Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moyes.pl Gramy Tutaj! Start w sobotę o 18:00 [Dedyk] [Easy/Medium]

~Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na dungeonie Zła Ziemia, nie pojawił się boss "Śmierć". ; _;

Daj

add.png, to tylko jedno kliknięcie. : D

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na dungeonie Zła Ziemia, nie pojawił się boss "Śmierć". ; _;

Co za tym idzie nie można dropić ulepszaczy... To musi być jak najszybciej zmienione.

Opublikowano

Zmniejszcie dmg bossów na dungeonach.... Azrael po 15-20k ciupie...

I naprawcie bony na moby... dialby ./ dt...

2579314424273501027542.png

Opublikowano

Nie polecam serwera bo sielu gówno robie a nie serwery tam mial serwer amerion gdzie gowno nim sie zajmowal.Sielu ma z 16lat nie wiecej a rekalmy nigdy nie potrafil zrobic

Opublikowano

Nie polecam serwera bo sielu gówno robie a nie serwery tam mial serwer amerion gdzie gowno nim sie zajmowal.Sielu ma z 16lat nie wiecej a rekalmy nigdy nie potrafil zrobic

W d***e byłeś, gówno widziałeś. Sielu cały czas coś robi i co ważniejsze stara się by wszystko było podpięte na ostatni guzik. Co do Ameriona, cóż serwer się nie przyjął reklama nic nie dawała i nie było sensu na nim pracować dalej. 

Czy licznik na stronie działa poprawnie? :) W ile wbija sie 100? Długo serwer stoi?

Tak licznik działa poprawnie, wystarczy wejść do gry i samemu się przekonać ile jest graczy. 100 lv się wbija szybko, od setnego zaczynają się schody. Serwer stoi od 2 dni. 

xD 

Opublikowano

Czy;i piszesz że warto wejść na serwer i zobaczyć jak to wygląda :) No okej, sprawdzę i zagram i napisze co o tym myśle :) Aa i jeszcze w którym królestwie gra  wiecej graczy?

Opublikowano

W d***e byłeś, gówno widziałeś. Sielu cały czas coś robi i co ważniejsze stara się by wszystko było podpięte na ostatni guzik. Co do Ameriona, cóż serwer się nie przyjął reklama nic nie dawała i nie było sensu na nim pracować dalej. 

Tak licznik działa poprawnie, wystarczy wejść do gry i samemu się przekonać ile jest graczy. 100 lv się wbija szybko, od setnego zaczynają się schody. Serwer stoi od 2 dni. 

GordOnix. Ty każdemu z Administracji liżesz dupsko,z Dreikona tu przyszedłeś  płacą ci czy jak? Wszechwiedzący GordOnix ;3, Polecam Serwerek ;33

Żałosny jesteś, I tylko ośmieszasz się, pokazujesz jakim gównem jesteś biedaku ;)

qhnkxc.jpg

Opublikowano

GordOnix. Ty każdemu z Administracji liżesz dupsko,z Dreikona tu przyszedłeś  płacą ci czy jak? Wszechwiedzący GordOnix ;3, Polecam Serwerek ;33

Boshe, ale ty jesteś żałosny ; ( 

Czy;i piszesz że warto wejść na serwer i zobaczyć jak to wygląda :) No okej, sprawdzę i zagram i napisze co o tym myśle :) Aa i jeszcze w którym królestwie gra  wiecej graczy?

Tak opłaca się, jedynym minusem jest ilość bossów i metków (jak na taką ilość graczy), ale mam nadzieje że wkrótce zwiększą respa. Najwięcej osób gra raczej w Jinno, chociaż w obu królestwach jest sporo graczy i sklepów ;d 

xD 

Opublikowano

Dodaliscie ulepy niby ? To moze dodacie tez ulepy na innych mapach z bossów i metków tzn. od 120+.. Moglibyście też dać większy drop kryształów i wszystkich ulep na biżu które lecą z moobów bo wątpię żeby starczyło wydropione z moobów 60 kryształow od  100 do 120 na całe bizu :)

Opublikowano

Gordonix geniuszu. na amerionie nie bylo wgl reklamy. Reklamy robili gracze..

Sam robilem poradniki jakies filmy wstawialem na mpc.

W koncu dzialaja dungi?

Opublikowano

Gordonix geniuszu. na amerionie nie bylo wgl reklamy. Reklamy robili gracze..

Sam robilem poradniki jakies filmy wstawialem na mpc.

W koncu dzialaja dungi?

Była u Respecta i paru innych youtuberów no i oczywiście prezka na mpc. 

Dungeony i rajdy działają. 

xD 

Opublikowano

Dodaliscie ulepy niby ? To moze dodacie tez ulepy na innych mapach z bossów i metków tzn. od 120+.. Moglibyście też dać większy drop kryształów i wszystkich ulep na biżu które lecą z moobów bo wątpię żeby starczyło wydropione z moobów 60 kryształow od 100 do 120 na całe bizu :)

podpinam się pod tego Pana. Kryształy dropia za wolno w porównaniu do ilości potrzebnej na eq

<3

Opublikowano

Żałosny jesteś, I tylko ośmieszasz się, pokazujesz jakim gównem jesteś biedaku ;)

Z tego co mi wiadomo , to on " pomaga " sam z siebie. Tak jak juz wypowiedzial się True na jego temat, ze nie chce od niego zadnej pomocy :)

Wprowdzi mnie ktoś ,czy zmieniło się coś dzisiaj / wczoraj wieczorem?

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo , to on " pomaga " sam z siebie. Tak jak juz wypowiedzial się True na jego temat, ze nie chce od niego zadnej pomocy :)

Wprowdzi mnie ktoś ,czy zmieniło się coś dzisiaj / wczoraj wieczorem?

Nie znasz True on sobie jaja zawsze robi dlatego tak pisał xD także beka z Ciebie ... 

Co do twojego pytania to tak : Został dodany drop zmianek do skrzynek Moyesa, ulepszacze które nie leciały zostały dodane do dropu, poprawione Channale oraz dungeony i rajdy. 

xD 

Opublikowano

Macie zamiar robić jakąs aktualizację ?

Up . kazdy człowieku ma z Ciebie bekę ,ze taki lizodup jestes . Od Ciebie nikt nie chcę pomocy ,bo jesteś załosny.. i nic nie osiągniesz tym ze piszesz w kazdej prezentacji a tak naprawde to  gówno wiesz.

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

osobiście zakończyłem tugre, bo nie chce mi się stać i naciskasz "3" - pelerynka i spacje trzymac.

i kampic na jednego bossa ;d

powodzenia w rozwoju.

Opublikowano

Macie zamiar robić jakąs aktualizację ?

Up . kazdy człowieku ma z Ciebie bekę ,ze taki lizodup jestes . Od Ciebie nikt nie chcę pomocy ,bo jesteś załosny.. i nic nie osiągniesz tym ze piszesz w kazdej prezentacji a tak naprawde to  gówno wiesz.

Gdybym gówno wiedział to wątpię by Sielu mnie brał do pomocy, ale okej szanuje twoje zdanie i niech tak zostanie. A tak w ogóle nie wiem co masz do mojej osoby, cały czasz mnie hejtujesz masz jakiś bul dupy czy jak ? xD ale okej, bynajmniej beka jest. 

osobiście zakończyłem tugre, bo nie chce mi się stać i naciskasz "3" - pelerynka i spacje trzymac.

i kampic na jednego bossa ;d

powodzenia w rozwoju.

Troszkę w tym racji, co do bossów to pogadam z sielem i mam nadzieje że zwiększy resp bossów i metków, bo jest masakra.

Polecam ; D 

xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...