Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moyes.pl Gramy Tutaj! Start w sobotę o 18:00 [Dedyk] [Easy/Medium]

~Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ref

Tak. Jeżeli np nie uklepiesz 2 niedźwiedzi, to nie pojawi Ci się quest następny ( z polowaniami bossów ) 

Spróbuj usunąć, bądź przenieść folder ymir work z dysku D.

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gordonix ogarnijcie cos zeby był dzwiek gry !

dam znać, ale ja nie jestem w teamie. Przekazuje jedynie informację od siela, bo sielu został zbanowany na Forum. 

ref

Misje robi się po kolei, np Biologa jak na innych serwerach najpierw masz zęby a potem księgi i tak dalej. 

xD 

Opublikowano

Miałam grać i nawet łatka nie pomaga, cały czas log. serwer zapowiada się ciekawie a 0 pomocy od strony administracji. 

Opublikowano

Miałam grać i nawet łatka nie pomaga, cały czas log. serwer zapowiada się ciekawie a 0 pomocy od strony administracji. 

NA ts byłas?

Wczoraj wieczore administracja pomagała na tsie kazdemu kto miał jakieś problemy.

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Łatke masz?

Tak mam łatke, lecz problem może być w tym że jak ściągam clienta to to zajmuje 270 a nie tyle ile jest napisane tzn 522. U kolegi jest to samo :>

Opublikowano

Powinni poprawic te spoty..

Kiedy inne dungi niz ww beda dzialac?

Co do spotów to sie niestety nie zgodze. ( jezeli chodzi o mapki -- m2 ,pustynia, red las )

Mozna sie przemęczyc w red lesie te 20 lvli ,a na pustyni spoty są całkiem całkiem.

av2 również każda komnata = dobry spot . 

Nie widze potrzeby zwiekszania spotów.

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Lagi, kicki, ciągłe poprawki, rebooty... cała gra na tym serwerze.

Tak się robi bete dla 15 koleżków z TSa

The past has gone

Opublikowano

Lagi, kicki, ciągłe poprawki, rebooty... cała gra na tym serwerze.

Tak się robi bete dla 15 koleżków z TSa

Lagi? Mnie jakoś nie laguje .

Kicki? wywalilo mnie 3-4 razy odkąd gram.

// co z forum?

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Tak mam łatke, lecz problem może być w tym że jak ściągam clienta to to zajmuje 270 a nie tyle ile jest napisane tzn 522. U kolegi jest to samo :>

A masz aktualnego ( najnowszego winrara? )

Opublikowano

Wyskakiwal mi blad z brakiem tego pliku msvr100 czy jakos tak, skopiowalem go z innego clienta i wyskakiwal ten LOG co jest w najlepszej odpowiedzi, znikal od razu i metin sie nie wlaczal. Pobieralem i z mega.co i z ich hostingu, latke mam i nie dziala. Wie ktos jak to naprawic ?

Opublikowano

DMG szamana leczenie jest zbugowany. Przy 50% na ludzi i kd 30% zadaje ze skilli po niecale 2k. Nie polecam ;)

zapewnie jakby bił 30k to byś siedział cicho i się cieszył :)

polecam

eVeRyBodY sHoTiNg NoW

Opublikowano

3 razy pod rząd wywaliło z WW pozdrawiam. Podczas expa tak samo.. cały czas loga. Wbije, użyje pelerynki i od nowa. Patola taka troche ;> mieliście dobre zainteresowanie ale zje**scie clienta...

Opublikowano

zapewnie jakby bił 30k to byś siedział cicho i się cieszył :)

polecam

Ehh, gdybyś miał mózg i nie był tak ograniczony mentalnie... Gdzie on mówi, że chce 30k?

2k ze skilla to śmiech na sali...

Sam Sielu gadał na TSie, że balansu postaci nie było... najpierw zajęli się chanellami a teraz będzie balans

The past has gone

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...