Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[NZ] World of Metin2

Qentinios

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

fpsy lecą

Trawę mozna usunac i gre odpalic poprzez obejscie, tylko ktos musialby usunac ta trawe :P

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Serwer naprawdę świetny , zaczelismy grać wczoraj z kolegą i jestem pod wrażeniem ,ludzi mega duzo , handel kwitnie , IS ubogi czyli nie ma ludzi którzy się jakoś mega wzbogacą przez niego . Jeden wielki plus , zapraszam do gry w chunjo !

Opublikowano

Najwięcej jest polaków w chunjo czy jinno ?

Body czy Mental ?

Jak ktoś chce pograc wspolnie ze mna to pisać do FulexPL Chunjo

Opublikowano

Serwer naprawdę świetny , zaczelismy grać wczoraj z kolegą i jestem pod wrażeniem ,ludzi mega duzo , handel kwitnie , IS ubogi czyli nie ma ludzi którzy się jakoś mega wzbogacą przez niego . Jeden wielki plus , zapraszam do gry w chunjo !

Właśnie ruch w M1 mały, na tyle offline sklepów coś sprzedać to porażka... Ale to tylko opinia od mojego znajomego co jeszcze grają na wom2.

50596142255057180250.png

Opublikowano

Jak sytuacja wyglada na dzien dzisiejszy? Chetnie wbije

''Sucked all day, smoking blunts, counting cheese
Fucking bitches 'til their assholes bleed
What you say, baby?''

Opublikowano

Sytuacja wygląda nastepująco : Gram od 2 dni , w dzień po 1500 - 2k online . Serwer jest meeega dopracowany , zobaczysz tam wiele rzeczy których nie widzłeś na globalu czy innych privkach . Jeśli chodzi o eq to trzeba pracować podobnie jak na globalu , dropić medale ,fmsy z bestów itd.. każdy ma swój sposób . handel świetnie kwitnie ,Polaków też gra dużo , planujemy założyć gildię Polską z kolegą , pisać na priv kto byłby chętny , pozdrawiam !

Opublikowano

Pamiętam początki serwera, gdzie grało może z 150 graczy a teraz tak się rozwinął. Dosyć ciekawy pomysł z tymi sklepami offline, przez to jest z kim handlować i rywalizować. 

xD 

Opublikowano

Dzisiaj zaczynam, jezeli ktos chce cos razem pograc czy nawet pogadac zapraszam pw

''Sucked all day, smoking blunts, counting cheese
Fucking bitches 'til their assholes bleed
What you say, baby?''

Opublikowano

Zapraszam do gildii MadeInPoland ;p

Również zapraszam do tej gildii jak i do grania na serwerze. Ludzi jest mega dużo i są tez poczatkujacy gracze latajacy w eq +0 :D Z dnia na dzien coraz wiecej graczy

Opublikowano

Również zapraszam do tej gildii jak i do grania na serwerze. Ludzi jest mega dużo i są tez poczatkujacy gracze latajacy w eq +0 :D Z dnia na dzien coraz wiecej graczy

tzn. gdzie wiecej graczy na serwerze czy w tej gildii ?

graczy na serwerze jest od zaje*ania  o czym nie mozna powiedziec o polskich privach oni jedynie potrafia liczyc dobrze hajs

serwer polecam dobry medium/hard

Opublikowano

Czy jest na tym serwerze kopalnia?

Ktoś,coś wie ?

e140e4940d2ec71747f2aa0.jpg

"Powiedzcie mi czy to jest normalne,

że naturalne źródło ukojenia jest karalne !?"

Opublikowano

Co do serwera, jeżeli chodzi ogólnie metina, jest to jeden z ostatnich serwerów godnych uwagii, polskie privy się wypaliły, absolutnie wszystkie. 1K online unikalnych IP (większość graczy gra na 2/3 konta co daje lekko 2k kont online) bez shopów? całe m1, każdego królestwa zawalone shopami, nawet na ch4 pod rybakiem. gracze są pomocni, minusem jest to że tylko bonusy są spolszczone, oraz bariera językowa, jednak jeżeli ktoś ma angielski na poziomie 3 klasy podstawówki ogarnie wszystko bez najmniejszego problemu. Darmowy IS, co tydzień możecie uzbierać kasę na 4 zmianki, 4 zmianki = np. fms +9 mix czy cokolwiek innego. IS nie daje praktycznie żadnej przewagi bo nie ma wierzchowców ani innych dopalaczy, cała kasa z IS idzie na reklamę (reklama u youtuberów 100k+, u nas to max 20k :D) zdecydowanie z ręką na sercu mogę polecić, klimat jest niesamowity, regularne eventy, najlepszy priv na rynku 

Opublikowano

W ogóle nie wiem dlaczego polskie privy niczym sie od siebie nie roznia. Maja dostep do kodu zrodlowego, a gra wyglada w kazdym wypadku tak samo. Widać biorą się za to osoby mające 0 pojęcia na temat programowania.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

W ogóle nie wiem dlaczego polskie privy niczym sie od siebie nie roznia. Maja dostep do kodu zrodlowego, a gra wyglada w kazdym wypadku tak samo. Widać biorą się za to osoby mające 0 pojęcia na temat programowania.

Polskie privy w większości są robione pod is.

Jakiś serwer wystartuje i już latają na nich ludzie z full is (kostium,fryzura,pet,mount) co daję dużego kopa ułatwiającego grę.

I już ludzie zaczynają sobie wyceniać konta na real money.

Co mi się podoba na tym serwie.. Zakaz handlu między serwerami!

Serwer zrobiony dla graczy.

Łatwy nie jest, ale ma ten klimat którego od dawna szukam w metinie.

Opublikowano

Serwer bomba. :) Wszystko ładnie śmiga a wygląd mapek jest supcio. :D Dopiero zacząłem grę. Chętnie pogram z kimś w Jinno. Gram surą wp. (: Mój nick to Scrrappy.

Opublikowano

x

Opublikowano

Zacznę chyba grę, można na co dzien spotkać polaków? :)

Pewnie że tak,i nawet dosyć sporo nas tutaj :p ale najwięcej i tak jest chyba rumunów :p

Opublikowano

Zacząłem grę wczoraj i musze stwierdzić, że osób gra na prawdę dużo. 22 lv wbiłem w m1 robiąc misje lv'owe. Wydropiłem 2 fms'y i kase na jakiś początek już mam ;]

Zapraszam na serwer ;>

beznazwy2sj.jpg

screLy

Opublikowano

I po co ja tyle czasu marnowałem na polskie privy? :) Tutaj jest w ogóle inna gra, dużo ciekawsza, dużo fajnych i ciekawych rozwiązań. A sklepów na ch2 (który nie jest kanałem handlowym) jest więcej niż na nie jednym bardziej popularnym polskim prive. Polecam każdemu :)

OsoInternational.jpg

Opublikowano

I po co ja tyle czasu marnowałem na polskie privy? :) Tutaj jest w ogóle inna gra, dużo ciekawsza, dużo fajnych i ciekawych rozwiązań. A sklepów na ch2 (który nie jest kanałem handlowym) jest więcej niż na nie jednym bardziej popularnym polskim prive. Polecam każdemu :)

Daj nick, można razem pograć. :P

@0ryginalny

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...