Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Arutan.pl - Tylko u nas realne nagrody

Mikolajek1233

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nic ciekawego, robienie bojowca misjami jak na globalu, porażka. Rozdawanie pieniędzy za maxymalny lvl? Glupota, zero zabawy z gry. Myślę że na 100osoób na serwie można liczyć na spokojnie :D

OsoInternational.jpg

• Odpowiedzi 507
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nic ciekawego, robienie bojowca misjami jak na globalu, porażka. Rozdawanie pieniędzy za maxymalny lvl? Glupota, zero zabawy z gry. Myślę że na 100osoób na serwie można liczyć na spokojnie :D

Maxymalny? Plany zostały zmienione. Nagroda będzie dla 5 osób które osiągnęły nawiększy poziom w ciągu miesiąca. Co do misji na konia również uległy zmianie. Oddawanie medali zostało zmniejszone czasowo a zostało usunięte jezdzenie od punktu A do punktu B.

Opublikowano

Maxymalny? Plany zostały zmienione. Nagroda będzie dla 5 osób które osiągnęły nawiększy poziom w ciągu miesiąca. Co do misji na konia również uległy zmianie. Oddawanie medali zostało zmniejszone czasowo a zostało usunięte jezdzenie od punktu A do punktu B.

Czyli mówisz, że rozdasz 5 tysięcy złotych teraz? Haha. xD

Co zrobisz, jak serwer nie zarobi nawet tysiąca w miesiącu? wyłożysz z własnej kieszeni? sorry, nie z własnej, tylko pseudo sponsora.

Coś mi się wydaje, że lecisz w c***a jak Santriel. 

Opublikowano

Czyli mówisz, że rozdasz 5 tysięcy złotych teraz? Haha. xD

Co zrobisz, jak serwer nie zarobi nawet tysiąca w miesiącu? wyłożysz z własnej kieszeni? sorry, nie z własnej, tylko pseudo sponsora.

Coś mi się wydaje, że lecisz w c***a jak Santriel. 

Pseudo sponsora hahahaha uśmiałem się :) Dzięki za poprawienie humoru. Uwierz, że chciałbyś mieć tyle pieniędzy co ma on! :) I to ci powie każda jedna osoba która z nim współpracowała.

Opublikowano

Orzeł nie pierdol tylko wbijaj na serwer FluQs cie wzywa :D .Zmianki będą z skrzyni serwerowej i dodania więc nie będzie tak źle a is będzie na 100% bardzo ubogi na stracie żeby były równe szanse

:D

Co do zamianek będzie wprowadzona ostatecznie skrzynia serwerowa z której będzie ciekawy drop! Co do nagród, wejdź i przekonaj się, ja Cię zapewniam że będą :)

Można poznać drop z szkatułek oraz Raty serwera ? nie dowidze coś w prezce chyba już ślepy jestem ;P

Lv domyślam się że max. 99 tak ?

Opublikowano

:D

Można poznać drop z szkatułek oraz Raty serwera ? nie dowidze coś w prezce chyba już ślepy jestem ;P

Lv domyślam się że max. 99 tak ?

malymalny poziom jest 99. Raty ok. 5x w stosunku do Globala

Opublikowano

Czemu czepiacie się tej kasy.I tak jej nie dostaniecie bo jesteście za słabi i martwić powinni się ci co lecą po topke.Mistrzuniu mówił że ma budżet to ma a jak zobaczycie tą strone co oni mają to z laczków spadniecie

Opublikowano

Czemu czepiacie się tej kasy.I tak jej nie dostaniecie bo jesteście za słabi i martwić powinni się ci co lecą po topke.Mistrzuniu mówił że ma budżet to ma a jak zobaczycie tą strone co oni mają to z laczków spadniecie

co do strony zgodzę się z Tobą w 100% jest ona bardzo ale to bardzo fajna. Zapewniam, że w dziedzinie metina takiej nie było ;)

Przedstawiam zapowiedź jaką przygotował dla nas R3SPecT! Dziękujemy :)

http://www.youtube.com/watch?v=5h5IDctG72k

Opublikowano

Mikołajek Spoczko ziomek.

Jednakże serwer nie wyróżnia sie dosłownie niczym innym od innych ... Tylko prezentacja ukazuje go jak by był jakiś super, co tak na prawdę może nie być prawdą. 1000zł dla gracza, który pierwszy wbije max ? - Już były serwery, które oferowały PS'y, Xbox'y, IPHON'y i żaden z nich nawet nie wystartował - z ich pro elo reklamą. Graczy wątpię abyście i tak czy siak mieli wydając nawet 100tyś zł reklamy, są serwery które mają swoich graczy takie jak Ascarial, Virtual i nikt ci z nich nie zejdzie tutaj. Jednakże nie oceniam książki po okładce więc oby gracze się nie zawiedli, osobiście zostaję neutralny.

Życzę udanego startu.

D2Pq2tR.png

Opublikowano

Kolego nawet nie wiesz ile osób do mnie pisało z którymi dawno nie miałem kontaktu czy gram na Arutan bo takiego serwera jak stary global im brakowało.

Serwer wyróżnia się tym że stawia na klimat a nie na nic nie warte gówna :)

Opublikowano

Mikołajek Spoczko ziomek.

Jednakże serwer nie wyróżnia sie dosłownie niczym innym od innych ... Tylko prezentacja ukazuje go jak by był jakiś super, co tak na prawdę może nie być prawdą. 1000zł dla gracza, który pierwszy wbije max ? - Już były serwery, które oferowały PS'y, Xbox'y, IPHON'y i żaden z nich nawet nie wystartował - z ich pro elo reklamą. Graczy wątpię abyście i tak czy siak mieli wydając nawet 100tyś zł reklamy, są serwery które mają swoich graczy takie jak Ascarial, Virtual i nikt ci z nich nie zejdzie tutaj. Jednakże nie oceniam książki po okładce więc oby gracze się nie zawiedli, osobiście zostaję neutralny.

Życzę udanego startu.

Dokładnie nie oceniajmy książki po okładce. Zostawmy to graczom po miesiącu! :) Ja zapewniam, że wieść się rozejdzie gdzie tylko może jak pierwsze 5 graczy dostanie tę nagrodę.

Opublikowano

Nic specjalnego zwykły nudny hard, ludzi będą grać tylko dla tych nagród.

Wątpię czy serwer będzie stał tyle aby ktoś wbił maxa.

Taka jest moja opinia pozdrawiam gimbusów 

20005891622422024071.jpg

Ładowanie trwa...

Opublikowano

Nic specjalnego zwykły nudny hard, ludzi będą grać tylko dla tych nagród.

Wątpię czy serwer będzie stał tyle aby ktoś wbił maxa.

Taka jest moja opinia pozdrawiam gimbusów 

nic nie stoi na przeszkodzie żebyś zrobił coś lepszego :) Chętnie zagram ;)

Opublikowano

nic nie stoi na przeszkodzie żebyś zrobił coś lepszego :) Chętnie zagram ;)

Chu*a się znam na robienie serwerów metina :)

Ale może kiedyś coś zrobię i sobie zagrasz 

20005891622422024071.jpg

Ładowanie trwa...

Opublikowano

Serwer osobiście polecam, a pracę z BombWorkiem odradzam - nie chodzi o to, że konkurencja czy coś, ale:

1. Skrypty są dobrze zabezpieczone (podatne na 1 atak, ale nie ma go gdzie wje.....wrzucić)

2. BombWork, wszędzie widzę BombWork

3. Tnie layouty jak by go sobie wydrukował i ciął nożyczkami, a efekty przekopiował do komputera

4. Ma wiedzę na temat programowania, ale za h*j nie rozumie programowania.

5. Nie umie poprawnie pisać zapytań SQL

6. Leń (Wrzuć stronę PangeaYT2, zmień podstawowe rzeczy by ciecie się nie kapły i spierdalaj z kasą)

7. Stosunek Cena / jakość dąży do nieskończoności

8. Po miesiącu od przyjęcia zlecenia będzie go gówno obchodziło co się stanie z stroną, grunt że zarobił kasę

9. Poprawki, edycje? Zapomnij

10. Kto mu dał dostęp do klawiatury? Powinno mu się zostawić co najwyżej tablet graficzny z piórkiem

11. Chcesz jakieś dodatkowe opcje? Spoko, wezmę za nie kasę i ci ich nie wgram, może się nie zczaisz

@Edit 2014-11-19 22:31:

Skrypty są podatne na atak XSS

Opublikowano

Zapisy na testy trwają. W tym tygodniu powinny być uruchomione

Jak można się na testy zapisać ?

LIKE

LIKE

LIKE

Opublikowano

Jeśli budżet na reklame jest prawdziwy, to polecam jedno rozwiązanie - reklame u Wallander'a. Chyba lepszej na chwilę obecną nie ma :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...