Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moyes.pl Gramy Tutaj! Start w sobotę o 18:00 [Dedyk] [Easy/Medium]

~Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Client włącza się i od razu się wyłącza, nie polacam.

Legia Pogoń dwa pe#ały cały sezon się j#b#ły
Na centralnym, na peronie, wisi legia na kondo#ie.
Każdy kibic ze stolicy nosi ch#ja w odbytnicy...
Mamy tylko dwie ambicje j#bać legie i policje!

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

3 razy pod rząd wywaliło z WW pozdrawiam. Podczas expa tak samo.. cały czas loga. Wbije, użyje pelerynki i od nowa. Patola taka troche ;> mieliście dobre zainteresowanie ale zje**scie clienta...

Mówiłem by betę zrobić dla wszystkich, rozciągnąć w czasie rejestracje etc... 

Cóż, pewność siebie czasem gubi...

The past has gone

Opublikowano

NA ts byłas?

Wczoraj wieczore administracja pomagała na tsie kazdemu kto miał jakieś problemy.

Dziś dopiero pobrałam nie wczoraj

Opublikowano

Pograłem, wbiłem 100lv i powiem.... nuda, conajmniej jak dla mnie, może innym się podobra stanie w miejscu i naciskanie na pelerynke i trzymanie spacji. Mapki ? wiadomo chcieli zaskoczyć czymś nowym co powiem sczerze wg nie wyszło moim skromnym zdaniem. Metiny? hmm w red lesie tylko raz na jednego się napotkałem tak to nic. Z WW nie miałem problemu z kickaniem, wczoraj tylko raz. Dungi? chyba tylko ww na 60lvl-el a nastepny dopiero chyba 150? 160lv? Sewer nie dla mnie ale życzę powodzenia w rozwoju. ~Hisoka. 

Nicki na serwerach Metin2:

BooMbel

Hisoka

Opublikowano

Mogli by zwiększyć resp metków i bossów na mapach od 1lv do 80, 100 ponieważ ciężko znaleźć taką królową czy tam metki na mapie 60 :/

ddz8gi.png

Opublikowano

Wędki u rybaka nie dośc, że 10kk to jeszce zbugowane nie da się łowić i przez to nie można dokończyć misji Extra Zabawa XDD

Opublikowano

Wędki u rybaka nie dośc, że 10kk to jeszce zbugowane nie da się łowić i przez to nie można dokończyć misji Extra Zabawa XDD

no niestety, takie beta testy były :)

zamiast dać każdemu dostęp aby posprawdzali to nie.

Opublikowano

Będzie nowa mapa do łowienia ryb...

True zwiększcie exp na mapie od 100 lvl i włączcie inne dungeony.

Opublikowano

Serwer jako tako, niby się udał, ale nie wiem dlaczego z dungów tylko całe to śmieszne WW jest dostępne, co z resztą?    

Exp po 100 lvl'u to jakaś udręka, na 105, min. 20 minut na lvl, z 2x PD, gdzie na 106 z 2xpd, expiłem 30 minut i wbiłem 80%. Coś tutaj jest nie halo. Kolejną sprawą jest obiecywanie różnych rzeczy i niedotrzymywanie ich, też tego nie rozumiem. True napisał, że IS będzie dzisiaj koło 12, a do tej pory nie ma (nie chodzi mi o to, że chce w niego załadować, lecz o to, że robicie ludzi w balona). Tutaj już tracicie zaufanie. Następna kwestia to drop yang do cen w sklepach i ulepszeń, niby ok, bo jest trudniej, no ale bez przesady, że expiąc i robić misje. Wystarczyło mi yang, na ulepszenie 3 itemów na następny poziom po podstawowych i zrobienie skilli P - 106 lvl. (misje wszystkie, oprócz metków i rybak). No bo przecież 10kk wędka i jeszcze nei działa z tego co tutaj mks pisze xDD

Polecam poprawić to, bo na razie nie widać zmian po starcie. 

P.s

Przydałoby się spoty zwiększyć. :) 100+

Aha, a gdzie boss w av2? ;P

A no i ten yangi z małż, 4k rekord chyba ;x

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

O metki oraz bossy jest ciężko, ponieważ ze względu na to, że gra 1k ludzi, przy 4 channelach, znalezienie ów bossa, czy metka graniczy z cudem, ale bossów na każdej mapie jest 3/4. Metków jest około 7/8. Trudno jest znaleźć, gdy nie zna się respów, a nie znacie respów, ponieważ są nowe mapy.

Czy jest za trudno ? - Szczerze powiem, że nie.

Oprócz kilku drobnych bugów ( łowienie, jakieś niedodane ulepszacze, oraz brak czegoś tam), oraz z jednym poważniejszym ( wywalanie ww, oraz ch - które są już ogarnięte), ogólnie serwer stoi dobrze.

Dajcie czas administracji ! To też nie są roboty. Człowiek może się pomylić.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Serwer jako tako, niby się udał, ale nie wiem dlaczego z dungów tylko całe to śmieszne WW jest dostępne, co z resztą?    

Exp po 100 lvl'u to jakaś udręka, na 105, min. 20 minut na lvl, z 2x PD, gdzie na 106 z 2xpd, expiłem 30 minut i wbiłem 80%. Coś tutaj jest nie halo. Kolejną sprawą jest obiecywanie różnych rzeczy i niedotrzymywanie ich, też tego nie rozumiem. True napisał, że IS będzie dzisiaj koło 12, a do tej pory nie ma (nie chodzi mi o to, że chce w niego załadować, lecz o to, że robicie ludzi w balona). Tutaj już tracicie zaufanie. Następna kwestia to drop yang do cen w sklepach i ulepszeń, niby ok, bo jest trudniej, no ale bez przesady, że expiąc i robić misje. Wystarczyło mi yang, na ulepszenie 3 itemów na następny poziom po podstawowych i zrobienie skilli P - 106 lvl. (misje wszystkie, oprócz metków i rybak). No bo przecież 10kk wędka i jeszcze nei działa z tego co tutaj mks pisze xDD

Polecam poprawić to, bo na razie nie widać zmian po starcie. 

P.s

Przydałoby się spoty zwiększyć. :) 100+

Aha, a gdzie boss w av2? ;P

A no i ten yangi z małż, 4k rekord chyba ;x

Prawda i tylko prawda. Serwer jest strasznie nudny. Przez 20 lvli na kazdej mapie stoi sie i trzyma spacje i klika pelerynki. Wszystkie inne dungi są wylaczone przez administracje co jest w ogóle jakas porazka. Po co w prezentacji cos jest jak tak naprawde tego nie ma.

Tak samo mial byc IS i forum dzisiaj i nadal nie ma. Ogólnie obstawiam serwer dla większości osób na 2-4 dni i dziekuje do widzenia bo na serwerze nie będzie co robic. Eq perfekt kwestia 5 minut. Jeden plus ze w miare dużo ulepszaczy trzeba i kasy to chociaż nie każdy +9 eq będzie mial. Ale ilość bossów i metinow to jest jedno wielkie nie porozumienie.

Opublikowano

O metki oraz bossy jest ciężko, ponieważ ze względu na to, że gra 1k ludzi, przy 4 channelach, znalezienie ów bossa, czy metka graniczy z cudem, ale bossów na każdej mapie jest 3/4. Metków jest około 7/8. Trudno jest znaleźć, gdy nie zna się respów, a nie znacie respów, ponieważ są nowe mapy.

Czy jest za trudno ? - Szczerze powiem, że nie.

Oprócz kilku drobnych bugów ( łowienie, jakieś niedodane ulepszacze, oraz brak czegoś tam), oraz z jednym poważniejszym ( wywalanie ww, oraz ch - które są już ogarnięte), ogólnie serwer stoi dobrze.

Dajcie czas administracji ! To też nie są roboty. Człowiek może się pomylić.

Pozdrawiam.

Ok to wypisz nam te położenia metków i bossów bo ja z całej swojej  gry na każdej mapie znalazłem aż 1 .  Przy tylu graczy zdecydowanie za mało się respi lub za wolno.

KsdzBq1.jpg

Opublikowano

Prawda i tylko prawda. Serwer jest strasznie nudny. Przez 20 lvli na kazdej mapie stoi sie i trzyma spacje i klika pelerynki. Wszystkie inne dungi są wylaczone przez administracje co jest w ogóle jakas porazka. Po co w prezentacji cos jest jak tak naprawde tego nie ma.

Tak samo mial byc IS i forum dzisiaj i nadal nie ma. Ogólnie obstawiam serwer dla większości osób na 2-4 dni i dziekuje do widzenia bo na serwerze nie będzie co robic. Eq perfekt kwestia 5 minut. Jeden plus ze w miare dużo ulepszaczy trzeba i kasy to chociaż nie każdy +9 eq będzie mial. Ale ilość bossów i metinow to jest jedno wielkie nie porozumienie.

ja miałem jeszcze lepszy sposób co do expienia: stajesz postacią na koniu kładziesz telefon na spacje myszką najeżdżasz na pelerynki, bierzesz myszke do ręki siadasz wygodnie na fotelu, oglądasz tv i tylko klikasz myszką. Tak ma wyglądać exp ? ;p 

Nicki na serwerach Metin2:

BooMbel

Hisoka

Opublikowano

Naprawili bony "silny na xxx"? Z tego co wczoraj testowalem to bon na nieumarle nie dziala na ripera jak i diably tez sprawdzilem na ripie bo moze cos zmienili i nie dzialaly, takze bon na metiny testowalem i wczoraj nie dzialal.. No chyba, ze ten bon na metiny to tylko do zapchania czy co?

Opublikowano

Ok to wypisz nam te położenia metków i bossów bo ja z całej swojej  gry na każdej mapie znalazłem aż 1 .  Przy tylu graczy zdecydowanie za mało się respi lub za wolno.

Ja rozumiem, że ty chciałbyś mieć wszystko podane na tacy, jeździć tylko, bądź teleportować się na dane respy i tylko klepać. Przepraszam bardzo, ale potem jeszcze więcej było by krzyku, gdyż każdy by tak robił.

Słuchaj, czy tak trudno jest pojeździć, popytać ludzi, gdzie co się respi itp.? Chciałbyś mieć wszystko w jeden dzień ? Klepać tysiące metków, oraz bossów, odrazu na starcie serwera ? Mapy są zmienione, dlatego ciężko jest znaleźć bossa, ponieważ nie znasz respów.. 

Chciałbyś mieć wszystko podstawione pod nos, ale wtedy powiedz mi - jaka była by satysfakcja z tego, że znalazłeś bossa, uklepałeś go i dropłeś fajny item. Jakoś inni ludzie nie narzekają na to wszystko, oprócz Ciebie i 20 innych ludzi, którym ciężko jest pojeździć po mapach i poszukać, bądź poczekać na bossa, gra się naprawdę przyjemnie i nikt nie narzeka. Respy naprawdę nie są długie, bo to kwestia 10-15 minut ( metki), oraz 20 - 25 minut ( bossy).

Pozdrawiam serdecznie.

ja miałem jeszcze lepszy sposób co do expienia: stajesz postacią na koniu kładziesz telefon na spacje myszką najeżdżasz na pelerynki, bierzesz myszke do ręki siadasz wygodnie na fotelu, oglądasz tv i tylko klikasz myszką. Tak ma wyglądać exp ? ;p 

Hmm, czyli Ciebie nie interesuje zbieranie kasy, ulepszaczy, oraz oddawanie itemków do biologa między czasie ?.. Ciekawe, bardzo ciekawe ;).

A teraz wyobraź sobie, że mooby mają więcej HP / więcej biją ? Na początku serwera, gdzie nikt nie ma jeszcze eq dobrze zrobionego, wiadome że muszą bić mało, gdyż był by płacz o to, że nikt nie daje rady ich uklepać. Założeniem było to, żeby każda postać mogła bez problemów poradzić sobie w expie.

Pozdrawiam.

@Semyaz

Nie ma bonu na metiny - ten bon to bonus na zwierzęta !

Jeżeli widzisz bon na metiny musisz pobrać łatkę, bądź odpalić patchera !

Pozdrawiam.

Opublikowano

Jest kilkanaście błędów, postaram się wypisać te które zauważyłem sam i wyciągnąłem z waszych postów :

- Za mało metinów lub zbyt wolny czas ich respu - patrząc obiektywnie tutaj - duża ilość graczy + małe mapki i brak wyboru - tzn. Masz tylko jedną mapkę na 40 poziom - nie możesz pójść na dolinę czy v1 czy sohan.

- Za mało bossów lub zbyt wolny czas ich respu - zostało dużo bossów wyrzucone, ze względu na brak wszystkich mapek + postacie 110 + siedzą dla przykładu na Best Kapitanach, które respią się 2 na mapkę, przy 4 ch mamy ich tylko 8 sztuk, a graczy ponad 1000 z czego każdy chce tą misje zrobić, niech boss się respi 30 minut - policzcie ile musicie czekać aby teoretycznie trafić na niego.

- Brak dungeonów oraz rajdów, które są w prezentacji - działa obecnie tylko WW i tylko tam ludzie chodzić mogą poza trzymaniem spacji.

- Nowe M1 - nie wiem po co nowe m1 zostało wprowadzone jak widać 3/4 osób się nie podoba ono, jest za duże, nie ma klimatu i mógłbym tak wymieniać.

- Nie działająca Wędka

- Za szybko wbija się bony perfect i nie jest to adekwatne do dropu yang.

- Ilość moobków mogłaby być większa zważając na malutkie mapki i brak alternatywy w expieniu na innych, bo ich nie ma :P

- Brak IS'a - dla jednych plus, bo równe szanse, a dla drugich nie, ponieważ serwer na siebie nie zarabia.

To tyle z mojej książki zażaleń - może się coś zmieni na serwerze i liczę na to, bo poza tymi sprawami serwer jest ciekawy i przyjemny.

Opublikowano

Ja rozumiem, że ty chciałbyś mieć wszystko podane na tacy, jeździć tylko, bądź teleportować się na dane respy i tylko klepać. Przepraszam bardzo, ale potem jeszcze więcej było by krzyku, gdyż każdy by tak robił.

Słuchaj, czy tak trudno jest pojeździć, popytać ludzi, gdzie co się respi itp.? Chciałbyś mieć wszystko w jeden dzień ? Klepać tysiące metków, oraz bossów, odrazu na starcie serwera ? Mapy są zmienione, dlatego ciężko jest znaleźć bossa, ponieważ nie znasz respów.. 

Chciałbyś mieć wszystko podstawione pod nos, ale wtedy powiedz mi - jaka była by satysfakcja z tego, że znalazłeś bossa, uklepałeś go i dropłeś fajny item. Jakoś inni ludzie nie narzekają na to wszystko, oprócz Ciebie i 20 innych ludzi, którym ciężko jest pojeździć po mapach i poszukać, bądź poczekać na bossa, gra się naprawdę przyjemnie i nikt nie narzeka. Respy naprawdę nie są długie, bo to kwestia 10-15 minut ( metki), oraz 20 - 25 minut ( bossy).

Pozdrawiam serdecznie.

Hmm, czyli Ciebie nie interesuje zbieranie kasy, ulepszaczy, oraz oddawanie itemków do biologa między czasie ?.. Ciekawe, bardzo ciekawe ;).

A teraz wyobraź sobie, że mooby mają więcej HP / więcej biją ? Na początku serwera, gdzie nikt nie ma jeszcze eq dobrze zrobionego, wiadome że muszą bić mało, gdyż był by płacz o to, że nikt nie daje rady ich uklepać. Założeniem było to, żeby każda postać mogła bez problemów poradzić sobie w expie.

Pozdrawiam.

@Semyaz

Nie ma bonu na metiny - ten bon to bonus na zwierzęta !

Jeżeli widzisz bon na metiny musisz pobrać łatkę, bądź odpalić patchera !

Pozdrawiam.

20 osób powiadasz?;p to albo jesteś ślepy albo nw;p  Tobie się dobrze mówi bo byłeś na becie i wiesz wszystko. Ok ja se mogę pojeździć i poszukać ale bez przesady że mam kilka godzin spędzić na szukaniu głupich metków:> Bo tam bossy to ! uj wystarczy znaleść jednego i po sprawie

KsdzBq1.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...