Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Arutan.pl - Tylko u nas realne nagrody

Mikolajek1233

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Haha śmieszne. Takich systemów jakie mam u siebie na serwerze to Ty nigdy na oczy nie widziałeś. Sam dom aukcyjny jest warty więcej niż te Twoje czyste pliki od terenza razem z maszyną. Nic nowego na serwerze nie masz, prezentacja jakże chu*owa i wielki technik wow :D

w3v0ga.jpg

bvewmi.jpg

Pozdrawiam

@aw wbiję na bete zobaczyć jak serwer. Kiedy będzie?

Kupiłeś k***a od Nixa sieroto system i się teraz będziesz wszędzie chwalił?  Jesteś zwykłym zerem, teraz uważasz się za niewiadomo kogo bo robisz serwer z pomocą od niego i myslisz, ze sobie na wszystko możesz pozwolic.

W odróżnieniu od Ciebie, administracja tego serwera ma jakieś umiejętności i potrafi używać mózgu. Niech ktoś go k***a na ziemie sprowadzi bo czasem takie przypadki źle kończa

• Odpowiedzi 507
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kupiłeś k***a od Nixa sieroto system i się teraz będziesz wszędzie chwalił?  Jesteś zwykłym zerem, teraz uważasz się za niewiadomo kogo bo robisz serwer z pomocą od niego i myslisz, ze sobie na wszystko możesz pozwolic.

W odróżnieniu od Ciebie, administracja tego serwera ma jakieś umiejętności i potrafi używać mózgu. Niech ktoś go k***a na ziemie sprowadzi bo czasem takie przypadki źle kończa

Nie ma problemu xD juz ja go sprowadze na ziemie jak start serwera zrobi  xD tak go docisne do ziemi az to odczuja wszyscy xD

Opublikowano

Nie ma problemu xD juz ja go sprowadze na ziemie jak start serwera zrobi  xD tak go docisne do ziemi az to odczuja wszyscy xD

"To zwykły DDoS, jaki za kilka dolarów przeprowadzić może byle gimnazjalista. Nie potrzeba do niego ani finezji ani kunsztu, a z pewnością wielkich “hackerskich” zdolności. Nazywanie atakujących hackerami czy nawet włamywaczami to poważne semantyczne nadużycie."

Ofc to jest cytat

64562221938.png

Opublikowano

"To zwykły DDoS, jaki za kilka dolarów przeprowadzić może byle gimnazjalista. Nie potrzeba do niego ani finezji ani kunsztu, a z pewnością wielkich “hackerskich” zdolności. Nazywanie atakujących hackerami czy nawet włamywaczami to poważne semantyczne nadużycie."

Ofc to jest cytat

Ja tu nic o atakch DDoS nie pisalem ani o wlamaniu na serwer wiec taki temacik to nie do mnie :D

Opublikowano

Haha śmieszne. Takich systemów jakie mam u siebie na serwerze to Ty nigdy na oczy nie widziałeś. Sam dom aukcyjny jest warty więcej niż te Twoje czyste pliki od terenza razem z maszyną. Nic nowego na serwerze nie masz, prezentacja jakże chu*owa i wielki technik wow :D

bvewmi.jpg

Pozdrawiam

@aw wbiję na bete zobaczyć jak serwer. Kiedy będzie?

when info or button begin
    cmdchat("wyciaganieKD INPUT_IGNORE 1")
    local dane = podzial_tekstu(input(cmdchat("wyciaganieKD VALUE")), "|")
    cmdchat("wyciaganieKD INPUT_IGNORE 0")

-- itemVnum|cell|socket
    local cell = tonumber(dane[2])
    local vnum = tonumber(dane[1])
    local socket = tonumber(dane[3])

if cell <= 90 and cell >= 0 then
        item.select_cell(cell)
        if item.get_vnum() == vnum then
            if item.get_socket(socket) != 28960 and item.get_socket(socket) != 1 then
                pc.give_item2(item.get_socket(socket), 1)
                item.set_socket(socket, 28960)
            else
                syschat("Nie możesz wyjąć tego Kamienia duszy!")
            end
        else
            syschat("Spróbuj wykonać akcję ponownie!")
        end
    else
        syschat("Spróbuj wykonać akcję ponownie!")
    end
end

Pozdrawiam.

Opublikowano

Nie wygrazaj sie prymitywie bo twoja perunka nigdy nie ujrzy swiatla dziennego.

Srij9JT.png

Opublikowano

Jaka peruka? o co tu chodzi. 

AW: Co będzie w IS?

Opublikowano

Spora część osób bardzo zachwala serwer a głównie administracje za umiejętności, ale  tak naprawdę nie pokazali jak na razie nie pokazali niczego nowego co by mnie urzekło, poza pomysłem ze skrzynkami tak naprawdę nie widać niczego nowego tutaj, nie widać nowości, nie wyróżniacie się od innych serwerów, jeśli chcecie zachęcić graczy ukażcie coś nowego co przykuje uwagę bo jak na razie to nie zachęcacie do gry :) 

NIE POLECAM NOWEJ JAKOŚCI ,SAME BUGI, STRATA  CZASU

Opublikowano

Spora część osób bardzo zachwala serwer a głównie administracje za umiejętności, ale  tak naprawdę nie pokazali jak na razie nie pokazali niczego nowego co by mnie urzekło, poza pomysłem ze skrzynkami tak naprawdę nie widać niczego nowego tutaj, nie widać nowości, nie wyróżniacie się od innych serwerów, jeśli chcecie zachęcić graczy ukażcie coś nowego co przykuje uwagę bo jak na razie to nie zachęcacie do gry  :) 

Opublikowano

Spora część osób bardzo zachwala serwer a głównie administracje za umiejętności, ale  tak naprawdę nie pokazali jak na razie nie pokazali niczego nowego co by mnie urzekło, poza pomysłem ze skrzynkami tak naprawdę nie widać niczego nowego tutaj, nie widać nowości, nie wyróżniacie się od innych serwerów, jeśli chcecie zachęcić graczy ukażcie coś nowego co przykuje uwagę bo jak na razie to nie zachęcacie do gry :)

Brawo, zauważyła to kolejna osoba. Jedyna rzecz jaka jest przyciągająca na serwer to te śmieszne nagrody za topke xD Typowa desperacja. W dodatku jakiś pajac mi na gg grozi że mi serwer roz*ebie i że mam tu lepiej w temacie się nie wypowiadać :D Przydupaski mikołaja które już styrałem 10x na ts. Nie pozdrawiam i nie polecam gry na serwerze ze względu na administracje. (jest to ostatni mój post w tym temacie)

@down x3 

30 graczy na revilli (godziny szczytu w nocy xD) :

wu4w55.jpg

1EPZ6G.gif

Opublikowano

za to twoja paskudna morda ujrzala i placisz co miesiac twarzowe

Poker Face slyszalem ze bedziesz mial problemy prawne z operatorem pewnej sieci.Jak to wlasciwie jest?

@topic max lv bedzie zwiekszany?

no niestety masz lipnych informatorow chcesz sie cos dowiedziec to zapraszam pw lub jakis ts'ik a nie pierdolicie jeden przez drugiego wymyslone przez siebie informacje :)

Opublikowano

Mamutos sory ale k***a kto jest chujowym administratorem?To ty na revilli k***a stwierdziłeś że nie chce ci się naprawiać yangbuga bo i tak nikt się nie dorobi.Ty robisz zawsze c*****e serwery bez reklamy więc nie wypowiadaj się 

Opublikowano

Brawo, zauważyła to kolejna osoba. Jedyna rzecz jaka jest przyciągająca na serwer to te śmieszne nagrody za topke xD Typowa desperacja. W dodatku jakiś pajac mi na gg grozi że mi serwer roz*ebie i że mam tu lepiej w temacie się nie wypowiadać :D Przydupaski mikołaja które już styrałem 10x na ts. Nie pozdrawiam i nie polecam gry na serwerze ze względu na administracje. (jest to ostatni mój post w tym temacie)

szkoda, że to pisze kolejna osoba, która ma pro elo serwer! A nie zauważylliście że negatywne komentarze idą ze stron osób, które mają swoje serwery i tak bardzo boli was nasz serwer? :D Muszę was rozczarować.... Ze strony graczy leci bardzo duża fala pozytywnego odzewu. A co do Ciebie Mamucie to Beta testerów mam więcej zapisanych jak ty miałeś graczy w godzinach szczytu! :D

Opublikowano

Po co beta, skoro i tak bugów nie będzie? Jak mają być bugi, skoro serwer nie zawiera żadnych nowości, oprócz grafiki? F**k logic. 

Opublikowano

Po co beta, skoro i tak bugów nie będzie? Jak mają być bugi, skoro serwer nie zawiera żadnych nowości, oprócz grafiki? F**k logic. 

Gdybyś był ciut mądrzejszy to byś wiedział, że nie tylko nowości zawierają bugi ale też takie rzeczy jak baza danych czy questy.

Opublikowano

Gdybyś był ciut mądrzejszy to byś wiedział, że nie tylko nowości zawierają bugi ale też takie rzeczy jak baza danych czy questy.

To jest podstawa serwera, bo nic innego na tym serwerze nie ma, więc powinieneś sam to sprawdzić, a nie ''chwalić się'' że będziesz miał dużo testerów na becie. xD

Poza tym większość bugów jest od strony nowości, a tego na Twoim serwerze nie ma, wiec bez obaw, możesz startować. :P

To prawda, że będzie grało tu dużo ludzi?  :O

PS: Ja nie hejtuje, tylko stwierdzam fakty. 

Co do tego 1k PLN za top1, to nawet się nie wypowiem.. 

Kończę z Tobą dyskusję i nie odpowiem więcej w tym temacie, szkoda %. 

Opublikowano

To jest podstawa serwera, bo nic innego na tym serwerze nie ma, więc powinieneś sam to sprawdzić, a nie ''chwalić się'' że będziesz miał dużo testerów na becie. xD

Poza tym większość bugów jest od strony nowości, a tego na Twoim serwerze nie ma, wiec bez obaw, możesz startować. :P

To prawda, że będzie grało tu dużo ludzi?  :O

PS: Ja nie hejtuje, tylko stwierdzam fakty. 

Co do tego 1k PLN za top1, to nawet się nie wypowiem.. 

Nie obraź się ale po twoich komentarzach wnioskuje że nigdy nie miałeś przed oczyma bazy danych :D

Co do graczy... Zapowiada się znakomicie :)

Opublikowano

Szkoda słów ... '' realne nagrody do wygrania ! '' to jest jakiś chwyt reklamujący żeby więcej osób zagrało czy co bo nie ogarniam już...

Może zachęcenie małolatów to wpakowania w IS'a żeby jak najszybciej wbić max lvl i wygrać główną nagrodę .

Nie polecam bo pewnie parę lvli przed max lvlem server przypadkowo padnie i będzie jeden wielki c**j z tego ;)

nieregulaminowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...