Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moyes.pl Gramy Tutaj! Start w sobotę o 18:00 [Dedyk] [Easy/Medium]

~Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hah, zdarza się każdemu :P

Ja słyszałem, tzn czytałem że miało byc 23 :D

PS: Oddaj mój avatar :D

Ty oddaj mój, kradzieje same. xD

Nie no ktoś pisał, że podobno dziś ma być forum. 

Jak z dropem ulepek na przerabianie eq? łatwo lecą, czy trzeba się wysilić?

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zrobcie cos z tymi dangeonami bo aktywne jest tylko WW i w tym momencie nie ma nic innego do robboty na serwie niz exp na moim lvlu (105). 10 NPC kazdy od innego rajdu a zaden nieaktywny...

5.jpg
Opublikowano

Exp jak pisalem juz wczesniej dosc slaby. Skoro na 100lv na groxie leci 0.10 za moba a na mapie 100lv po 0.08. Roznica duza skoro grota jest do 100 a mapa az do 120 a jak na 100 juz tak slabo 

Piszesz to już 235412 raz.

Zamiast jęczeć jak pizda na MPC idz lepiej expić... 3,5h spędziłem na mapie 100 do wbicia 120... bez PDka z IS, miałem 3 PDki z gry

The past has gone

Opublikowano

Miala byc przerwa o godz. 20 wprowadzajaca dungi, jakies tam poprawy CH, dodanie do dropu ulepek które nie lecą itp. Mamy godzinę 01:30 i nawet nic się nie zapowiada żeby przerwa byla. Jak do rana nie będzie podstawowych rzeczy które miały być to ja podziekuje za serwer.

Opublikowano

Miala byc przerwa o godz. 20 wprowadzajaca dungi, jakies tam poprawy CH, dodanie do dropu ulepek które nie lecą itp. Mamy godzinę 01:30 i nawet nic się nie zapowiada żeby przerwa byla. Jak do rana nie będzie podstawowych rzeczy które miały być to ja podziekuje za serwer.

Nikt Cię tu teraz nie trzyma. Zastanawiam się jak niektórzy nie mają życia, są uzależnieni czy coś żeby nie móc poczekać 2-4 dni... nie umiem sobie tego wytłumaczyć... Dlaczego aż tak jęczycie?

The past has gone

Opublikowano

Sielu to ześ pogardził mobami.. Tak samo metkami czy też bossami paranoja, Red las v2 itp też pozmieniałeś troche się dupy ani kupy nie trzyma, Ale i tak będę grał bo wiadome nie padnie ;P

qhnkxc.jpg

Opublikowano

Piszesz to już 235412 raz.

Zamiast jęczeć jak pizda na MPC idz lepiej expić... 3,5h spędziłem na mapie 100 do wbicia 120... bez PDka z IS, miałem 3 PDki z gry

Powtarzqlem bo ktos pytal.

Zapomnialem jednak ze jestes wielkim obronca serwera.

Wprowadzili te poprawy?

Opublikowano

Może to być wina przeglądarki ,ale równiez możesz spróbowac pobrać z innego hostingu , a jezeli tam bedzie to samo to pobierz program IDM / FDM :)

Zgadza się forum jest do wyrazania opinij ,ale on spamuje w kólko o tym samym ,to wyglada ci na opinię ? 

Mi nie bardzo ,w końcu zacznie zbierać warny, ( wiem z własnego doświadczenia xD )

Czy ty jesteś slepy? za przeproszeniem.. 

Pod Mirror #2 jest mega co  ( pomylilem się są 2x mirror #1 ) ale nie cięzko sprawdzić..

a pod Mirror #1 masz inny hosting. 

A jezeli nie wiesz o co mi chodzi to wejdz w zakladkę " Pobierz grę " 

I- - - -

b975effe4c9c6.png

no jeśli on spamuj wkółko o tym samym powinny być warny ;P

Nikt Cię tu teraz nie trzyma. Zastanawiam się jak niektórzy nie mają życia, są uzależnieni czy coś żeby nie móc poczekać 2-4 dni... nie umiem sobie tego wytłumaczyć... Dlaczego aż tak jęczycie?

twoja odpowiedz nic nie wniosla , warna proszę dla tego pana

Jakie ulepy wprowadzone i gdzie one dropią? :)

/ komnata wprowadzona?

jeszcze nie działa komnata

Ulepy polecam sprawdzić w grze w zakładce z prawej strony ekwipunku "wiki dropu"

Opublikowano

Melver (nwm czy dobrze napisalem)

Ale argumentuje swoje wypowiedzi bo jezeli nie byloby arguemntu to bylby warn za spam.

Ps. Nie pisze tylko o wygladzie miast.. jezeli wam sie chce przeczytajcie o czym wszyscy pisza.

Jezeli nawet chcecie dodac ankiete to gdzie? Sielu tu ma bana a forum na ta chwile nie ma.

Seth widze ze ty myslisz ze jak grales na becie. Wiesz co gdzie respi sie. Co i jak poukladane w grze jest nie czyni cie to wypraszania mnie z tematu. Nie jestes panem i wladca. Wczoraj tak samo spam na ts ciagle z 1 wiadomoscia gdzid nawet HA cie upominali.

Zamiast patrzev na kogos spojrz na siebie skoro byles na testach to czemu taka masa bugow? Co robiles w tym czasie? No tak lepiej zgonic ze kilka osob testowalo

Ps. Sory za bledy. Wersja tel.

Myślę, że mówiłeś o mnie pisząc "Seth", możliwe że miss click. Spoko ;)

Owszem grałem na becie, wiem gdzie się co respi mniej więcej, ale nie bój się, nie pamiętam wszystkich respów.

Z całej rozgrywki uklepałem 1 królówke i 2 metki na pustyni. Nic więcej. Dlaczego ? - Bo jest 1.2k ludzi online i wątpię czy znajdziesz coś do uklepania. Mimo to, że kojarzę respy to i tak i tak nie udaje mi się nic klepać - dlaczego ? - Ponieważ jest multum ludzi - jeżeli jeszcze nie zauważyłeś, wczoraj dochodziło do 1200 graczy online !

Po raz kolejny proszę Cię o wymienienie chociaż kilku z tych "masy bugów", bo dotychczas, prócz wywalania subchanell'i, czyli bugu z WW, oraz drobnych czyli brak możliwości łowienia i brak jakiegoś ulepszacza nie znalazłem nic poważniejszego.

Dwa ostatnie z nich uciekły z głowy technikowi. 

A teraz kilka słów dotyczących bety.. Mianowicie, słuchaj jeżeli administracja zgodziła by się na otwartą bete i dała ludziom jakieś sklepy z eq etc, nie działo by się nic innego jak masa pvp w m1 i hejt'y na administracje o brak balansu klas. Jeżeli było 3 osoby na becie, które testowały wybrane sprawy, łatwiej było wyłapać. 

Co do spamu na TS, nie upominał mnie nikt, gdyż chciałem poinformować wszystkie osoby o tym, jak naprawić klienta, oraz jak go uruchomić, żeby potem nie było problemów na starcie, że 300 osób nie może uruchomić klienta. Jeżeli Ci to przeszkadzało mogłeś wyjść z kanału i to wszystko.

Pozdrawiam serdecznie.

Opublikowano

Miałem wbić z nudów lecz cóż... #1 hosting 350mb pobrałem gówno nie client lotłem łatke * do tego nie działa nic nie odpala , pobieram #2 hosting z mega 500 cos mb nie działa lotam łatke  też nie działa więc w d***e z takim clientem szkoda czasu.

Patcher który jest na str. głw. nie działa nie mozna pobrać

A ten który jest do pobrania UP. wyskakują błędy przy patchowaniu.

Opublikowano

Poprawcie drop ulepków albo zwiększcie resp metkow / bossów... Lub jakies dungeony nawet się broni do +9 na 100 nieda zrobić... 9-11 godz a i tak pełno osób ksuje ;/

2579314424273501027542.png

Opublikowano

Poprawcie drop ulepków albo zwiększcie resp metkow / bossów... Lub jakies dungeony nawet się broni do +9 na 100 nieda zrobić... 9-11 godz a i tak pełno osób ksuje ;/

Zgadzam się. :P Wiadomo - rywalizacja i te sprawy, ale to lekka przesada. Może zmniejszyć resp królowej do 10 minut? Od razu będzie lepiej. Drop ulepów jest całkiem okej, chociaż nie rozumiem dlaczego np. na etapie Pustyni i Red Lasu małże leciały jak szalone, a od AV2 prawie w ogóle nie dropią. Tutaj powinniście zwiększyć drop małży. :P Exp może minimalnie, chociaż jak dla mnie jest całkiem okej. Zawsze zostaje czas na zdobycie hajsu. xD

Opublikowano

Zgadzam się. :P Wiadomo - rywalizacja i te sprawy, ale to lekka przesada. Może zmniejszyć resp królowej do 10 minut? Od razu będzie lepiej. Drop ulepów jest całkiem okej, chociaż nie rozumiem dlaczego np. na etapie Pustyni i Red Lasu małże leciały jak szalone, a od AV2 prawie w ogóle nie dropią. Tutaj powinniście zwiększyć exp małży. :P Exp może minimalnie, chociaż jak dla mnie jest całkiem okej. Zawsze zostaje czas na zdobycie hajsu. xD

Da się zwiększyć exp małży? Oj Miyoshi. :D

Kiedy nowa strona wraz z is'em? xD

Opublikowano

Da się zwiększyć exp małży? Oj Miyoshi. :D

Kiedy nowa strona wraz z is'em? xD

Nie wiem. xD Ale to dalej nie zmienia faktu, że na w/w mapach małże leciały jakoś przyzwoicie. :P

Ogarnia ktoś, czy jest możliwość zmiany profki tutaj?

//edit:

@Quake. JEZUS, exp małży, jestem geniuszem. :v Oczywiście chodziło mi o drop. xD Za mało kawy rano wypiłam. xD

Opublikowano

Nie wiem. xD Ale to dalej nie zmienia faktu, że na w/w mapach małże leciały jakoś przyzwoicie. :P

Ogarnia ktoś, czy jest możliwość zmiany profki tutaj?

Niee ma. :P

@Miyoshi

tak, serio. xD

nmzc. :v

Opublikowano

ja mam co chwile problem z log.,

Nie dbam co myślisz o mnie, co jest ci niewygodne
Jebię zdania postronne, to zapamiętaj..
Czy słucha mnie ten koleś z emo grzywką na czole
Dla mnie już dawno poległ, to zapamiętaj..
Że mówisz do mnie ziomie, gdy w środku ciśniesz po mnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...