Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZAKREA - Czas zrobić Bang! START 17:00 [Dedyk] [Medium]

CreatiVe01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Serwer wrócił do Życia! 

Na weekend zostało włączone +20% dropu oraz expa. 

Przepraszamy za przerwę spowodowaną przez ataki oraz zapraszamy do gry. 

xb4c9CP.png

Serwer, który sprawi, że przypomnisz sobie dlaczego zacząłeś grać w metina :) 

• Odpowiedzi 979
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer wrócił do Życia! 
Na weekend zostało włączone +20% dropu oraz expa. 

Przepraszamy za przerwę spowodowaną przez ataki oraz zapraszamy do gry. 

Napraw dłonie krytyka i przebicie by dało sie handlowac

sygna.png

Opublikowano

Napraw dłonie krytyka i przebicie by dało sie handlowac

Dokładnie to było by na wielki + dla graczy

=================================================================================

Opublikowano

UP ale co ty tu pierdolisz creatywny? Jakie ataki czlowieku? OVH blokuje ataki niezaleznie od sily ataku oraz czestotliwosci ! Takie kity to tam sobie opowiadaj mamie w domu a nie ludzia ktorzy maja pojecie o zabezpieczeniach. Serwer nie lezal poniewaz pingowal caly czas klamco !

Czemu nazywasz go klamca? fw ovh jest c*****e tak szczerze.

Opublikowano

641151416676946922706.png

jak?

relognal glowne konto ktorym bil pod sam koniec i dobil postacia 3 lvl uderzajac 2 hity.. innego pomyslu nie mam :D

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

forum nie dziala, strona nie dziala, a jak juz dziala, to nie dzialaja jej podstrony

wylogowuje mnie, gdy chce wejsc w is

gdy chce o tym i nie tylko o tym napisac zgloszenie na stronie, nie moge, bo  nie ma kodu captcha

qovie5.jpg

naprawicie ?

who cares?

Opublikowano

ja juz dziekuje za gre na serwie. Dlaczego? jest ona zbyt monotonna  jak chcesz byc dobry z pvp to musisz wydac na is po peta na lud i kostium lud ifryz lud  tak wiec porazka ps. 98lvl

Opublikowano

ja juz dziekuje za gre na serwie. Dlaczego? jest ona zbyt monotonna  jak chcesz byc dobry z pvp to musisz wydac na is po peta na lud i kostium lud ifryz lud  tak wiec porazka ps. 98lvl

Racja,serwer w pozniejszych etapach rozgrywki nie oferuje nam nic poza expieniem.Poczatki byly swietne,uwage przykuwala duza ilosc questow jednak pozniej ich brakuje.Parafrazujac serwer juz od lv'la 85+ moze wydawac sie nieatrakcyjny.

Osobiscie poczekam jeszcze na rozwoj sytuacji,jestem ciekaw czy Wallander cos wskora :)

Srij9JT.png

Opublikowano

jest tyle serwerów które mogłyby odnieść sukces ale zawsze znajdzie się jakiś problem... tyle lat gram w metina i zauważyłem że jest kilka typó serwerów;

1. dobry pomysł, potencjał ale brak odpowiedniej rekalamy bądź niedoświadczona administracja i bugi

2. pomysł dobry, stabilność gwarantowana ale drop nie dostosowany do expa bądź odwrotnie przez co gra jest monotonna

3. dobry pomysł, dobre wykonanie, gwarantowana stabilność ale stary jak świat i brak możliwości wybicia sie

4. pay2win lub tym bardziej wybryki administracji jeśli chodzi o kase

mnie najbardziej boli ten pierwszy..

przykładów generalnie jest dużo więcej. Najgorsze jest to że ludzie nie skupiają się na szczegółach, myślą tylko o "typie" serwera który chcieli by zrobić przez co dużo rzeczy odrzuca bo jest niedopracowana, między innymi brak bilansu (odnośnie różnych rzeczy) wprowadzają nowości i inne duperele ale ograniczają się do jednego szablonu.... przez co wiele serwerów polega na jednym, albo metki, albo bossy, albo dungi solo lub grupowe, albo drop, albo kopanie/zbieranie albo misje i i tak wychodzi coś nudnego... 

odnośnie tego serwera całkiem dobry pomysł, nie najgorsze wykonanie ale gra końcowa niedopracowana, w dodatku te szczegóły są zaniedbane przez co wyszedł taki troszkę bigos.... nie mniej jednak życzę powodzenia. Szkoda tylko że pierwsze wrażenia liczą się najbardziej i zdecydowanie trudniej jest odbudować zaufanie graczy by wrócili niż namówić ich by spróbowali zacząć po raz pierwszy.

18438724560545478762_thumb.jpg
Opublikowano

Czyżby znowu ataki? Ja już nie mogę zalogować się na buffa a głowna postać nie przebiega 100m i cofka :///// 

Opublikowano

"Nie możesz się zalogować bo zbyt wielu graczy jest online" xD A gra może z 500osób, ten serwer nie wytrzyma 1k graczy :))

Jakaś nowość xD ja od 4 dni mam "Błąd łączenia z serwerem"

Opublikowano

Jakaś nowość xD ja od 4 dni mam "Błąd łączenia z serwerem"

zaaktualizuj klienta...

Dziwne ,że wszystkim normalnie sie gra a Ty o 4 dni wejść nie mozesz...... Beka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...