ostatni guzik, od 3 lat tak się nie jarałem żadnym serwerem ;) byle do piątku <3

18438724560545478762_thumb.jpg
Opublikowano

Dobra, fajnie, ale napisałeś to już drugi raz. Nie musisz reklamować tego syfu.

Co do serwera mam parę pytań:

1. Jak z kostiumami/fryzurami? Może dodacie takie wakacyjne aka plażowe?      Na razie są te standardowe, ale bedziemy stopniowo dodawać np. na święta będą świąteczne kostiumy itd.

2. Magiczne metale skąd? (Oprócz sklepu za PO). Skrzynie uczniaa, bossy wysokopoziomowe, dungeony, próby przetrwania (chyba, bo nie pamiętam), IS XDD 

3. Na dungeony na wyższy lvl będzie potrzebny buff? Dungeony takie jak Nemere, czy Bramy piekieł u nas solo nie zrobisz, zrobiliśmy tak, aby na tych najwyższych levelach już było jakieś zgranie i pomoc gildii itd.

4. Będą zmianki skilli? Nie, to nie easy ;p

5. Ile % na trutę z ripa i śmierci? Trutka dropi z ripa, śmierci, berana, razadora, nemere. % jest dość wysoki i wydropienie broni na 75 to 2/3 DT.

6. Ile się wbija ze 119 na 120 z max. ilością PD? To już musicie odkryć sami, ale łatwo nie będzie.

7. I ile można mieć max. PD założonych? (Np. PD 1h, PD IS i PD 3h.) Ile ogólnie będzie rodzajów PD? Z IS, na 1h z metków z red lasu pewnie, 30min, 3h itd? Jakie będą? PD z IS, PD 1h, wierzchowiec 40% expa, medal 30% expa i mikstura mądrości 100%, więcej chyba się nie da no chyba, że wliczasz raty, czy cuś.

8. Robienie zbroi do expa będzie konieczne, czy to bardziej na dungeony? Czy będzie konieczne, to już przekonacie się sami, ale myślę, że do samego expa nie. Powiem wam, że warto będzie je robić, gdyż bonusy są bardzo przydatne, a w przyszłości z nich będzie kolejna zbroja. 

Opublikowano

Bedzie mozna wbic dowodzenie ?

Tak, dropią specjalne skrzynki z tego typu książkami, a samo ich czytanie zostało zmienione. :)

Opublikowano

Zawitam na pewno ;)

1. Zmienialiście coś w postaciach? (Szamani są mocno z tyłu z expem)

2. Są 6 ste skile woja i ninji?

3. Proponowałbym wieczne strzały dla Ninji.

4. W tych smoczych umiejętnościach jest bonus do Wartości Ataku, brakuje według mnie bonusu na Moc Umiejętności (Szaman i Sura jest przez to w plecy).

Opublikowano

...

proponuje być bardziej energicznym, pół filmu przewinąłem bo troszkę wiało nudą xD dodawaj conieco od siebie, jakąś opinie itp. :) no i muzyke na początku ściszyłem do 10% a twój głos na 100% trzeba było zwiększyć, ale leci + za chęci ^^

18438724560545478762_thumb.jpg
Opublikowano

NIE POLECAM !

DLACZEGO ? 

Sama nazwa ZabQ, Tharel, Bluur robią serwery tylko dla Hajsu tak samo jak Nostidla i ten jeszcze jeden ich serwer EASY co zrobili kasa im się zgodziła to zamknęli serwer i mieli gdzieś graczy.KASA NAJWAŻNIEJSZA.Tak samo będzie z tym po stoi trochę bo na stracie dużo ludzi załaduje w IS a jak już zysku z IS nie będzie to zamkną tak samo jak z Nostidlą było i tamtym drugim serwerem EASY, nie pamiętam ile serwer był otwarty "Nostidla", ale od otwarcia do zamknięcia zebrali 11tysięcy z samego IS.

Opublikowano

Jaki jest % ulepszenia na dany +?

Jakie sa bony na serwie? (Prosze o tabele lub wypisanie wartosci)

Jaki jest czas respawnu bossow/metinow?

Z metina w dt (mapki) jest drop?

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

NIE POLECAM !

DLACZEGO ?

Sama nazwa ZabQ, Tharel, Bluur robią serwery tylko dla Hajsu tak samo jak Nostidla i ten jeszcze jeden ich serwer EASY co zrobili kasa im się zgodziła to zamknęli serwer i mieli gdzieś graczy.KASA NAJWAŻNIEJSZA.Tak samo będzie z tym po stoi trochę bo na stracie dużo ludzi załaduje w IS a jak już zysku z IS nie będzie to zamkną tak samo jak z Nostidlą było i tamtym drugim serwerem EASY, nie pamiętam ile serwer był otwarty "Nostidla", ale od otwarcia do zamknięcia zebrali 11tysięcy z samego IS.

Jaki my serwer easy robiliśmy? Czy ja o czymś nie wiem?

Powtórzę fakt, robimy serwer tyle miesięcy i mamy go wyłączyć? Dopóki będziecie na nim grali, dopóty serwer będzie dostępny.

Pozdrawiam,

Zarząd Malestia.pl

Ps. Ja tez jestem w ekipie.

PS2. Jeżeli serwer na siebie nie zarabia, to jaki jest sens trzymania wyludniajacego się projektu?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...