Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZAKREA - Czas zrobić Bang! START 17:00 [Dedyk] [Medium]

CreatiVe01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To czekam na ta druga czesc eventu, bo faktycznie wbilem juz pewien lvl i sie zwyczajnie nudze na servie. Pdkow nadropione, misji duzo porobione i zostaje expienei.. Pvp nie ma, wojen nie ma, ludzi ubywa (np tydzien temu w niedziele przy okazji eventu bylo nawet 570 online, wczoraj bylo moze 350, dzis godziny popoludniowe - 250..), reklama nic nie daje. Sam nie wiem co o tym myslec teraz :/

Ironiczny

LEGACY

• Odpowiedzi 979
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ile online ? Jak z expem?

Ponad 300, wg mnie leci przyzwoicie nawet :v

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Ile online ? Jak z expem?

Malo, w tygodniu 250-300, w weekendy do 350 dochodzi.

Do 80 jak na easy, do 90 w miare ok, pozniej coraz ciezej, po 100 katorga w sumie :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Widzę nawet taka reklama jak Wallander nie pomaga ... nie dziwie się początek servera od razu po reklamie super ale sami sobie popsuliście server.

Server fajny lecz Administracja olewa server.

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Chciałbym bardzo zagrać ale niestety po włączeniu clienta odrazu się zamyka, próbowałem sztuczki ze zgodnością ale nic to nie dało. :(

Opublikowano

Chciałbym bardzo zagrać ale niestety po włączeniu clienta odrazu się zamyka, próbowałem sztuczki ze zgodnością ale nic to nie dało. :(

Pierwsze rooty trzeba miec, sa kilka stron wczesniej. Jak nie znajdziesz to wal na pw, upne Ci jutro...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Wysłałem Ci na PW, Czasami trzeba zgodność na 98/milenium. 

Co do:

Pierwsze rooty trzeba miec, sa kilka stron wczesniej. Jak nie znajdziesz to wal na pw, upne Ci jutro...

Rooty to już bardzo rzadki przypadek gdyż w aktualnym kliencie, który został wrzucony na stronie są poprawne. 

Więc to może być wina złego doboru zgodności lub brak pewnych programów.

xb4c9CP.png

Serwer, który sprawi, że przypomnisz sobie dlaczego zacząłeś grać w metina :) 

Opublikowano

Wysłałem Ci na PW, Czasami trzeba zgodność na 98/milenium. 

Co do:

Rooty to już bardzo rzadki przypadek gdyż w aktualnym kliencie, który został wrzucony na stronie są poprawne. 

Więc to może być wina złego doboru zgodności lub brak pewnych programów.

Nie wiem no, ja dalej pobieram recznie wszystkie łatki i nie wrzucam rootów :D Byc moze Nukey pobieral starego clienta jeszcze i probowal dopiero teraz wbic, wowczas rooty pomoga.

Macie w planach jeszcze jakas ciekawa reklame? I odpalenie forum W KONCU? Bo narazie sytuacja jest lekko dramatyczna i nie podoba mi sie to :(

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Nie wiem no, ja dalej pobieram recznie wszystkie łatki i nie wrzucam rootów :D Byc moze Nukey pobieral starego clienta jeszcze i probowal dopiero teraz wbic, wowczas rooty pomoga.

Macie w planach jeszcze jakas ciekawa reklame? I odpalenie forum W KONCU? Bo narazie sytuacja jest lekko dramatyczna i nie podoba mi sie to :(

Forum postaramy się uruchomić jak najszybciej ale przez błąd, który wystąpił przez problemy z stary hostingiem. 

Staram się docierać do ludzi związanych z metinem, jednak nie od wszystkich otrzymujemy odpowiedzi lub odpowiedzi pozytywne na propozycję. 

Wszystkie informacje na temat nowych reklam itp. będą udostępniane na naszej stronie lub fanpagu i jeśli tak bardzo chcecie to tutaj też mogę dodawać takie informację. 

xb4c9CP.png

Opublikowano

Forum postaramy się uruchomić jak najszybciej ale przez błąd, który wystąpił przez problemy z stary hostingiem. 

Staram się docierać do ludzi związanych z metinem, jednak nie od wszystkich otrzymujemy odpowiedzi lub odpowiedzi pozytywne na propozycję. 

Wszystkie informacje na temat nowych reklam itp. będą udostępniane na naszej stronie lub fanpagu i jeśli tak bardzo chcecie to tutaj też mogę dodawać takie informację. 

Dodawaj, bo na stronie wszystkiego nie ma, na fp nie kazdy zaglada a tutaj jednak duzo osob, poza tym zawsze to tez jest jakas "upka" tematu, w ktorym wypowiadaja sie raptem 3-4 osoby, a swego rodzaju reklama to tez jest.

Kiedy mozna spodziewac sie 2 czesci eventu?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Dostałem bana za nic
Miałem dostać UB z 2/3 tyg temu a do tej pory jest ban

Serwer może ciekawy ale administracja nie dba o niego dlatego liczba graczy nie jest większa :)

Opublikowano

Dodawaj, bo na stronie wszystkiego nie ma, na fp nie kazdy zaglada a tutaj jednak duzo osob, poza tym zawsze to tez jest jakas "upka" tematu, w ktorym wypowiadaja sie raptem 3-4 osoby, a swego rodzaju reklama to tez jest.

Kiedy mozna spodziewac sie 2 czesci eventu?

Pod koniec tego tygodnia będzie trwał do końca roku. 

Dostałem bana za nic

Miałem dostać UB z 2/3 tyg temu a do tej pory jest ban

Serwer może ciekawy ale administracja nie dba o niego dlatego liczba graczy nie jest większa :)

Na naszym serwerze nie ma banów na okres 2/3 miesięcy. 

Bana możesz dostać an 4h do 3 dni lub perma, więc nie ściemniaj. 

Pozdrawiam Kreatywny. 

xb4c9CP.png

Opublikowano

Jedynym minusem tego serwera, są misje które robi się bardzo, bardzo długo a nagrody są strasznie kiepskie, no i oczywiście ilość graczy mnie osobiście nie cieszy w tej chwili jest tylko 200 online. No ale cóż, powodzenia. 

xD 

Opublikowano

i jak tam? serwer zrobił BANG?

W drugą stronę chyba...

# Dobrze kasa leci na nowych mapkach?

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

W drugą stronę chyba...

# Dobrze kasa leci na nowych mapkach?

Na początku leciała według graczy marnie jednak zostało to poprawione. 

xb4c9CP.png

Opublikowano

Chyba czas juz calkiem odpuscic.. 160-180 w godzinach popoludniowych i wieczornych. Server z potencjalem, ale juz chyba nie do odratowania..

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Tak jak @MoHa15 serwer naprawdę fajny jednak ilość graczy nie zadowala i nie zachęca do dalszej gry .. Na dodatek powinniście zmienić trochę bony bo 4.5k zmianek i żadnych sensownych bonów w broni to jednak zbyt wiele

Opublikowano

Pod koniec tego tygodnia będzie trwał do końca roku. 

Na naszym serwerze nie ma banów na okres 2/3 miesięcy. 

Bana możesz dostać an 4h do 3 dni lub perma, więc nie ściemniaj. 

Pozdrawiam Kreatywny. 

A potrafisz przeczytać ze zrozumieniem? NAPISAŁEM ŻE DOSTAŁEM BANA ZA NIC (nie napisałem na jaki okres) ale dostałem PERMA ZA NIC

UB - Unban - odbanować (?) rozmawialiśmy na ts'ie powiedziałeś żebym dał login i odbanujesz gdy coś tam zrobisz.. ale do tej pory się nie doczekałem

Powodzonka

Opublikowano

Świąteczny Event część 2 DROP + 20%RATY, Świąteczne MISJE!

Dzisiaj została uruchomiona druga część eventu świątecznego zostały dodane do dropu z metinów prezenty, przykładowy drop po otworzeniu 20 możecie zobaczyć poniżej.

aqnwUG3.png

Również do końca roku zostały podniesione raty o 20%

Jutro u Mikołaja pojawią się dwie misje gdzie będziecie mogli zdobyć świąteczny kostium oraz renifera.

PS. Podczas trwania świąt na naszym fanpagu bedą pojawiały się kody do wykorzystania w ItemShopie.

xb4c9CP.png

Opublikowano

Ile teraz kosztuje zatruty miecz? Jeszcze niedawno chodzil 20-30kk a teraz na sklepie widze za 9?! Jakis desperat czy ich cen tak spadla?

Mysle, ze mogla az tak spasc, bo zobacz ile ludzi zostalo.. Nie ma juz na to takiego popytu jak byl dawniej.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Serwer z początku superancki, ale jak większość z czasem stał się monotonny i mnie znudził.

"Bongzilla" - also known as "Wendy"
PwEaDpC.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...