Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Arutan.pl - Tylko u nas realne nagrody

Mikolajek1233

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Takie klasyki już dawno wyszły z mody, teraz ludzie oczekują na serwer z sporymi nowościami. A jeżeli chodzi o te nagrody w postaci "Hajsu" za wbicie maksymalnego poziomu etc. w ogóle mnie tym nie zachęciliście, ponieważ wygląda to tak że mam grać dla hajsu a nie dla przyjemności. No ale powodzenia. 

xD 

• Odpowiedzi 507
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Takie klasyki już dawno wyszły z mody, teraz ludzie oczekują na serwer z sporymi nowościami. A jeżeli chodzi o te nagrody w postaci "Hajsu" za wbicie maksymalnego poziomu etc. w ogóle mnie tym nie zachęciliście, ponieważ wygląda to tak że mam grać dla hajsu a nie dla przyjemności. No ale powodzenia. 

Fan serwera globalnego zawita! Naćpać nowościami dla nas nie problem. Tak jak napisałem, pozostajemy przy klasyku. A nagrody to nie kwestia przyciągnięcia graczy tylko kwestia większej rywalizacji w grze na różnego typu eventach :D

Opublikowano

Z tymi nagrodami to palcem na wodzie pisane.Pamietam,ze kiedys Santriel oferowal wysokie nagrody pieniezne,koniec koncow zakladal swoje postacie i wbijal im lvl komenda.

Chociaz wiem,ze macie dobre intencje taki serwer sie nie utrzyma.Starych wyjadaczy obecnie jest tylko garstka,reszta oczekuje nowosci.

Srij9JT.png

Opublikowano

Nie wiem czemu, dla mnie to serwer bez przyszłości.. dlaczego? Może i wejdzie sporo graczy, skoro masz hajsy na reklamę..a potem? potem jak zobaczą takiego nudnego HARDA, to gracze pouciekają.. nie jestem jakimś wróżbitą, ale serwery ''old sql'' już dawno wyszły z mody, każdy czeka na coś ''nowego'' przyjemnego, a nie nudną męczarnię.. poza tym, tu nie ma nic nowego.

Powodzenia, myślałem..że postawisz coś fajnego, a nie nudnego HARDA. 

Opublikowano

Nie wiem czemu, dla mnie to serwer bez przyszłości.. dlaczego? Może i wejdzie sporo graczy, skoro masz hajsy na reklamę..a potem? potem jak zobaczą takiego nudnego HARDA, to gracze pouciekają.. nie jestem jakimś wróżbitą, ale serwery ''old sql'' już dawno wyszły z mody, każdy czeka na coś ''nowego'' przyjemnego, a nie nudną męczarnię.. poza tym, tu nie ma nic nowego.

Powodzenia, myślałem..że postawisz coś fajnego, a nie nudnego HARDA. 

dla Ciebie będzie nudny, dla 5 innych będzie ciekawy! Nie przejmujemy się negatywnymi odpowiedziami, czy tak jak kolega wyżej wspomniał, że nie damy nagród? Śmieszy mnie to z deczka. Nie grał a już mówi że nie damy nagród. Zacznijmy od tego, że nie jestem żaden Santriel żebyś przesądzał że nie damy nagród! Nie życzę sobie by ktokolwiek pisał, że nagród nie będzie ponieważ nikt nie spróbował jeszcze a już pisze. Co do nudnego harda...Ja bym nie powiedział, że taki nudny ponieważ staramy się zaoferować jak największą gamę eventów oraz planujemy wprowadzać update pod graczy, nie pod nas ponieważ to nie my tam grać będziemy. Co do braku graczy... hmmm zastanowiłbym się ponieważ poszła dość duża fala odzewu ze strony graczy globala. Robimy wszystko aby zapobiec braku graczy na serwerze :) Na dniach pojawi się strona, forum oraz zapowiedzi u wielu youtuberów. Na serwer zostanie również wprowadzona szkatułka arutanowska ponieważ stwierdziliśmy że tak będzie lepiej :)

Opublikowano

Z tymi nagrodami to palcem na wodzie pisane.Pamietam,ze kiedys Santriel oferowal wysokie nagrody pieniezne,koniec koncow zakladal swoje postacie i wbijal im lvl komenda.

Chociaz wiem,ze macie dobre intencje taki serwer sie nie utrzyma.Starych wyjadaczy obecnie jest tylko garstka,reszta oczekuje nowosci.

Gościu.. ty nie wiesz ile oni władowali w ten serwer i lepiej się nie dowiaduj bo cię tylko od tego głowa rozboli.

A nagrody będą napewno, czy serwer padnie czy nie bo im nie zależy na kasie, tylko na tym żeby serwer stał i byli na nim gracze..

Opublikowano

Polecam ze względu na Mikołaja, dobry człowiek prawilna mordka jak może to pomoże zawszę.

Zna się na robocie, serwer długo robiony i dopracowany także liczę na cb mordo.

Na pewno zawitam zobaczę co żeś zmajstrował.  ^_^

Opublikowano

Osobiście nie wbije... zwoje egzo + rady jeżeli będą dostępne tylko w IS to będzie serwer P2W tak samo jak zmianki... :). Znając życie na początku będzie dużo graczy później diametralnie ich liczba spadnie ze względu na skile i trudność zdobycia czegokolwiek... Jak bym chciał wbijać skile 55KU do G to proste, że zagrał bym na PL'u i tam ładował hajs przynajmniej jest ta pewność, że serwer nie padnie. Moim zdaniem zbyt duży hard jak na priv. Grałem na podobnych hardach typu Dreanor, Astium i wszędzie powtarzała się ta sama sytuacja, co prawda była garstka ludzi którym to odpowiadało lub mieli grube portfele, nie wiem, nie wnikałem. Zobaczymy co będzie po becie, może sytuacja się zmieni i moje podejście do serwera również :). Mimo wszystko życzę powodzenia i serwera nie skreślam :) Pozdrawiam 

Opublikowano

Skoro macie tak budżet ( to się okażę, czy go macie i go wykorzystacie ) to nie powinienem martwić się o:

a) brak zainteresowanie ze strony administracji 

b.)brak systematycznego banowania botów i ich głównych kont

c) DDoS ze strony innych serwerów 

Według mnie będzie to zbyt mocny hard, powinniście zrobić pewne udogodnienia np. 3 KU za metka, większa szansa na rib'a/fms'a, trutę, dodanie dowolnego procentu szansy do metinów na zmianki/dodania. Proponuję dodać bon działający w v1/v2. Zalecam dodać buff archera/daggera/healera jeśli chodzi o lvl 0-45lvl. Może jakaś zmodyfikowana wieża np. małp lub też 3 lochy koło siebie na jakiejś mapie ,by nie trzeba było iść z drugiego końca na drugi. Zwiększony minimalnie procent medali konnych? Osłabienie BM'a i wzmocnienie go delikatnie w PvM. Jak będzie dużo graczy 1k + napewno wbiję i dam trochę na IS'a na PD. Urozmaicenie i podbuffowanie górnictwa oraz łowienia ryb (małże,perły)

To są moje zalecenia, mam nadzieję, że serwer będzie dopracowany , a co najważniejsze będzie miał sporą ilość graczy przez spory czas..

Powodzenia i liczę na tą dużą reklamę u wielu znanych youtuberów :)

Można znać wymogi bycia beta-testerem oraz nagrodę za to?

17900102327122306253.jpg

Opublikowano

1. W ile wbije max lvl?

2.Jaką mam gwarancje że jak wbije max lvl otrzymam te 1000zl?

NIE POLECAM NOWEJ JAKOŚCI ,SAME BUGI, STRATA  CZASU

Opublikowano

Przedstawiam zapowiedź serwera, którą przygotował ShizeR:

https://www.youtube.com/watch?v=QpLYxtXhs1k
Dziękujemy za pomoc w promowaniu serwera! :)

1. W ile wbije max lvl?

2.Jaką mam gwarancje że jak wbije max lvl otrzymam te 1000zl?

Plany zostałe zmienione co jest uwzględnione na filmiku! Nagroda nie będzie za maxymalny lvl ponieważ nie każdy może zdołać, natomiast nagroda będzie dla 5 osób(nagrody które są ujęte dla top 5), które osiągną największy poziom w ciągu miesiąca!

Opublikowano

Przedstawiam zapowiedź serwera, którą przygotował ShizeR:

https://www.youtube.com/watch?v=QpLYxtXhs1k

Dziękujemy za pomoc w promowaniu serwera! :)

Plany zostałe zmienione co jest uwzględnione na filmiku! Nagroda nie będzie za maxymalny lvl ponieważ nie każdy może zdołać, natomiast nagroda będzie dla 5 osób(nagrody które są ujęte dla top 5), które osiągną największy poziom w ciągu miesiąca!

No okey, ale jaką mam pewność że otrzymam hajs za to że jestem w top po tym msc?

Opublikowano

No okey, ale jaką mam pewność że otrzymam hajs za to że jestem w top po tym msc?

Nikt by się nie bawił w pisanie że damy a nie damy :) Tutaj chodzi o dobrą renomę serwera :) + nagroda realna będzie co miesiąc do wygrania.

Opublikowano

Nikt by się nie bawił w pisanie że damy a nie damy :) Tutaj chodzi o dobrą renomę serwera :) + nagroda realna będzie co miesiąc do wygrania.

Wygrałeś w lotto, że chcesz wyrzucać kasę w błoto? Pytam z ciekawości. 

Bo jeśli tak, to lepiej zainwestuj w coś poważnego..

Opublikowano

Nikt? były już serwer z "nagrodami" nikt nie otrzymał ;)

Trzymam za słowo :P

Opublikowano

Gościu.. ty nie wiesz ile oni władowali w ten serwer i lepiej się nie dowiaduj bo cię tylko od tego głowa rozboli.

A nagrody będą napewno, czy serwer padnie czy nie bo im nie zależy na kasie, tylko na tym żeby serwer stał i byli na nim gracze..

Rozumiem,ze o tym,iz nie zalezy im na pieniadzach dowiedziales sie od nich samych? Glowa mnie boli i bez dowiadywania sie wiec chetnie sie doinformuje.

@Multitabs zobaczysz ten hajs jak swinia niebio xD

Srij9JT.png

Opublikowano

Rozumiem,ze o tym,iz nie zalezy im na pieniadzach dowiedziales sie od nich samych? Glowa mnie boli i bez dowiadywania sie wiec chetnie sie doinformuje.

Boli Cię nasz budżet? :) Wyjdź na virtuala i nikt Cię nie zmusza do naszego serwera. My wiemy, że administratorów innych serwerów to boli no ale niestety nic nie poradzimy. Budżet jest więc postanowiliśmy sobie otworzyć serwer :)

Opublikowano

Boli Cię nasz budżet? :) Wyjdź na virtuala i nikt Cię nie zmusza do naszego serwera. My wiemy, że administratorów innych serwerów to boli no ale niestety nic nie poradzimy. Budżet jest więc postanowiliśmy sobie otworzyć serwer :)

Jest cos o czym nie wiem ? Jakich administratorow,o czym ty piszesz czlowieku?

@Gdzie dropi bron na 75lv?

Srij9JT.png

Opublikowano

@Multitabs zobaczysz ten hajs jak swinia niebio xD

widze zal dupe sciska ze ktos cos fajnego zrobil... Znalazl sie lozodup virtuala i najwiekszy spamer mpcforum pozdrow tam Wojtusia bo za jakis czas odwiedze go tam z moja odnowiona pralka z silnikiem v8  xD wszystko bd latalo jak szmata a za co to on juz dobrze sam wie  :) Pozdrawiam i powodzenia z serwerem napewno zawitam

Opublikowano

widze zal dupe sciska ze ktos cos fajnego zrobil... Znalazl sie lozodup virtuala i najwiekszy spamer mpcforum pozdrow tam Wojtusia bo za jakis czas odwiedze go tam z moja odnowiona pralka z silnikiem v8  xD wszystko bd latalo jak szmata a za co to on juz dobrze sam wie  :) Pozdrawiam i powodzenia z serwerem napewno zawitam

Juz ci kiedyś mówiłem ze za głupi jesteś, swoja droga przemyj twarz jakimś tonikiem, albo wyrzuć ta fote z netu bo człowieka nawet po dobrym piwie podbija jak się na ciebie patrzy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...