Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[NZ] World of Metin2

Qentinios

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jak sie tutaj sytuancja trzyma?  Server sie rozwija, dużo nowych graczy, dużo aktualizacji likwidujące bugi, codziennie eventy :)

ile ludzi? Około 1000 (czasem więcej )

jak z zarobkiem? Na każdym przedziale lvl'owym jest jakiś sposób zarobku 

nie da sie na allegro? xD Lecą Bany dla sprzedającego i kupującego

a co z isem? Jest częściowo darmowy ( dziennie max 5 DC do zdobycia )

Opublikowano

jak sie tutaj sytuancja trzyma? Serwer raczej stabilny, istnieje już ponad 2 lata, administracja wydaje się ogarnięta, na pewno nie są to jakieś dzieciaki.

ile ludzi? Praktycznie codziennie ok. 1k osób - z tym, że oni zliczają z jednego IP, tak więc jakby to podać w ten sposób, jak robią to inne serwery to pewnie koło 1,5k.

jak z zarobkiem? Zarobek podobny do oficjalnych serwerów, z tym, że jest kilka nowych metod - np. bossy w M1, metiny 45/60 na Wężowym Polu.

nie da sie na allegro? xD Za kupowanie kont banują, tylko nie wiem, jaka jest wykrywalność tego. Ogólnie nie ma widać, żeby ktoś sprzedawał konta na Allegro.

a co z isem? Większość przedmiotów z IS do zdobycia w grze, jak nie chcesz inwestować to możesz głosować na nich i dostawać za darmo SM.

CdJ7h.gif

Opublikowano

jak sie tutaj sytuancja trzyma?

ile ludzi?

jak z zarobkiem?

nie da sie na allegro? xD

a co z isem?

- Licznik masz na stronie około 1k 

- Na start polecam dropić skrzynki z mini bossów w m1 a potem sobie poszukaj sporo poradników na yt jest. 

- Niby banują, ale nw dokładnie jak to z tym jest. 

- IS jest bardzo tani do tego za głosowanie są darmowe SM dziennie możemy zdobyć 5 sm gdzie kostium na miech kosztuje 18 ; d także izi. 

xD 

Opublikowano

Według mnie nie jest tak ciężko zacząć. Ja 90lv wbiłem w jakieś 4 miesiące, bez jakiegoś no-life mode. Exp jest dosyć przyjemny. SM doładowałem tylko na początku, kiedy nie wiedziałem o tych głosowaniach.

W sumie na dzień możesz wyciągnąć gdzieś 5 SM (głosowanie co 12h za 2 SM i co 20 za 1 SM). IS jest, według mnie, tani - PD na 7 dni kosztuje 9 SM, tak więc to dwa dni głosowania. Rękawica na 30 dni - 14 SM. Jak chcesz zacząć to radzę ci już teraz zrobić konto i sobie głosować, a jak zaczniesz grać na serio, to będziesz miał już na podstawowe przedmioty z IS. :D

CdJ7h.gif

Opublikowano

Gdzie to glosowanie?

I miala* jesten kobieta

Mój błąd, nie zwróciłem uwagi. :)

Jak zalogujesz się na swoje konto na stronie głównej to po prawej stronie powinnaś zobaczyć następujący widok.

78eVqs2.png

Klikasz na Vote for us i wybierasz na której liście chcesz zagłosować na serwer. Jak już w nie wejdziesz to postępuj zgodnie z tym, co jest tam pokazane. SM dostajesz tylko za fioletowe i zielone głosowanie. Czasami musisz poczekać kilka minut na swoje SM. Pamiętaj też, że musisz mieć także aktywowane Sentry protection - zabezpieczenie przeciwko utracie konta.

CdJ7h.gif

Opublikowano

Najlepszy priv obecnie jaki stoi jeśli chodzi o serwer HARD ! . Generalnie administracja bardzo pomocna , do tego banuje boty co widać ponieważ nie latają po m1/m2 itd . Dużo sklepów . Graczy dziennie ok 1000 + tak że polecam każdemu zagrać ponieważ jest naprawdę warto . 

Opublikowano

A co mi tam,wbijam na serwer jeżeli jest ktoś zainteresowany wspólna grą to zapraszam na priv.

Server już długo jest na rynku żadnych problemów,lepszy niż 90% polskich serwerów dla kasy.

a07a9c1d7603fee5.jpg

Opublikowano

Hmm. Zauwazylem ze w rankingu nie ma juz 105 lvli tylko na gorze listy sa same 91 lvle. Ktos wie o co chodzi? :P

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Hmm. Zauwazylem ze w rankingu nie ma juz 105 lvli tylko na gorze listy sa same 91 lvle. Ktos wie o co chodzi? :P

Raz na jakiś czas tak się buguje, zwykle w ciągu kilku godzin wszystko wraca do normy. :D

CdJ7h.gif

Opublikowano

Siema siema ;). Nie dostaje DC (czy tam SM) za głosowanie zielone , juz od 4 dni chyba :D

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

tak tylko , codziennie robie od paru dni oba i dostaje tylko za fioletowe , nie wiem czy tylko ja tam mam czy kazdy :P. 

A chcialem sobie ponazbierac DC , moze kiedys pogram na powaznie :D

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

tak tylko , codziennie robie od paru dni oba i dostaje tylko za fioletowe , nie wiem czy tylko ja tam mam czy kazdy :P. 

A chcialem sobie ponazbierac DC , moze kiedys pogram na powaznie :D

To chyba tylko TY, ja dostaje normalnie.

Jak Ci nie dojda od razu sprobuj zrobic drugi raz, czasami nie łapie za pierwszym razem.

Ironiczny

LEGACY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...