Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[NZ] World of Metin2

Qentinios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzięki za odp. chęci mi na pewno nie braknie. Możesz jeszcze podpowiedzieć w co najlepiej zainwestować w ISie na start?

Ci co chca sie wybic za realna kase - to kupuja zmianki z IS'a.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak dobrze pamiętam rozmawiając z GA , liczbę online liczy na jedno ip , czyli jak mam 3 komputery w domu z tym samym ip to na liczniku x1 wskoczy.

Opublikowano

1.Ilu gra polaków (tj. czy łatwo ich znajdę i typowo polską gildię)? +w którym królestwie najwięcej?

2.Łatwo się wybić od zera nie inwestując kasy i bez robienia typowego dropa na metki w m2, bo to już jest takie nudne na innych serwerach, że opisywać tego nie będę?

3.Jak ze zmiankami? Chodzi o to czy łatwo jest zdobyć w grze czy jednak jest to trudne, a fakt, że każdy je może mieć jest tylko teorią, bo w praktyce za wolno je się dropi?

4.Jak z pelerynkami? Czy jest ich dużo na całą grę czy mało i na wyjątkowe okazje?

5.Jak z botami? Są czy nie? Jak tak to ile i jak szybko są banowani?

Opublikowano

1.Ilu gra polaków (tj. czy łatwo ich znajdę i typowo polską gildię)? +w którym królestwie najwięcej? 

2.Łatwo się wybić od zera nie inwestując kasy i bez robienia typowego dropa na metki w m2, bo to już jest takie nudne na innych serwerach, że opisywać tego nie będę?

3.Jak ze zmiankami? Chodzi o to czy łatwo jest zdobyć w grze czy jednak jest to trudne, a fakt, że każdy je może mieć jest tylko teorią, bo w praktyce za wolno je się dropi?

4.Jak z pelerynkami? Czy jest ich dużo na całą grę czy mało i na wyjątkowe okazje?

5.Jak z botami? Są czy nie? Jak tak to ile i jak szybko są banowani?

1--> w jinno jest dużo polaków gildii jest polskich jest napewno kilka

2 -->raczej ciężko,bez dropka na początku trochę lipa,dużo ludzi gra i czasem ciężko jest w ogóle coś wydropić ciekawego.

3 -->zmianki dropia tylko z szkat bossów,raczej ciężko jest zdobyć w grze,chodziaż co 10lv dostajesz ich kilka sztuk i z misji,możesz też co 3 dni głosując ma serwer kupować w is po 4sztuki.

4 --> pelerynki tylko wyjątkowe okazje,mało ich w grze w is 50sztuk 5dc,co 10lv dostajesz je też z szkatułek,raczej się tutaj oszczędza pelerynki,lipa jest z nimi też tak jak z zmiankami.

5 --> Z tego co widzę boty są banowane automatycznie,co chwilę w ogłoszeniach widać jakiegoś bana

Serwer jak najbardziej polecam,ale już mi się jakoś odechciewa na nim grać bo nie mogę się tutaj ogarnąć gram koło miesiąca skile tylko m5 i eq bardzo przeciętne. 

Trzeba dużo czasu na grę tutaj.

Na serwerze ogólnie jest drogo jeśli chodzi o rynek i nie jest wcale łatwo się wybić,no chyba że kupujesz zmianki z is za realne pieniądze i odrazu kupujesz sobie eq.

e140e4940d2ec71747f2aa0.jpg

"Powiedzcie mi czy to jest normalne,

że naturalne źródło ukojenia jest karalne !?"

Opublikowano

2 -->raczej ciężko,bez dropka na początku trochę lipa,dużo ludzi gra i czasem ciężko jest w ogóle coś wydropić ciekawego.

3 -->zmianki dropia tylko z szkat bossów,raczej ciężko jest zdobyć w grze,chodziaż co 10lv dostajesz ich kilka sztuk i z misji,możesz też co 3 dni głosując ma serwer kupować w is po 4sztuki.

4 --> pelerynki tylko wyjątkowe okazje,mało ich w grze w is 50sztuk 5dc,co 10lv dostajesz je też z szkatułek,raczej się tutaj oszczędza pelerynki,lipa jest z nimi też tak jak z zmiankami.

5 --> Z tego co widzę boty są banowane automatycznie,co chwilę w ogłoszeniach widać jakiegoś bana

Serwer jak najbardziej polecam,ale już mi się jakoś odechciewa na nim grać bo nie mogę się tutaj ogarnąć gram koło miesiąca skile tylko m5 i eq bardzo przeciętne. 

Na serwerze ogólnie jest drogo jeśli chodzi o rynek i nie jest wcale łatwo się wybić,no chyba że kupujesz zmianki z is za realne pieniądze i odrazu kupujesz sobie eq.

dzięki. Dlatego chyba nie wbiję. 

Opublikowano

A ja zagram tylko mozesz mi podpowiedziec  jak sie glosuje na serwer zeby dostawac monety do isa?

Opublikowano

Już gram narazie 24lvl ale gra sie przyjemnie czuje troche klimat starego metka.  Mam tylko pytanie czy ma ktoś może jakieś eq na oddanie ? Albo jakieś lepsze konto z eq na wymianę ? Wiem ze grozi za to ban ale chce pominąć te poczatki i  juz cos miec.

Opublikowano

A ja zagram tylko mozesz mi podpowiedziec  jak sie glosuje na serwer zeby dostawac monety do isa?

Zaloguj się na stronie i klikaj na Vote 4 Us

e140e4940d2ec71747f2aa0.jpg

"Powiedzcie mi czy to jest normalne,

że naturalne źródło ukojenia jest karalne !?"

Opublikowano

Opłaca się jeszcze zacząć gre? 

Jest z kim pograć, jest coś tych ludzi?

Czy licznik na stronie działa poprawnie?

Czy za pisanie po Polsku grozi banem?

Gdzie gra najwięcej polaków?

Jest jakieś Spolszczenie? 

Polecacie?

Opublikowano

Opłaca się jeszcze zacząć gre? 

Jest z kim pograć, jest coś tych ludzi?

Czy licznik na stronie działa poprawnie?

Czy za pisanie po Polsku grozi banem?

Gdzie gra najwięcej polaków?

Jest jakieś Spolszczenie? 

Polecacie?

Moim zdaniem się opłaca. Jest z kim grac jak chcesz to mozemy razem ja gram w Jinno nick Tyros.  Licznik dziala poprawnie. Pisanie po polsku tylko na PW a chat jest po angielsku. Najwiecej Polakow w Jinno oczywiscie. Spolszczenie z tego co wiem ma byc niedlugo ale po tygodniu dwoch juz nie bedziesz go potrzebowal.

Opublikowano

Warto tutaj zaczynać , jest jakieś spolszczenie i ogólnie czy licznik nie jest podkręcony ( 1,1k graczy o 1 w nocy ) :D

Warto, warto :) Byly tu wczesniej jakies dysputy na temat tego licznika ale nie przejmuj się. Ściągnij i zobacz ile jest graczy, jak toczy się handel na wołaju, ile jest sklepów i ludzi łowiących rybki :)

Obecnie trwaja 3 eventy także jak najbardziej opłaca się właśnie teraz zacząć.

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Szukam ludzi ktorzy graja w shinsoo albo w ogole i maja jakiegos tsa :D Moj nick w grze OGOG

Lol zmartwychwstał :D

Pamiętam z calypso ;)) powo w grze, ja już niestety skończyłem.

Co do serwera to polecam, da się zarobić i grać na spokoju.

Siedzi Anonn & DejmieN i Hax1or na ławce...

Podchodzi do nich Bóg xMateo i mówi co tam leszcze?

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

xMateo ucieszony i mówi dawać szmal.

Oni wyjmują wszystko co mają i uciekają ;)

Opublikowano

Lol zmartwychwstał :D

Pamiętam z calypso ;)) powo w grze, ja już niestety skończyłem.

Co do serwera to polecam, da się zarobić i grać na spokoju.

No nie gralem chyba z rok w nic ale powracam. Bardzo fajny serwer.

wywalilem /k

Gram w metin2 pod nickiem: Bubek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...