Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[NZ] World of Metin2

Qentinios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z SMami jest różnie. Mi osobiście voty za 2SM zawsze wchodzą za pierwszym, a za 1SM muszę powtarzać po parę razy.

World of metin2: 2Hanz, Shinshoo

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tylko mi nie działa to głosowanie za 1 DC? Próbowałem z 10 razy i nie dodaje nic :f­

Ja je robie po 2 razy, chwile odczekam i sa :D jesli nie dochodza CI po tylu razach to znaczy, ze nie minelo jeszcze 20h od poprzedniego razu.

aha oki a wytłumaczy ktoś jak zdobyć te sm za vot-y? kurde bo wchodze chociaż jeszcze nie gram :P i klikam na to wyskakuje okienko losowo wybieram sobie na jakiej stronie oddaje vote i nie mam sm na koncie co jest?

Jak to odpalisz to nie patrz na te 3 co sa na dole tylko dwa po lewej. Musisz wczesniej tez wejsc w ustawienia, zaznaczyc to "Sentry", na e-mail przyjdzie Ci pewien kod. Pozniej logujesz sie w grze, wyskoczy Ci okienko do wpisania kodu, zrobsiz to i mozesz robic te voty za 2 i 1 sm, wczesniej one nie dzialaja.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Ja je robie po 2 razy, chwile odczekam i sa :D jesli nie dochodza CI po tylu razach to znaczy, ze nie minelo jeszcze 20h od poprzedniego razu.

Jak to odpalisz to nie patrz na te 3 co sa na dole tylko dwa po lewej. Musisz wczesniej tez wejsc w ustawienia, zaznaczyc to "Sentry", na e-mail przyjdzie Ci pewien kod. Pozniej logujesz sie w grze, wyskoczy Ci okienko do wpisania kodu, zrobsiz to i mozesz robic te voty za 2 i 1 sm, wczesniej one nie dzialaja.

Tylko, że głosowałem pierwszy raz, to jakie 20h od poprzedniego razu? :D­

tenor.gif

Opublikowano

czyli dopuki nie założe postaci nie moge nabijac? kurde a nabijałbym sobie bo dopiero za jakies 2-3tyg bede mial kompa zeby grac...;/

dam radę zacząć i ogarniać grę mentalem+ buff? dacie jakieś porady?

Opublikowano

czyli dopuki nie założe postaci nie moge nabijac? kurde a nabijałbym sobie bo dopiero za jakies 2-3tyg bede mial kompa zeby grac...;/

dam radę zacząć i ogarniać grę mentalem+ buff? dacie jakieś porady?

Nie musisz miec postaci, ale musisz wejsc do clienta i wpisac passy, wowczas wyskakuje okienko do ktorego trzeba wpisac kod z e-maila :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Nie musisz miec postaci, ale musisz wejsc do clienta i wpisac passy, wowczas wyskakuje okienko do ktorego trzeba wpisac kod z e-maila :)

ale jest ten problem ze nie mam jak wejsc do clienta bo nie mogę pobrać gry narazie :P 

a wie ktoś jak sobie radzi mental na serwerze? da rade nim zarobić? ;)

Opublikowano

jeżeli chodzi o te głosowanie na stronie to można na kilku kontach to robić ? czy tylko na jednym ? Bo to jest dość ciekawy zarobek, za każdy vot 2 sm a taki kostium na miech kosztuje 18, także 1 tyg i masz kostium ;d  za free. 

xD 

Opublikowano

jeżeli chodzi o te głosowanie na stronie to można na kilku kontach to robić ? czy tylko na jednym ? Bo to jest dość ciekawy zarobek, za każdy vot 2 sm a taki kostium na miech kosztuje 18, także 1 tyg i masz kostium ;d  za free. 

nawet nie tydzien a 4 dni, bo 5sm dziennie da sie zarobic :D

Z tego co pisali poprzednicy to chyba sie nei da, bo to jest przypisane do kompa czy tez IP (dlatego wymagany jest ten caly "sentry" system).

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zagrałbym na serwerze, ale tak bez ekipy to się nie chce zaczynać :mellow:

To zbieraj ekipe i wbijaj, bo server zacny, nie to co te stawiane przez pazernych polaczkow  ^_^

ZR_o79.gif

Opublikowano

Zagrałbym na serwerze, ale tak bez ekipy to się nie chce zaczynać :mellow:

To dawaj, zbierzemy sie w pare osob i jazda ;) Ja niedawno zaczalem, ledwo 15 lvl mam :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Ja zacząłęm gre ponad 2tygodnie temu , też chętnie bym się do jakiejś ekipy dołączył :D Można się zebrać , ogarnąć jakiegoś tsika i popykać :)

0qvf.png

Opublikowano

Królestwo :D?

Jinno jak wiekszosc, kumpel mnie tutaj zachecil i troche zaluje ale trudno :P

No to panowie dobijac 40 i zakladamy gildie, juz pare osob z mpc jest :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

No to niestety, ale co najwyżej mogę wam zrobić konkurencję :D. Osobiście pykam w shinsoo. 

Ja też :P masz gildię? jak nie to zapraszam do mojej dziś zrobiona. :D

Opublikowano

No to niestety, ale co najwyżej mogę wam zrobić konkurencję :D. Osobiście pykam w shinsoo. 

Ja mam postać w Jinno 23lvl :ninja:

Jinno jak wiekszosc, kumpel mnie tutaj zachecil i troche zaluje ale trudno :P

No to panowie dobijac 40 i zakladamy gildie, juz pare osob z mpc jest :)

Eh wiedzialem ze jak zaczne w chunjo to bede sam  :mellow:  Ale przynajmniej na metkach i bestach pustki  :D

ZR_o79.gif

Opublikowano

Można zmienić królestwo za 100k. Wciskacie N i w zakładce Event Quest macie zmianę :) Proponuje, aby się przenieść do Jinno bo tu gra najwięcej polaków ;)

Jeżeli się nie mylę to ten quest jest aktywny tylko w jinno, bo chodzi o to że tam jest zbyt dużo ludzi.

sygnatura2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...