Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[NZ] World of Metin2

Qentinios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Daj nick, można razem pograć. :P

@0ryginalny

Nick Cocky :D

Na razie Jinno ale pewnie niedługo zmienie na chunjo albo shinso bo za dużo tych sklepów u niebieskich, aż się w oczach przerwaca :D

Co najlepiej kupować w isie i sprzedawać na yangi? No i skąd peleryny oprócz isa?

OsoInternational.jpg

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Można wiedzieć skąd dostnę peta?

peta możesz kupić u npc po wbiciu 40lv za 12,5kk są 4 do wyboru.

Nick Cocky  :D

Na razie Jinno ale pewnie niedługo zmienie na chunjo albo shinso bo za dużo tych sklepów u niebieskich, aż się w oczach przerwaca  :D

Co najlepiej kupować w isie i sprzedawać na yangi? No i skąd peleryny oprócz isa?

pelerynki dropia z metinów po 10szt. w is kupuj zmianki dodania i 5 bony.

e140e4940d2ec71747f2aa0.jpg

"Powiedzcie mi czy to jest normalne,

że naturalne źródło ukojenia jest karalne !?"

Opublikowano

W jakim królestwie warto rozpocząć?

Czy są Polskie gildie posiadające TS'a?

Czy idzie się przyuczyć języka angielskiego? :D

Trudno zrobić eq na start?

Jak z koniem?

Warto kupić w IS kostium/fryza?

Szukam kogoś lub jakiejś ekipy :D

:lenny: :lenny: Gracz Metin2 oraz YouTuber dla Fun'u :lenny: :lenny:

Nagrywam Serie / Zapowiedzi / GamePlay'e

Kanał -> KLIKNIJ TUTAJ

Opublikowano

W jakim królestwie warto rozpocząć?

Czy są Polskie gildie posiadające TS'a?

Czy idzie się przyuczyć języka angielskiego? :D

Trudno zrobić eq na start?

Jak z koniem?

Warto kupić w IS kostium/fryza?

Szukam kogoś lub jakiejś ekipy :D

Tak jak mówiłem, w Jinno straszny tłok, więc to zależy od Ciebie :D

Gram 3dni ale polaków już trochę widziałem, jak jest z gildiami to nie wiem.

Jasne że tak :D Rumuńskiego też troche załapiesz xD

Zalezy od szczęścia i czasu, jak będziesz latał na metki i dropił ulepki to raz dwa.

Konia robisz jak na plu, z tym że odstępy czasowe są mniejsze.

Is jest bardzo tani, pierwszy raz się spotkałem z czymś takim, 20 kwietnia ma być promocja 50%sm gratis, więc polecam wtedy właśnie doładować, ja mam zamiar tak zrobić.

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Ja mam jedno pytanie.. :P 
Jak wygląda sprawa z poruszaniem się między mapami?  czy jest dostępny jakiś pierścień teleportacji ? lub jakaś mapa do teleportowania pod jakimś klawiszem?  Czy trzeba tak jak na pl'u czy to do m2 czy do innego królestwa wędrować piechty / na koniu ? 

Opublikowano

Mam dwa pytanka:

1. Łatwo się z typkami dogadać? Dużo polaków? W którym królestwie najwięcej? Są jakieś gildie polskie?

2. Dużo ludków gra? Dacie screena z M1?

+ jeszcze jedno - trudny serwer? jak bardzo?

Opublikowano

Ja mam jedno pytanie.. :P 

Jak wygląda sprawa z poruszaniem się między mapami?  czy jest dostępny jakiś pierścień teleportacji ? lub jakaś mapa do teleportowania pod jakimś klawiszem?  Czy trzeba tak jak na pl'u czy to do m2 czy do innego królestwa wędrować piechty / na koniu ? 

Z bucika, ewentualnie zwojami powrotu, ktore dropia ze wszystkich mobow.

Mam dwa pytanka:

1. Łatwo się z typkami dogadać? Dużo polaków? W którym królestwie najwięcej? Są jakieś gildie polskie?

2. Dużo ludków gra? Dacie screena z M1?

+ jeszcze jedno - trudny serwer? jak bardzo?

1.Jak znasz angielski to tak, bo to jedyny obowiazujacy na czacie jezyk. Na privie mozesz juz tam sobie pisac po jakiemu chcesz ;D

2. Ludzi masz cały czas 2k, a sklepów licznik nie zlicza.

Ja 30lvl wbijalem 1 dzien, w sumie mozna to zrobic w 3,4godziny albo szybciej jak sie ma ochote, gorzej jest z zarabianiem jak z expem.

Co do kurw.. Tam to chociaż na pieskach można expić czy wszystko zajęte? A jest jakaś łatka na spolszczenie?

Dużo spotów jest wolnych, a wydaje Ci się że jest aż taki tłok bo szopy można stawiać offline, metin może być kompletnie wyłączony razem z komputerem a sklep będzie stał, w ogóle jest tu tyle rozwiązań że na żadnym polskim privie jeszcze tego długo nie zobaczymy. W grze możesz wybrać język polski, ale w sumie nie polecam bo będziesz miał ciężej się dogadać z innymi jak będziesz miał inne nazwy itemów i oni inne :D

OsoInternational.jpg

Opublikowano

@Cutler Na PL nigdy tylu sklepów na raz nie widziałem :D

Miałem dokładnie taką samą reakcje gdy to zobaczyłem, tylko wszystko fajnie, ale tez tak jak widać na ss'ach shopów jest w 3 dupy, ale jako takich normalnych graczy w jinno tylko paru spotkałem i nie wiem jak to wygląda w praktyce.. Czy po prostu każda jedna osoba zostawiła 20 shopów offline i gra tam do 1000 osób łącznie, czy faktycznie gra tam z 4k ludzi, ale takich fizycznych ludzi z którymi można sie bić itd. 

Opublikowano

Miałem dokładnie taką samą reakcje gdy to zobaczyłem, tylko wszystko fajnie, ale tez tak jak widać na ss'ach shopów jest w 3 dupy, ale jako takich normalnych graczy w jinno tylko paru spotkałem i nie wiem jak to wygląda w praktyce.. Czy po prostu każda jedna osoba zostawiła 20 shopów offline i gra tam do 1000 osób łącznie, czy faktycznie gra tam z 4k ludzi, ale takich fizycznych ludzi z którymi można sie bić itd. 

Na stronie masz licznik, tak jak pisałem, licznik nie zlicza sklepów. Graczy jest sporo w każdym królestwie, sporo osób zaczyna, najlepiej wejść do gry i samemu sprawdzić :) Iść zobaczyć ile osób łowi rybki itp.

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Zacząłem grać dziś ok. 9 mam już 20 poziom postaci, misje do swojego poziomu gotowe, z skrzynek ucznia 20/30 dostajemy PD na 3H oraz rękawice złodzieja na 1H.

Serwer jest mega! Gra się świetnie i wszystkim polecam.

Nawet troszkę beka, w 3 osoby metka biliśmy dropło mi KU i teksty do mnie " F**k Your mother " " F**k you ass " xDDD

Przy okazji administracja na bieżąco banuje boty ponieważ co chwilkę leci na wołaniu o banie perm :D

Kanał -> KLIKNIJ TUTAJ

Opublikowano

Licznik nie zlicza sklepów, sklepiki offline.. GENIUSZE

Takich pomysłów trzeba, a nie pierdyliard różnych map i innych zasranych gówien. 

Na pewno zagram, dawno (nigdy) takiego serwera nie widziałem. Nie wiedziałem, że można coś tak fajnego zrobić. Aktualnie grałem na polskich privach, ale administracja stawia na ilość nowości a nie na mniejsze drobnostki. To równie dobrze mógłby być międzynarodowy global. 

Jeśli chodzi o pisanie w języku ang. na chacie - gdybym pisał po polsku to dostałbym jakiegoś krótkotrwałego banika na czat czy coś w ten deseń?

EDIT - Czy można kupić SM SMSem za złotówki? Jakie królestwo? Gdzie najwięcej polaków?

Opublikowano

@MisterMatiek

Jesli napiszesz kilka razy to dostajesz muta, najczesciej na 60 minut.

Wszystko masz w statystykach na stronie - Jinno > Chunjo > Schinsoo

Tak mozna kupic SM za pomoca SMS'a z polskiej sieci

Zapraszamy do gildi MadeInPoland  w krolestwie Jinno

Przyjmujemy bez wymaganego lvla - jednak osoby niegrajace będą sukcesywnie wydalane.

Kontakt w grze: PATTON

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Licznik nie zlicza sklepów, sklepiki offline.. GENIUSZE

Takich pomysłów trzeba, a nie pierdyliard różnych map i innych zasranych gówien. 

Na pewno zagram, dawno (nigdy) takiego serwera nie widziałem. Nie wiedziałem, że można coś tak fajnego zrobić. Aktualnie grałem na polskich privach, ale administracja stawia na ilość nowości a nie na mniejsze drobnostki. To równie dobrze mógłby być międzynarodowy global. 

Jeśli chodzi o pisanie w języku ang. na chacie - gdybym pisał po polsku to dostałbym jakiegoś krótkotrwałego banika na czat czy coś w ten deseń?

EDIT - Czy można kupić SM SMSem za złotówki? Jakie królestwo? Gdzie najwięcej polaków?

Cześć :)

Tak można kupić SMS'em IS jest bardzo tani za 11zł mamy rękawicę na 30dni i PD na 7 dni czego u nas się nie spotyka.

Jeśli napiszesz coś w innym języku to jest blokada na 1h pisania - nie jestem pewien

W każdym królestwie grają jacyś Polacy. Ja aktualnie dziś zacząłem w Jinno ;)

Kanał -> KLIKNIJ TUTAJ

Opublikowano

Nie.

Wie ktoś co ile medale czytać można?

Jak jest jak na starcie, losowo od 4 do 8h. Ale nie obiecuje, tak było na starcie wom.

Siedzi Anonn & DejmieN i Hax1or na ławce...

Podchodzi do nich Bóg xMateo i mówi co tam leszcze?

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

xMateo ucieszony i mówi dawać szmal.

Oni wyjmują wszystko co mają i uciekają ;)

Opublikowano

Nie.

Wie ktoś co ile medale czytać można?

4h na boja / 8h na militara

Na czym mozna najwiecej zarobic na starcie? Nie mam zadnego eq procz tego startowego bo dopiero zaczalem. :/

Zabijaj mini bosy, sprzedawaj ulepszacze na male lvle, bij metiny/besty

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Zachęciliście mnie do powrotu tutaj;D Ostatnie co pamiętam, to że wydropiłem sobie fms 33 śr, i na 8 kowal go sobie przywłaszczył. Jak się ogarnę to się z Wami może skontaktuję;)

Opublikowano

Zapraszamy do gildi MadeInPoland  w krolestwie Jinno

Przyjmujemy bez wymaganego lvla - jednak osoby niegrajace będą sukcesywnie wydalane.

Kontakt w grze: PATTON

Troche ta nazwa gildii przypał, ale też się pewnie z wami skontaktuje jak już tam ogarnę trochę te eq ;d

OsoInternational.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...