Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Medium Malestia.pl - Start 12 grudnia

Tharel.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie, czytamy medale co sekundę. Nie ma misji na konia tylko czytamy po prostu cały czas medale. :)

Trochę , lipa jak na medium server robić boja . A będzie dostępny jakiś wierzchowiec w is ?

• Odpowiedzi 329
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fajny serwer, czekam na start :3

Skąd dropią kamole, bo chyba nic o tym nie było?

Z metinów/bossów.

Nie ma za co przepraszac, wszyscy jestesmy ludzmi. Dziekuje za odpowiedzi ktorych mi juz udzieliles i tak teraz sie na pewno juz zrozumielismy. ;)

Jeszcze nawiazujac do tych bonusow to masz na mysli takie cos gdzie np. abs na miecze wchodzi rzadziej/czesciej niz abs na wiatr czy jak mam to rozumiec? + rozumiem takze ze bony nie sa maxymalne? Zgaduje ze sa 3 opcje na wejscie danego bonusu?

Pozdrawiam. 

@pozytywnyy

Tak. :)

//Widzialem jeszcze jakas wzmianke co do teczowych kamieni. Czy na ich pomyslne przeczytanie jest 100%? I co macie na mysli poprzez KU+KD zeby wbic skilla na P?

Z tego co pamiętam to chyba jeden lub 2 bonusy, które są bez sensu po prostu nie wchodzą do żadnych itemów. Nie, nie są maksymalne. To zależy od bonusu ale załóżmy, że od 3 do 5.

Odnośnie tęczowych kamieni, 100% czytania i leci od G1 do P.

Jak czytasz KDki to pojawia Ci się komunikat, że musisz mieć książkę szkolonego skilla. Najprościej mówiąc, szkolenie od M1 do P wygląda tak jak od M1 do G1, z tym, że od G1 potrzebne są jeszcze KD.

Czyli np. nie robiac w ogole dungeonow np. dajmy na to,ze od 1 do 75 expimy a pozniej robimy sobie questy/biologii i bedziemy mogli wbic na kazdy dungeon na maly lv?

Tak, na każdy poziomowy dungeon.

Opublikowano

Nie, czytamy medale co sekundę. Nie ma misji na konia tylko czytamy po prostu cały czas medale. :)

A medale to mam nadzieje ze nie tylko (albo najlepiej wcale) z lochow malp? Tylko np. z metkow czy cos. ;d

Opublikowano

A medale to mam nadzieje ze nie tylko (albo najlepiej wcale) z lochow malp? Tylko np. z metkow czy cos. ;d

Medale dropią tylko w Lochu. Możemy zdobyć je też w sklepie z Punktami Osiągnięć. :)

Opublikowano

Medale dropią tylko w Lochu. Możemy zdobyć je też w sklepie z Punktami Osiągnięć. :)

A będzie Bojowiec lub militar w is ?

Opublikowano

A będzie Bojowiec lub militar w is ?

Tak.

Mam pytanie, jak mamy te pierwsze dungeony i dostaniemy np te 3% na potwory za 1 raz zrobiony dungeon, to juz pozniej nie mozemy tam wchodzic prawda? 

Będzie można wejść, ale nagrody będą inne.

Opublikowano

Ooostry projekt ;) ogladałem filmik z ta kamerką, Panowie fajna sprawa :P

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Ja p******e, ale serwer. Mega :) Wszystko co mnie denerwowalo, albo co bym zmienil jest tutaj skasowane i pozmieniane :) Bede gral opor :)

Takie pytanko jeszcze, czy zwiekszenie ataku na helerze bedzie poprawione? :)

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Ja p******e, ale serwer. Mega :) Wszystko co mnie denerwowalo, albo co bym zmienil jest tutaj skasowane i pozmieniane :) Bede gral opor :)

Takie pytanko jeszcze, czy zwiekszenie ataku na helerze bedzie poprawione? :)

Tak jest zwiększone i przy 90 int daje coś około 150 wartości

Opublikowano

Update:

- Dodano ulepszanie biżuterii. 

Qu3aG5h.png

e2TT2Na.png

Opublikowano

To jak zrobimy raz np. wilczy gaj i dostaniemy te 3% na moby to jak zrobimy drugi raz ten sam dungeon to dostaniemy następne bonusy na stałe ? A jakie są to bonusy ? 

Bonusy Stałe za dungeony są przypisywane tylko raz do postaci.

e2TT2Na.png

Opublikowano

Świetnie zrobiona prezentacja. Jeśli wszystko jesttak jak na obrazkach, to inne serwery muszą poczekać z premierą. Polecam i do zobaczenia w piątek!

Opublikowano

Jest już jakiś model is ? Jak on bedzie wyglądał i co w nim będzie się znajdowało i za ile :)?
Prezentacja 10/10, na 100% zagram :>

790331421158480286162.png

i5 2500k 

msi z77a gd 55

Ballistix x2 4gb

r9 270x 4gb

Thermaltake 530w

gladius m25

seagate 1tb

Opublikowano

ja nie rozumiem tych bonów z dunegonów, to wychodzi na to że można tam siedzieć i tylko zbierać bonusy?  :huh:

Bonusy za dungeony poziomowe dostaje się tylko raz, za drugim, trzecim i następnym wejściem nagrody są inne.

Opublikowano

ja nie rozumiem tych bonów z dunegonów, to wychodzi na to że można tam siedzieć i tylko zbierać bonusy?  :huh:

kurde nie chce czytać 3 postów wyżej .. za trudno ?

Bonusy Stałe za dungeony są przypisywane tylko raz do postaci.

Opublikowano

Zagram serwer fajny mam nadzieje ze obejdzie sie bez bugów :P

Robie intra/avatary/tła dla Youtuberów!  :)
VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV

GG 50528323! :ninja: 

Opublikowano

PYTANIE ! czy będzie tu szansa użytku -sensownego- 5 skila archera ? czy też zostanie zapomniany? gdyby szybkość ruchu była by odpowiednio dostosowana wówczas więcej klas skorzystało by na tym a dodatkowo spowolnienie nie było by bezsensownym bonem

Opublikowano

PYTANIE ! czy będzie tu szansa użytku -sensownego- 5 skila archera ? czy też zostanie zapomniany? gdyby szybkość ruchu była by odpowiednio dostosowana wówczas więcej klas skorzystało by na tym a dodatkowo spowolnienie nie było by bezsensownym bonem

To już chyba wyższa szkoła :) Ale skoro poprawili zwiekszenie ataku szamanowi to może by i zwiększyli szybkość ruchu u archera. Chociaż jeszcze nigdzie tego nie widzialem :)

OsoInternational.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...