Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moyes.pl Gramy Tutaj! Start w sobotę o 18:00 [Dedyk] [Easy/Medium]

~Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gdybym gówno wiedział to wątpię by Sielu mnie brał do pomocy, ale okej szanuje twoje zdanie i niech tak zostanie. A tak w ogóle nie wiem co masz do mojej osoby, cały czasz mnie hejtujesz masz jakiś bul dupy czy jak ? xD ale okej, bynajmniej beka jest. 

Troszkę w tym racji, co do bossów to pogadam z sielem i mam nadzieje że zwiększy resp bossów i metków, bo jest masakra.

Polecam ; D 

Się naucz pisać tępaku, "bul" to ty masz bo każdy Cię hejtuje ;).

Sielu zrobisz coś z tymi bossami i metkami? nawet misji się nie da zrobić.

qhnkxc.jpg

Opublikowano

Kiedy bedzie to forum?

3x up .
Po 1. bul ? serio?
po 2 . Nic do Ciebiee nie mam po prostu nie rozumiem jak mozna lizać dupe kazdej mozliwej administracji.. :) 
Nie odpowiadaj na moje pytania, bo twoje odpowiedzi mnie nie interesują.

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Gdybym gówno wiedział to wątpię by Sielu mnie brał do pomocy, ale okej szanuje twoje zdanie i niech tak zostanie. A tak w ogóle nie wiem co masz do mojej osoby, cały czasz mnie hejtujesz masz jakiś bul dupy czy jak ? xD ale okej, bynajmniej beka jest. 

Troszkę w tym racji, co do bossów to pogadam z sielem i mam nadzieje że zwiększy resp bossów i metków, bo jest masakra.

Polecam ; D 

tylko przy tylu graczy to trzeba chyba będzie zwiększyć o dużo ;p 

A tak w ogóle pisz do siela by dodał wprowadzanie logo gildii to musi być .

KsdzBq1.jpg

Opublikowano

Kiedy bedzie to forum?

3x up .

Po 1. bul ? serio?

po 2 . Nic do Ciebiee nie mam po prostu nie rozumiem jak mozna lizać dupe kazdej mozliwej administracji.. :) 

Sam zaczynasz a teraz piszesz, żebym Ci nie odpisywał ? Skończ to ja też skończę i będzie po problemie. 

Właśnie z nim o tym rozmawiałem i będą zwiększone dziś respy metków i bossów ale czas zostanie troszkę przedłużony. 

xD 

Opublikowano

Caly czas blad z logiem mam ... wielki -

Nie dbam co myślisz o mnie, co jest ci niewygodne
Jebię zdania postronne, to zapamiętaj..
Czy słucha mnie ten koleś z emo grzywką na czole
Dla mnie już dawno poległ, to zapamiętaj..
Że mówisz do mnie ziomie, gdy w środku ciśniesz po mnie

Opublikowano

Piszesz mu że jest żałosny i tępy ale On chociaż ma kulturę osobistą i potrafi ugryźć się w język, na tym forum nie siedzą tylko ludzie twojego pokroju i niekoniecznie chce im się czytać wypowiedzi ludzi, którzy tak na dobrą sprawę nie wnoszą kompletnie nic oprócz kolejnego bezsensownego posta. A od hejtów są raczej prywatne wiadomości skoro już musisz.

Kiedy bedzie to forum?

3x up .

Po 1. bul ? serio?

"po 2." Mówisz że KAŻDEJ możliwej, a ja nie widze żeby jego posty były wszędzie. Być może woli się nie wypowiadać na temat dennych serwerów? Ale nawet zakładając, że nie to nadal nie widzę problemu. 

+ pisanie "od tak sobie" do innej osoby i oczekiwanie, że nie odpisze (by bronić swoich racji) jest hipokryzją jak ich mało. pozdrawiam ;p

18438724560545478762_thumb.jpg
Opublikowano

Śmierć na dungeonie zła ziemia jest w ch*j za mocna.

Z całym eq przerobionym mam nie całe 40k hp, a to coś potrafi wyk*rwić skillem 3x16k przy czym napierd*la go co sekundę i odpycha ...

Opublikowano

Śmierć na dungeonie zła ziemia jest w ch*j za mocna.

Z całym eq przerobionym mam nie całe 40k hp, a to coś potrafi wyk*rwić skillem 3x16k przy czym napierd*la go co sekundę i odpycha ...

Nie przesadzaj, na 120 na poli daję radę spokojnie.

Daj

add.png, to tylko jedno kliknięcie. : D

Opublikowano

Nie przesadzaj, na 120 na poli daję radę spokojnie.

To dungeon na 100, nie na 120.

Wiadomo, że im później tym łatwiej, ale na 100 poziomie nie ma szans jej ubić.

Opublikowano

Powie ktoś z grubsza jak aktualnie wygląda sytuacja na serwerze? Opłaca się wbijać i robić nową postać? 

Jeżeli masz siły żeby przepychać się o 1 bossa czy metina to wbijaj, osób dużo, z yangami dosyć ciężko, ulepszanie proste, bugów nie ma. Jedyny minus jak dla mnie to za mała liczba metinów i bossów.

Opublikowano

Co z forum, miało być wczoraj. 

Chcecie zwiększyć respy bossów i metków, ale zmniejszyć częstotliwość pojawiania się? Bezsens. Wyjdzie na to samo. I tak długo trzeba czekać.

Opublikowano

Jeżeli masz siły żeby przepychać się o 1 bossa czy metina to wbijaj, osób dużo, z yangami dosyć ciężko, ulepszanie proste, bugów nie ma. Jedyny minus jak dla mnie to za mała liczba metinów i bossów.

Zarobek tutaj jest łatwy ja przed chwilą zabiłem 3 bossy w red lesie ch1/3/4 :D o bossy łatwo tylko trzeba dobrze szukać ^^.

Aktualnie mam przerwę od metina masz pytanie napisz na pw na gg mnie szybko nie zobaczysz :D

Opublikowano

Serwer jak dla mnie bardzo dobry, świetnie się gra.

Jedynym zastrzeżeniem jest mała ilość bossów i metków.

Przydałoby się dodać po 1 respie bossa i 2 respy metków :)

Opublikowano

O jakich metkach mówimy bo nie wiem jeszcze jak się tutaj zarabia, jaki drop z bossów, że wszyscy je tak biją?

Opublikowano

O jakich metkach mówimy bo nie wiem jeszcze jak się tutaj zarabia, jaki drop z bossów, że wszyscy je tak biją?

W grze jest wiki, także nie musisz się tutaj dowiadywać :) Generalnie eq, ulepki z metków i bossów.

Opublikowano

Zwiększyć spoty na mapach 100+, dodać po 2 bosy z respem co 15-20 minut a nie 1h ! Dodać po 4 metki z respem 15-20 min ! 

Ogólnie exp od 100 do 105 zajął mi 1h z pd...

Trochę smieszne ale cóż zrobić.

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...