Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Arutan.pl - Tylko u nas realne nagrody

Mikolajek1233

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na serwerze nic ciekawego nie ma, nie ma nic co przyciągnie graczy do grania oprócz nagrody za topke ^^ Nieźle obmyślane, ciekawe czy nie będzie tak że przy 98 lvl postaci któregoś z graczy wyłączą serwer bo im się nie będzie opłacało dawać nagrody z powodu niskich zarobków. Nie polecasz barana bo? Spodziewałeś się poprawek w kodzie za 50zł ? xDD Nie polecam gry. Pozdrawiam.

1EPZ6G.gif

• Odpowiedzi 507
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na serwerze nic ciekawego nie ma, nie ma nic co przyciągnie graczy do grania oprócz nagrody za topke ^^ Nieźle obmyślane, ciekawe czy nie będzie tak że przy 98 lvl postaci któregoś z graczy wyłączą serwer bo im się nie będzie opłacało dawać nagrody z powodu niskich zarobków. Nie polecasz barana bo? Spodziewałeś się poprawek w kodzie za 50zł ? xDD Nie polecam gry. Pozdrawiam.

Dobra ciśnij chłope na swój serwer a nie się tutaj udzielasz! :) Patrz na te swoje wypociny z 30 osobami online. Jasne, że Cię będzie to boleć bo nie stać Cię nawet na połowe tego serwera. Bez pozdrowień.

Opublikowano

Dobra ciśnij chłope na swój serwer a nie się tutaj udzielasz! :) Patrz na te swoje wypociny z 30 osobami online. Jasne, że Cię będzie to boleć bo nie stać Cię nawet na połowe tego serwera. Bez pozdrowień.

Widze kolego,ze nie umiesz przyjmowac krytyki.DonMamutos ma racje,taki serwer byl dobry kilka lat temu.Gralo sie z braku laku i to wszystko.Do obecnych serwerow wasz projekt sie nie umywa :)

widze zal dupe sciska ze ktos cos fajnego zrobil... Znalazl sie lozodup virtuala i najwiekszy spamer mpcforum pozdrow tam Wojtusia bo za jakis czas odwiedze go tam z moja odnowiona pralka z silnikiem v8 xD wszystko bd latalo jak szmata a za co to on juz dobrze sam wie :) Pozdrawiam i powodzenia z serwerem napewno zawitam

Jesli juz mowa o szmatach pozdrow Perunke,wiem ze miala/ma problemy z narkotykami.Zycz jej szybkiego powrotu do zdrowia

Srij9JT.png

Opublikowano

Szczerze jako gracz ze stażem 5 letnim ten serwer to jest kolejny popracujcie może nad dodaniem czegoś nowego nie questow nie punktów osiągnieć tylko takiej rzeczy nie tylko wizualnej aby serwer byl schludny zadbany i mial coś nowego w sobie ,żeby wypalił i miał tych 500 graczy co do prezentacji malo opisuje serwer tak jak by byla sklejana w ciągu 15 minutach 3 nowości sklepiki i tyle troche weny twórczej tyle na temat neutral za ShizeRa geja . Antyy.jpg

Pozdro

Opublikowano

Widze kolego,ze nie umiesz przyjmowac krytyki.DonMamutos ma racje,taki serwer byl dobry kilka lat temu.Gralo sie z braku laku i to wszystko.Do obecnych serwerow wasz projekt sie nie umywa :)

Jesli juz mowa o szmatach pozdrow Perunke,wiem ze miala/ma problemy z narkotykami.Zycz jej szybkiego powrotu do zdrowia

Krytyka? Jasna odpowiedź z jakiego powodu. Ja się nią nie przejmuje ani troche! :) Gdyby to gracze krytykowali... Ale to krytykują "technicy"co mają swoje serwery na których w godzinach szczytu bywa 30 osób online, prawdaż DonMamutos? :) Nie jeden z was by chciał mieć to, co my mamy teraz.

Już widzę te 1000zł, co miesiąc rozdacie 5000zł, a z IS'a 1k miesięcznie. Więc jaki to ma sens? Chcecie długi? Nie wnikam, pozdro.

Długi?? Kto tutaj mówi o długach? Widziałeś stan konta, że mówisz, że będą długi? Nie każdy jest taką pazerą, że patrzy tylko na zyski! Niektórzy to robią z czystej przyjemności.

Opublikowano

Krytyka? Jasna odpowiedź z jakiego powodu. Ja się nią nie przejmuje ani troche! :) Gdyby to gracze krytykowali... Ale to krytykują "technicy"co mają swoje serwery na których w godzinach szczytu bywa 30 osób online, prawdaż DonMamutos? :) Nie jeden z was by chciał mieć to, co my mamy teraz.

Długi?? Kto tutaj mówi o długach? Widziałeś stan konta, że mówisz, że będą długi? Nie każdy jest taką pazerą, że patrzy tylko na zyski! Niektórzy to robią z czystej przyjemności.

No dobra, może i robicie to z pasji, ale NIE macie pewności, że się to wam zwróci.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Dojebaliście się tej nagrody pieniężnej, a najbardziej rozbawiło mnie porównanie do Santriela.

Jak on miał kase komukolwiek dać, skoro już nie żył? lol, to nie logiczne.

A takich serwerów jak Arutan teraz jest brak - starych, dobrych klasyków, z starym, profesjonalnym podejściem. Kiedyś serwery nie były robione przez pryzmat pieniędzy a dla funu i przyjemności, również z pasji. Teraz co drugi uważa się za technika stawiając serwery na gotowcach z MPCforum a to nie na tym polega.

Nie oceniajcie serwera, poki na nim nie zagracie. Może własnie tego brakuje aktualnie na scenie metina, starego dobrego serwera z dobrym ukształtowaniem i dostosowaniem.

Ja tam życze Wam powodzenia i oby wszystko poszło po waszej myśli.

Opublikowano

Kto grał na ''Mortis'' ten pamięta że na tym serwerze udało się stworzyć klimat dawnego pla i było więcej rzeczy do roboty niż chodzenie na jakieś durne WO na małym lvlu i potem to samo.Dla was nowości to dodanie WO i WW które wyglądają tak samo jak dt tylko z innymi mobami.Nigdy nie mam zamiaru zagrać na serwerze typu Ascarial itp gdzie  zamiast latać po różnych mapkach i zbijać metki , dropić ulepszacze itp to zapierdalam całymi dniami na jeden i ten sam dungeon i to przez całą gre.Każdy kto grał na Mortisie zgodzi się  zemną że takie serwery są najlepsze tylko potrzeba dobrej administracji.

Chłopaki trzymam kciuki i chętnie wam pomogę przy tworzeniu serwera :) 

Opublikowano

Dojebaliście się tej nagrody pieniężnej, a najbardziej rozbawiło mnie porównanie do Santriela.

Jak on miał kase komukolwiek dać, skoro już nie żył? lol, to nie logiczne.

A takich serwerów jak Arutan teraz jest brak - starych, dobrych klasyków, z starym, profesjonalnym podejściem. Kiedyś serwery nie były robione przez pryzmat pieniędzy a dla funu i przyjemności, również z pasji. Teraz co drugi uważa się za technika stawiając serwery na gotowcach z MPCforum a to nie na tym polega.

Nie oceniajcie serwera, poki na nim nie zagracie. Może własnie tego brakuje aktualnie na scenie metina, starego dobrego serwera z dobrym ukształtowaniem i dostosowaniem.

Ja tam życze Wam powodzenia i oby wszystko poszło po waszej myśli.

Powaznie wierzysz w sztucznie spreparowana smierc? :D

Zamysl Mikolajka nie jest przeze mnie negowany,natomiast z autopsji wynika,ze odtworzenie starych klimatow nie przynosi pozadanych rezultatow.Ludzie pograja dzien/dwa/tydzien i na tym sie konczy.

Srij9JT.png

Opublikowano

Prezentacja jest ładnie wykonana, ale na serwerze jak na razie nie ma nic co by mnie zachęciło do gry :mellow:  Mimo to powodzenia życzę na serwerze :)

Opublikowano

GallAnonim mylisz się.Gdyby nie to ,że Uzurpator zlał kompletnie Mortisa to ten stałby do dzisiaj i grało by sporo osób.Na takim serwerze będzie czuć klimat i to się liczy.Wiesz jak się cieszyłem jak wydropiłem tam fmsa sr 38 i go wbiłem na +9?Na pewno bardziej niż z wbicia maxa na cradosie.Każdy kto grał na Mortisie mówił mi że gdyby taki startował tylko z lepszą administracja to grali by bez namysłu.Ten serwer można spokojnie nazwać następcą Mortisa tak więc jeśli administracja tego nie spierdoli to będzie to najlepszy serwer w polsce nawet przy 500online

Opublikowano

GallAnonim mylisz się.Gdyby nie to ,że Uzurpator zlał kompletnie Mortisa to ten stałby do dzisiaj i grało by sporo osób.Na takim serwerze będzie czuć klimat i to się liczy.Wiesz jak się cieszyłem jak wydropiłem tam fmsa sr 38 i go wbiłem na +9?Na pewno bardziej niż z wbicia maxa na cradosie.Każdy kto grał na Mortisie mówił mi że gdyby taki startował tylko z lepszą administracja to grali by bez namysłu.Ten serwer można spokojnie nazwać następcą Mortisa tak więc jeśli administracja tego nie spierdoli to będzie to najlepszy serwer w polsce nawet przy 500online

Uzurpator dal sobie spokoj z nagrywaniem mortisa bo widzial,ze jego nagrywanie mija sie z celem.

Srij9JT.png

Opublikowano

Haha śmieszne. Takich systemów jakie mam u siebie na serwerze to Ty nigdy na oczy nie widziałeś. Sam dom aukcyjny jest warty więcej niż te Twoje czyste pliki od terenza razem z maszyną. Nic nowego na serwerze nie masz, prezentacja jakże chu*owa i wielki technik wow :D

w3v0ga.jpg

bvewmi.jpg

Pozdrawiam

@aw wbiję na bete zobaczyć jak serwer. Kiedy będzie?

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Haha śmieszne. Takich systemów jakie mam u siebie na serwerze to Ty nigdy na oczy nie widziałeś. Sam dom aukcyjny jest warty więcej niż te Twoje czyste pliki od terenza razem z maszyną. Nic nowego na serwerze nie masz, prezentacja jakże chu*owa i wielki technik wow :D

w3v0ga.jpg

bvewmi.jpg

Pozdrawiam

Przykro mi ;<<<< Możemy mieć tylko to co zapragniemy! :) A co do Beta hmmm Wybacz nie styknie miejsca dla Ciebie :P

Opublikowano

Mamuto a ja się pytam na c**j takie systemy?Przez takie gówna nikt nie będzie siedział w m1 i na c**j taka gra?Oni robia prawdziwego klasyka z zajebistymi rozwiązaniami które umilą nam rozgrywke i bossami a nie przyciągają na swój serwer graczy jakimś k***a domem aukcyjnym który do gry tak naprawde nic nie wnosi.Rozwiązanie na Arutan z głowami azraela jest 100x lepszy niż ten twój syf

Opublikowano

w3v0ga.jpg

bvewmi.jpg

Pozdrawiam

Czym ty się k***a chwalisz?

Że kupiłeś Dom aukcyjyny i wyciąganie KD od Nixo aka Gumisia?

Każdy głupi sobie może to kupić.

Chwalisz czy się tym żalisz? Naprawdę taka nowość że jezus maryja.

Sam robisz czy tam masz klienta MPCforuma i wielce z cb Technik.

Sam miałeś w kliencie Revilii podjebany wybór królestw z klienta Exaliona... Pfff  xD  xD  xD

Gdybyś jeszcze sam robił ten Dom i wyciąganie KD to by było coś, a kupiłeś i myślisz że masz z*******y serwer?

Liczy się całość serwera oraz gra a nie 2 "niby" nowości nie pozdrawiam.  -.-

Na dodatek na Revilii miałeś tyle bugów, nawet podstawowy Yang-Bug który rozwalił twój serwer.

Nie wspominając o Ventea gotowiec = Deila. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...