Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZAKREA - Czas zrobić Bang! START 17:00 [Dedyk] [Medium]

CreatiVe01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

znów ... Po włączeniu zgodności z W95 jestem zalogowany, wywala a znów po zalogowaniu czarne okno ścięte i widzę tylko chat i pasek na dole...

­graphic.png

• Odpowiedzi 979
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Odpalając klienta na chwilę dosłownie setną sekundy się coś odpala i zaraz gaśnie o co tu chodzi? W środę grałem normalnie a dziś takie gówno?

Szybka odpowiedz!!!

Pomoże ktoś do chooolery?

Opublikowano

Ku pomocy osobom którym nadal nie działa klient. 

Na fanpage'u została dodana informacja o nowym kliencie na dzień dzisiejszy, tutaj screen tej wiadomości - wiec udajcie się na fb po link. 
4wTQIT8.png

Dla osób którym nadal nie działa - chodzi głownie o pojawianie się okna gry na sekundę. Również miałem ten problem pomogło mi przełączenie na tryb zgodności z Win98 lecz na krótką metę - można spróbować, nie mówię że nie. Lecz postanowiłem wrócić do starych rootów tak jak już wcześniej wspomniał @MoHa15.

Odznaczcie tryb zgodności i wrzucie stare rooty które podaje niżej. Radzę jednak spróbować ściągnąć i odpalić nowego klienta a dopiero potem próbować z tymi rootami.  

http://www.speedyshare.com/NVESB/root.rar

Skan : 

https://www.virustotal.com/pl/file/5292136db2c1477368db13cd86e62884d7ace11d4311c1323d9094b242cd4598/analysis/

Nie gwarantuje działania lecz sposób ten pomógł mi, więc dla bardzo sfrustrowanych osób może być to jedna z dróg do rozwiązania tego problemu.

dlaczego forum serwera nadal nie działa ?

zqwpbq.jpg

Opublikowano

Server wychodzi na prostą, sporo osób już gra i z dnia na dzień rozgrywka jest co raz lepsza więc zapraszam i polecam w 100% server :)

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

400. Jak dla mnie zupełnie nic się nie zmieniło od sytuacji sprzed tygodnia. Sam trochę pogrywam ale tylko dlatego że nie ma nic ciekawszego dla mnie na tą chwilę.

OsoInternational.jpg

Opublikowano

400. Jak dla mnie zupełnie nic się nie zmieniło od sytuacji sprzed tygodnia. Sam trochę pogrywam ale tylko dlatego że nie ma nic ciekawszego dla mnie na tą chwilę.

Mam tak samo, nie widzę, żeby liczba ludzi diametralnie wzrosła. Daje jeszcze tydzień, jak nic się nie poprawi to niestety żegnam się z serwerem, pozdrawiam

Opublikowano

Mam tak samo, nie widzę, żeby liczba ludzi diametralnie wzrosła. Daje jeszcze tydzień, jak nic się nie poprawi to niestety żegnam się z serwerem, pozdrawiam

Na dreikonie liczba graczy znacznie wzrosla dopiero po 4-5 odcinkach Wallandera wiec tutaj bedzie podobnie.Nie piszcie,ze nic sie nie zmienilo,na chwile obecna gra mysle 500-600 osob,jeszcze tydz temu bylo max 150-200.

Srij9JT.png

Opublikowano

Jako, ze forum nie dziala to musze zapytac tutaj. 

Robiliscie misje "Pachnie Lasem?" gdzie trzeba zdobyc recepture z mobków z normalnego lasu? Dlugo to zajelo?

Zrobiłem już misje z ubiciem 2000 mobków w zwykłym lesie i nic. Metków w zwykłym lesie to też już chyba z 30 zeszło i nadal mi to nie dropło..

Opublikowano

Jako, ze forum nie dziala to musze zapytac tutaj. 

Robiliscie misje "Pachnie Lasem?" gdzie trzeba zdobyc recepture z mobków z normalnego lasu? Dlugo to zajelo?

Zrobiłem już misje z ubiciem 2000 mobków w zwykłym lesie i nic. Metków w zwykłym lesie to też już chyba z 30 zeszło i nadal mi to nie dropło..

mi poleciało podczas bicia metka 90 w red lesie

who cares?

Opublikowano

Od 2 dni mam "zostaniesz połączony z serwerem" wiek ktos może czego się tak zrobiło ?

Sprobuj kliknac anuluj, zmienic ch, wpisac passy, polaczyc. Kilka razy, jesli nie wejdzie za pierwszym.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

jako, że forum nie działa i nie mam gdzie tego zgłosić to napisze tu, naprawcie aby niektóre itemki dało się lączyć i wyrzucać daje przykład

-dłoń krytyka

-dłoń przebicia

sygna.png

Opublikowano

Od 4 godzin normalnie siedzialem na serwie, teraz mnie wywaliło i 

Błąd podczas łączenia się z serwerem.

Jakieś info?

Wygląda na to, że ch1 padło bo niechce mi sie polaczyc  tylko z nim.

Opublikowano

Na dreikonie liczba graczy znacznie wzrosla dopiero po 4-5 odcinkach Wallandera wiec tutaj bedzie podobnie.Nie piszcie,ze nic sie nie zmienilo,na chwile obecna gra mysle 500-600 osob,jeszcze tydz temu bylo max 150-200.

Miejmy nadzieję, że i tutaj tak będzie ;)

Wie ktoś co jest na tych dungach z ezotami i trupami? Są jakieś bossy, opłaca się to robić??

@EDIT: 

widać, że konkurencja na siłę chce przyciągnąć graczy na nowe serwery... co chwile pada :(

@EDIT2: ma ktoś jakieś info czy dzisiaj odpalą? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...