Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[NZ] World of Metin2

Qentinios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od kilku dni sam zacząłem grę na serwerze (wcześniej miałem konto tylko na serwerze testowym) i w ciągu 2 dni mam 30lvl na szamanie i w miarę dobre eq, w tym Jesiona +9. Ludzi pełno. Warto spróbować ;).

sygnatura2.png

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Chciałbym wam pokazać nadchodzący update, na początek trochę zdjęć, potem trochę słów:

trading_update_1.png

trading_update_offshop.png

trading_update_2.png

Nowe okno handlu

Nowe okno handlu wprowadza takie nowości jak więcej miejsca, podniesiony limit yang, możliwość dodania/usunięcia przedmiotu także po zaakceptowaniu przez jedną ze stron (w takiej sytuacji trzeba było zamknąć okno handlu i dodawać wszystko od nowa, oczywiście w momencie takiej akcji akceptacja 'resetuje się'), możliwość odznaczenia akceptacji w każdym momencie i ponownego zaakceptowania, okno informacji co się zmienia na handu, a także mamy od teraz w oknie informacje o osobie z którą handlujemy (jej klasa, nick, level)

Sklepy offline

Wraz z nadchodzącą aktualizacją zostaną dodane sklepy offline - nadal będzie można standardowo wystawić tobołek, jednak pojawi też się możliwość zostawienia sklepiku niezależnego od nas. Koniec z drugim kontem do handlu! Sklepik pozostanie na swoim miejscu maksymalnie 8 godzin, jest to zależne od aktywności w grze - pojawią się też specjalne przedmioty w is które pozwolą na wystawienie nawet do 48h! Kiedy ktoś kupi od nas jakiś przedmiot, natychmiast dostaniemy o tym powiadomienie i yang. Dostaniemy yang nawet.. jeżeli się wylogujemy. Sklep nie wymaga już tego abyśmy byli zalogowani. W każdej chwili możemy coś usunąć lub dodać do sklepu, musimy jednak być wystarczająco blisko niego.

Więcej informacji na temat nadchodzącej aktualizacji tutaj:

https://wom2.org/forum.php?thread=7927&p=1#1'>https://wom2.org/forum.php?thread=7927&p=1#1

Gorąco zapraszam na WOM!

https://wom2.org/

468x60.gif

sygnatura2.png

Opublikowano

Ku co 8h, koń standardowo, zmianki dodania is/szkaty/bossy/questy/skrzynie ucznia

Polacy nie stanowią najliczniejszej grupy na tym serwerze, ale nadal jest ich naprawdę sporo, ja bez problemu odnajduję polskie gildie.

Polecam ci zobaczyć też pod ten link jakbyś miał więcej pytań:

https://wom2.org/guide.php?p=faq

sygnatura2.png

Opublikowano

Qentuu, da radę sprzedać konto tam za yangi? Bo chciałbym na nowo sobie pograć, a konto mi niepotrzebne, a łatwy start to w sumie...

Nie da rady ustawić możliwości wyłączenia tych krzaczorów? Tylko fpsy spadajo, a z bratem bym pograł, bo u niego tylko ten problem jest.

A ten mostek w shinsoo u rybaka nadal nienaprawiony >.<

Może stworzycie system osiągnięc?

Opublikowano

Sprzedaż kont jest zabroniona, możesz sprzedać eq :D

Z krzakami nic nie zrobisz, niestety w tym przypadku to niestety wszystkich dotyczy - sam nie mam żadnych problemów z nimi, no ale z gtx660 ciężko o nie xD

Mostek miał wejść w update, nie wszedł? Nie gram w Shinsoo, nie jestem na bieżąco xD

System osiągnięć.. napisz sugestię na forum WOM, i zobacz co ludzie o tym myślą.

sygnatura2.png

Opublikowano

Lion is known as the most aggressive of the pets, while Boar is the most loyal of them all. Also you might find Tiger a good protector of your legacy, but Wolf will always be the most perceptive of all the creatures. 

agression = wartość ataku (lew)

perception = uniknięcie ciosu (wilk)

sturdiness = obrona (tygrys)

boar-loyality = szybciej zdobywa punkty loyality, które zwiększają wszystkie bonusy peta

sygnatura2.png

Opublikowano

agression = wartość ataku (lew)

perception = uniknięcie ciosu (wilk)

sturdiness = obrona (tygrys)

boar-loyality = szybciej zdobywa punkty loyality, które zwiększają wszystkie bonusy peta

haha wciąż nie ogarniam, bo w okienku peta widziałem, że są 3 bonusy. kogo byś polecal? :D bo widze wszyscy lwy mają... za tłumem iść?

chociaż ja trochę ten temat ozywie...

Opublikowano

Sam nie doszedłem jeszcze do tego wyboru, jakoś od kiedy wbiłem szamanem 30 nie miałem czasu grać.. musisz popytać graczy, oni wiedzą najlepiej ;d

sygnatura2.png

Opublikowano

,,kiedys" na poczatku ten serwer byl kozacki i gralo tam w **** ludzi oraz byl klimat ;) teraz juz tego nie ma i stal sie ,,nowoczesniejszy" 
jezeli jednak ktos lubi hardy z nutka nowosci i wspanialej stabilnosci to jest serwer dla niego :) i z czystym sumieniem moge polecic :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Chcialem tutaj zagrac aczkolwiek spotykaja mnie same przeciwnosci. Najpierw instalowanie gry poprzez aplikacje, ktora zatrzymuje sie przy 18% i samoczynnie sie zamyka natomiast po zaktualizowaniu patcherem wyskakuje komunikat niestety aplikacja metin2bin zostala zatrzymana. Wlasciwie to jest gdzies dostepny plik, ktory uruchamia gre bez koniecznosci wlaczania patchera?

Moglby ktos dodac ss'y z miast w godzinach szczytu po dodaniu aktualizacji zwiazanej z shopami offline?

Srij9JT.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ile tutaj gra osob? Wysle ktos ss'y z miast?

w godzinach szczytu do 950-1k unikalnych graczy czyli z zalogowanych jest 1,5k+

XJHIavu.png

Opublikowano

@Qentinios to sa stare ss'y a mi zalezy na aktualnych :)

Topic@ dlaczego serwer off?

Zdaje sie, ze wczoraj byla przerwa, amsz info na stornie, sporo wprowadzili ;)

Graczy na ta godzine 1k online, sporo.

Ironiczny

LEGACY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...