Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Arutan.pl - Tylko u nas realne nagrody

Mikolajek1233

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 507
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

i tego właśnie szukałem od bardzo , bardzo dawna kocham serwery Hard przypominające globala zagram w 11000% i życzę wam graczy więcej niż na R**i .

Mogę zostać waszym testerem na Besta Testy spędzam po 12-14h przed kompem więc się na pewno nadam lecz nie mogę napisać na GG ponieważ go nie posiadam .

Opublikowano

i tego właśnie szukałem od bardzo , bardzo dawna kocham serwery Hard przypominające globala zagram w 11000% i życzę wam graczy więcej niż na R**i .

Mogę zostać waszym testerem na Besta Testy spędzam po 12-14h przed kompem więc się na pewno nadam lecz nie mogę napisać na GG ponieważ go nie posiadam .

Zapiszę Cię na Beta testy gdy tylko zbierzemy odpowiednią ilość  testerów odezwiemy się do Ciebie i szczegóły wynagrodzenia za testowanie omówimy na Team Speaku! :)

Opublikowano

Zapiszę Cię na Beta testy gdy tylko zbierzemy odpowiednią ilość  testerów odezwiemy się do Ciebie i szczegóły wynagrodzenia za testowanie omówimy na Team Speaku! :)

Nie ma sprawy będę czekał . :-)

Opublikowano

3 tys na samą reklame budżet. Budżet na całość jest o wiele większy.

Nie rozumiesz o co ludziom chodzi. Chodzi o to że niby macie taki wielki budżet a to jest zwykły,kolejny hard z niczym nowym.. Skoro macie taki budżet to mogliscie kupić jakieś nowe npc/moby/mapy/sety od jakiś osób i czymś urozmaicić gre.

Ja nie zawitam bo tak jak pisałem stary odgrzewany kotlet.

Opublikowano

Nie rozumiesz o co ludziom chodzi. Chodzi o to że niby macie taki wielki budżet a to jest zwykły,kolejny hard z niczym nowym.. Skoro macie taki budżet to mogliscie kupić jakieś nowe npc/moby/mapy/sety od jakiś osób i czymś urozmaicić gre.

Ja nie zawitam bo tak jak pisałem stary odgrzewany kotlet.

Jak już pisałem wyżej że nowości wolę wprowadzać z czasem a nie wszystko na raz! :) Wolimy klasyka. Zamiast nowościami nadrabiamy realnymi nagrodami, które będzie można zdobyć raz w miesiącu :) Nowości owszem będą wprowadzane z czasem jak sobie będą tego gracze życzyli. Co do budżetu jest on na prawdę spory więc na wszystko spokojnie wystarczy i jeszcze zostanie :D

Opublikowano

Zawiodłem się na grafice. Te szare tło, żeby podtrzymać filtry...  

Loglo mogliście już wymyślić swoje, a nie zgapić od kogoś innego. ;)

Co do serwera, nie mam zdania, neutral. 

co do loga bardzo bym cie prosił o pokazanie takiego skoro twierdzisz że jest "kogoś" a nie nasze :)

Bywalec
Opublikowano

Czemu prezentacja jest strasznie "mała" i posiada brzydkie szare tło oO?

Czy szaman healer dostanie jakiegoś buff'a?

Opublikowano

Czemu prezentacja jest strasznie "mała" i posiada brzydkie szare tło oO?

Czy szaman healer dostanie jakiegoś buff'a?

Skille nie będą modyfikowane w żaden sposób. To nie jest prezentacja. To jest zapowiedź :)

Opublikowano

Nie wiem dlaczego ludzie tu się podniecają, skoro to zwykły metin2.pl xD

Mówią, że jesteś zajebistym technikiem, masz w chu kasy na serwer, taki team i naprawdę żałujesz na jakąś taką nowość

oderwaną od rzeczywistości? jakie nowe zbroje, bronie, mapy, cokolwiek ?... Trudno mi w to uwierzyć.. Możesz

dodać sobie później, ale to nic nie da, gdyż pierwsze wrażenie jest najważniejsze.

Opublikowano

Nie wiem dlaczego ludzie tu się podniecają, skoro to zwykły metin2.pl xD

Mówią, że jesteś zajebistym technikiem, masz w chu kasy na serwer, taki team i naprawdę żałujesz na jakąś taką nowość

oderwaną od rzeczywistości? jakie nowe zbroje, bronie, mapy, cokolwiek ?... Trudno mi w to uwierzyć.. Możesz

dodać sobie później, ale to nic nie da, gdyż pierwsze wrażenie jest najważniejsze.

serwer robimy dla graczy, nie dla siebie. Więc po starcie modyfikowanie serwera będzie i wszystko to czego gracz zapragnie. Będą różnego typu ankiety oraz głosowania :) A co do budżetu, na prawdę nie będę tutaj pisał. Jest on na prawdę spory ;)

Opublikowano

Wydaje mi sie, ze dwoma rzeczami panowie sobie zrobia strzal w stope.

1) Pelerynki tylko z metkow / bossow. Przeciez jaki by hard nie byl, to wlasnie jednym z odroznien od globala jest fakt wszechobecnych peleryn, komu sie chce latac w m2 za dzikusami i lurowac je z buta?

2) Dodania zmianki tylko z eventow? Powinny dropic normalnie z mobow, nie zartujcie nawet..

Przez te 2 rzeczy nawet mi sie nie chce clienta pobrac. Gdybyscie to ogarneli, server bylby perelka, a tak to szkoda czasu..

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Wydaje mi sie, ze dwoma rzeczami panowie sobie zrobia strzal w stope.

1) Pelerynki tylko z metkow / bossow. Przeciez jaki by hard nie byl, to wlasnie jednym z odroznien od globala jest fakt wszechobecnych peleryn, komu sie chce latac w m2 za dzikusami i lurowac je z buta?

2) Dodania zmianki tylko z eventow? Powinny dropic normalnie z mobow, nie zartujcie nawet..

Przez te 2 rzeczy nawet mi sie nie chce clienta pobrac. Gdybyscie to ogarneli, server bylby perelka, a tak to szkoda czasu..

Bierzemy pod uwagę dodania zmianek i wzmocnień do dropu z mobów. Natomiast naszym założeniem jest wydanie serwera w starym stylu globala :)

Opublikowano

Bierzemy pod uwagę dodania zmianek i wzmocnień do dropu z mobów. Natomiast naszym założeniem jest wydanie serwera w starym stylu globala :)

No to jesli w stylu globala to zarowno zmianki, dodania jak i pele powinny powedrowac do ISu za bardzo wysoka cene :)

Rozumiem styl globala, ale skoro to server prywatny to rzecza logiczna sa ulatwienia.. M.in. wlasnie fakt latwiejszego zdobycia ekwipunku czy ulatwienie expienia jakim sa peleryny. Nie przesadzajcie.. :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

No to jesli w stylu globala to zarowno zmianki, dodania jak i pele powinny powedrowac do ISu za bardzo wysoka cene :)

Rozumiem styl globala, ale skoro to server prywatny to rzecza logiczna sa ulatwienia.. M.in. wlasnie fakt latwiejszego zdobycia ekwipunku czy ulatwienie expienia jakim sa peleryny. Nie przesadzajcie.. :)

To co jest w item shopie można zdobyć również w grze. Pelerynki myślę, że nie problem + będą wylatywać ze skrzyń ucznia :)

Opublikowano

To co jest w item shopie można zdobyć również w grze. Pelerynki myślę, że nie problem + będą wylatywać ze skrzyń ucznia :)

Ten item shop to byla ironia, nie zaczailes :D niewazne.

Ale wez pod uwage, ze to jest zdaje sie dosc ostry hard, prawda? Wiec skrzynie ucznia masz co 10 lvli, a ile z nich wypadnie peleryn? 50, 100? Chocby 200 wypadlo, to przy dosc niskich ratach wystarczy to na 1-2 lvle i to te poczatkowe, nie mowiac o 60 i wyzej.. Przemyslcie nad dodaniem naprawde latwego dostepu do nich, bo expienie lurujac sobie po kilka grupek szybko znudzi potencjalnych graczy. Wiem po sobie :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Ten item shop to byla ironia, nie zaczailes :D niewazne.

Ale wez pod uwage, ze to jest zdaje sie dosc ostry hard, prawda? Wiec skrzynie ucznia masz co 10 lvli, a ile z nich wypadnie peleryn? 50, 100? Chocby 200 wypadlo, to przy dosc niskich ratach wystarczy to na 1-2 lvle i to te poczatkowe, nie mowiac o 60 i wyzej.. Przemyslcie nad dodaniem naprawde latwego dostepu do nich, bo expienie lurujac sobie po kilka grupek szybko znudzi potencjalnych graczy. Wiem po sobie :)

Dziękujemy za propozycję i na pewno weźmiemy ją pod uwagę :)

Opublikowano

Ciekawie będzie, jeżeli wydacie w starym stylu gobala, ale proszę zmianki nie na IS tak jak moHa zazyczyl... z bossow, metkow, mobow.

Jaki max? 99?

Ile ku do G? 55 ?

Kiedy tak mniej wiecej start?

Opublikowano

Ciekawie będzie, jeżeli wydacie w starym stylu gobala, ale proszę zmianki nie na IS tak jak moHa zazyczyl... z bossow, metkow, mobow.

Jaki max? 99?

Ile ku do G? 55 ?

Kiedy tak mniej wiecej start?

wstępnie jest 55 ku do G natomiast zobaczymy jak gracze będą sobie tego życzyli. Ja jestem za tym żeby tak zostawić ponieważ jest to hard a nie medium. Poziom max 99. Start w przeciągu 3-4 tygodni z zawartym już w tym tygodniową betą :)

Opublikowano

nic ciekawego poza tymi nierealnymi nagrodami :)

powiedzcie krótko że jezeli dzięki serwerowi bedziecie zbijać kokosy to nagrody byc moze będa

ale jesli do czasu gdy gracz osiagnie max poziom a wam w IS wpadnie max 3k zł to nie bedzie nagród :)

nie polecam, syf...

Opublikowano

nic ciekawego poza tymi nierealnymi nagrodami :)

powiedzcie krótko że jezeli dzięki serwerowi bedziecie zbijać kokosy to nagrody byc moze będa

ale jesli do czasu gdy gracz osiagnie max poziom a wam w IS wpadnie max 3k zł to nie bedzie nagród :)

nie polecam, syf...

Kolejny raz piszę, że budżet jest spory i od tak sobie nie piszemy, że oferujemy nagrody. Gdybyśmy mieli się tak przejmować zarobkami to nikt by nie inwestował do tej pory. A jeżeli twierdzisz, że syf nic nie szkodzi na przeszkodzie żebyś zrobił lepszy. Co do "neutralnych" nagród, prosiłbym Cię o wskazanie serwera, który oferuje lepsze  :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...