Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[NZ] World of Metin2

Qentinios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie , ile kosztuje zrobienie bojowca i ile się na niego czeka ? Tak w ogóle znalazłby się ktoś który by pomógł zrobić go za opłatą ?

ja ci moge pomoc za free jezeli jestes z shinsoo

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niestety zacząłem w jinno :( Ale dzięki za chęci . Na 35lvlu najlepiej metki m2 czy jest jakiś inny sposób na zarobek na tym lvlu ?

0qvf.png

Opublikowano

Niestety zacząłem w jinno :( Ale dzięki za chęci . Na 35lvlu najlepiej metki m2 czy jest jakiś inny sposób na zarobek na tym lvlu ?

Małże

Opublikowano

Metki, metki :) Chociaż wiem że cięzko jest zrobić tego boja, sam od paru dni szukam kogoś do pomocy i nic :) A samemu na 35lvlu tego nie zrobię.

Możesz jeszcze ewentualnie połowić rybek albo pokuć trochę rudy :)

OsoInternational.jpg

Opublikowano

A właśnie udało mi się zrobić Bojowca , jakiś przyjemniaczek z Danii mi pomógł za drobną opłatą . Tak w ogóle jest jakas gildia która by przyjęła 35lvl ?

0qvf.png

Opublikowano

A właśnie udało mi się zrobić Bojowca , jakiś przyjemniaczek z Danii mi pomógł za drobną opłatą . Tak w ogóle jest jakas gildia która by przyjęła 35lvl ?

W 2 osoby zrobiłeś? :) Możesz powiedzieć jak? :D Metki na wężowym polu, metki cienia w dolinie czy szukałes łuczników po pustyni?

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Tak we dwóch . Biegaliśmy po pustyni za łucznikami ale przy okazji 1 metka cienia znaleźliśmy , pozostało około połowa czasu jak tak robiliśmy :) Ogólnie mógłby ktoś napisać nazwy ksiąg takich jak czarowane ostrze itd , tych coś wartych ?

0qvf.png

Opublikowano

Tak we dwóch . Biegaliśmy po pustyni za łucznikami ale przy okazji 1 metka cienia znaleźliśmy , pozostało około połowa czasu jak tak robiliśmy :) Ogólnie mógłby ktoś napisać nazwy ksiąg takich jak czarowane ostrze itd , tych coś wartych ?

Właśnie sam zrobiłem sobie na metkach cienia :)

Taichi-silne cialo

Aura of sword - wiadomo

Enchanted blade - czarowane ostrze

Enchanted armour - czarowana zbroja

Berserk to berserk

Blessing spell- blogo

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Czarowana zbroja coś warta :D ? W jinno grasz ?

Coś tam niby warta xD W Jinno :) Jak ktoś początkujący ma jakieś pytania to piszcie do Utoya :)

OsoInternational.jpg

Opublikowano

­

Tak 3/5 mi spolszczyło te ku i itemki , ma po polsku tylko menu i napis księga umiejętności , ale jaka umiejętność to już po Angielsku , z itemkami to samo .

Panie to są czasy które wymagają choć podstaw języka angielskiego.

­

QufL90L.png

Opublikowano

A jak tu jest z logami? Ktoś się interesuje? Bo znalazłem działającego NOKa - nieodpychanie z konia, ale boje się wyłapać za to bana, na większości serwerów było to niewykrywalne :)

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Administratorzy gry mają stworzony specjalny system który informuje o osobach u których były dziwne anomalie - następnie GMi dokładnie się im przyglądają przez kolejne dni ;)

Wniosek: jeżeli zależy ci na koncie to nie kombinuj.

Sam zrobiłem boja przedwczoraj na wężowym polu samemu, ale zostało mi tylko 5 min. Miałem farta bo dużo metków znalazłem. Polecam jednak w 2 osoby robić, bo wtedy ma się pewność że się uda.

sygnatura2.png

Opublikowano

Podobno odbywa się tutaj od czasu do czasu jakiś event polegający na wymianie KU na tomy czy coś takiego . Wiecie jak często ten event jest i kiedy teraz będzie ? :)

0qvf.png

Opublikowano

Podobno odbywa się tutaj od czasu do czasu jakiś event polegający na wymianie KU na tomy czy coś takiego . Wiecie jak często ten event jest i kiedy teraz będzie ? :)

Ostatnio był chyba 2 tygodnie temu, polegał na wymianie dowolnego KU na losową instrukcje :P A co ile on się odbywa to nie wiem.

Jak ktoś chcę to mam na wymianę konto 35 lvl 38 sm z bojowcem body słabe eq za skiny cs;go, pw. 

Opublikowano

Oplaca sie zaczynac od zera?

ZR_o79.gif

Opublikowano

Jak najbardziej. Na womie wyeliminowano wady PLa + dodano parę nowych, ciekawych rzeczy. Jeśli nie jesteś osobą, która w m1 wystawia szerokie +0 z nazwą sklepu "pls buy, i need yang" to sobie poradzisz.  

Jedyny minus to kultura na servie, tyczy się to szczególnie rumunów. Jeśli bijesz metka i zobaczysz, że nadjeżdża rumun, to na 99% zacznie ci go ksuć. 

World of metin2: 2Hanz, Shinshoo

Opublikowano

Jak najbardziej. Na womie wyeliminowano wady PLa + dodano parę nowych, ciekawych rzeczy. Jeśli nie jesteś osobą, która w m1 wystawia szerokie +0 z nazwą sklepu "pls buy, i need yang" to sobie poradzisz.  

Jedyny minus to kultura na servie, tyczy się to szczególnie rumunów. Jeśli bijesz metka i zobaczysz, że nadjeżdża rumun, to na 99% zacznie ci go ksuć. 

Oni to wysysają z mlekiem matki :D

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

A żebyś wiedział :D. I jeszcze ten ich język, każdy normalny używa angielskiego, a oni i tak nawalają w tym swoim języku myśląc, że ktokolwiek ich rozumie.

World of metin2: 2Hanz, Shinshoo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...