Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Medium Malestia.pl - Start 12 grudnia

Tharel.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 329
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Proszę, tylko nie ZabQ żywa złotówa każdego swojego suba przelicza na PLN. Serwer na bank pod hajs dodatkowo będzie nie równa walka bo wiadomo eq navi. Jak się hajs zgodzi to serwer off. Pozdro nie polecam. 

Skąd truta i zmianki? 

Opublikowano

Proszę, tylko nie ZabQ żywa złotówa każdego swojego suba przelicza na PLN. Serwer na bank pod hajs dodatkowo będzie nie równa walka bo wiadomo eq navi. Jak się hajs zgodzi to serwer off. Pozdro nie polecam. 

Skąd truta i zmianki? 

Nigdy nie zrozumiem ludzi którzy piszą o serwerze negatywnie, mówią że nie będą grać, nie polecają go innym graczom a potem się pytają gdzie co dropi XDD

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Skąd truta i zmianki?

Pracujemy z Tharelem tyle miesięcy, tylko po to żeby offnac serwer? Dobrze, że jesteś pierwszym człowiekiem, który napisał taki komentarz, bo inaczej zwatpilbym w ten świat.

PS.

Zapraszam do obejrzenia trailera! ;)

Opublikowano

Nigdy nie zrozumiem ludzi którzy piszą o serwerze negatywnie, mówią że nie będą grać, nie polecają go innym graczom a potem się pytają gdzie co dropi XDD

Ne ma tutaj nic do rozumienia. Takie osoby sie pytaja o pierwsze lepsze rzeczy ktore im przyjda na mysl (nawet jezeli znaja odpowiedz) bo nie chca dostac %. Proste. :)

Co do trailera to akurat mi nie przypadl do gustu. Ani nie jest fajny sam w sobie ani nie pokazuje nic ciekawego. (GEJ... -.-) Nawiazujac jeszcze do ISu to takze sie obawiam ze ten serwer sie szybko przerodzi w P2W patrzac na sposob rozgrywki i ilosc rzeczy ktore beda mogli spokojnie wlozyc do ISu ale zobaczymy. Niech go najpierw odpala, pograjmy a potem bedziemy oceniac. 

Pozdrawiam.

Opublikowano

Item wymiksowany perfekcyjnie, to u nas będzie "coś" :)

Moze jasniej ? Jakie wartosci wchodza np na miecze ?

Masz odpowiedz kilkanascie postow temu...

cos nie moge znaleźć jak mozesz to napisz mi jakie wartosci wchodza

anNO14B_460sa.gif

Opublikowano

Zapewne 15% i 2k hp. ale takie eQ to coś już będzie

2 bony maxymalne to bedzie cos , gdzie potem z metka leci 19 zmianek ?

Nie pytam sie jaki maxymalny bonus jest tylko ile jest innych wartosci tego samego bonusy np miecze 6, 12 i 15

anNO14B_460sa.gif

Opublikowano

Nie wierzę że ktoś wpadł na takie pomysły jak wy. Mega wielki plus. Podświetlanie podrzedmiotu który ostatnio wpadł do ekwipunku no super sprawa. Czekać tylko na start. ✌ A myślę że po upadku wielu serwerów Medium/Hard ludzie przyjdą grać właśnie tutaj. Do zobaczenia w grze!

Edit#

Nie widzę żadnej informacji o koniach. Jak tutaj wygląda sprawa z koniem? Na start podstawowy/bojowy? Medale we wszystkich lochach, tylko w niektórych? Jeżeli jest to w prezentacji to nie zauważyłem. :)

Opublikowano

A jak wygląda sprawa z bronami 30 ?

Trzeba je dropić ? i bodzie  skąd . ...

Opublikowano

A jak wygląda sprawa z bronami 30 ?

Trzeba je dropić ? i bodzie  skąd . ...

Tak, bronie 30 lv trzeba wydropić. Bodzie też możemy dropnąć, albo kupić w sklepie PO.

Opublikowano

Nie wierzę że ktoś wpadł na takie pomysły jak wy. Mega wielki plus. Podświetlanie podrzedmiotu który ostatnio wpadł do ekwipunku no super sprawa. Czekać tylko na start. ✌ A myślę że po upadku wielu serwerów Medium/Hard ludzie przyjdą grać właśnie tutaj. Do zobaczenia w grze!

Edit#

Nie widzę żadnej informacji o koniach. Jak tutaj wygląda sprawa z koniem? Na start podstawowy/bojowy? Medale we wszystkich lochach, tylko w niektórych? Jeżeli jest to w prezentacji to nie zauważyłem. :)

Medale można wydropić w lochach i czytamy je co sekundę.

Opublikowano

Tak, bronie 30 lv trzeba wydropić. Bodzie też możemy dropnąć, albo kupić w sklepie PO.

mam pytanie czy da sie zrobic tak zeby byly podswietolne ostatnie 3 itemy ktore zostaly podniesione ? albo nawet 5 bo nie wiadomo co sie podnioslo i np. zeby Ku sie stackowaly jezeli jeszcze niema

Opublikowano

mam pytanie czy da sie zrobic tak zeby byly podswietolne ostatnie 3 itemy ktore zostaly podniesione ? albo nawet 5 bo nie wiadomo co sie podnioslo i np. zeby Ku sie stackowaly jezeli jeszcze niema

Możliwe, że dodamy taki bajerek na update, na razie nie ma czasu. Tak stackują się.

Opublikowano

Po prezentacji, większość serwerów fajnie wygląda, ale co z tego wyjdzie to się okaże, wszystko wyjdzie w praniu. Poza tym Właściciel serwera :Zabq no tak szczerze to zbytnio za tobą nie przepadam, ale życzę Ci oraz Tharel'owi powodzenia ;) 

xD 

Opublikowano

Polecam wszystko ładnie dopracowane co widać po samej zapowiedzi :) 

ZabQ i Tharel dwie osoby które znam z administracji są bardzo ogarnięte.  

/iZumi :) 

Opublikowano

@Tharel. 

Możesz odpowiedzieć na moje wcześniejsze pytanie dotyczące szybkości ruchu ?

Jest dobrze ustawiona szybkość ruchu w 5 skillu Archera.

Jeśli masz jakąś sugestię, napisz na PW. :)

e2TT2Na.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...