Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moyes.pl Gramy Tutaj! Start w sobotę o 18:00 [Dedyk] [Easy/Medium]

~Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zwiększyć spoty na mapach 100+, dodać po 2 bosy z respem co 15-20 minut a nie 1h ! Dodać po 4 metki z respem 15-20 min ! 

Ogólnie exp od 100 do 105 zajął mi 1h z pd...

Trochę smieszne ale cóż zrobić.

Dokladnie spoty na mapkach 100+ mogly by byc powiekszone.. dodajcie jeszcze po 1-2x bossy i 2x metki, ale czasu respu nie zmniejszajcie. 

Opublikowano

serwer nawet ok ale jak nie zwiększycie respów bossów/metków i nie polepszycie expa (mapa 100lvl to katorga...) to wątpie żeby było tyle ludzi..

zawitam z powrotem jak coś z tym zrobicie 

Opublikowano

Dawajcie jakieś info 30 min przed że macie zamiar przerwe robić 

80920202596074374974.jpg

83849370131893251863.jpg

proszę o zwrot klucza albo zrespienie berana  nick TeQuiero

eVeRyBodY sHoTiNg NoW

Opublikowano

Wrzuciłby ktoś swojego działającego klienta z paychem i łatką na jakąś stronkę? Dalej nie mogę zagrać, ciągle błąd LOG, który ma wielu graczy a administracja to chyba w d***e ma.

... Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą ...

Opublikowano

Wrzuciłby ktoś swojego działającego klienta z paychem i łatką na jakąś stronkę? Dalej nie mogę zagrać, ciągle błąd LOG, który ma wielu graczy a administracja to chyba w d***e ma.

Ja pobrałem dziś klienta ze strony, wrzuciłem tego patcha ostatniego i wszystko śmiga.

Opublikowano

Nie ma sensu tutaj grać.Gra trochę ludzi, ze względu na znane osoby.Kolejny serwer, na którym metiny, bossy i moby są zwierzyną a nie przeciwnikami, grając tutaj sprowadzacie się do poziomu kota polującego na mysz.A administracja i ich oświeceniu lizdoupowie i tak wam powiedzą, że to dla rywalizacji (zawszę myślałem, że normalna rywalizacja w metinie polega na pvp a nie walki o moby - logika) i żeby "serwer nie był na tydzień".

Opublikowano

Nie ma sensu tutaj grać.Gra trochę ludzi, ze względu na znane osoby.Kolejny serwer, na którym metiny, bossy i moby są zwierzyną a nie przeciwnikami, grając tutaj sprowadzacie się do poziomu kota polującego na mysz.A administracja i ich oświeceniu lizdoupowie i tak wam powiedzą, że to dla rywalizacji (zawszę myślałem, że normalna rywalizacja w metinie polega na pvp a nie walki o moby - logika) i żeby "serwer nie był na tydzień".

Właśnie tu się mylisz :)

W metinie od zawsze była walka o bossy.. Chociażby o wróżkę na globalu. Każdy czekał po 6h by ją ubić, a tutaj masz resp co 30min więc.. :]

Opublikowano

Ja p******e na prawdę jesteś niedojebany ;o Przed startem płakałeś, że będzie za trudny, a teraz, że za łatwy.

No cóż kobieta zmienną jest.

9YbAX2Z.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...