Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[NZ] World of Metin2

Qentinios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mozesz wyslac tez z shinsoo/chunjo? Bede wdzieczny.

Wybacz, ale padł mi koń i nie mam kasy na zioło nawet, nie dam rady xD

sygnatura2.png

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A nie dasz rady zalozyc nowej postaci w innym krolestwie? :P

Myślę że możesz sam to zrobić ;)

Jak bardzo ci zależy to jutro mogę.

sygnatura2.png

Opublikowano

@Qentinios to sa stare ss'y a mi zalezy na aktualnych :)

Topic@ dlaczego serwer off?

Co Wy tak macie z tymi "SS" z M1..? Jak w M1 nie ma żadnego sklepu to oznacza, że nikt nie gra, czy co..?

Zwróć uwagę ile jest tzw. "Offline Shopów", w sumie same te sklepy. (pomarańcze na mapie) :D

Lecz co do serwera WoM2 jestem pod wrażeniem, bo licznik kiedyś ciągle pokazywał 500/600 graczy (w dniu do 4k) a teraz pokazuje 1100-1300 graczy a w dniu do 8k. Bardzo ładny wynik jak na taki serwer. :)

Chyba, że wpadli w desperacki stan i to jest kręcone..

50596142255057180250.png

Opublikowano

Co Wy tak macie z tymi "SS" z M1..? Jak w M1 nie ma żadnego sklepu to oznacza, że nikt nie gra, czy co..?Zwróć uwagę ile jest tzw. "Offline Shopów", w sumie same te sklepy. (pomarańcze na mapie) :DLecz co do serwera WoM2 jestem pod wrażeniem, bo licznik kiedyś ciągle pokazywał 500/600 graczy (w dniu do 4k) a teraz pokazuje 1100-1300 graczy a w dniu do 8k. Bardzo ładny wynik jak na taki serwer. :)Chyba, że wpadli w desperacki stan i to jest kręcone..

Z serwera zaczelo nagrywac dwoch youtuberow majacych powyzej 100k subskrybcji, takze watpie aby licznik byl krecony. Na womie nie gram a bylem ciekaw jak ta aktualizacja wplynela na liczbe shopow stad moja prosba :)

Srij9JT.png

Opublikowano

Najlepsze jest to ze na tym serwerze za wszystko automatycznie leci ban: mobber hack, speed hack, logi z fishbota itd.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Najlepsze jest to ze na tym serwerze za wszystko automatycznie leci ban: mobber hack, speed hack, logi z fishbota itd.

nie za wszystko tylko za łamanie regulaminu :)

to dobrze ze tak jest przynajmniej nie ma botów i mozna grać na luzie

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

No tak sobie przeglądam ich source (nie takie stare z przed 5 miesięcy) i tam nic niema o takich autobanach.. Hmm..

50596142255057180250.png

Opublikowano

Chciałbym rozpocząć grę na tym serwerze, ale sam nie będę grał, jesli ktos jest chetny pisać:

gg:43191200

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

No tak sobie przeglądam ich source (nie takie stare z przed 5 miesięcy) i tam nic niema o takich autobanach.. Hmm..

5 miesięcy? a nie czasem 8?

sygnatura2.png

Opublikowano

Sklepiki < WoW > ^ ^ dawno nie grałem pobieram clienta właśnie zobaczymy co się zmieniło jak ktoś też ma najlepiej 75+ i też pogra to GG pisać pod avkiem jest :D

Opublikowano

Powiem tak shopków moze i jest od zayebania ale ruch w m1 jakoś mały do tego z tego co słyszałem mieli spolszczyć wszystko na wszystkie języki a jest dalej tak jak było czyli 80% po angielsku pograło by się lecz ciężko się dogadać szkoda ze to nie polski serwer ^,^

Gdyby ktoś chciał postać z EQ w dobre ręce to GG / 82lv mental + EQ i bufek 75 / 

Opublikowano

zaczynam tu gre już się pobiera będę miał nick Zbity w jinno szukam gildi :D

Opublikowano

Wiecie może jak wyjebać tą wystającą trawę w tym kliencie? Bo przez jakiś czas jestem zmuszony grać na laptopie i mi ścina metka ,a chętnie bym na tym serwerze pograł.

1

2

3

Opublikowano

WoM ma bardzo dużą reklamę od różnych fp, youtuberów po uwaga: reklamy w google... Więc graczy raczej nie będzie brakować

Opublikowano

WoM ma bardzo dużą reklamę od różnych fp, youtuberów po uwaga: reklamy w google... Więc graczy raczej nie będzie brakować

W dodatku nie maja duzej konkurencji, w ameryce na globalnych serwerach gra po 300 osob.

Srij9JT.png

Opublikowano

Wiecie może jak wyjebać tą wystającą trawę w tym kliencie? Bo przez jakiś czas jestem zmuszony grać na laptopie i mi ścina metka ,a chętnie bym na tym serwerze pograł.

nie ma rady.. pytalem, prosilem o to setki razy

Opublikowano

Szukam jakiejś polskiej gildii w jinno. Wczoraj zacząłem grę n tym serwie,wbiłem 28lv i odebrałem dziś konia :D

ps. nie wchodzę na ch1 :D

e140e4940d2ec71747f2aa0.jpg

"Powiedzcie mi czy to jest normalne,

że naturalne źródło ukojenia jest karalne !?"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...