Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moyes.pl Gramy Tutaj! Start w sobotę o 18:00 [Dedyk] [Easy/Medium]

~Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zgadzam sie, serwer to niewypal! Daje mu tydzien.. Mapy do du... yangi wgl nie dropia, pelno bugow i do tego mobow prawie wcale nie ma! Najgorszy serwer na jakim gralem. Zmiencie te mapy itd to moze cos bedzie z tego. Ja takze opuszczam, bye!

Opublikowano

Ja również z paroma osobami odpuszczamy. Spodziewałem się czegoś lepszego..

Neutral.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Gram na tym serwerze, na początku naprawdę mi się podobało. Miałem już wysyłać sms na is'a ale w ostatniej chwili zatrzymałem transakcję. Bardzo dobrze zrobiłem. Robiłem 3 podejścia na WW! Wejście kosztuje 1 kk, można iść samemu lub grupą, chodziłem sam i 3 razy mnie wyjebało. Nie z mojej winy bo nigdzie mnie nie w********a to jest pierwszy raz jak mnie wywaliło na jakim kolwiek serwerze. 1 kk na początku to nie jest mała suma, wywaliło mnie raz na 2 poziomie potem na 3 a teraz na 5. To jest naprawdę bardzo, ale to bardzo irytujące, a no i oczywiście za każdym razem postać jest zbugowana... Więc bardzo gorąco nie polecam serwera! To tyle z mojej strony dziękuje. :)

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Co jak co, ale dobrze w sumie, że nie zainwestowałem w ten serwer ani grosza. :v 

Nie podoba mi się, mapy odpychają zamiast przyciągać, drop yang to jakaś porażka, wywala na WW, nie wiem czemu.. ogólnie nic w tym serwerze fajnego nie ma, oprócz src'a. 

Myślałem, że to będzie coś pięknego.. myliłem się.

Sielu, stać Ciebie na coś więcej, dla mnie ten serwer Ci po prostu nie wyszedł.

Powodzenia. ;)

Ps. Metinek przy tym był o wiele lepszy. 

Opublikowano

Tak jak pisałem wcześniej wiele osób piszę o tylko i wyłącznie 2 rzeczy:

-Nowe Mapy

-Przerwy techniczne czyt.czasami pada chanel

Co do padania chaneli będziemy pracowali nad tym całą noc dzisiaj aby było to ogarnięte na jutrzejszy dzień by rozgrywka na naszym serwerze była normalna i możliwa.

Co do map, podejrzewamy że tzw.innowacyjność nie zawszę się przyjmuje i nie każdy lubi tego typu nowości.Według mnie osobiście jedyne co mi się nie podoba to nowa mapa M1 sam osobiście preferuje standardowe,co do reszty uważam że jest super.

Tyle z aktualnych opinii graczy mogę od siebie napisać, i na pewno nie zignorujemy ich, o co się postaram :)

Nie zawsze wszystko ma się od razu,trzeba do tego dążyć, a wszelkie zmiany według waszego zdania na pewno będziemy wprowadzać.

Pozdrawiam

True ;)

Opublikowano

Tak jak pisałem wcześniej wiele osób piszę o tylko i wyłącznie 2 rzeczy:

-Nowe Mapy

-Przerwy techniczne czyt.czasami pada chanel

Co do padania chaneli będziemy pracowali nad tym całą noc dzisiaj aby było to ogarnięte na jutrzejszy dzień by rozgrywka na naszym serwerze była normalna i możliwa.

Co do map, podejrzewamy że tzw.innowacyjność nie zawszę się przyjmuje i nie każdy lubi tego typu nowości.Według mnie osobiście jedyne co mi się nie podoba to nowa mapa M1 sam osobiście preferuje standardowe,co do reszty uważam że jest super.

Tyle z aktualnych opinii graczy mogę od siebie napisać, i na pewno nie zignorujemy ich, o co się postaram :)

Nie zawsze wszystko ma się od razu,trzeba do tego dążyć, a wszelkie zmiany według waszego zdania na pewno będziemy wprowadzać.

Pozdrawiam

True ;)

Trzeba sobie było do tego dążyc na becie.

A MÓWILI MI ŻE WARTO W TO GRAĆ,MÓWILI MI ŻE WARTO STĄD BRAĆ

Opublikowano

Trzeba sobie było do tego dążyc na becie.

Ja mówiłem od początku chłopakom jeśli chodzi o mapę M1,natomiast niema co się oszukiwać od kiedy mapa M1 określa cały serwer że kończymy tam grę trochę zabawne no ale nie każdemu się dogodzi...

Co do reszty tak jak mówiłem nie sensu się 2 razy powtarzać mam nadzieję że uda nam się ustabilizować channele to aktualnie jest priorytetem.

Opublikowano

Drop yang za slaby? A po co lepszy?

A co do wywalania to prawie kazdy serwer ktory startuje ma przez pierwsze dni problemy z logowaniem i wywalaniem.

Opublikowano

Endymion, a co powiesz o bugu ze smokiem na ascarialu i o "profesjonalnej" nagrodzie za podanie buga ;)

Od 20 padają game i jeszcze nie wiedzą co to?

Opublikowano

Jeden z lepszych serwerów, polecam :) jedynie co mi się nie podoba to interface wyboru postaci, lecz jak kto woli :D powodzenia może kiedyś zagram ^^

(zauważyłem iż użytkownicy piszą że są bugi... dużo ich jest?)

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Opublikowano

Pogram dzisiaj trochę, jutro trochę i ocenię wtedy. Zobaczę czy zostanę czy odejdę. Do tej pory powiem tak - dupy jakoś nie urywa ale też nie jest najgorszy :3 moją pierwszą godzinę grania mogę zaliczyć do dosyć przyjemnych xD ...Jak każdy serwer ma plusy i minusy. Wszystkim się przecież nie dogodzi xD... Uważam że należy mu dać szanse, aż więcej osób się wypowie na ten temat a co GM zrobią w tej sprawie ...Ważne żeby się interesowali tym co się dzieje na nim xD a nie porzucili od razu haha... = mieli wyje* na wszystko. Nie raz się spotykałem z takimi rzeczami.

PS. Jest może limit na yang? wymienia się je jakoś? Do tej pory dopiero zebrałem 1,5kk

Opublikowano

Co do balansu klas to ciężko powiedzieć, trzeba trochę czasu by to sprawdzić. Bugi są, ale ekipa je eliminuje.

od takich ogłoszeń jest dział Metin2 - pomoc na serwerze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...