Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moyes.pl Gramy Tutaj! Start w sobotę o 18:00 [Dedyk] [Easy/Medium]

~Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

Specjalista
Opublikowano

Pomoże ktoś mi z tym błędem 

amsaq1.jpg

Weź ten plik z innego clienta i klej do tego,ewentualnie jeżeli to nie pomoże to wejdź w 

C:\Windows\system i wklej ten plik

tak samo z 

C:\Windows\system32

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wgl nie moge wbic na serwer... metek włacza mi sie z 5min po czym sie zacina i trzeba dlugo czekac zeby wpisac pasy i zeby je zatwierdziło.. a pozniej to juz wgl nie wbije tylko pisze zostaniesz poloaczony z serwerem.. Help

Pomoż KToś no :X

erfgreg.png

Opublikowano

Weź ten plik z innego clienta i klej do tego,ewentualnie jeżeli to nie pomoże to wejdź w 

C:\Windows\system i wklej ten plik

tak samo z 

C:\Windows\system32

Tzn, ściągnaść inny serwer i wkleić pliki z Moyes? 

Opublikowano

wgl nie moge wbic na serwer... metek włacza mi sie z 5min po czym sie zacina i trzeba dlugo czekac zeby wpisac pasy i zeby je zatwierdziło.. a pozniej to juz wgl nie wbije tylko pisze zostaniesz poloaczony z serwerem.. Help

Pomoż KToś no :X

Wylacz komputer. Powinno pomóc.
Specjalista
Opublikowano

Tzn, ściągnaść inny serwer i wkleić pliki z Moyes? 

Wpisz w google ten plik z którym masz problem,poszukaj go i pobierz a później wklej go tam gdzie napisałem

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Kiedy is będzie działał? Kod zwrotny nie działa

IS wprowadzony będzie na godzinach.

Z płatnościami niektórzy mają problemy ale będę dopiero ok.14-16 z tym pomagał na ts/support jeśli pisaliście na stronie.

Pozdrawiam

True

Opublikowano

Czy odbugowanie postaci już działa? Bo nie mogę wbić... :_:

30 min odczekałeś? mi działa, wystarczy poczekać określony czas..

Opublikowano

Grasz na serwerze czy na spinsorze?

Gram na serwerze ale nie chcę cofek gdy serwer będzie mało zarabiał i fałszywych tłumaczeń że nie zrobili backupa :)

742949sygna_mpc.png

Opublikowano

A więc tak :)

Wraz z ekipą chyba uciekamy z serwera gdyż na mapie od 100 poziomu nie ma praktycznie expa, z metkow gowno lota ( nic ) , z bossa to samo :)

No chyba, że byście to szybciutko ogarnęli

peace

2ntwai9.gif

Opublikowano

Wpisz w google ten plik z którym masz problem,poszukaj go i pobierz a później wklej go tam gdzie napisałem

MAM I TAK nie działa. Dobra pierd widocznie nie zgram tutaj w ogóle szukam czegoś innego. nie będę godzinami siedzieć i co chwilę coś pobierać i dodać i tak dalej.. Bo administracja nie potrafi dać klienta całego tylko pobierać muszę pliki które i tak gówno dawają.

Opublikowano

mam pytanie - czy WW juz działa? tzn. czy nie buguje juz postaci.
ogl serwer spoko. Tylko nie rozumiem tych dzieci którzy płaczą że exp jak na hardzie a nawet jeden dzień nie minął a już po 130lvl mają. Exp jest idealny ;)

Opublikowano

MAM I TAK nie działa. Dobra pierd widocznie nie zgram tutaj w ogóle szukam czegoś innego. nie będę godzinami siedzieć i co chwilę coś pobierać i dodać i tak dalej.. Bo administracja nie potrafi dać klienta całego tylko pobierać muszę pliki które i tak g****o dawają.

Dobra skoncz juz. Każdemu działa jeśli wczesniej ktoś udzielił mu/jej pomocy. Wystarczy pobrac clienta, nastepnie paczke z samej góry i powinno działac, a że ty nie masz jakichś plików w systemie to juz nie nasza wina. Nie zawsze idzie tak jak byśmy chcieli, także skończ robic zbędny zamęt i spróbuj jeszcze raz.. albo arrivederci
Opublikowano

Czy tylko ja mam lagi i mnie kicka? (ping mam w okolicach 2-6ms)

The past has gone

Opublikowano

Dobra skoncz juz. Każdemu działa jeśli wczesniej ktoś udzielił mu/jej pomocy. Wystarczy pobrac clienta, nastepnie paczke z samej góry i powinno działac, a że ty nie masz jakichś plików w systemie to juz nie nasza wina. Nie zawsze idzie tak jak byśmy chcieli, także skończ robic zbędny zamęt i spróbuj jeszcze raz.. albo arrivederci

Nie kuźwa jestem taka ciemna że nie wypakowałam klienta tylko przez winrar odpalam. Każdy priv mi działa oprócz tego. Wy zamiast pomóc wysłać co potrzeba to jeszcze z papą. Tym bardziej nie polecam i nie zagram. 

Opublikowano

Ch4 las nie działa.

Powinnisćie zrobić coś z expem na mapie 100.

3% z pd na 101 lvl ?

Żarty?

Serwer ciekawy ale exp jak na hardzie czasem.

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

Nie kuźwa jestem taka ciemna że nie wypakowałam klienta tylko przez winrar odpalam. Każdy priv mi działa oprócz tego. Wy zamiast pomóc wysłać co potrzeba to jeszcze z papą. Tym bardziej nie polecam i nie zagram. 

1.Pobierasz ten plik ja korzystałem z tego linku 

...

2. W zależności ilu masz bitowy system wrzucasz w odpowiednią ścieżkę 

Przy 32 u mnie to: C:\Windows\System32

Przy 64 u mnie to: C:\Windows\SysWOW64

3. Wypakujesz klienta i wrzucasz łatkę 

4. Cieszysz się grą

Czasem trzeba włożyć trochę wysiłku 

thevis_5381c71cdd6a3.png

Opublikowano

Mogłby ktos ogarnać to zeby w tym kliencie były dzwieki Efektow ? np: skilli hitow itp . Bo to wkurza jak nie ma odglosow niczego -.-

Opublikowano

1.Pobierasz ten plik ja korzystałem z tego linku 

...

2. W zależności ilu masz bitowy system wrzucasz w odpowiednią ścieżkę 

Przy 32 u mnie to: C:\Windows\System32

Przy 64 u mnie to: C:\Windows\SysWOW64

3. Wypakujesz klienta i wrzucasz łatkę 

4. Cieszysz się grą

Czasem trzeba włożyć trochę wysiłku 

Dzieki bardzo, tylko teraz mi log wyskakuje xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...