Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moyes.pl Gramy Tutaj! Start w sobotę o 18:00 [Dedyk] [Easy/Medium]

~Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grając cały czas od startu serwera. Powinno być jasne, że w nocy większość ludzi śpi, a nie gra w metina przez co o spoty, metiny, bossy itd. jest o wiele łatwiej.

+ nie wiem czy to tylko u mnie, ale w m2 są mega lagi(nie chodzi mi o fpsy jak większość osób rozumuje "lagi"), a po ~5 minutach się uspokaja.

Na tych zajętych spotach znajdziesz na pewno jakieś małe miejsce, w 4-5 dni na pewno wbijesz 130-140. Dla Ciebie to za wolno?

The past has gone

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na tych zajętych spotach znajdziesz na pewno jakieś małe miejsce, w 4-5 dni na pewno wbijesz 130-140. Dla Ciebie to za wolno?

A czy ja mówię coś o expie?

Mówię tylko, że jak na taką ilość graczy spoty są o wiele za małe, a raczej ilość tych spotów.

Raczej wątpię aby komuś chciało się bić o 1 grupkę mobów.

Opublikowano

Mogłby ktos ogarnać to zeby w tym kliencie były dzwieki Efektow ? np: skilli hitow itp . Bo to wkurza jak nie ma odglosow niczego -.-

Wie ktos moze jakie pliki odpowiadaja za dzwieki w grze ? ;> -.-

Opublikowano

Od 3h mam "Twoje konto jest połączone" zgłaszałem i nic ;). PD z IS leci , w topce wyprzedzają a odpowiedzi żadnej . Pozdro 600 lecimy tutaj ;>

a00da18fba74c.jpg
Opublikowano

Wie ktos moze jakie pliki odpowiadaja za dzwieki w grze ? ;> -.-

Żadne.

.

.

.

Dźwięki zostały usunięte, żeby klient mniej ważył.

Opublikowano

A czy ja mówię coś o expie?

Mówię tylko, że jak na taką ilość graczy spoty są o wiele za małe, a raczej ilość tych spotów.

Raczej wątpię aby komuś chciało się bić o 1 grupkę mobów.

Na fb True pisał że jak pojawi się tylko forum to będą tematy z ankietami np o stare m1.wspomnial też że jeśli liczba graczy się utrzyma a nawet wzrośnie to od razu dodadzą 1 lub 2 ch więcej. Serwer nie ma nawet jednego dnia więc nie narzekajcie i nie wymagajcie wszystkiego na raz. Oni i tak cały czas pracują nad serwerem, a wiadome ważniejsze jest padające ch i dodanie dungow niż problem z tym że o spot się bije 5 osób. Wkoncu metin to rywalizacja.

<3

Opublikowano

Mam pytanie w sprawie tych misji dodatkowych.

Jesli nie zrobie tych pierwszych misji to nie bedzie mogl robil tych nastepnych?

Opublikowano

z jakich itemow robi sie do pvp bo nie wiadomo o co tam chodzi... przerobilem fenki na buty 80 +9 i maja 4 bloku wtf?

You cannot keep out your own fear

Opublikowano

Postać mi znika co jakiś czas, od czego to? :) Są normalne misje od npc czy tylko te w tym panelu?

Sa normalne misję np historyk / kowal.

A jak moge sobie wgrac te pliki ?

Jeżeli potrafisz to wgraj, niby nie powinno się modyfikować clienta,ale mysle ze nikomu to nie bedzie przeszkadzało.

ps. Wiekszej ilości kretynów niz na tym servie to nigdzie nie ma. 

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Sa normalne misję np historyk / kowal.

Jeżeli potrafisz to wgraj, niby nie powinno się modyfikować clienta,ale mysle ze nikomu to nie bedzie przeszkadzało.

Jakbym wiedział jakie to pliki to pewnie bym wgrał ;p

Opublikowano

z jakich itemow robi sie do pvp bo nie wiadomo o co tam chodzi... przerobilem fenki na buty 80 +9 i maja 4 bloku wtf?

jest 5 setów, myślisz, że pierwszy set będzie już miał 20 bloku?

The past has gone

Opublikowano

Zaraz będzie restart który naprawi logowanie oraz zostanie dodany Drop ulepszaczy które nie leciały oraz zostanie dodana zmianka peta do dropu z skrzyń Moyesa. 

xD 

Opublikowano

Zaraz będzie restart który naprawi logowanie oraz zostanie dodany Drop ulepszaczy które nie leciały oraz zostanie dodana zmianka peta do dropu z skrzyń Moyesa. 

Gordonix ogarnijcie cos zeby był dzwiek gry !

Opublikowano

Mam pytanie w sprawie tych misji dodatkowych.

Jesli nie zrobie tych pierwszych misji to nie bedzie mogl robil tych nastepnych?

ref

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...