Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZAKREA - Czas zrobić Bang! START 17:00 [Dedyk] [Medium]

CreatiVe01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szkoda że nie ma info, jutro sobota i jak coś padło ciężko bedzie to podnieść
============================================================
Jak się nudzisz:]

• Odpowiedzi 979
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy na jakimkolwiek prywatnym serwerze są ludzi poważni? Bo myślę że nie trzeba być jakimś profesjonalistą żeby chociaż napisać co się dzieje i kiedy przewidywany start wznowienia pracy serwa. Nie wiem kto stawia te serwery, 15latki?

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Czy na jakimkolwiek prywatnym serwerze są ludzi poważni? Bo myślę że nie trzeba być jakimś profesjonalistą żeby chociaż napisać co się dzieje i kiedy przewidywany start wznowienia pracy serwa. Nie wiem kto stawia te serwery, 15latki?

Bo ty myślisz że jak są ddiosy to jest czas wejśc na forum ? i pisać co sie dzieje? jeśli nawet napisał by jakiś post to nadal by sie ludzie pytali co jest,i zeby podac koladnie informacje co i jak.. -.-

socysty---42.png

Opublikowano

No myślę że jest, bo w teamie nie ma jednej osoby, tylko kilka.

Dobra weź skończ bo robisz z siebie idio.. nie wszyscy w teamie grają caly czas .. ;)

Serwer polecam coraz wiecej ludzi zaczyna grać tutaj :>

socysty---42.png

Opublikowano

Dobra weź skończ bo robisz z siebie idio.. nie wszyscy w teamie grają caly czas .. ;)

Serwer polecam coraz wiecej ludzi zaczyna grać tutaj :>

Idiotę to robisz z siebie Ty, liżąc d***. Jak się jest odpowiedzialnym to się informuje graczy którzy wkładają swój czas i nie rzadko pieniądze o tym co się właśnie dzieje z serwerem.

OsoInternational.jpg

Opublikowano

A co zrobiłeś przez te 2h? Stałeś w mieście?

Jeśli mam być szczery to w lekko ponad 5h wbiłem 80 lvl bez isa , tylko pd'ki na 1h . Więc w 2h też można coś zrobić :)

WQyaZF.png

Opublikowano

Jeśli mam być szczery to w lekko ponad 5h wbiłem 80 lvl bez isa , tylko pd'ki na 1h . Więc w 2h też można coś zrobić :)

exp leci szybko, ale bonowanie, dropienie, misje...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Napisali na fejsie że muszą poczekać aż ataki się uspokoją :) I nie wiadomo dokładnie kiedy będzie on, więc polecam zajrzeć dopiero rano :)

OsoInternational.jpg

Opublikowano

5h 80?  Ok da sie zrobic. Tylko robiles misje? Robiles skille? Robiles eq? Raczej watpie... ( no chyba ze hajs za pln miales) A na samo expienie mozesz wlasny serwer dla samego siebie zalozyc co chyba mija sie z zalozeniem gier mmorpg.

Osobiscie uwazam ze serwer jest ciekawy i warty poswiecenia czasu mimo iz teraz gra z 400-500 osob i ciezko o ciekawe pvp czy wojny. Mam nadzieje ze w najblizszym czasie sie to zmienie bo graczy przybywa :)

Opublikowano

Ja tez polecam serwer, przyjemnie się gra :) już teraz w dzień ciężko metka dorwać, ale chyba o to chodzi, nie? :P JESZCZE RAZ POLECAM I ZAPRASZAM! :P

bez linków zewnętrznych.

Opublikowano

O dziwo też bardzo polecam serwer wczoraj zacząłem grać no ale niestety serwer jest teraz off mam nadzieje że jeszcze będzie działac

wieć czekać i wbijamy :)

k%C3%B6lcs%C3%B6nhat%C3%A1s_eune_42_3_no

Opublikowano

Od około 1h nie mogę się zalogować, wisi na,,logowanie,,. Anulowalem i wpisywalem od nowa kilkanaście razy i nic nie pomogło

Bo logowanie jest off od wczoraj, więc nie wiem jak miałbyś się zalogować.

OsoInternational.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...