Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Arutan.pl - Tylko u nas realne nagrody

Mikolajek1233

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skromność to podstawa ;)

Jak ja patrzę na te Twoje komentarze w tym temacie to aż mi się śmiać chce. Ty nawet nie dorównujesz do moich skromnych umiejętności w tworzeniu serwerów a skaczesz do ludzi którzy Cie biją na głowę. Trochę pokory.

Ale ty masz jedynie umiejętności w kupowaniu więc na c**j sie odzywasz w ogóle? Chetnie zobacze jak twój serwer skonczy, bo coś czuje ze to bedzie komedia i smiech na sali :D :D

Kiedy ten start w koncu bedzie?

• Odpowiedzi 507
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale ty masz jedynie umiejętności w kupowaniu więc na c**j sie odzywasz w ogóle? Chetnie zobacze jak twój serwer skonczy, bo coś czuje ze to bedzie komedia i smiech na sali :D :D

start będzie teraz w grudniu przed świętami :D

Opublikowano

Póki co to jeszcze niczego nie kupiłem na armentis. Serwer szybko nie skończy :)

Jak tam shayen? 150 graczy :/

ALE WAS BARDZO BOLI TEN SERWER! :D :D :D MNIE TO CIESZY BO IM BARDZIEJ KTOŚ SIĘ TU SPINA TO JA MAM WIĘKSZEGO KOPA MOTYWACJI ŻEBY SZYBCIEJ RUSZYĆ Z TYM SERWEREM :D

Beta ma się dobrze i już trwa 3 tygodnie ;)

nie interesuj się tym, idź na ten virtual i tutaj nie wchodź. Bawi mnie to, że negatywne komentarze są ze stron osób co mają te swoje smieszne serwery i bidotke w domu :D

Ty jesteś takim debilem czy tylko udajesz? Jak obiektywną ocene uważasz za spine to jesteś zdrowo pierdolnięty. Nikogo Twój serwer nie boli, miej go sobie. Zlewam go szczerze bo nic tam nie ma. Chodzi tu o Ciebie, co negatywne słowo na temat serwera, masz wielką spine jakby Ci matke gazetą bili. Zacznij przyjmować krytykę jak facet, na klatę.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

A ty przestań tworzyć swoje gówniane serwery.Przypominać dalej jak swojemu koledze na revilli dawałeś smy a twój team sie nawzajem wyzywał?

Opublikowano

Póki co to jeszcze niczego nie kupiłem na armentis. Serwer szybko nie skończy :)

Jak tam shayen? 150 graczy :/

Ty jesteś takim debilem czy tylko udajesz? Jak obiektywną ocene uważasz za spine to jesteś zdrowo pierdolnięty. Nikogo Twój serwer nie boli, miej go sobie. Zlewam go szczerze bo nic tam nie ma. Chodzi tu o Ciebie, co negatywne słowo na temat serwera, masz wielką spine jakby Ci matke gazetą bili. Zacznij przyjmować krytykę jak facet, na klatę.

A na Twoim serwerze jakimś grało więcej niż 150 osób? xD

Opublikowano

A na Twoim serwerze jakimś grało więcej niż 150 osób? xD

26 sierpień http://scr.hu/1j5c/ujtc4

Widzę że już nawet nie można skomentować innego serwera jeśli kiedyś cokolwiek Ci się nie udało?

ViceVersa na Twoim ile grało? tak samo fluqs hmmm ?

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Widzę że już nawet nie można skomentować innego serwera jeśli kiedyś cokolwiek Ci się nie udało?

Ale macie problemy. Jednemu serwer wypali, drugiemu nie proste ? ;) Najczęściej jak nie wypali taka osoba zapada się pod ziemię i wraca z nowymi siłami i umiejętnościami.

Mikołaj to start w święta ? Jak będzie z reklamą?

Opublikowano

Tyle ,że ja nigdy nie stawiałem dedyka jedynie się z tym bawiłem.Więc jest delikatna różnica pomiędzy stawianiem serwerów jak się nie potrafi i nie stawianiem jak się nie potrafi :D

I nie widze nic złego w tym screenie no chyba że wy wszystko potrafiliście przy stawianiu waszego pierwszego hamaka xD 

Ale no + za czytanie moich postów :D

Opublikowano

Tyle ,że ja nigdy nie stawiałem dedyka jedynie się z tym bawiłem.Więc jest delikatna różnica pomiędzy stawianiem serwerów jak się nie potrafi i nie stawianiem jak się nie potrafi :D

I nie widze nic złego w tym screenie no chyba że wy wszystko potrafiliście przy stawianiu waszego pierwszego hamaka xD

Ale no + za czytanie moich postów :D

Nazywasz się technikiem ... Okej sięgnijmy do Wiki.

Technik : (gr. technikus – „kunsztowny”) – tytuł zawodowy, specjalista w zakresie odpowiedniej dziedziny wiedzy technicznej, mający zwykle średnie zawodowe wykształcenie.

i teraz tak. Nie mogę nazwać Cie technikiem. No to lecimy Pythona kolega potrafi ? ;I Naine. Questy kolega pisać potrafi ? Naine. A więc ? :)

Skąd Truta ?

Opublikowano

Nie don nie chodzi o to, że masz nie komentować ponieważ każdo ma prawo głosu, tylko, że ty to robisz w bezczelny sposób i sie pogrążasz kolejny raz tak samo jak z tym domem aukcyjnym.

Opublikowano

Ale wy jesteście debilami.Stawiałem sobie hamaka i potrzebowałem prawdziwego technika który pomógłby ogarnąć to wszystko (i dzięki temu tematowi go znalazłem)Dzięki temu troche zaznajomiłem się w tematyce tworzenia serwerów a ty baranie mi z wikipedia  wyjeżdżasz xD.Ja jestem od grania.Mam nadzieje że się spotkamy w grze :)

I tak nawiasem k***a znajdź mi kogoś kto ma tytuł zawodowy technika serwerów metina :D 

Opublikowano

Ale wy jesteście debilami.Stawiałem sobie hamaka i potrzebowałem prawdziwego technika który pomógłby ogarnąć to wszystko (i dzięki temu tematowi go znalazłem)Dzięki temu troche zaznajomiłem się w tematyce tworzenia serwerów a ty baranie mi z wikipedia  wyjeżdżasz xD.Ja jestem od grania.Mam nadzieje że się spotkamy w grze :)

I tak nawiasem k***a znajdź mi kogoś kto ma tytuł zawodowy technika serwerów metina :D

Trochę kultury. Czy ja Cie wyzywam? Mama nie nauczyła dobrych manier? Przeczytaj sobie co pisałeś wyżej w innych swoich postach i porównaj z tym co teraz napisałeś. Gdzie tu logika?

Opublikowano

Nie don nie chodzi o to, że masz nie komentować ponieważ każdo ma prawo głosu, tylko, że ty to robisz w bezczelny sposób i sie pogrążasz kolejny raz tak samo jak z tym domem aukcyjnym.

Tyle że wyraziłem swoje zdanie w przyzwoity sposób, twierdząc że masz nowości na serwerze sam się okłamujesz. Dom Aukcyjny w GUI jest nowością i tylko idiota i zazdrośnik będzie to kwestionował. Fakt afiszowałem się z nim bo dla mnie coś takiego ma dużą wartość. Nie masz pojęcia na jakiej zasadzie on dokładnie działa, jakie posiada funkcje i co można w nim zrobić. Sam system jest napisany przez gumisia, który jest w teamie armentis. Nagle spina że się chwalimy systemami kupionymi od gumisia. Bzdury ;)

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Wyprowadzacie mnie z równowagi swoją głupotą.Wszędzie szukacie problemów.Pierw do Mikołaja że jest słabym technikiem a teraz że ja jestem chujowym technikiem co jest niesamowicie śmieszne ponieważ ja jestem tylko graczem i nie zajmuje się serwerami.

Opublikowano

Tyle że wyraziłem swoje zdanie w przyzwoity sposób, twierdząc że masz nowości na serwerze sam się okłamujesz. Dom Aukcyjny w GUI jest nowością i tylko idiota i zazdrośnik będzie to kwestionował. Fakt afiszowałem się z nim bo dla mnie coś takiego ma dużą wartość. Nie masz pojęcia na jakiej zasadzie on dokładnie działa, jakie posiada funkcje i co można w nim zrobić. Sam system jest napisany przez gumisia, który jest w teamie armentis. Nagle spina że się chwalimy systemami kupionymi od gumisia. Bzdury ;)

Jak będziemy chcieli to będziemy mieli każdą jedną nowość.

Opublikowano

25 stron tej zapowiedzi to spam, tylko 3 posty nie są spamem...

Już chyba 38 raz słyszę o jakimś(tutaj przykład) GumiśAkaPoyeb z serwera (tutaj przykład)Serasravia, który (tutaj przykład) napisał (tu przykład) GUI (tu przykład) PET, które (tu przykład)miało bug, który polegał na (tu przykład) "nan"  (tu przykład) który powodował wzrost (tu przykład) yang. Jeszcze wypadałoby zaznaczyć, iż on jest w teame argentusadaklsdsoMT2 i coś tam po coś tam....

Może lepiej spytamy o datę startu, hmm?

Opublikowano

fajnie by było gdyby serwer wystartował już najbliższy weekend jak nie wcześniej :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...