Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Arutan.pl - Tylko u nas realne nagrody

Mikolajek1233

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No w sumie nie ma teraz takiego serwera na rynku, ale ta reklama niby macie te 3k PLN na reklame a robicie u jakiś śmieszny "youtuberków", to samo tyczy się kasy realnej za pierwsze topkę no proszę Cię kto o zdrowych zmysłach zapłaci jakiemuś Kowalskiemu 1000PLN za wbicie jakiegoś tam lv nie oszukujmy się to jest Polska... za darmo nawet w ryj nie dostaniesz. Dalej serwer nie ma nowości no naprawdę ale w tych czasach dodawanie i obiecywanie że kiedyś coś się pojawi nie przyciągniecie graczy. To że macie "wysoki" budżet nie oznacza duża ilość graczy, ja osobiście nie zagrałbym na takim serwerze ale to tylko moja opinia. Wydaje że był już taki serwer morier czy jakoś tak i wiadomo jak skończył. Tu będzie to samo tylko nie z powodu ataków czy coś tego typu a braku graczy. 

Pozdrawiam

lubię to: 50 | 100 | 300 |

Pomogłem? Daj symboliczne lubię to!

• Odpowiedzi 507
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No w sumie nie ma teraz takiego serwera na rynku, ale ta reklama niby macie te 3k PLN na reklame a robicie u jakiś śmieszny "youtuberków", to samo tyczy się kasy realnej za pierwsze topkę no proszę Cię kto o zdrowych zmysłach zapłaci jakiemuś Kowalskiemu 1000PLN za wbicie jakiegoś tam lv nie oszukujmy się to jest Polska... za darmo nawet w ryj nie dostaniesz. Dalej serwer nie ma nowości no naprawdę ale w tych czasach dodawanie i obiecywanie że kiedyś coś się pojawi nie przyciągniecie graczy. To że macie "wysoki" budżet nie oznacza duża ilość graczy, ja osobiście nie zagrałbym na takim serwerze ale to tylko moja opinia. Wydaje że był już taki serwer morier czy jakoś tak i wiadomo jak skończył. Tu będzie to samo tylko nie z powodu ataków czy coś tego typu a braku graczy. 

Pozdrawiam

"to je amelinium tego nie pomalujesz" ... Lanie zupy według mnie... Nie każdy ma brak pieniędzy a po twojej wypowiedzi stwierdzam że masz ich brak. Gracze, którzy z nami rozmawiali na ts3 myślę, że wiedzą, że nagrody realne to nie żaden przekręt. Napiszę jeszcze raz, że nagrody mają na celu zwiększenie rywalizacji w rozgrywkach!

Szkoda słów ... '' realne nagrody do wygrania ! '' to jest jakiś chwyt reklamujący żeby więcej osób zagrało czy co bo nie ogarniam już...

Może zachęcenie małolatów to wpakowania w IS'a żeby jak najszybciej wbić max lvl i wygrać główną nagrodę .

Nie polecam bo pewnie parę lvli przed max lvlem server przypadkowo padnie i będzie jeden wielki c**j z tego ;)

tak?? Mało wiesz! Ponieważ plany zostały zmienione.. Twój pech... Nagroda jest za największy poziom jaki zostanie osiągnięty w ciągu miesiąca a nie za maxymalny ;) W zapowiedziach u youtuberów jest ta kwestia jasno sprostowana.

@Edit

Przedstawiam zapowiedź jaką przygotował Kozake! Dziękujemy!

Przedstawiam również zapowiedź jaką przygotował Waffel! Dziękujemy!

http://www.youtube.com/watch?v=kIK9yFvRF7s

Opublikowano

Jeżeli bym grał dziennie po 3 godziny bez pd to jakim czasie bym wbił lvl ?

Wybacz ale pytanie bezsensu.Idąc 3 minuty dziennie do sklepu, który znajduje się 99 km od domu po 3 km/h w ile dojdziesz?

Musisz wejść i zobaczyć. Wszystko zależy od tego zapewne na jakim spocie itp itd.

Opublikowano

Wszystko super, fajnie, manifik. Serwer jest dla graczy? Jeżeli tak to ja, jako gracz ( :D ) proszę o utowrzenie w tym temacie sondy, w której gracze będą mieli możliwość wyboru m.in. czy na serwerze ma być jedna nieskończona pelerynka, czy peleryny mają być w sklepie za niską cene, czy może za wysoką lub czy po prostu jak mówisz, panie Adminie, mają dropić z bossów i metków. To jest uno. Teraz dwa: Czy zmianki i dodania mają być w sklepach za pokaźną sumkę, czy mają dropić z mobów czy maja być jak wyżej mówiłeś : "Z eventów". Jeżeli serwer robisz dla graczy to spokojnie rozpatrzysz moją prośbe i zrobisz taką sondę, lecz jeżeli lejesz wode od początku to olejesz ten post lub dasz tekst typu "Ale ma być zachowany w świetle old global" Ja rozumiem, klasyk! Ale posłuchaj, czasy się zmieniły, ludzie się zmienili :) Teraz pelerynka czy bony na HP to podstawa. Sorry z góry za błędy czy coś.

Opublikowano

Wszystko super, fajnie, manifik. Serwer jest dla graczy? Jeżeli tak to ja, jako gracz ( :D ) proszę o utowrzenie w tym temacie sondy, w której gracze będą mieli możliwość wyboru m.in. czy na serwerze ma być jedna nieskończona pelerynka, czy peleryny mają być w sklepie za niską cene, czy może za wysoką lub czy po prostu jak mówisz, panie Adminie, mają dropić z bossów i metków. To jest uno. Teraz dwa: Czy zmianki i dodania mają być w sklepach za pokaźną sumkę, czy mają dropić z mobów czy maja być jak wyżej mówiłeś : "Z eventów". Jeżeli serwer robisz dla graczy to spokojnie rozpatrzysz moją prośbe i zrobisz taką sondę, lecz jeżeli lejesz wode od początku to olejesz ten post lub dasz tekst typu "Ale ma być zachowany w świetle old global" Ja rozumiem, klasyk! Ale posłuchaj, czasy się zmieniły, ludzie się zmienili :) Teraz pelerynka czy bony na HP to podstawa. Sorry z góry za błędy czy coś.

To jest hard nie medium czy serwer easy wybacz. Co do pelerynki w sklepie czy zmianek/dodań gracze, którzy o tym usłyszeli na teamspeaku powiedzieli, że w momencie kiedy zostanie to dodane to właśnie wtedy odejdą! Bo klimaty harda ma być czuć a nie z harda zrobić serwer easy... Nie przesadzajmy.

Opublikowano

hehe będzie forum to będzie można pisać swoje propozycje tak samo na tsie teraz możesz na spokojnie pogadać z adminami i powiedzieć co ci się podoba a co nie i co byś zmienił

Opublikowano

"to je amelinium tego nie pomalujesz" ... Lanie zupy według mnie... Nie każdy ma brak pieniędzy a po twojej wypowiedzi stwierdzam że masz ich brak. Gracze, którzy z nami rozmawiali na ts3 myślę, że wiedzą, że nagrody realne to nie żaden przekręt. Napiszę jeszcze raz, że nagrody mają na celu zwiększenie rywalizacji w rozgrywkach!

tak?? Mało wiesz! Ponieważ plany zostały zmienione.. Twój pech... Nagroda jest za największy poziom jaki zostanie osiągnięty w ciągu miesiąca a nie za maxymalny ;) W zapowiedziach u youtuberów jest ta kwestia jasno sprostowana.

@Edit

Przedstawiam zapowiedź jaką przygotował Kozake! Dziękujemy!

Przedstawiam również zapowiedź jaką przygotował Waffel! Dziękujemy!

http://www.youtube.com/watch?v=kIK9yFvRF7s

ciągle te same argumenty masz pieniądze, pieniądze, pieniądze... mam ich wystarczająco dużo aby postawić nawet 2 serwery i je opłacić na rok czasu, po drugie co ma brak pieniędzy do mojej wypowiedzi? To że swoim za przeproszeniem przydupasom powiedziałeś na ts to mnie to nie interesuje bo każdy wie że od tak nie wygra jakiś tam 1k zł. PO drugie ty również nie masz kasy nawet na kupienie serwera na 2 miesiące ponieważ masz sponsora więc się nie wywyższaj. I ogólnie serwery zwykle są dla zarobku i tutaj również tak będzie jest to bardzo trudny hard aby więcej wyciągnąć od graczy.

Opublikowano

ciągle te same argumenty masz pieniądze, pieniądze, pieniądze... mam ich wystarczająco dużo aby postawić nawet 2 serwery i je opłacić na rok czasu, po drugie co ma brak pieniędzy do mojej wypowiedzi? To że swoim za przeproszeniem przydupasom powiedziałeś na ts to mnie to nie interesuje bo każdy wie że od tak nie wygra jakiś tam 1k zł. PO drugie ty również nie masz kasy nawet na kupienie serwera na 2 miesiące ponieważ masz sponsora więc się nie wywyższaj. I ogólnie serwery zwykle są dla zarobku i tutaj również tak będzie jest to bardzo trudny hard aby więcej wyciągnąć od graczy.

ja mam sponsora?? Coś Ci się wydaje drogi kolego. To jest drugi główny właściciel serwera. Więc nie mówmy tutaj o sponsoringu. Co do 1k... Co ja będę pisał... Przekonasz się sam jak pójdzie fama po pierwszym miesiącu że team rozdaje faktycznie nagrody :) I po co tu tak wiele pisać... Nie wierzysz... Nie musisz... A przydupasy hmm.... Zwykli gracze czekający na start.

Opublikowano

Ja tylko stwierdzam fakty jak będzie a to że ty nie zainwestowałeś prawie nic to można tak powiedzieć że jest sponsorem. Tak wgl. to Ci twoi pseudo youtuberzy mają max po 1k wyświetleń. Jak masz 3k na reklame kup u wallandera czy tream.

Bez spamu kiedy strona? kiedy beta testy?

Opublikowano

Ja tylko stwierdzam fakty jak będzie a to że ty nie zainwestowałeś prawie nic to można tak powiedzieć że jest sponsorem. Tak wgl. to Ci twoi pseudo youtuberzy mają max po 1k wyświetleń. Jak masz 3k na reklame kup u wallandera czy tream.

Bez spamu kiedy strona? kiedy beta testy?

co do wallendera on niestety nie kręci filmów z serwerów, które nie stoją ileś tam czasu... co do strony.. Firma jest w trakcie zabezpieczania strony, jutro powinna się pojawić. Pojawi się strona będziemy myśleć z uruchomieniem beta.

Opublikowano

Sevence wszystko pięknie fajnie tylko widać że nie jesteś obeznany w temacie.Wallander nie zagra ci na hardzie i nie liczą tu się pieniądze.Robisz szum gdybając czy coś będzie czy czegoś nie będzie.Nie musisz grać na starcie poczekaj miesiąc i zobaczysz czy dostaną tą kase  i ile będzie graczy.Tu powinny zakończyć się już wasze proroctwa i gdybania

Opublikowano

Wybacz ale pytanie bezsensu.Idąc 3 minuty dziennie do sklepu, który znajduje się 99 km od domu po 3 km/h w ile dojdziesz?

Musisz wejść i zobaczyć. Wszystko zależy od tego zapewne na jakim spocie itp itd.

W 660dni.

Serwer niby ciekawy, ale jak już to wbiję po tym miesiącu, żeby zobaczyć, że nie jesteście gołosłowni lub serwer nie upadnie, bo jak chcę sobie pograć na takim mega hardzie to już wolałbym pograć na singapurskim globalu, gdzie mam większą pewność, że nie padnie. Przed DDoS'ami macie dobrą ochronę? Sprawdzaliście już? Bo trochę lipa by była, gdyby serwer padł od DDoS'ów, a taki serwer pewnie będzie miał konkurencję jak sravja od krula podstawuwki islamu, więc musicie się dobrze przygotować ;p

tenor.gif

Opublikowano

W 660dni.

Serwer niby ciekawy, ale jak już to wbiję po tym miesiącu, żeby zobaczyć, że nie jesteście gołosłowni lub serwer nie upadnie, bo jak chcę sobie pograć na takim mega hardzie to już wolałbym pograć na singapurskim globalu, gdzie mam większą pewność, że nie padnie. Przed DDoS'ami macie dobrą ochronę? Sprawdzaliście już? Bo trochę lipa by była, gdyby serwer padł od DDoS'ów, a taki serwer pewnie będzie miał konkurencję jak sravja od krula podstawuwki islamu, więc musicie się dobrze przygotować ;p

Zabezpieczenia z górnej półki począwszy od dodatkowych wykupień firewalli skończywszy na firmie która się specjalizuje na zabezpieczeniach maszyn :)

Opublikowano

Zagram lecz mam pomysł aby nie było przewagi nad graczem z IS a zwykłym graczem polega na tym iż z mountów bd mogli bić dopiero jak zrobimy bojowca :) bo znając życie kupią zaraz dzika albo coś na start i jazda przed siebie a takie coś podniesie rywalizacje :D oraz osiągnięcia:

1 dropnięty Kamol

1 dropnięta Broń 75

1 Dropnięta Stalka(i mam nadzieje iż drop bd ustawiony tak jak kiedyś na pl od 86 lvl z moobów a z metkow mniejsza szansa) aby stalki miały wartość jak kiedyś:)

1 Skill P/G

itp :) To bardzo zaostrzy walkę, nagrodami mogą być np: SM :) 

Opublikowano

Z tego co rozmawiałem z adminami na starcie nie będzie bojowców ani wierzchowców w isie :D oraz is będzie na starcie naprawde ubogi więc easy man 

Opublikowano

Zabezpieczenia z górnej półki począwszy od dodatkowych wykupień firewalli skończywszy na firmie która się specjalizuje na zabezpieczeniach maszyn :)

2ky01v.jpg

omvwi3.jpg

Opublikowano

Z tego co rozmawiałem z adminami na starcie nie będzie bojowców ani wierzchowców w isie :D oraz is będzie na starcie naprawde ubogi więc easy man 

Spokoojnie. Administratorzy zadbają o wszystko. To będzie taki rozpierdol.. miodzio :D

Zapraszam zapraszam zapraszam na serwer i polecam omijać hejterów szerokim łukiem ;)

Opublikowano

Nie czepiam sie ponieważ nawet  bym zagrał gdybym mial czas lecz...

Zmianki odraz Dodania na 99% bd w item shopie a więc jeśli w grze mają być tylko na eventach będzie to troszeczke lipa.

Widze kazdy podniecony tymi nagrodami lecz.. 

Zeby wbić ten top1 koło tysiaka będzie trzeba wydać zapewne  item shop będzie bogaty + 24/7 na metku  więc te nagrody co oni oferują to tak słabo można powiedzieć. Również można sie spodziewać że jak nie wbije 500 ludzi + to nagród realnych za eventy nie będzie :) 

Jednak serwer polecam widać że włożyli w to czasu i sie znają.

Opublikowano

Orzeł nie pierdol tylko wbijaj na serwer FluQs cie wzywa :D .Zmianki będą z skrzyni serwerowej i dodania więc nie będzie tak źle a is będzie na 100% bardzo ubogi na stracie żeby były równe szanse

Opublikowano

Nie czepiam sie ponieważ nawet  bym zagrał gdybym mial czas lecz...

Zmianki odraz Dodania na 99% bd w item shopie a więc jeśli w grze mają być tylko na eventach będzie to troszeczke lipa.

Widze kazdy podniecony tymi nagrodami lecz.. 

Zeby wbić ten top1 koło tysiaka będzie trzeba wydać zapewne  item shop będzie bogaty + 24/7 na metku  więc te nagrody co oni oferują to tak słabo można powiedzieć. Również można sie spodziewać że jak nie wbije 500 ludzi + to nagród realnych za eventy nie będzie :) 

Jednak serwer polecam widać że włożyli w to czasu i sie znają.

Co do zamianek będzie wprowadzona ostatecznie skrzynia serwerowa z której będzie ciekawy drop! Co do nagród, wejdź i przekonaj się, ja Cię zapewniam że będą :)

Opublikowano

widze zal dupe sciska ze ktos cos fajnego zrobil... Znalazl sie lozodup virtuala i najwiekszy spamer mpcforum pozdrow tam Wojtusia bo za jakis czas odwiedze go tam z moja odnowiona pralka z silnikiem v8  xD wszystko bd latalo jak szmata a za co to on juz dobrze sam wie  :) Pozdrawiam i powodzenia z serwerem napewno zawitam

W ramach przypomnienia.Kazdy serwer wychodzacy z twoich rak skonczy tak samo.

203511412087783326388.jpg

Srij9JT.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...