Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZAKREA - Czas zrobić Bang! START 17:00 [Dedyk] [Medium]

CreatiVe01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zaaktualizuj klienta...

Dziwne ,że wszystkim normalnie sie gra a Ty o 4 dni wejść nie mozesz...... Beka

Beka, aktualizuje go codziennie i dalej to samo

• Odpowiedzi 979
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

"Nie możesz się zalogować bo zbyt wielu graczy jest online" xD A gra może z 500osób, ten serwer nie wytrzyma 1k graczy :))

Zapewne ch padlo i dlatego taki napis, niejednokrotnie to juz widzialem na roznych serverach ^_^

@locaa to ciekawe, ja jakos wbilem od razu. Pisales na priv do kreatywnego, na tsie albo na fb?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Pogralem chwile i mam wrazenie jakbym gral sam nikt na wolaj przez 10 min nie pisal, 1shop w m1 ch1 jinno. m1 mi sie nie podoba, zbyt ciemnie wyglada jak m2.Zmiany graficzne w mapach takze mi sie nie podobaja.Reszta spoko, rozgrywka, wbijanie skili,exp,system ulepszen itp.Jak liczba graczy bd rosla, to i ja zostane, na razie szukam serwa dalej.

Opublikowano

Bez sens ... ile z 800 osób max jest i pisze ,że full ?

Jak nie ataki DDoS to za dużo osób i jak tu grać bez przesady taką reklamę macie a taki syf się robi ...

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Pisze tak bo channel wyjebao... Czasem tak miałem na innych serwera, pewnie z tego ten problem.

Opublikowano

Grać można na ch1,2,4 channel 3 nie działa, owszem lagowało pół dnia dziś ale już jest ok, mam nadzieje że graczy dojdzie bo codziennie dochodzi coraz więcej :)

sygna.png

Opublikowano

Dodano licznik na strone. Szczerze mowiac myslalem, ze jest sporo wiecej ludzi.. Bo i w m1 stoi po parenascie osob na kazdym ch, i w red lesie teraz ciezko o metka, a nawet o 23 w atla v2 spoty pozajmowane. Dziwne :(

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Dodano licznik na strone. Szczerze mowiac myslalem, ze jest sporo wiecej ludzi.. Bo i w m1 stoi po parenascie osob na kazdym ch, i w red lesie teraz ciezko o metka, a nawet o 23 w atla v2 spoty pozajmowane. Dziwne :(

A ile Ty chcesz graczy teraz? JUTRO SZKOŁA/PRACA.. to wiesz. ;)

Serwer polecam, warty uwagi, sporo nowości. 

Opublikowano

Serwer sam w Sobie jest z*******y, ale jak widzę co ludzie piszą z dnia na dzień, to aż mi się przykro robi.

Wiem, że wielu z was stwierdzi "nie byłeś na serwie a oceniasz" ~~ tak macie rację, ale czekałem na wbicie na ten serwer od startu, lecz po tym co czytam zniechęciłem się.

Serwer jest z*******y, wystarczy dopracować kilka rzeczy i reklamę zrobić, powodzenia.

Poradnik - Maestria Bohaterów Opowiadanie League Of Legends 1/2 Podanie na Moderatora
Opublikowano

1. Na ile są wierzchowce z IS?

2. Koń jest już pomarańczowy, a w sklepach brak marchewek, żeńszeni i ziół.

Co robić? Jak żyć? :D

Opublikowano

1. Na 500 h :D

Serwer polecam , gra sie zaje*iście tylko te lagi :> Nawet wieczorem ciężko o metka czy spota jakiegoś;p

Opublikowano

Jak tu w mieście stoi z 10 osoób i z 10sklepów xD ciągłe padanie channeli i ten prawie 1 dniowy off sprawiły że tych graczy prawie nie ma ;) teraz jest 250online :)

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Jak tu w mieście stoi z 10 osoób i z 10sklepów xD ciągłe padanie channeli i ten prawie 1 dniowy off sprawiły że tych graczy prawie nie ma ;) teraz jest 250online :)

naucz sie liczyc

okolo 30 sklepow lub ponad

okolo 20 osob lub ponad

w sumie i tak troche mało

i juz tyle osób nie ma bo ch1 wywaliło na chwile... serio?

Opublikowano

Jak się gra? 

Czemu już nie ma licznika na stronie? 

Jak z reklamą? Nie licząc wallandera? 

Gra się nienajgorzej, nie licząc tych padających channeli i ataków.

Licznik na stronie cały czas jest, polecam iść do okulisty.

Sporo jutuberów nagrywa, wystarczy wejść w dział MEDIA i zobaczyć.

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Nic się nie zmieniło cały czas pada i pada i padał będzie, nie widzę dalszego sensu na gre na tym serwerze, administracja tylko zapewnia, że w następnym tygodniu będzie w więcej graczy sytuacja się zmieni serwer rozkwitnie... Tylko pytanie którego roku 2015 czy może 2016? Dla mnie ten serwer już umarł powodzenia dla wytrwałych 

Opublikowano

Nic się nie zmieniło cały czas pada i pada i padał będzie, nie widzę dalszego sensu na gre na tym serwerze, administracja tylko zapewnia, że w następnym tygodniu będzie w więcej graczy sytuacja się zmieni serwer rozkwitnie... Tylko pytanie którego roku 2015 czy może 2016? Dla mnie ten serwer już umarł powodzenia dla wytrwałych 

nikt Cię nie trzyma tutaj. Teraz jest przerwa techniczna IKS pisał na grze ,że postarają się jak najszybciej  włączyć

Opublikowano

nikt Cię nie trzyma tutaj. Teraz jest przerwa techniczna IKS pisał na grze ,że postarają się jak najszybciej  włączyć

dokładnie dlatego tutaj już nie gram :)

@edit: skąd wierzchowiec 500h?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...