Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moyes.pl Gramy Tutaj! Start w sobotę o 18:00 [Dedyk] [Easy/Medium]

~Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi ci o 10 sztuk drzewa do kowala bodajże ?

Jeżeli tak to to zalezy od szczęscią bo ja ją zrobiłem srednio w 35 minut.

Tak tak o ta misje. No to ja mialem pecha :p. Nie robie juz nawet tych misji
  • Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Administracja mogła by zrobić tabelę i każdy by zagłosował czy chce nowe miasta takie jakie są czy stare ;). Mnie mianowicie podobają się te nowe miasta :).

ddz8gi.png

Opublikowano

Administracja mogła by zrobić tabelę i każdy by zagłosował czy chce nowe miasta takie jakie są czy stare ;). Mnie mianowicie podobają się te nowe miasta :).

Ktoś tu z administracji pisał, że jak będzie forum to zrobią taką ankietę. ;)

Opublikowano

Miasta jak miasta... ale te inne nowe mapy i wszystkie mapy sa zrobione na 1 teksturze. Lekkie roznice. Male mapy. Male spoty. Malo mobow. 1/10

Opublikowano

Miasta jak miasta... ale te inne nowe mapy i wszystkie mapy sa zrobione na 1 teksturze. Lekkie roznice. Male mapy. Male spoty. Malo mobow. 1/10

Nie słyszę od Ciebie w tym temacie nic oprócz hejtów. Nic Ci się na tym serwerze nie podoba.. Cały czas narzekasz, że to źle, to niedobrze, to do dupy i tak dalej..

To ja się teraz Ciebie grzecznie zapytam - po co siedzisz w tym temacie, oraz tylko spamisz i hejtujesz serwer ? Nie podoba Ci się ? - Wyjdź nikt na siłę Cię tutaj nie trzyma. Natomiast, jeżeli już tak bardzo chcesz obserwować co się dzieje w temacie, to bardzo grzecznie proszę, nie udzielaj się.

Nikt w tym temacie nie narzeka tak bardzo jak Ty.

Pozdrawiam serdecznie.

Opublikowano

Nie słyszę od Ciebie w tym temacie nic oprócz hejtów. Nic Ci się na tym serwerze nie podoba.. Cały czas narzekasz, że to źle, to niedobrze, to do dupy i tak dalej..

To ja się teraz Ciebie grzecznie zapytam - po co siedzisz w tym temacie, oraz tylko spamisz i hejtujesz serwer ? Nie podoba Ci się ? - Wyjdź nikt na siłę Cię tutaj nie trzyma. Natomiast, jeżeli już tak bardzo chcesz obserwować co się dzieje w temacie, to bardzo grzecznie proszę, nie udzielaj się.

Nikt w tym temacie nie narzeka tak bardzo jak Ty.

Pozdrawiam serdecznie.

kolega wyraża swoją opinie , co jest uzasadnieniem dlaczego siedzi i pisze w tym temacie , a jak mniemam forum jest do dzielnia się z innymi swoimi doświadczeniami i ogólną opinią na temat danej rzeczy w tym przypadku tego serwera

Nie rozumiem dlaczego spinasz sie do tego użytkownika , rozumiem że przeszkadza ci mało rozwinięta wypowiedż nie poprzedzona argumentami? dlaczego nie napiszesz mu czy nie dał by paru argumentów i czy mógłby rozwinąc wypowiedź , tylko odrazu wypraszasz go grzecznie mówiąc z działu i namawiasz by sie nie udzielał , jesli każdy by myslał jak ty z pewnościa było by pare stron postów a nie parę dziesiąt

Kto tak uważa like żeby obalić błędne myślenie sith'a

Ja mam takie małe pytania. Dlaczego nie chce pobrać mi clienta do końca? Zatrzymuje się na 99% i nie wiem co dalej z tym zrobić.

Pobierz z innego hosta niż mega , na mega mam to samo

Opublikowano

Ja mam takie małe pytania. Dlaczego nie chce pobrać mi clienta do końca? Zatrzymuje się na 99% i nie wiem co dalej z tym zrobić.

Może to być wina przeglądarki ,ale równiez możesz spróbowac pobrać z innego hostingu , a jezeli tam bedzie to samo to pobierz program IDM / FDM :)

kolega wyraża swoją opinie , co jest uzasadnieniem dlaczego siedzi i pisze w tym temacie , a jak mniemam forum jest do dzielnia się z innymi swoimi doświadczeniami i ogólną opinią na temat danej rzeczy w tym przypadku tego serwera

Nie rozumiem dlaczego spinasz sie do tego użytkownika , rozumiem że przeszkadza ci mało rozwinięta wypowiedż nie poprzedzona argumentami? dlaczego nie napiszesz mu czy nie dał by paru argumentów i czy mógłby rozwinąc wypowiedź , tylko odrazu wypraszasz go grzecznie mówiąc z działu i namawiasz by sie nie udzielał , jesli każdy by myslał jak ty z pewnościa było by pare stron postów a nie parę dziesiąt

Kto tak uważa like żeby obalić błędne myślenie sith'a

Pobierz z innego hosta niż mega , na mega mam to samo

Zgadza się forum jest do wyrazania opinij ,ale on spamuje w kólko o tym samym ,to wyglada ci na opinię ? 

Mi nie bardzo ,w końcu zacznie zbierać warny, ( wiem z własnego doświadczenia xD )

Właśnie na ich stronce nie ma innego hosta niż  mega...

Czy ty jesteś slepy? za przeproszeniem.. 

Pod Mirror #2 jest mega co  ( pomylilem się są 2x mirror #1 ) ale nie cięzko sprawdzić..

a pod Mirror #1 masz inny hosting. 

A jezeli nie wiesz o co mi chodzi to wejdz w zakladkę " Pobierz grę " 

I- - - -

b975effe4c9c6.png

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

No widze ze Azoom woli sb na jakims innym serwerze miec GM niz pomagac i naprawiac bledy na Dreikonie.. Widac nie widzi ze nie dlugo dreikon przez takie zachowanie udpadnie. Nic nowego, xoraz wiecej bugow.. Zalosne

Opublikowano

Melver (nwm czy dobrze napisalem)

Ale argumentuje swoje wypowiedzi bo jezeli nie byloby arguemntu to bylby warn za spam.

Ps. Nie pisze tylko o wygladzie miast.. jezeli wam sie chce przeczytajcie o czym wszyscy pisza.

Jezeli nawet chcecie dodac ankiete to gdzie? Sielu tu ma bana a forum na ta chwile nie ma.

Seth widze ze ty myslisz ze jak grales na becie. Wiesz co gdzie respi sie. Co i jak poukladane w grze jest nie czyni cie to wypraszania mnie z tematu. Nie jestes panem i wladca. Wczoraj tak samo spam na ts ciagle z 1 wiadomoscia gdzid nawet HA cie upominali.

Zamiast patrzev na kogos spojrz na siebie skoro byles na testach to czemu taka masa bugow? Co robiles w tym czasie? No tak lepiej zgonic ze kilka osob testowalo

Ps. Sory za bledy. Wersja tel.

Opublikowano

Melver (nwm czy dobrze napisalem)

Ale argumentuje swoje wypowiedzi bo jezeli nie byloby arguemntu to bylby warn za spam.

Ps. Nie pisze tylko o wygladzie miast.. jezeli wam sie chce przeczytajcie o czym wszyscy pisza.

Jezeli nawet chcecie dodac ankiete to gdzie? Sielu tu ma bana a forum na ta chwile nie ma.

Seth widze ze ty myslisz ze jak grales na becie. Wiesz co gdzie respi sie. Co i jak poukladane w grze jest nie czyni cie to wypraszania mnie z tematu. Nie jestes panem i wladca. Wczoraj tak samo spam na ts ciagle z 1 wiadomoscia gdzid nawet HA cie upominali.

Zamiast patrzev na kogos spojrz na siebie skoro byles na testach to czemu taka masa bugow? Co robiles w tym czasie? No tak lepiej zgonic ze kilka osob testowalo

Ps. Sory za bledy. Wersja tel.

Forum będzie,wiec w czym ty problem widzisz? Jezeli ankieta bedzie jutro to się nic nie stanie.

// Jak exp na mapkach 100+ 

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Forum będzie,wiec w czym ty problem widzisz? Jezeli ankieta bedzie jutro to się nic nie stanie.

// Jak exp na mapkach 100+

Mialo byc dzis tak samo jak is wczoraj po godz 20.

Aby nie bylo ze tylko hejtuje.. serwery siela sa bardzo spoko. Bardzo dobry byl hard ale malo ludzi bylo jednak tu przesadzone ;c

Exp jak pisalem juz wczesniej dosc slaby. Skoro na 100lv na groxie leci 0.10 za moba a na mapie 100lv po 0.08. Roznica duza skoro grota jest do 100 a mapa az do 120 a jak na 100 juz tak slabo leci.

Chyba bede expic na grocie. Bo do 110 lekko na każdym priv lecialo.

Opublikowano

za chwilę wysle ci ssa na pW, nie bede go tutaj wstawiał bo sie tłum zrobi. :)

Przeczytaj pw :) bledny link

mapa 100lv +100% expa mus !

Zgadzam się, lepiej leci exp w grocie na 100lv niż na mapie 100

Opublikowano

Po dłuższym zastanowieniu wbijam na serwer.

Wiele czytałem z tej prezentacji, i wychodzi że serwer na + :)

Kiedy Forum? o.O

Podobno dziś. ( chciałem napisać jutro xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...