Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moyes.pl Gramy Tutaj! Start w sobotę o 18:00 [Dedyk] [Easy/Medium]

~Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po 1 to ponad 2kk i niewiem czy wiesz ale jak na start serva + z takim drop yang to nie jest mala strata a tak ogolnie wcale nie powinno tak byc na dobrym servie .

Tak mialo byc fajnie , taki server , taka ekipa a nawet ciezko im odpisac .

Ziomek: Bo naprawiają wszystko... Jakby mieli odpisać każdemu po kolei na to samo, to byś gówno robił na serwerze bo by był nie poprawiony.

Widzę ty musisz mieć wszystko perfekcyjnie.  Te NoLify są coraz to bardzie dziwne :D

Gimbaza się dobrała bo weekend i teraz przeżywa i ubolewa nad strata YANG ;C

Dobrze, że w IS nie zainwestowałeś bo byś im mógł wytoczyć pozew do sądu, że wedle twoich wymagań serwer jest lipny...

c3e3677f25827.png

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po 1 to ponad 2kk i niewiem czy wiesz ale jak na start serva + z takim drop yang to nie jest mala strata a tak ogolnie wcale nie powinno tak byc na dobrym servie .

Z tego tekstu u mnie dziadek ze śmiechu pęka ;x a uwierz cieżko rozbawić mojego dziadka :)

ps. do której przerwa ? 

Nicki na serwerach Metin2:

BooMbel

Hisoka

Opublikowano

juz on .

Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Bo dobra ekipa, właśnie w tym momencie nie ma co robić tylko odpisywać na takie debilne komentarze Twoich kolegów wyżej.

Robią co są w stanie zrobić, jeżeli coś się nie uda to nadal próbują.

Odpocznij - idź spać. 2kk straciłeś, nadrobisz.

Opublikowano

Narzekacie na Administrację że nie odpisuję, ale jakby odpisywała to kto by naprawiał w tym czasie to, co jest zepsute?

Aaaa, zapomniałem, Administracja ma 4 pary rąk i robi wszystko na raz, a nie, raczej musi robić wszysto na raz :)

Poradnik - Maestria Bohaterów Opowiadanie League Of Legends 1/2 Podanie na Moderatora
Opublikowano

Czemu mam ciągle "Zostaniesz połączony z serwerem" ?

@ Dobra już działa :D Sory za spam.

slgbil.jpg

Opublikowano

Od ponad godziny nie mogę się zalogować, cały czas zostaniesz połączony z serwerem.

Jakieś porady?

Opublikowano

Ziomek: Bo naprawiają wszystko... Jakby mieli odpisać każdemu po kolei na to samo, to byś gówno robił na serwerze bo by był nie poprawiony.

Widzę ty musisz mieć wszystko perfekcyjnie.  Te NoLify są coraz to bardzie dziwne :D

Gimbaza się dobrała bo weekend i teraz przeżywa i ubolewa nad strata YANG ;C

Dobrze, że w IS nie zainwestowałeś bo byś im mógł wytoczyć pozew do sądu, że wedle twoich wymagań serwer jest lipny...

Widze nieznasz innego opisu tylko gimbaza bo pewnie sam do niej nalezysz .

Widze jestes telepata ze potrafisz okreslic czlowieka bez rozmowy lub wygladu .

A napisalem to bo nie jestem jedyna osoba ktora cos stracila , polowa niewie co to mpc .

Opublikowano

Od ponad godziny nie mogę się zalogować, cały czas zostaniesz połączony z serwerem.

Jakieś porady?

reset neta moze pomoze..

zwiekszcie te spoty serio... i na kazdej mapie..

Opublikowano

reset neta moze pomoze..

zwiekszcie te spoty serio... i na kazdej mapie..

Nie pomoże bo to robiłem, były jakieś łatki prócz tej o 18?

Opublikowano

Widac ze w serwer zostało wlozone sporo pracy, tylko ten system ulepszen jak dla mnie kiepski a dokladnie 3 zbrojki po stalce i kilka broni .

Opublikowano

no super super, tylko drugi raz mnie na ww wywaliło, moje 1,5kk poszło :<

Ja 5 razy byłem i tylko raz udało mi się pójść dalej niż metki....

Opublikowano

Jakoś żyjemy jak widzicie, później spotkaliśmy się z wieloma przeciwnikami naszego serwera no ale cóż widać że wyszedł nam serwer skoro próbują nas się pozbyć bo jesteśmy zagrożeniem dla innych co dodatkowo motywuje nas do dalszej pracy nad serwerem aby innym aż żyłka pękła a mam jeszcze niespodzianki co do reklamy :)

Co do serwera dziś w nocy może być jeszcze kilka przerw technicznych 2-3minutowych dot.bugowania się postaci na niektórych dungach ale tak to bugów nie ma na serwerze zagrażające rozgrywce,czyli gracze którzy jutro a właściwie dziś w ciągu dnia będą chcieli w spokoju pograć będą mieli okazję.

Co do Forum pojawi się dziś (23.11).

Na serwerze na obecną godzine 00:07 gra około 700osób, na starcie w pewnej chwili było 1.3k online.Podejrzewamy że do jutra (dziś formalnie) jak wszystko dobrze pójdzie i się ustabilizuje spokojnie będziemy mogli mówić o stałej liczbie graczy 1k a może i więcej.

To chyba tyle z takich ogłoszeń parafialnych a osobom które dążą do upadku tego serwera,dziękuje wam,motywuje mnie to niesamowicie do jeszcze większej reklamy tego serwera i upiększenia tego projektu.

Pozdrawiam

True :)

Opublikowano

To ja też dodam swoje 5 groszy.
Sielu szczerze mówiąc serwer jest słaby. Twoje wcześniejsze projekty były o niebo lepsze.
Non stop wywala, moobów to kur.. tak pożałowałeś na mapach że głowa mała, ledwo 1-2 grupki na gracza, nie wspominam już o metkach czy bossach który na mapach nie ma w ogóle. Będzie problem z yangami bo nie będzie na co ich wydawać bo handel jest strasznie ograniczony przez to że mooby są strasznie słabe i ulepszaczy nie trzeba za dużo.
Serwer na kilka dni tak naprawdę, bony wchodzą max więc można eq na każdą klasę robić w 2 minuty. Ogólnie 2-3 dni pograć zrobić eq i tyle. O ile będziecie mieli cierpliwość do ciągłego wywalania i bugowania postaci. Do tego yangi jakoś dziwnie przy teleportach znikają i przy otwieraniu skrzynek ucznia...
Nie wiem co robiliście na becie Sielu ale strasznie słabo to wyszło, liczyłem naprawdę na coś WYJĄTKOWEGO. Stać Cię na o wiele więcej. A narazie nawet płynnej gry nie ma.
To nie hejt tylko opinia, bardzo cenię prace Siela ale cóż nie zawsze wszystko wychodzi. Powodzenia.

Opublikowano

Co zrobić jak pisze mi na koncie że jest połączone ?

Reset neta pomoże :).

Lub odczekaj pewien okres czasu 5-10 minut i zaloguj się ponownie.

80905622020518233637.png

Opublikowano

@Paciula masz racje... poprzednie serwery byly lepsze. np amerio*a ... tylko tam zabraklo dopracowania lekkiego i reklamy

mobow jest serio malo... :) i to odstrasza.

nowe mapy... ble..

resp metkow i bosow [*]

Opublikowano

Server wydawał się naprawdę spoko..
Ale zmiana kazdej z " podstawowych " map to troszke przesada, nie mozna poexpic np w dolinie .. zmienione krolestwa Calkowicie.. niestety to też odstrasza.. :/
Zastanawiam sie czy pozostac na servere czy jednak odpuścić..

Ale zyczę powodzenia ! :)

715a95fd31834.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...